Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Kim Dotcom asutab uue failijagamissaidi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.01.2013 10:35:31 Kim Dotcom asutab uue failijagamissaidi vasta tsitaadiga

Populaarse failijagamissaidi Megaupload asutaja Kim Dotcom kavatseb pühapäeval oma Aucklandi villast käivitada uue sarnase võrgukülje. 38-aastane Dotcom kavatseb saidiga mega.co.nz korrata Megauploadi impeeriumi edu; viimast külastas päevas umbes 50 miljonit inimest.

Loe edasi Postimehest.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 18.01.2013 11:24:50 vasta tsitaadiga

Täiesti mõttetu tegelikult ... Tüübil on raha s_aauguni, aga peab ikka seadusega pahuksisse minema ... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 18.01.2013 11:27:29 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
Täiesti mõttetu tegelikult ... Tüübil on raha s_aauguni, aga peab ikka seadusega pahuksisse minema ... icon_rolleyes.gif

Kuidas võtta, kui sul raha palju ja niisama töllerdada ei viitsi, siis tema lisab seda moodi väheke "vürtsi" enda igapäeva toimingutesse.
Mis selles halba on.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
purexl
HV kasutaja

sõnum 18.01.2013 11:28:46 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:

Rahast ei ole kunagi s*taauguni, alati on sellest puudust....
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.01.2013 12:06:31 vasta tsitaadiga

On inimesi kellele raha kokku ajamine ei ole ainus elueesmärk.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.01.2013 12:27:07 vasta tsitaadiga

Ma tahaks seda teist asjandust näha, mis lubas artistidel oma muusikat ise müüa ja teenida palju rohkem kui nad praegu teenivad (lugude pealt siis). See võiks olla esimene samm nende muusikakorporatsioonide rahakoti vähendamiseks...
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.01.2013 12:27:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma tahaks seda teist asjandust näha, mis lubas artistidel oma muusikat ise müüa ja teenida palju rohkem. See võiks olla esimene samm nende muusikakorporatsioonide rahakoti vähendamiseks...

Spekuleeritakse, et see võis olla üks põhjustest, miks oli vaja korporatsioonidel Kim kinni panna. N.ö ennetada kahju.

tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 18.01.2013 12:59:20 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Ehk tõesti kuid Kim nende hulka küll ei kuulu.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.01.2013 14:04:00 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Ei ütleks, et suuremate summade teenimine on ta ainus eesmärk. Pigem kombineerib ta selle süüdistusi esitanud inimestele keskmise näpu näitamisega kui oma uue keskkonnaga lagedale tuleb.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Taun0
HV veteran
Taun0

sõnum 18.01.2013 14:59:51 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:

on ta millegi eest ka reaalselt süüdi mõistetud? minumeelest see megauploadi teema oli üks paras farss.

sakinaga
HV Guru

sõnum 18.01.2013 15:18:01 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
maatriks kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Ei ütleks, et suuremate summade teenimine on ta ainus eesmärk. Pigem kombineerib ta selle süüdistusi esitanud inimestele keskmise näpu näitamisega kui oma uue keskkonnaga lagedale tuleb.
Eks uuri selle mehe ajalugu veidi. Tundub et oled samuti sattunud massipsühhoosi kus Dotcomi nähakse internetikasutajate eest võitleja ja päästjana. Seda ta ei ole teps mitte.
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 18.01.2013 16:39:18 vasta tsitaadiga

Taun0 kirjutas:
Goon kirjutas:

on ta millegi eest ka reaalselt süüdi mõistetud? minumeelest see megauploadi teema oli üks paras farss.

Süüdi mõistetud ei ole, aga megauploadi võttis FBI ikkagi maha. Igatahes julge poiss kui hakkab jälle pira ajama, sest mul tunne et ta lõpetab vanglas ... icon_sad.gif
sest USAs läheb vangi see kellel on vähem raha
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 18.01.2013 16:58:01 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
]Eks uuri selle mehe ajalugu veidi. Tundub et oled samuti sattunud massipsühhoosi kus Dotcomi nähakse internetikasutajate eest võitleja ja päästjana. Seda ta ei ole teps mitte.

Wikis suht detailselt tema minevikust kirjutatud, mis skeemidega ta raha kokku ajas ja mille eest kinni istus ning kus riikides sissesõidukeelud rakendati. Paks on puhas ärikas ja eks talle meeldib ka viimse piiri peal adre laksu tekitada. icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 18.01.2013 17:02:52 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:

Seetõttu ta seal enam ei resideerugi.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 18.01.2013 17:34:53 vasta tsitaadiga

Alan kirjutas:
Goon kirjutas:

Seetõttu ta seal enam ei resideerugi.
Ta on elanud pikka aega Saksamaal ja nüüd NZ-s aga seda pole nagu kuulnud et ta USA-s elanud oleks.
Taun0
HV veteran
Taun0

sõnum 18.01.2013 18:26:56 vasta tsitaadiga

Usun, et selle härra ümber on väga osav juriidiline tiim. Vanglast on asi ikka väga kaugel, pigem lõppeb asi osama stiilis kui üldse. Megauploadi maha võtmine oli pigem FBI muscle-show. Peale väga põgusat googeldamist tundub et kaitsja on juba saanud olulise võidu uus-meremaa kohtus ja taotleb usas üldse süüdistusest loobumist.

tsitaat:
The big news today on the antipiracy front is that a New Zealand court has ruled that police enforced illegal search warrants when they seized the assets of MegaUpload founder Kim DotCom.

Edit: ehk siis May 31, 2012 seisuga pole süüdistust esitatud icon_lol.gif

tsitaat:
Lawyers for Megaupload claim US federal authorities cannot charge the company with criminal behavior because it is Hong Kong based, and also that no papers have ever been formally served.

Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 18.01.2013 22:57:24 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:
Ma tahaks seda teist asjandust näha, mis lubas artistidel oma muusikat ise müüa ja teenida palju rohkem kui nad praegu teenivad (lugude pealt siis). See võiks olla esimene samm nende muusikakorporatsioonide rahakoti vähendamiseks...

Kes sul praegu keelab oma muusikat ise müümast ja nii ropult rikkaks saamaks? Pane kasvõi Soovi kuulutus ja müü ja ära maksa kellelegi teisele midagi, ainult vaata kuidas papp sisse voolab. Ja kui ei voola siis maksa ise kõik oma promod ja töölised kinni kes asjaga tegelevad ja vaata kas saad siis ka suuremat tulu kui mõnelt tuntud plaadifirmalt saaksid. Selle summa eest, mis korporatsioonid su plaadimüügilt kasseerivad saad sa vähemalt sama palju hüvesid vastu. Pealegi veel lehed nagu Beatport jne... müü kus tahad.

Uuel Dotcomi lehel saavad kuuldavasti artistid end registreerida ja eemaldada kõik enda autoriõigusi rikkuvad failid. See "megaupload" tegelikult ei tohiks kedagi enam häirida kuna tulu muusikateose müügist eraisikule on alati olnud väike ja suure tõenäosusega inimesed, kes seal oma faile jagavad ja tirivad ei ole nagunii sektor, kes poodi plaate ostma jookseksid. Filmidega on ilmselt sama teema.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 20.01.2013 02:44:28 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Lord Ami kirjutas:

Kes sul praegu keelab oma muusikat ise müümast ja nii ropult rikkaks saamaks? Pane kasvõi Soovi kuulutus ja müü ja ära maksa kellelegi teisele midagi, ainult vaata kuidas papp sisse voolab. Ja kui ei voola siis maksa ise kõik oma promod ja töölised kinni kes asjaga tegelevad ja vaata kas saad siis ka suuremat tulu kui mõnelt tuntud plaadifirmalt saaksid. Selle summa eest, mis korporatsioonid su plaadimüügilt kasseerivad saad sa vähemalt sama palju hüvesid vastu. Pealegi veel lehed nagu Beatport jne... müü kus tahad.

Uuel Dotcomi lehel saavad kuuldavasti artistid end registreerida ja eemaldada kõik enda autoriõigusi rikkuvad failid. See "megaupload" tegelikult ei tohiks kedagi enam häirida kuna tulu muusikateose müügist eraisikule on alati olnud väike ja suure tõenäosusega inimesed, kes seal oma faile jagavad ja tirivad ei ole nagunii sektor, kes poodi plaate ostma jookseksid. Filmidega on ilmselt sama teema.

Ma pidasin pigem seda silmas, et võiks tekkida uus ja suure kasutajaskonnaga muusikaäri, millel oleks palju kasutajaid. Kui ma oleks artist, siis iTunes ja Beatport vist väga peale ei läheks. Jah, iTunes on hea süsteemiga aga kui mõelda tulu peale, siis ma ei oska sõna võtta. Ma pole küll kursis (ja ei viitsi googeldada, laiskus icon_biggrin.gif) aga minu arvates läheb päris suur % tulust nendele asutustele (st iTunes jt), mitte toote tegelikule valmistajale. Eks see ole iga asjaga nii, aga kui ma pean Beatpordist loo 1EUR'ga ostma, siis seda ma kindlasti ei tee...

Kui ma aga saaksin 90% endale (nagu Mega teha tahtis, kui ma õigesti mäletan) siis ma ei viiks hinda 1EUR peale. Selleks poleks lihtsalt põhjust.

Hetkel vähemalt mulle tundub, et plaadifirmad lasevad artistil loo valmis teha ja maksavad talle mingi summa, aga samas panevad suure kopika ka enda taskusse. Ma võin ka eksida, ei välista seda. See on lihtsalt minu arvamus/arusaam asjast. Samas ma saan aru, et Universal jne on tohutult hea reklaami jaoks. Mäletamistmööda tuli palavalt armastatud Bieber ka ei tea kust välja. Üks lugu ja mees oli kuulus. Ma ei ütle, et muusikatööstus praegusel kujul halb oleks, aga peaks tekkima ka alternatiive...
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
RIH0
HV kasutaja
RIH0

sõnum 21.01.2013 13:05:37 vasta tsitaadiga

Praegu on mega.co.nz veel lapsekingades.
Ei õnnestu mul isegi enda faile alla laadida.
Aeglane on samuti.
Eks aeg näitab, kas sellest saab asja.
Manus
Mega Fail
Mega Fail

Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.01.2013 13:40:45 vasta tsitaadiga

RIH0, alguse asi, tung rahval üsna suur ja pole veel palju ressurssi pakkuda.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 21.01.2013 13:45:55 vasta tsitaadiga

Krüpteeringuga Dropbox;
Miks mitte.

Kuid kuhu jääb muusikaäri platvorm, seda ei tea keegi peale härra ise.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 21.01.2013 15:37:06 vasta tsitaadiga

RIH0 postitatud pilt meenutab mingisugust open source "dropboxi" platvormi. Nimi ei tule ette.
degreal
HV veteran

sõnum 21.01.2013 17:26:16 vasta tsitaadiga

Kui ma õigesti aru saan, siis failid krüpteeritakse juba kliendi poolt ära ja alles siis saadetakse üles. Ehk mitte keegi peale võtme omaniku ei saa admete sisu vaadata, isegi Kim Dotcom isiklikult.

Läheb juba mölluks. Isegi kui kõik on täiesti legaalne, siis hakatakse finantside ära lõikamise abil üritust lämmatama (nagu wikileaksi ja piratebayga): http://torrentfreak.com/dotcoms-mega-anti-piracy-group-moves-to-cut-off-finances-130121/

Arvatavasti on Dotcomil juba järgmine käik varuks, kuna antud takistusest ülesaamiseks on näha märke eeltööst: https://twitter.com/KimDotcom/status/222759825526890496
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 25.01.2013 12:11:47 vasta tsitaadiga

Pikk jutt Kimiga.

http://rt.com/usa/news/kim-dotcom-interview-mega-673/
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 18.02.2013 19:48:08 vasta tsitaadiga

Finantsblokaadi peale võib nüüd kusta: http://www.bbc.co.uk/news/technology-21496977 Megaupload sequel Mega to accept bitcoin currency
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Kim Dotcom asutab uue failijagamissaidi mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.