Huvi pärast proovisin ka seda AMD Gaming Evolvet. No krt, jända kuis tahad. Twitchi ta striimima ei hakka. Kettale salvestab kenasti aga otse ei striimi
Huvi pärast proovisin ka seda AMD Gaming Evolvet. No krt, jända kuis tahad. Twitchi ta striimima ei hakka. Kettale salvestab kenasti aga otse ei striimi
Mina näen nii sinise kui punasega, olenevalt tiimist.
Seal serveris kus video tehtud, on totaalselt igaüks enda eest. Nii CT saab CTd killida kui T saab T killida. Mingeid tiime pole. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Tahaksin lindistada võimalikult vähese vaevaga nii enda liigutuste kui ka arvuti ressursi mõttes võimalikult hea kvaliteediga pilti ja heli... Fullscreen mängu täpsemalt..
Fraps peaks kuuldavasti võtma palju ressurssi?
Millised codec'id teevad väikese mahu juures kõige paremat kvaliteeti?
Millised audiocodecid?
Shadowplay on pädev oma viimase 20 (vist oli?) minuti rollback salvestusega + ei tohiks koormata üldse lindistamisega gpud jms. ?
Twitch oma "past broadcasts" võimalusega on hea?
Testimisega alustan lähipäevil, hetkel püstitasin teema küsimustega.
Kui on salvestamiseks piisavalt kiired kettad või kettamassiiv siis Frapsi moodi RAW avi.. kui on protsessoril tuumi üle (konkreetne mäng ei kasuta kõiki tuumi ära), siis võid salvestada ka pakitud videona. Process Lasso nimelise programmiga on võimalik panna paika, milliseid konkreetseid tuumi mingi programm kasutab ja millise prioriteediga.
Tänan, väga hea. Toimib ka minu arvutil nüüd suurepäraselt. Huvitav, miks nVidia ei taha seda toetust siis vaikimisi pakkuda, vaid peab ikka ümber nurga asju ajama...
msi afterburner-il ka ju videode salvestamis võimalus.
Aga pole veel kordagi proovind. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Proovisin nüüd alles lõpuks AMD Gaming Evolved'iga salvestamist... ja muljed on enamvähem... BF3 lindistasin, quality HIGH, 50mb/s, 60FPS, max reso 1080p (ise õnnetul resol veel ;D)... kvaliteet oli väga hea, ent jõudlusekadu tundsin ka (maht on ka päris suur)... keset märulit hiirega 360 tehes ikka tõmbas vahepeal 8 fps'i peale... 2500k, 16gb, 7870xt, ssd. üldiselt 60+ fps. keskmiselt oli salvestades kuskil 40-50 fps.. (all ultra, ambient occulsion off vist) võiks parem olla . uut gpu'd tahaks küll, ent noh, lubadus ju oli, et salvestamine ilma ressursikaota.. seda siis ei ole.
Kasutasin Record funktsiooni, sest Replay funktsioon crashsis mul mingiaeg tagasi vähemalt.. uuendustega enam pole proovinud.
Üleüldiselt võiks see programm ka kiiremini end liigutada ja whatnot. _________________
Diesel157, MSI afterburner lindistab ilma perf'i mõjutamiseta?
Ütleme nii, et FRAPSi olen kasutanud ja midagi veel . Nondega oli kohe näha, et FPS kukkus kolinal, afterburneriga ei ole tähele pannud erilist kukkumist peale f11 vajutamist. Pole ausalt eriti kasutanud kah samas, (arma 2) dayz HV epochi servus enamasti lindistanud. Võiks muidugi täpsemalt proovida mingi mänguga ja järgi uurida.
Hetkel settingud mul lindistamiseks, 720p@30fps YT/bestof (uploadimiseks) jaoks ja tuleb kuskil 1min = 1GB. Monitor on mul 1680x1050 resoga, seega 1080p salvestamiseks pole mõttekas ja üle 720p pole mõtet nkn mul pingutada.
-edit- Kukub ikka, aga kuna molu ainult @60hz ja fps alla 60 ei kuku eriti, siis ei olnud mul lihtsalt näha . Mingi ~10% umbes kiirel ülevaatel.
endals kogemused siis frapsiga, acton-iga ja bandicam-iga
nr1 d3d gear proovisin 15 päevst tasuta versiooni, kvaliteet tundus isagi natuke parem kui frapsil, ma ausalt ei teinudki vahet kas mängisin või siis vaatasin salvestust hiljem, samuti ei võtnud üüratud kõvaketta ruumi ega hiigel perfi langust, häiris watermark ekraani ülaosas, aga arvan et watermark on ainult prooviversioonil
nr2 fraps väga hea vide kvaliteet, negatiivne võtab palju ressurssi ja kõvakettaruumi
bandicam- kvaliteet natuke frapsist alla, samuti ei võta palju ruumi kõvakettal ega palju arvuti ressurssi
action4 - see oli küll saast, ei soovita kellelgi aega raisata sellega lubati kõike 720(max kui mp4) mp4 salvestamist, kui videot vaatasin oli niivõrd kehva pilt et vaevu oli peenikest kirja välja lugeda, proovisin avi 1080 , tulemus oli parem kui mp4 salvastada, aga video nägi siiski välja kui oleks 100gb video 1 gb convertinud, väga kehva kvaliteet
Tegin paar võrdlusvideot. Võistlevad MSI Afterburnerit, Dxtory, AMD Gaming Evolved aka Raptr.
Võrdlesin nende võimekust 2 erineva(samas väga sarnase) mänguga - ArmA 2 ja ArmA 3.
Peab tunnistama, et Raptr täitsa üllatas. Loodetavasti raatsib AMD sinna veel ressursse suunata. Mikrofonil võiks PTT võimalus olla või vähemalt mikrofoni eraldi helirajana salvestamise võimalus. Ja loomulikult võiks video kvaliteet ka parem olla.
Salvestiste suurused 2 minuti video kohta märgin ka ära:
MSI Afterburner: ~1,5GB
Dxtory: ~7GB
Raptr: ~600MB
Loomulikult on nii MSI Aftekaga, kui Dxtoriga võimalik erinevaid koodekeid kasutada, mis muudavad faili suurust ja ka kvaliteeti märgatavalt väiksemaks. _________________ Twitch.tv/allavett
Nende sätetega oli
A2 keskmine FPS
ilma salvestamata ~55
Raptriga ~50
MSI ~46
Dxtory ~45
A3 keskmine FPS
ilma salvestamata ~73
Raptriga ~70
MSI ~64
Dxtory ~70
Kui jännata viitsid ja bloatware'i installida raatsid, vahest viitsid Nvidia kaardiga Raptr'it ka katsetada. Raptr'il peaks Nvidia tugi olema. _________________ Twitch.tv/allavett
Proovisin kuda shadowplay töötab.
Seadetes on võimalus valida bitikiirust (10-130Mbps), aga millegipärast üle 50Mbps ta ei salvesta.
Neti avarustest ei leia ka suurt midagi.
olen teemal küll tãielik võhik aga soov oleks kange tahtmine mänge recordida (eelkõike Euro Truck Simulator 2'te) .. mu profiilikast peaks olema minu andmetel selleks piisav, kuid nüüd olen nõutu .. tirisin OBS'i alla, seadistasin ära, asi tundub nagu toimivat, aga videot vaadates tabas mind üllatus: umbes kaks sekundit video käib, siis pilt hangub ja heli käib ilma probleemideta edasi .. oskab keegi targem nõu anda, kuidas probleemi lahendada .. või on mu arvuti siiski selleka tegevuseks liiga hädine?
olen teemal küll tãielik võhik aga soov oleks kange tahtmine mänge recordida (eelkõike Euro Truck Simulator 2'te) .. mu profiilikast peaks olema minu andmetel selleks piisav, kuid nüüd olen nõutu .. tirisin OBS'i alla, seadistasin ära, asi tundub nagu toimivat, aga videot vaadates tabas mind üllatus: umbes kaks sekundit video käib, siis pilt hangub ja heli käib ilma probleemideta edasi .. oskab keegi targem nõu anda, kuidas probleemi lahendada .. või on mu arvuti siiski selleka tegevuseks liiga hädine?
Proovi parem Nvidia Shadowplay-d.
Ülilihtne kasutada ja tulemus samuti .
GeForce Experience -> Paremalt ülevalt Shadowplay peale klõpaks. Siis activate. Valid Quality ning sealt näiteks ingame ja audio siis vastavalt sellele, kas soovid ka peale rääkida või mitte.
Siis Preferences -> Shadowplay -> Ja saad FPS Counteri panna, kaamerapildi ( endast ) nurka kuhugi kui soovi jne.
ALT + F9 on/off recording.
Proovi parem Nvidia Shadowplay-d.
Ülilihtne kasutada ja tulemus samuti .
GeForce Experience -> Paremalt ülevalt Shadowplay peale klõpaks. Siis activate. Valid Quality ning sealt näiteks ingame ja audio siis vastavalt sellele, kas soovid ka peale rääkida või mitte.
Siis Preferences -> Shadowplay -> Ja saad FPS Counteri panna, kaamerapildi ( endast ) nurka kuhugi kui soovi jne.
ALT + F9 on/off recording.
Good luck.
Tänud, kodu jõudes proovin ära ja annan teada kas toimis
Kusjuures siin alles ilmnes üks probleem endal shadowplayga. Shadowplay nimelt salvestab varieeruva bitratega, ehksiis VBR. Kui mäng ei suuda stabiilset FPSi hoida (vaatan sind, Carmageddon!) siis see, tähedab ka, et salvestatud kaadrisagedus on varieeruv. Sellest poleks muidu midagi, nt VLC jne mängivad selle ilusti maha - aga Premiere ei oska sellest normaalselt aru saada ja heli ja video hakkavad süngist välja minema. Ei pruugi olla palju, ja mingites kohtades jooksevad jälle kokku, aga mitte tervikuna. Seda saab käsitsi parandada, aga jõle tüütu, saab enne faili ära convertida, aga jõle tüütu. Shadowplay aga ei lase stabiilset bitrate'i, CBRi, kasutada. AGA - OBS toetab nüüd seda sama Nvidia enda NVENC draiverit! Ja seadistusi on oluliselt rohkem, nagu OBSil ikka, ehksiis saab salvestada JA striimida, kommentaari ja videopilti eraldi salvestada JA CBRi kasutada! Ja pressida üle selle 50kbps limiidi ka. Soovitan proovida, mul siiani on ilusti toiminud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.