Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Millega salvestate mänge? (Arutlus ressursivajaduse jms. kohapealt) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.09.2014 12:04:10 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
xonix kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Huvi pärast proovisin ka seda AMD Gaming Evolvet. No krt, jända kuis tahad. Twitchi ta striimima ei hakka. Kettale salvestab kenasti aga otse ei striimi thumbs_down.gif

EDIT: onjh, selliselt suudab siis striimida icon_neutral.gif http://www.twitch.tv/hdtoimik/b/568854369

Wallhacki oleks võinud vähemalt välja lülitada...

Oot, see on mingi nali? icon_biggrin.gif Mingi spectator feature mis näitab rohkem infi kui muidu mäng või tõesti wallhacker? Ei ole ise CSGO mängija.. icon_lol.gif
Täpselt nii, CS:GO specides on teised läbi seinte nähtavad, by default, ilma ühegi häkita. Nii palju võiks ikka teada...

Ja wtf, 10 päeva tagasi polnud video vaadatav, nüüd ühtäkki on icon_eek.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 25.09.2014 15:45:30 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
madness kirjutas:
xonix kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Huvi pärast proovisin ka seda AMD Gaming Evolvet. No krt, jända kuis tahad. Twitchi ta striimima ei hakka. Kettale salvestab kenasti aga otse ei striimi thumbs_down.gif

EDIT: onjh, selliselt suudab siis striimida icon_neutral.gif http://www.twitch.tv/hdtoimik/b/568854369

Wallhacki oleks võinud vähemalt välja lülitada...

Oot, see on mingi nali? icon_biggrin.gif Mingi spectator feature mis näitab rohkem infi kui muidu mäng või tõesti wallhacker? Ei ole ise CSGO mängija.. icon_lol.gif
Täpselt nii, CS:GO specides on teised läbi seinte nähtavad, by default, ilma ühegi häkita. Nii palju võiks ikka teada...

Ja wtf, 10 päeva tagasi polnud video vaadatav, nüüd ühtäkki on icon_eek.gif

Näevad tõesti, kuid mitte punase vaid sinise glowga.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 66
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 25.09.2014 16:16:56 vasta tsitaadiga

Mina näen nii sinise kui punasega, olenevalt tiimist.
Seal serveris kus video tehtud, on totaalselt igaüks enda eest. Nii CT saab CTd killida kui T saab T killida. Mingeid tiime pole.

aht0
HV veteran

sõnum 25.09.2014 20:35:04 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Tahaksin lindistada võimalikult vähese vaevaga nii enda liigutuste kui ka arvuti ressursi mõttes võimalikult hea kvaliteediga pilti ja heli... Fullscreen mängu täpsemalt..

Fraps peaks kuuldavasti võtma palju ressurssi?

Millised codec'id teevad väikese mahu juures kõige paremat kvaliteeti?
Millised audiocodecid?
Shadowplay on pädev oma viimase 20 (vist oli?) minuti rollback salvestusega + ei tohiks koormata üldse lindistamisega gpud jms. ?

Twitch oma "past broadcasts" võimalusega on hea?

Testimisega alustan lähipäevil, hetkel püstitasin teema küsimustega.

Kui on salvestamiseks piisavalt kiired kettad või kettamassiiv siis Frapsi moodi RAW avi.. kui on protsessoril tuumi üle (konkreetne mäng ei kasuta kõiki tuumi ära), siis võid salvestada ka pakitud videona. Process Lasso nimelise programmiga on võimalik panna paika, milliseid konkreetseid tuumi mingi programm kasutab ja millise prioriteediga.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 26.09.2014 09:47:30 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
DumptyLook kirjutas:
UB kirjutas:
Keegi oskab mulle sellist asja seletada, milline tingimus siis ei ole täidetud?
Spoiler Spoiler Spoiler

GTX>GT kaart.

Proovi seda, GT640M peal töötab igatahes: http://thespawnpointblog.com/nvidia-shadowplay-laptop/

Tänan, väga hea. Toimib ka minu arvutil nüüd suurepäraselt. Huvitav, miks nVidia ei taha seda toetust siis vaikimisi pakkuda, vaid peab ikka ümber nurga asju ajama...
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 28.09.2014 03:35:26 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif msi afterburner-il ka ju videode salvestamis võimalus.
Aga pole veel kordagi proovind.

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 31.10.2014 15:18:27 vasta tsitaadiga

Proovisin nüüd alles lõpuks AMD Gaming Evolved'iga salvestamist... ja muljed on enamvähem... BF3 lindistasin, quality HIGH, 50mb/s, 60FPS, max reso 1080p (ise õnnetul resol veel ;D)... kvaliteet oli väga hea, ent jõudlusekadu tundsin ka (maht on ka päris suur)... keset märulit hiirega 360 tehes ikka tõmbas vahepeal 8 fps'i peale... 2500k, 16gb, 7870xt, ssd. üldiselt 60+ fps. keskmiselt oli salvestades kuskil 40-50 fps.. (all ultra, ambient occulsion off vist) võiks parem olla icon_razz.gif. uut gpu'd tahaks küll, ent noh, lubadus ju oli, et salvestamine ilma ressursikaota.. seda siis ei ole. icon_smile.gif

Kasutasin Record funktsiooni, sest Replay funktsioon crashsis mul mingiaeg tagasi vähemalt.. uuendustega enam pole proovinud.

Üleüldiselt võiks see programm ka kiiremini end liigutada ja whatnot.

Diesel157
HV Guru

sõnum 31.10.2014 23:44:47 vasta tsitaadiga

msi afterburner on hetkel parim mida proovinud. Ei võta midagi, tasuta, lihtne, kvaliteet ok.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 01.11.2014 02:55:57 vasta tsitaadiga

Raptri suurim eelis on ikkagi see, et saad nö tagantjärgi replayda(kuni 20min) ning seda 1080p 60FPS.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 66
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 01.11.2014 17:30:29 vasta tsitaadiga

Diesel157, MSI afterburner lindistab ilma perf'i mõjutamiseta?
Diesel157
HV Guru

sõnum 01.11.2014 22:20:34 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Diesel157, MSI afterburner lindistab ilma perf'i mõjutamiseta?

Ütleme nii, et FRAPSi olen kasutanud ja midagi veel eusa_think.gif . Nondega oli kohe näha, et FPS kukkus kolinal, afterburneriga ei ole tähele pannud erilist kukkumist peale f11 vajutamist. Pole ausalt eriti kasutanud kah samas, (arma 2) dayz HV epochi servus enamasti lindistanud. Võiks muidugi täpsemalt proovida mingi mänguga ja järgi uurida.
Hetkel settingud mul lindistamiseks, 720p@30fps YT/bestof (uploadimiseks) jaoks ja tuleb kuskil 1min = 1GB. Monitor on mul 1680x1050 resoga, seega 1080p salvestamiseks pole mõttekas ja üle 720p pole mõtet nkn mul pingutada.

-edit- Kukub ikka, aga kuna molu ainult @60hz ja fps alla 60 ei kuku eriti, siis ei olnud mul lihtsalt näha icon_lol.gif . Mingi ~10% umbes kiirel ülevaatel.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 11.11.2014 22:59:34 vasta tsitaadiga

endals kogemused siis frapsiga, acton-iga ja bandicam-iga
nr1 d3d gear proovisin 15 päevst tasuta versiooni, kvaliteet tundus isagi natuke parem kui frapsil, ma ausalt ei teinudki vahet kas mängisin või siis vaatasin salvestust hiljem, samuti ei võtnud üüratud kõvaketta ruumi ega hiigel perfi langust, häiris watermark ekraani ülaosas, aga arvan et watermark on ainult prooviversioonil
nr2 fraps väga hea vide kvaliteet, negatiivne võtab palju ressurssi ja kõvakettaruumi
bandicam- kvaliteet natuke frapsist alla, samuti ei võta palju ruumi kõvakettal ega palju arvuti ressurssi
action4 - see oli küll saast, ei soovita kellelgi aega raisata sellega lubati kõike 720(max kui mp4) mp4 salvestamist, kui videot vaatasin oli niivõrd kehva pilt et vaevu oli peenikest kirja välja lugeda, proovisin avi 1080 , tulemus oli parem kui mp4 salvastada, aga video nägi siiski välja kui oleks 100gb video 1 gb convertinud, väga kehva kvaliteet
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 01.03.2015 01:35:23 vasta tsitaadiga

Tegin paar võrdlusvideot. Võistlevad MSI Afterburnerit, Dxtory, AMD Gaming Evolved aka Raptr.
Võrdlesin nende võimekust 2 erineva(samas väga sarnase) mänguga - ArmA 2 ja ArmA 3.

Link

Link

Peab tunnistama, et Raptr täitsa üllatas. Loodetavasti raatsib AMD sinna veel ressursse suunata. Mikrofonil võiks PTT võimalus olla või vähemalt mikrofoni eraldi helirajana salvestamise võimalus. Ja loomulikult võiks video kvaliteet ka parem olla.
Salvestiste suurused 2 minuti video kohta märgin ka ära:
MSI Afterburner: ~1,5GB
Dxtory: ~7GB
Raptr: ~600MB
Loomulikult on nii MSI Aftekaga, kui Dxtoriga võimalik erinevaid koodekeid kasutada, mis muudavad faili suurust ja ka kvaliteeti märgatavalt väiksemaks.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.03.2015 11:07:48 vasta tsitaadiga

Kui sa siia täpsed mängude sätted paned, võin sama teha Shadowplayga.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 01.03.2015 17:28:31 vasta tsitaadiga

Scart
A2:
Spoiler Spoiler Spoiler

A3:
Spoiler Spoiler Spoiler

Nende sätetega oli
A2 keskmine FPS
ilma salvestamata ~55
Raptriga ~50
MSI ~46
Dxtory ~45
A3 keskmine FPS
ilma salvestamata ~73
Raptriga ~70
MSI ~64
Dxtory ~70

Kui jännata viitsid ja bloatware'i installida raatsid, vahest viitsid Nvidia kaardiga Raptr'it ka katsetada. Raptr'il peaks Nvidia tugi olema.

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 01.03.2015 20:50:56 vasta tsitaadiga

allavett, mis seaded raptr'is salvestamisel?
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 02.03.2015 01:52:22 vasta tsitaadiga

rmc, video lõpus on kõikide programmide sätted, mida kasutasin icon_wink.gif
aga
Spoiler Spoiler Spoiler

PeZ
HV veteran

sõnum 02.03.2015 12:26:50 vasta tsitaadiga

Ahjaa - viskan siia ka, kuigi jutt peamiselt konsoolidest, aga pmtselt saab kahe arvutiga ka, ilma jõudlust mõjutamata.

Link
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.03.2015 00:32:21 vasta tsitaadiga

allavett kirjutas:
Scart

Tänud, üritan vaba päeva tekkides ka Shadowplayga samadel sätetel mängud üles võtta.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Helseth
HV kasutaja

sõnum 09.04.2015 14:06:17 vasta tsitaadiga

Proovisin kuda shadowplay töötab.
Seadetes on võimalus valida bitikiirust (10-130Mbps), aga millegipärast üle 50Mbps ta ei salvesta.
Neti avarustest ei leia ka suurt midagi.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 17.08.2015 21:32:23 vasta tsitaadiga

olen teemal küll tãielik võhik aga soov oleks kange tahtmine mänge recordida (eelkõike Euro Truck Simulator 2'te) .. mu profiilikast peaks olema minu andmetel selleks piisav, kuid nüüd olen nõutu .. tirisin OBS'i alla, seadistasin ära, asi tundub nagu toimivat, aga videot vaadates tabas mind üllatus: umbes kaks sekundit video käib, siis pilt hangub ja heli käib ilma probleemideta edasi .. oskab keegi targem nõu anda, kuidas probleemi lahendada .. või on mu arvuti siiski selleka tegevuseks liiga hädine?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 17.08.2015 21:42:44 vasta tsitaadiga

sweezy kirjutas:
olen teemal küll tãielik võhik aga soov oleks kange tahtmine mänge recordida (eelkõike Euro Truck Simulator 2'te) .. mu profiilikast peaks olema minu andmetel selleks piisav, kuid nüüd olen nõutu .. tirisin OBS'i alla, seadistasin ära, asi tundub nagu toimivat, aga videot vaadates tabas mind üllatus: umbes kaks sekundit video käib, siis pilt hangub ja heli käib ilma probleemideta edasi .. oskab keegi targem nõu anda, kuidas probleemi lahendada .. või on mu arvuti siiski selleka tegevuseks liiga hädine?

Proovi parem Nvidia Shadowplay-d.

Ülilihtne kasutada ja tulemus samuti thumbs_up.gif.

GeForce Experience -> Paremalt ülevalt Shadowplay peale klõpaks. Siis activate. Valid Quality ning sealt näiteks ingame ja audio siis vastavalt sellele, kas soovid ka peale rääkida või mitte.

Siis Preferences -> Shadowplay -> Ja saad FPS Counteri panna, kaamerapildi ( endast ) nurka kuhugi kui soovi jne.
ALT + F9 on/off recording.

Good luck.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 17.08.2015 21:49:31 vasta tsitaadiga

VisaHinGG kirjutas:
sweezy kirjutas:

Proovi parem Nvidia Shadowplay-d.

Ülilihtne kasutada ja tulemus samuti thumbs_up.gif.

GeForce Experience -> Paremalt ülevalt Shadowplay peale klõpaks. Siis activate. Valid Quality ning sealt näiteks ingame ja audio siis vastavalt sellele, kas soovid ka peale rääkida või mitte.

Siis Preferences -> Shadowplay -> Ja saad FPS Counteri panna, kaamerapildi ( endast ) nurka kuhugi kui soovi jne.
ALT + F9 on/off recording.

Good luck.

Tänud, kodu jõudes proovin ära ja annan teada kas toimis thumbs_up.gif
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 18.08.2015 00:15:47 vasta tsitaadiga

Kusjuures siin alles ilmnes üks probleem endal shadowplayga. Shadowplay nimelt salvestab varieeruva bitratega, ehksiis VBR. Kui mäng ei suuda stabiilset FPSi hoida (vaatan sind, Carmageddon!) siis see, tähedab ka, et salvestatud kaadrisagedus on varieeruv. Sellest poleks muidu midagi, nt VLC jne mängivad selle ilusti maha - aga Premiere ei oska sellest normaalselt aru saada ja heli ja video hakkavad süngist välja minema. Ei pruugi olla palju, ja mingites kohtades jooksevad jälle kokku, aga mitte tervikuna. Seda saab käsitsi parandada, aga jõle tüütu, saab enne faili ära convertida, aga jõle tüütu. Shadowplay aga ei lase stabiilset bitrate'i, CBRi, kasutada. AGA - OBS toetab nüüd seda sama Nvidia enda NVENC draiverit! Ja seadistusi on oluliselt rohkem, nagu OBSil ikka, ehksiis saab salvestada JA striimida, kommentaari ja videopilti eraldi salvestada JA CBRi kasutada! Ja pressida üle selle 50kbps limiidi ka. Soovitan proovida, mul siiani on ilusti toiminud.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 18.08.2015 00:33:35 vasta tsitaadiga

Tundub et shadowplay töötab täitsa hästi .. viskan demo video täiesti naturaalsel kujul juutuubi ja siis lingin siia ka thumbs_up.gif
PeZ, tänud hoiatamast beer_yum.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Millega salvestate mänge? (Arutlus ressursivajaduse jms. kohapealt) mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.