Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1598, 1599, 1600 ... 2340, 2341, 2342  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 30.01.2017 21:30:39 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Six kirjutas:
Selline Arris võiks ju tulla...

Pm võiks jah.
Ruuteritel on nüüd ju valik olemas, tavaline ja nn premium.
Sama võiks ka boksidega teha thumbs_up.gif

Kõigest 2GB rammi, sellega ei saa isegi kõiki efekte menüüs kasutada icon_eek.gif
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.01.2017 21:40:18 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Täna hakib see jura ikka eriti räigelt thumbs_down.gif icon_evil.gif
Kõik kanalid, kurat kui ei oska teenust pakkuda siis ära paku.

Konstruktiivus kuhu kadus?
Kui kõigil kõik hakiks siis oleksid helistanud 123 ja saanud vastuse, et tegemist on üldisega?
Kuna sa seda ei kirjutanud, siis sa seda ilmselt ei teinud ja naudid seda hakkivat pilti või tead, et peaks ise midagi selleks tegema, et pilt ei hakiks.
Postita terve olukord siia kui targemaks said. Hetkel ei saa kinnitada ka, ringvaate ajal oli korras ja nüüd käib teisest boksist striimng.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 30.01.2017 22:40:39 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:

Kõigest 2GB rammi, sellega ei saa isegi kõiki efekte menüüs kasutada icon_eek.gif

Oh õudust kuhu me jõudnud oleme! Minu esimesel PC-l oli 1 MB RAM-i ja 40 MB HDD icon_razz1.gif Kõik tööd said ära tehtud icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 31.01.2017 02:26:25 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
seeru kirjutas:
Ma tegin tegelt kaks korda seda resetti. (tegin ka selle hard variandi - nupp all vool tagant ja tagasi tead küll) Ja box laadis ikka mitu korda uuesti tarkvara.

Tegid siis menüüst ka reseti? Mina ainult selle nupureseti tegingi, samuti laadis pikalt tarkvara alla. Midagi muud ei juhtunud kui et HDMI ühendus hakkas jälle tööle ning pult tahtis resetti, kõik muu jäi puutumata. Valmistusin ka halvimaks, aga läks suuremate probleemideta.

Mul olid kõik seaded läinud. Õigemini, nagu ma ütlesin, kui käima sain, siis hakkas asi pihta seadistamisest, nagu uut boxi paneks esimest korda järgi. Aga mul polnud see Arris juba ammu vooluvõrgus ka olnud. OnlineAbi kisas juba pikemat aega, et ei saa ühendust selle Arrisega. icon_smile.gif
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 31.01.2017 09:13:18 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
OnlineAbi kisas juba pikemat aega, et ei saa ühendust selle Arrisega. icon_smile.gif

See hakkab ju kohe kisama, niipea kui boksil saba seinast tõmbad. icon_lol.gif

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 31.01.2017 09:45:06 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Täna hakib see jura ikka eriti räigelt thumbs_down.gif icon_evil.gif
Kõik kanalid, kurat kui ei oska teenust pakkuda siis ära paku.

Selline tatine 0-lähedane ilm tekitab alati probleeme. Mõnes kohas on kondens, mõnes kohas on saavad juhtmed märjaks. Mõnes kohas on jää. Kui ma veel vase otsas olin, siis oli kevadel ja sügisel kogu aeg jamad.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 31.01.2017 13:11:34 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:

Oh õudust kuhu me jõudnud oleme! Minu esimesel PC-l oli 1 MB RAM-i ja 40 MB HDD icon_razz1.gif Kõik tööd said ära tehtud icon_razz.gif

Just, võtke delfi ilma ADblockita lahti ja jälgige hardware monitori.

Ma nagu ikka ei saa aru, kelle jaoks on oluline/kasulik, et S2 pult ära kaob ja see tiluliludega menüü, mis on ebaoluline.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 31.01.2017 22:00:56 vasta tsitaadiga

ahto42 kirjutas:

Ma nagu ikka ei saa aru, kelle jaoks on oluline/kasulik, et S2 pult ära kaob ja see tiluliludega menüü, mis on ebaoluline.

Telia jaoks. Kahe erineva süsteemi ülalpidamine on mega kulu ja kui seda ei tehta, siis pankrot paistab. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 31.01.2017 22:08:27 vasta tsitaadiga

Jänes, meeletu tegelikult, mitme erineva striimeri ja riistvaralise dekoodri olemasolu. Mu ainus pretensioon on , et hõlbustusvahendite peale vaegnägija/kuulja peale pole väga mõeldud.
Maldur
HV veteran

sõnum 31.01.2017 22:15:37 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
mitme erineva striimeri ja riistvaralise dekoodri olemasolu.

Äkki siiski enkoodrit mõtlesid?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 31.01.2017 22:51:08 vasta tsitaadiga

Mis see üks S2 kogu patshakamis niiväga mõjutab?
Kui on nuppudeta ja nuppudega ja samsungi eri S3, nuppudega ja nuppudeta S4, nuppude ja nuppudeta S5.
Mina küll ei ole veel aru saanud kas praegu tahetakse kiirkorras ära kaotada lihtsalt vana nuti tv või siis ikkagi kogu kupatus. Tahavad lihtsalt kõiki uue Telia TV peale. Aga selle uue peal töötavad ka edukalt vana menüü ja S2.

Jänes kirjutas:
ahto42 kirjutas:

Telia jaoks. Kahe erineva süsteemi ülalpidamine on mega kulu ja kui seda ei tehta, siis pankrot paistab. icon_biggrin.gif

S2 -le ei tehta enam varuosi vist icon_smile.gif
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 31.01.2017 23:01:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ruuteritel on nüüd ju valik olemas, tavaline ja nn premium.

jesus188, see uus premium on veel suurem õnnetus kui tavaline.

4 torrentit allalaadimas ja mingi 100 seedimas idles 300/300 otsas tapab selle maha. Ma pole viimased nädal aega saanud muud teha kui restartida. Ühenduste arv torrenti kliendis pandud 100 max.

Uptime 0d 3h 30m 4s

Esimene inteno töötas nädala-kaks ära kui wifi kinni keerasid. Sellel sureb wan/lan lihtsalt maha ja jääb loopima. Nett ära läheb siis paar minutit vaikust, siis tuleb 20-30 sec tagasi ja otsast peale. Aitab vaid power off/on.

Lihtsalt ei saa aru miks ei saa anda bridge seadet kätte...

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 31.01.2017 23:29:25 vasta tsitaadiga

Kõlab nagu minu "tavalise" inteno käitumine. Praegu vaatasin, et 6 päeva uptime. Ainus vahe, et torrenteid ei tiri juba pikemalt, tavaline veeb+ teler kasutus.
sakinaga
HV Guru

sõnum 01.02.2017 02:15:49 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Lihtsalt ei saa aru miks ei saa anda bridge seadet kätte...
Suht sama seis.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2017 05:02:16 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Aga selle uue peal töötavad ka edukalt vana menüü

Ei, konkreetselt ja lühidalt.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 01.02.2017 06:00:11 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
seeru kirjutas:
Aga selle uue peal töötavad ka edukalt vana menüü

Ei, konkreetselt ja lühidalt.

Tule minu juurde vaatama. Mul töötab.
Konkreetselt ja lühidalt.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.02.2017 08:29:00 vasta tsitaadiga

Hakkab jälle pihta icon_biggrin.gif
Kaduge oma restartidega Inteno teemasse.
Peale seda tehke oma asjad sisevõrgus korda. Kui ei aita, pangegi see TP.LINK, ASUS sinna asemele mis samas olukorras teil lihtsalt kinni jookseb.
Mul lihtsalt pole mõtet oma toretesti inteno uptime postitada, see on ju lihtsalt photoshop.

Selle S2 puldi kingib Telia teile AV juhtimiseks, muud eesmärki polegi. Iseendaga pole mõtet konkureerida, TeliaTV on see mis jääb.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 01.02.2017 09:39:28 vasta tsitaadiga

Maldur kirjutas:
Pailaps kirjutas:
mitme erineva striimeri ja riistvaralise dekoodri olemasolu.

Äkki siiski enkoodrit mõtlesid?

Jees, brainfart õhtul.

ToomasAas
HV vaatleja

sõnum 03.02.2017 08:33:07 vasta tsitaadiga

Sain siis ka "uue nutitv" õnnelikuks kliendiks. Seadmeks Motorola 1903, millele sai hangitud uus nuppudega S5 pult. Algatasin uuelt puldilt uue nutitv laadimise. Teatab et varu kannatust, see võtab kuni 15 minutit.

Ootasin u 30 minutit mille jooksul rohkem midagi ei juhtunud, siis kobisin ära magama ja jätsin boxi oma 15-minutilist tegevust lõpetama. Hommikul ärgates (6 tundi hiljem) leidsin eest sama seisu.

Võtsin boxi vooluvõrgust välja (mida uuenduse selgitav tekst muidugi tungivalt soovitab mitte teha) ja igaks juhuks restartisin ka ruuteri (TG784). Vähemalt vana TV õnneks töötab.

Läksin uuendamisega teisele katsele. See on nüüd u 1.5 tundi käinud ja paistab et ei lõpe paremini kui esimene katse.

Helistaks 123 aga see ei tööta sel ajal kui ma kodus saan olla... sestap küsin, äkki on kellelgi sarnasest kogemusest õnnestunud eluga välja tulla?
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 03.02.2017 08:46:14 vasta tsitaadiga

Eks see vaidlus siin suuresti selle üle käib, kas riik peaks vanade ja tossavate Žigulide ja Moskvitšidega sõitmise päris ära keelama või peaks laskma vanatehnikahuvilistel nende rõõmuks need sõidutörtsud ära teha. Kui on öeldud, et Motorola veel käib, siis ei maksa loota, et eeskujulikult käib, nii nagu bensujaamad ei müü enam A76-t. Ja siis veel järgmine vaidlus, et kas uusi sõiduteid peaks ehitama ning vanasid värskendama uute Audide või vanadel Žigulide vajadustele vastavalt.

On ju siin korduvalt ja korduvalt räägitud, et Motorola sõidab väga uimaselt ja Arrise rentimine on alla ostuhinna ja rikke/äikese garantiiga, seega milleks jamada?

ToomasAas kirjutas:
Sain siis ka "uue nutitv" õnnelikuks kliendiks. Seadmeks Motorola 1903, millele sai hangitud uus nuppudega S5 pult. Algatasin uuelt puldilt uue nutitv laadimise. Teatab et varu kannatust, see võtab kuni 15 minutit.

Ootasin u 30 minutit mille jooksul rohkem midagi ei juhtunud, siis kobisin ära magama ja jätsin boxi oma 15-minutilist tegevust lõpetama. Hommikul ärgates (6 tundi hiljem) leidsin eest sama seisu.

Võtsin boxi vooluvõrgust välja (mida uuenduse selgitav tekst muidugi tungivalt soovitab mitte teha) ja igaks juhuks restartisin ka ruuteri (TG784). Vähemalt vana TV õnneks töötab.

Läksin uuendamisega teisele katsele. See on nüüd u 1.5 tundi käinud ja paistab et ei lõpe paremini kui esimene katse.

Helistaks 123 aga see ei tööta sel ajal kui ma kodus saan olla... sestap küsin, äkki on kellelgi sarnasest kogemusest õnnestunud eluga välja tulla?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.02.2017 08:58:56 vasta tsitaadiga

ToomasAas, vool välja, vana puldi MENU klahvi hoia all, vool järele. Avanenud menüüst leiad kaks softirida kus saad need kustutada. Peale restarti laetakse uus menüü peale.
Tavaklient oleks ilmselt 15min peale 123 valinud misjärel oleks tegevus kaugelt ära tehtud.

Kliendi juures olen küll aegajalt puldiga tarkvarauuendust algatanud kuid minu kirjeldatud viis võib pisut kiirem olla.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 03.02.2017 09:34:51 vasta tsitaadiga

jaakjaak22 kirjutas:
Ja siis veel järgmine vaidlus, et kas uusi sõiduteid peaks ehitama ning vanasid värskendama uute Audide või vanadel Žigulide vajadustele vastavalt.
antud kontekstis pigem siis selline variant, et kas jätta vanad teed alles, kus žigulliga sõita kannatab, või igaks juhuks kinni panna või kokku lükata, kuna äkki mõni loll võib seal oma audi ära lõhkuda. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.02.2017 11:36:15 vasta tsitaadiga

ToomasAas kirjutas:

Milleks panna VIP1903-le üldse uus menüü, mis selle boxi peal uimerdab?
Võid ju uue teenuse peal vana menüüga olla, mis on kiire.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 03.02.2017 11:42:18 vasta tsitaadiga

Ju siis Telial on õnnestunud konkreetsele kliendile korralik ajupesu teha, jäigi uskuma, et uus on parem?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 03.02.2017 16:09:41 vasta tsitaadiga

ToomasAas kirjutas:

Sul on kunagi prooviversioon uuest nutitv-st olnud? Kui jah, siis ilma abiliinita ei saagi. Helista neile päevaajal ja kurda mure ära, mis sest et ise kodus pole.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1598, 1599, 1600 ... 2340, 2341, 2342  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.