Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
KillFrenzy
HV Guru

|
30.01.2017 21:30:39
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Six kirjutas: |
Selline Arris võiks ju tulla... |
Pm võiks jah.
Ruuteritel on nüüd ju valik olemas, tavaline ja nn premium.
Sama võiks ka boksidega teha  |
Kõigest 2GB rammi, sellega ei saa isegi kõiki efekte menüüs kasutada
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.01.2017 21:40:18
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Täna hakib see jura ikka eriti räigelt
Kõik kanalid, kurat kui ei oska teenust pakkuda siis ära paku. |
Konstruktiivus kuhu kadus?
Kui kõigil kõik hakiks siis oleksid helistanud 123 ja saanud vastuse, et tegemist on üldisega?
Kuna sa seda ei kirjutanud, siis sa seda ilmselt ei teinud ja naudid seda hakkivat pilti või tead, et peaks ise midagi selleks tegema, et pilt ei hakiks.
Postita terve olukord siia kui targemaks said. Hetkel ei saa kinnitada ka, ringvaate ajal oli korras ja nüüd käib teisest boksist striimng.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
30.01.2017 22:40:39
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Kõigest 2GB rammi, sellega ei saa isegi kõiki efekte menüüs kasutada  |
Oh õudust kuhu me jõudnud oleme! Minu esimesel PC-l oli 1 MB RAM-i ja 40 MB HDD Kõik tööd said ära tehtud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
31.01.2017 02:26:25
|
|
|
A.S. kirjutas: |
seeru kirjutas: |
Ma tegin tegelt kaks korda seda resetti. (tegin ka selle hard variandi - nupp all vool tagant ja tagasi tead küll) Ja box laadis ikka mitu korda uuesti tarkvara. |
Tegid siis menüüst ka reseti? Mina ainult selle nupureseti tegingi, samuti laadis pikalt tarkvara alla. Midagi muud ei juhtunud kui et HDMI ühendus hakkas jälle tööle ning pult tahtis resetti, kõik muu jäi puutumata. Valmistusin ka halvimaks, aga läks suuremate probleemideta.
|
Mul olid kõik seaded läinud. Õigemini, nagu ma ütlesin, kui käima sain, siis hakkas asi pihta seadistamisest, nagu uut boxi paneks esimest korda järgi. Aga mul polnud see Arris juba ammu vooluvõrgus ka olnud. OnlineAbi kisas juba pikemat aega, et ei saa ühendust selle Arrisega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
31.01.2017 09:13:18
|
|
|
OnlineAbi kisas juba pikemat aega, et ei saa ühendust selle Arrisega.  |
See hakkab ju kohe kisama, niipea kui boksil saba seinast tõmbad.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
31.01.2017 09:45:06
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Täna hakib see jura ikka eriti räigelt
Kõik kanalid, kurat kui ei oska teenust pakkuda siis ära paku. |
Selline tatine 0-lähedane ilm tekitab alati probleeme. Mõnes kohas on kondens, mõnes kohas on saavad juhtmed märjaks. Mõnes kohas on jää. Kui ma veel vase otsas olin, siis oli kevadel ja sügisel kogu aeg jamad.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
31.01.2017 13:11:34
|
|
|
-parun- kirjutas: |
KillFrenzy kirjutas: |
Kõigest 2GB rammi, sellega ei saa isegi kõiki efekte menüüs kasutada  |
Oh õudust kuhu me jõudnud oleme! Minu esimesel PC-l oli 1 MB RAM-i ja 40 MB HDD Kõik tööd said ära tehtud  |
Just, võtke delfi ilma ADblockita lahti ja jälgige hardware monitori.
Ma nagu ikka ei saa aru, kelle jaoks on oluline/kasulik, et S2 pult ära kaob ja see tiluliludega menüü, mis on ebaoluline.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
31.01.2017 22:00:56
|
|
|
ahto42 kirjutas: |
Ma nagu ikka ei saa aru, kelle jaoks on oluline/kasulik, et S2 pult ära kaob ja see tiluliludega menüü, mis on ebaoluline. |
Telia jaoks. Kahe erineva süsteemi ülalpidamine on mega kulu ja kui seda ei tehta, siis pankrot paistab.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.01.2017 22:08:27
|
|
|
Jänes, meeletu tegelikult, mitme erineva striimeri ja riistvaralise dekoodri olemasolu. Mu ainus pretensioon on , et hõlbustusvahendite peale vaegnägija/kuulja peale pole väga mõeldud.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
31.01.2017 22:15:37
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
mitme erineva striimeri ja riistvaralise dekoodri olemasolu. |
Äkki siiski enkoodrit mõtlesid?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
31.01.2017 22:51:08
|
|
|
Mis see üks S2 kogu patshakamis niiväga mõjutab?
Kui on nuppudeta ja nuppudega ja samsungi eri S3, nuppudega ja nuppudeta S4, nuppude ja nuppudeta S5.
Mina küll ei ole veel aru saanud kas praegu tahetakse kiirkorras ära kaotada lihtsalt vana nuti tv või siis ikkagi kogu kupatus. Tahavad lihtsalt kõiki uue Telia TV peale. Aga selle uue peal töötavad ka edukalt vana menüü ja S2.
Jänes kirjutas: |
ahto42 kirjutas: |
Ma nagu ikka ei saa aru, kelle jaoks on oluline/kasulik, et S2 pult ära kaob ja see tiluliludega menüü, mis on ebaoluline. |
Telia jaoks. Kahe erineva süsteemi ülalpidamine on mega kulu ja kui seda ei tehta, siis pankrot paistab.  |
S2 -le ei tehta enam varuosi vist
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
31.01.2017 23:01:26
|
|
|
tsitaat: |
Ruuteritel on nüüd ju valik olemas, tavaline ja nn premium.
|
jesus188, see uus premium on veel suurem õnnetus kui tavaline.
4 torrentit allalaadimas ja mingi 100 seedimas idles 300/300 otsas tapab selle maha. Ma pole viimased nädal aega saanud muud teha kui restartida. Ühenduste arv torrenti kliendis pandud 100 max.
Uptime 0d 3h 30m 4s
Esimene inteno töötas nädala-kaks ära kui wifi kinni keerasid. Sellel sureb wan/lan lihtsalt maha ja jääb loopima. Nett ära läheb siis paar minutit vaikust, siis tuleb 20-30 sec tagasi ja otsast peale. Aitab vaid power off/on.
Lihtsalt ei saa aru miks ei saa anda bridge seadet kätte...
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2017 23:29:25
|
|
|
Kõlab nagu minu "tavalise" inteno käitumine. Praegu vaatasin, et 6 päeva uptime. Ainus vahe, et torrenteid ei tiri juba pikemalt, tavaline veeb+ teler kasutus.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
01.02.2017 02:15:49
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Lihtsalt ei saa aru miks ei saa anda bridge seadet kätte... |
Suht sama seis.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
01.02.2017 05:02:16
|
|
|
Aga selle uue peal töötavad ka edukalt vana menüü |
Ei, konkreetselt ja lühidalt.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
01.02.2017 06:00:11
|
|
|
armjan kirjutas: |
Aga selle uue peal töötavad ka edukalt vana menüü |
Ei, konkreetselt ja lühidalt. |
Tule minu juurde vaatama. Mul töötab.
Konkreetselt ja lühidalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.02.2017 08:29:00
|
|
|
Hakkab jälle pihta
Kaduge oma restartidega Inteno teemasse.
Peale seda tehke oma asjad sisevõrgus korda. Kui ei aita, pangegi see TP.LINK, ASUS sinna asemele mis samas olukorras teil lihtsalt kinni jookseb.
Mul lihtsalt pole mõtet oma toretesti inteno uptime postitada, see on ju lihtsalt photoshop.
Selle S2 puldi kingib Telia teile AV juhtimiseks, muud eesmärki polegi. Iseendaga pole mõtet konkureerida, TeliaTV on see mis jääb.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.02.2017 09:39:28
|
|
|
Maldur kirjutas: |
Pailaps kirjutas: |
mitme erineva striimeri ja riistvaralise dekoodri olemasolu. |
Äkki siiski enkoodrit mõtlesid? |
Jees, brainfart õhtul.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToomasAas
HV vaatleja
|
03.02.2017 08:33:07
|
|
|
Sain siis ka "uue nutitv" õnnelikuks kliendiks. Seadmeks Motorola 1903, millele sai hangitud uus nuppudega S5 pult. Algatasin uuelt puldilt uue nutitv laadimise. Teatab et varu kannatust, see võtab kuni 15 minutit.
Ootasin u 30 minutit mille jooksul rohkem midagi ei juhtunud, siis kobisin ära magama ja jätsin boxi oma 15-minutilist tegevust lõpetama. Hommikul ärgates (6 tundi hiljem) leidsin eest sama seisu.
Võtsin boxi vooluvõrgust välja (mida uuenduse selgitav tekst muidugi tungivalt soovitab mitte teha) ja igaks juhuks restartisin ka ruuteri (TG784). Vähemalt vana TV õnneks töötab.
Läksin uuendamisega teisele katsele. See on nüüd u 1.5 tundi käinud ja paistab et ei lõpe paremini kui esimene katse.
Helistaks 123 aga see ei tööta sel ajal kui ma kodus saan olla... sestap küsin, äkki on kellelgi sarnasest kogemusest õnnestunud eluga välja tulla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
03.02.2017 08:46:14
|
|
|
Eks see vaidlus siin suuresti selle üle käib, kas riik peaks vanade ja tossavate Žigulide ja Moskvitšidega sõitmise päris ära keelama või peaks laskma vanatehnikahuvilistel nende rõõmuks need sõidutörtsud ära teha. Kui on öeldud, et Motorola veel käib, siis ei maksa loota, et eeskujulikult käib, nii nagu bensujaamad ei müü enam A76-t. Ja siis veel järgmine vaidlus, et kas uusi sõiduteid peaks ehitama ning vanasid värskendama uute Audide või vanadel Žigulide vajadustele vastavalt.
On ju siin korduvalt ja korduvalt räägitud, et Motorola sõidab väga uimaselt ja Arrise rentimine on alla ostuhinna ja rikke/äikese garantiiga, seega milleks jamada?
ToomasAas kirjutas: |
Sain siis ka "uue nutitv" õnnelikuks kliendiks. Seadmeks Motorola 1903, millele sai hangitud uus nuppudega S5 pult. Algatasin uuelt puldilt uue nutitv laadimise. Teatab et varu kannatust, see võtab kuni 15 minutit.
Ootasin u 30 minutit mille jooksul rohkem midagi ei juhtunud, siis kobisin ära magama ja jätsin boxi oma 15-minutilist tegevust lõpetama. Hommikul ärgates (6 tundi hiljem) leidsin eest sama seisu.
Võtsin boxi vooluvõrgust välja (mida uuenduse selgitav tekst muidugi tungivalt soovitab mitte teha) ja igaks juhuks restartisin ka ruuteri (TG784). Vähemalt vana TV õnneks töötab.
Läksin uuendamisega teisele katsele. See on nüüd u 1.5 tundi käinud ja paistab et ei lõpe paremini kui esimene katse.
Helistaks 123 aga see ei tööta sel ajal kui ma kodus saan olla... sestap küsin, äkki on kellelgi sarnasest kogemusest õnnestunud eluga välja tulla? |
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.02.2017 08:58:56
|
|
|
ToomasAas, vool välja, vana puldi MENU klahvi hoia all, vool järele. Avanenud menüüst leiad kaks softirida kus saad need kustutada. Peale restarti laetakse uus menüü peale.
Tavaklient oleks ilmselt 15min peale 123 valinud misjärel oleks tegevus kaugelt ära tehtud.
Kliendi juures olen küll aegajalt puldiga tarkvarauuendust algatanud kuid minu kirjeldatud viis võib pisut kiirem olla.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
03.02.2017 09:34:51
|
|
|
jaakjaak22 kirjutas: |
Ja siis veel järgmine vaidlus, et kas uusi sõiduteid peaks ehitama ning vanasid värskendama uute Audide või vanadel Žigulide vajadustele vastavalt. |
antud kontekstis pigem siis selline variant, et kas jätta vanad teed alles, kus žigulliga sõita kannatab, või igaks juhuks kinni panna või kokku lükata, kuna äkki mõni loll võib seal oma audi ära lõhkuda.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.02.2017 11:36:15
|
|
|
Helistaks 123 aga see ei tööta sel ajal kui ma kodus saan olla... sestap küsin, äkki on kellelgi sarnasest kogemusest õnnestunud eluga välja tulla? |
Milleks panna VIP1903-le üldse uus menüü, mis selle boxi peal uimerdab?
Võid ju uue teenuse peal vana menüüga olla, mis on kiire.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.02.2017 11:42:18
|
|
|
Ju siis Telial on õnnestunud konkreetsele kliendile korralik ajupesu teha, jäigi uskuma, et uus on parem?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
03.02.2017 16:09:41
|
|
|
Sul on kunagi prooviversioon uuest nutitv-st olnud? Kui jah, siis ilma abiliinita ei saagi. Helista neile päevaajal ja kurda mure ära, mis sest et ise kodus pole.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|