18.01.2013 10:35:31
Kim Dotcom asutab uue failijagamissaidi
Populaarse failijagamissaidi Megaupload asutaja Kim Dotcom kavatseb pühapäeval oma Aucklandi villast käivitada uue sarnase võrgukülje. 38-aastane Dotcom kavatseb saidiga mega.co.nz korrata Megauploadi impeeriumi edu; viimast külastas päevas umbes 50 miljonit inimest.
Täiesti mõttetu tegelikult ... Tüübil on raha s_aauguni, aga peab ikka seadusega pahuksisse minema ...
Kuidas võtta, kui sul raha palju ja niisama töllerdada ei viitsi, siis tema lisab seda moodi väheke "vürtsi" enda igapäeva toimingutesse.
Mis selles halba on.
On inimesi kellele raha kokku ajamine ei ole ainus elueesmärk. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ma tahaks seda teist asjandust näha, mis lubas artistidel oma muusikat ise müüa ja teenida palju rohkem kui nad praegu teenivad (lugude pealt siis). See võiks olla esimene samm nende muusikakorporatsioonide rahakoti vähendamiseks...
Ma tahaks seda teist asjandust näha, mis lubas artistidel oma muusikat ise müüa ja teenida palju rohkem. See võiks olla esimene samm nende muusikakorporatsioonide rahakoti vähendamiseks...
On inimesi kellele raha kokku ajamine ei ole ainus elueesmärk.
Ehk tõesti kuid Kim nende hulka küll ei kuulu.
Ei ütleks, et suuremate summade teenimine on ta ainus eesmärk. Pigem kombineerib ta selle süüdistusi esitanud inimestele keskmise näpu näitamisega kui oma uue keskkonnaga lagedale tuleb. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
On inimesi kellele raha kokku ajamine ei ole ainus elueesmärk.
Ehk tõesti kuid Kim nende hulka küll ei kuulu.
Ei ütleks, et suuremate summade teenimine on ta ainus eesmärk. Pigem kombineerib ta selle süüdistusi esitanud inimestele keskmise näpu näitamisega kui oma uue keskkonnaga lagedale tuleb.
Eks uuri selle mehe ajalugu veidi. Tundub et oled samuti sattunud massipsühhoosi kus Dotcomi nähakse internetikasutajate eest võitleja ja päästjana. Seda ta ei ole teps mitte. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Täiesti mõttetu tegelikult ... Tüübil on raha s_aauguni, aga peab ikka seadusega pahuksisse minema ...
on ta millegi eest ka reaalselt süüdi mõistetud? minumeelest see megauploadi teema oli üks paras farss.
Süüdi mõistetud ei ole, aga megauploadi võttis FBI ikkagi maha. Igatahes julge poiss kui hakkab jälle pira ajama, sest mul tunne et ta lõpetab vanglas ...
sest USAs läheb vangi see kellel on vähem raha
]Eks uuri selle mehe ajalugu veidi. Tundub et oled samuti sattunud massipsühhoosi kus Dotcomi nähakse internetikasutajate eest võitleja ja päästjana. Seda ta ei ole teps mitte.
Wikis suht detailselt tema minevikust kirjutatud, mis skeemidega ta raha kokku ajas ja mille eest kinni istus ning kus riikides sissesõidukeelud rakendati. Paks on puhas ärikas ja eks talle meeldib ka viimse piiri peal adre laksu tekitada.
Usun, et selle härra ümber on väga osav juriidiline tiim. Vanglast on asi ikka väga kaugel, pigem lõppeb asi osama stiilis kui üldse. Megauploadi maha võtmine oli pigem FBI muscle-show. Peale väga põgusat googeldamist tundub et kaitsja on juba saanud olulise võidu uus-meremaa kohtus ja taotleb usas üldse süüdistusest loobumist.
tsitaat:
The big news today on the antipiracy front is that a New Zealand court has ruled that police enforced illegal search warrants when they seized the assets of MegaUpload founder Kim DotCom.
Edit: ehk siis May 31, 2012 seisuga pole süüdistust esitatud
tsitaat:
Lawyers for Megaupload claim US federal authorities cannot charge the company with criminal behavior because it is Hong Kong based, and also that no papers have ever been formally served.
Ma tahaks seda teist asjandust näha, mis lubas artistidel oma muusikat ise müüa ja teenida palju rohkem kui nad praegu teenivad (lugude pealt siis). See võiks olla esimene samm nende muusikakorporatsioonide rahakoti vähendamiseks...
Kes sul praegu keelab oma muusikat ise müümast ja nii ropult rikkaks saamaks? Pane kasvõi Soovi kuulutus ja müü ja ära maksa kellelegi teisele midagi, ainult vaata kuidas papp sisse voolab. Ja kui ei voola siis maksa ise kõik oma promod ja töölised kinni kes asjaga tegelevad ja vaata kas saad siis ka suuremat tulu kui mõnelt tuntud plaadifirmalt saaksid. Selle summa eest, mis korporatsioonid su plaadimüügilt kasseerivad saad sa vähemalt sama palju hüvesid vastu. Pealegi veel lehed nagu Beatport jne... müü kus tahad.
Uuel Dotcomi lehel saavad kuuldavasti artistid end registreerida ja eemaldada kõik enda autoriõigusi rikkuvad failid. See "megaupload" tegelikult ei tohiks kedagi enam häirida kuna tulu muusikateose müügist eraisikule on alati olnud väike ja suure tõenäosusega inimesed, kes seal oma faile jagavad ja tirivad ei ole nagunii sektor, kes poodi plaate ostma jookseksid. Filmidega on ilmselt sama teema.
Kes sul praegu keelab oma muusikat ise müümast ja nii ropult rikkaks saamaks? Pane kasvõi Soovi kuulutus ja müü ja ära maksa kellelegi teisele midagi, ainult vaata kuidas papp sisse voolab. Ja kui ei voola siis maksa ise kõik oma promod ja töölised kinni kes asjaga tegelevad ja vaata kas saad siis ka suuremat tulu kui mõnelt tuntud plaadifirmalt saaksid. Selle summa eest, mis korporatsioonid su plaadimüügilt kasseerivad saad sa vähemalt sama palju hüvesid vastu. Pealegi veel lehed nagu Beatport jne... müü kus tahad.
Uuel Dotcomi lehel saavad kuuldavasti artistid end registreerida ja eemaldada kõik enda autoriõigusi rikkuvad failid. See "megaupload" tegelikult ei tohiks kedagi enam häirida kuna tulu muusikateose müügist eraisikule on alati olnud väike ja suure tõenäosusega inimesed, kes seal oma faile jagavad ja tirivad ei ole nagunii sektor, kes poodi plaate ostma jookseksid. Filmidega on ilmselt sama teema.
Ma pidasin pigem seda silmas, et võiks tekkida uus ja suure kasutajaskonnaga muusikaäri, millel oleks palju kasutajaid. Kui ma oleks artist, siis iTunes ja Beatport vist väga peale ei läheks. Jah, iTunes on hea süsteemiga aga kui mõelda tulu peale, siis ma ei oska sõna võtta. Ma pole küll kursis (ja ei viitsi googeldada, laiskus ) aga minu arvates läheb päris suur % tulust nendele asutustele (st iTunes jt), mitte toote tegelikule valmistajale. Eks see ole iga asjaga nii, aga kui ma pean Beatpordist loo 1EUR'ga ostma, siis seda ma kindlasti ei tee...
Kui ma aga saaksin 90% endale (nagu Mega teha tahtis, kui ma õigesti mäletan) siis ma ei viiks hinda 1EUR peale. Selleks poleks lihtsalt põhjust.
Hetkel vähemalt mulle tundub, et plaadifirmad lasevad artistil loo valmis teha ja maksavad talle mingi summa, aga samas panevad suure kopika ka enda taskusse. Ma võin ka eksida, ei välista seda. See on lihtsalt minu arvamus/arusaam asjast. Samas ma saan aru, et Universal jne on tohutult hea reklaami jaoks. Mäletamistmööda tuli palavalt armastatud Bieber ka ei tea kust välja. Üks lugu ja mees oli kuulus. Ma ei ütle, et muusikatööstus praegusel kujul halb oleks, aga peaks tekkima ka alternatiive...
Kui ma õigesti aru saan, siis failid krüpteeritakse juba kliendi poolt ära ja alles siis saadetakse üles. Ehk mitte keegi peale võtme omaniku ei saa admete sisu vaadata, isegi Kim Dotcom isiklikult.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.