praegune kellaaeg 12.09.2025 16:42:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
03.07.2012 20:38:21
|
|
|
Monopolist on kasu ainult monopoli omanikele. Klient/lõpptarbija kaotab röögatult.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hirff
HV kasutaja

|
03.07.2012 21:09:40
|
|
|
Seda ma üritasingi selgitada, et Apple üritab turumonopoli saada ning seeläbi veel suuremad summad teenida. Tarbijad loomulikult kaotavad, see on ilmselge.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.07.2012 21:29:26
|
|
|
DjPaulyD: Kui rääkida USA-st, siis seal on rohkem tegu teatud firmade sõpruskonnaga, kes võitlevad selle nimel, et sajad miljonid kliendid enda küljes kinni hoida, enda tooteid ja teenuseid müües.
Ja see sõpruskond on siis ühelt poolt tootjana Apple ja teiselt poolt siis ISP-d AT&T ja Verizon.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.07.2012 21:37:05
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
DjPaulyD: Kui rääkida USA-st, siis seal on rohkem tegu teatud firmade sõpruskonnaga, kes võitlevad selle nimel, et sajad miljonid kliendid enda küljes kinni hoida, enda tooteid ja teenuseid müües.
Ja see sõpruskond on siis ühelt poolt tootjana Apple ja teiselt poolt siis ISP-d AT&T ja Verizon. |
Kliendid võivad sellised poed hüljata kus muud pole kui Apple toodang, inimene tahab vaheldust, ja teistest erineda, mitte, et kõik käivad ringi ja nühivad mingit valget plaati.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
03.07.2012 21:41:22
|
|
|
Marie, Apple kasutajad ongi enda arust erinevad teistest.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
03.07.2012 21:47:34
|
|
|
tsitaat: |
Apple kasutajad ongi enda arust erinevad teistest. |
Ainult niikaua kui Apple toodete kasutajaid on vähe, kui kõigil on Apple lelud siis nad enam erilised pole
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.07.2012 21:59:26
|
|
|
Rõhk "enda arvates" peal
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.07.2012 22:06:28
|
|
|
Marie: Väikse kõrvalpõikena: Vaata, Eestis ostad mingi Võrguvaba-seadme ja siis jalutad, kuhu tahad. Aga USA turul oled Sa ikka vägagi tihti kõvasti ISP küljes kinni ja ei jaluta sa niisama kuhugile mujale.
Igatahes mõlemad, nii Verizon kui AT&T hooplevad igatahes sadade miljonite klientidega, ehk siis klientidega, kes on enda külge ikkagi aastaks-paariks kinni kleebitud mõne toote või teenuse kaasabil.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
arnis
HV veteran

|
04.07.2012 00:42:54
|
|
|
Kõik mida õun oskab, on see, et kirjeldab mingi elementaarse
asja keerulise süsteemina, patendeerib selle ja hiljem ütleb,
et kõik sel elementaarsel asjal põhinevad süsteemid on läbilõhki
nende patendi väärkasutamine. PLUSS, nemad on alati esimesed
Ma ei tarbi õunu paaril erineval põhjusel, üks neist on patentomaania.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
04.07.2012 12:48:14
|
|
|
Apple on jah viimasel ajal üle mõistuse - ma võiks isegi öelda vastikuks muutunud. Peale tobeda patendisõja ja konkurentide kottimise ( naljakal kombel M$ ei ole suutnud pooltki seda sitta toota mis Apple, kuid esimest peavad kõik kurjaks korporatsiooniks, teist aga mitte niiväga, ju mingi hipsterite oma loogika ).
Isiklikult arvan, et Apple-i edulugu on suuremalt jaolt allamäge minemas - millegi uuega pole välja tuldud ning peamiselt tegeletakse tarbijate pigistamisega. iPhone mis oli tõesti uuenduslik on suuremas jaos paigal tammunud ja enamik lolle piiranguid ( enamikus kunstlikud ) mis olid esimesel seadmel on jäänud endiselt....Macbook Pro sülearvuti jäi mul ostmata, sest pmt ei saa ma enam ei mälu, kõvaketast ( akust rääkimata ) vahetada... Iga Service Pack-i eest ( peale "Leopard-i" pole ausalt öeldes mingeid suuremaid uuendusi tulnud ) tahetakse pappi.
Sealjuures töökindlus mis oli kunagi tõesti väga hea pole mingit moodi enam parem kui teistel ( WP7 telefoni pole mul igal juhul õnnestunud 1.5 aasta jooksul kokku jooksutada - Iphone 4 kohta ma seda öelda ei saa + kui WP7 viimane uuendus tegi telefoni kiiremaks, siis iOSi viimane uuendus tegi iphone 4 aeglasemaks .... ).
Windowsi töökindlus on tõusnud suht puht sinna maani, et ausalt öeldes BSoD pole enam nii kaua näinud, et enam ei mäletagi milline see välja nägi.
Loodetavasti Apple võtab midagi ette oma strateegiaga ... vähemalt mina ei kavatse enne ühtegi Apple toodet enam osta, kui firma ei kaota oma toodete juurest ära piiranguid mis on mõeldud ainult selleks, et mind kottida ja sundida kogu aeg uuemat mudelit ostma.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
04.07.2012 13:07:53
|
|
|
Apple piirangud on tõesti üle mõistuse. Juba kaheksa kuud on ICS väljas, aga ainult 11,5% riistu jooksevad sellel. Tahad uut versiooni, osta uus seade. Ja siis saab Microsoft jälle pappi. Mis iseenesest on ju väga hea, sest MS on hea. Väga hea Miks Apple ei anna vanematele seadmetele tasuta uut versiooni, on ka minu jaoks müstika. Puhas kunstlik piirang, et aga uusi asju ostma sundida.
Oh neid Microsofti kummardajaid. Nii pimesi oma iidolis kinni, et igasugune kriitikameel juba puudub. Puhas usuhullude sekt. Õnneks mitte mingid hipsterid, kes hambaid pesevad ja tualettpaberit kasutavad. Mida sitasem, seda mehisem
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hirff
HV kasutaja

|
04.07.2012 14:37:57
|
|
|
Kui saaksin, siis paneksin kahele viimasele postitusele rasvase "like". Üritatakse iga hinna eest inimeslet raha pigistada, mis ettevõtte seisukohalt on ju tegelikult mõistlik, aga kuskilt jookseb piir. Ning kui sa ületad piiri sellega, et üritad kõigest väest teisi turult välja puksida ning paned kliendi sundseisusesse a'la "sa pead ostma mu toodet ja sellega kaasneivad lisatooteid, sest muud sul võtta pole", siis tegelikult tekitab see Apple suhtes eemaletõukava tunde.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.07.2012 15:03:30
|
|
|
Hetkel pole küll näha, et inimestel Apple'i nodi vastu mingi tõrge oleks. Pigem ikka:
Spoiler 
Kui päris aus olla, siis valdav osa maailmast ei teagi nendest patendisõdadest mitte midagi ja telefoniostjate elu see ei mõjuta.
|
|
Kommentaarid: 738 loe/lisa |
   |
557 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
04.07.2012 16:28:35
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
Apple piirangud on tõesti üle mõistuse. Juba kaheksa kuud on ICS väljas, aga ainult 11,5% riistu jooksevad sellel. Tahad uut versiooni, osta uus seade. Ja siis saab Microsoft jälle pappi. Mis iseenesest on ju väga hea, sest MS on hea. Väga hea Miks Apple ei anna vanematele seadmetele tasuta uut versiooni, on ka minu jaoks müstika. Puhas kunstlik piirang, et aga uusi asju ostma sundida.
Oh neid Microsofti kummardajaid. Nii pimesi oma iidolis kinni, et igasugune kriitikameel juba puudub. Puhas usuhullude sekt. Õnneks mitte mingid hipsterid, kes hambaid pesevad ja tualettpaberit kasutavad. Mida sitasem, seda mehisem  |
Google-i update protsess on tõesti väga halvasti välja kukkunud ( kuigi peab möönma, et hea tahtmise juures saab ISC täitsa kenasti peale, isegi seadmetele millele pole see algselt ette nähtud nagu Galaxy S ). Kõige parem on see hetkel olnud WP7mel - kõik uuendused on ilusasti kohale jõudnud ( suurim pluss on olnud see, et uuendused teevad telefoni reaalselt kiiremaks, mitte aeglasemaks nagu Apple-i puhul ja on sisaldanud ka kõiki asju ka 1 Gen telefonide jaoks mis riistvaraliselt võimalik - samuti kivi Apple kapsaaeda, kus jäetakse suht lambist asjad välja nagu näiteks Siri Iphone 4 pealt, kuigi riistvara oleks enam kui suuteline seda jooksumata ).
Samas muidugi WP7 telefonid ei saa endale WP8, kuid kuna WP8 telefonid suudavad jooksutada WP7 asju, siis arvatavasti ainult WP8 appe ( välja arvatud need mis vajavad võimsamat riistvara ) hakkab turule tulema alles nii aasta - kahe pärast kui WP8 telefonide arv on suurem kui WP7 oma. Kuigi siin on ka hea põhjendus sellele - Windows CE vahetatakse Windows NT kerneli vastu ( ning kuna viimane vajab jooksutamiseks rohkem resursse, siis ei ole seda suuremat mõtet vanemate seadmete peale tuua ). Igal juhul WP 7.8 nad saavad, kus peaks enamik WP8 uuendustest olemas olema, mida riistvara võimaldab loomulikult.
Pole muidugi täielikult välistatud, et WP7 telefonid jäävad ka tulevikus tootmisse kui odavama otsa WP telefonid, mis on mõeldud konkureerima odavamate androididega või tehakse mingi "säästu" WP8 versioon mille saavad endale ka praegused WP7 telefonid ( minu teada pole seda lõplikult paika pandud M$i sees ).
Seega annab tervet update protsessi teha ka oluliselt inimlikumalt kui Apple ( nii sisu kui saadavuse poolest ) ja see, et Google teeb sitasti ( tehniliselt mitte google, vaid tootjafirmad ) ei ole nagu tõsine argument - "aga Kolja ka varastas ....härra politseinik" vms
Miks Apple ei anna vanematele seadmetele tasuta uut versiooni, on ka minu jaoks müstika |
Minu jaoks on ka müstika, miks ma ei saanud oma Iphone 4 peale näiteks Sirit ( nii aasta vana mudel võrreldes 4S-iga ) ..... ma olen vist mingi lollakas, ei saa aru, et Apple on ikkagi äri, mitte heategevus ning kui ma iga aasta ei osta 700 dollarist uut telefoni, ei saa onu Tim enam isegi poest süüa osta ja peab nälgima.
Anyway, eks ma hääletangi rahakotiga ning enne uusi apple-i asju ei osta, kui see idiootsus ära ei lõppe ( Ma ei saa aasta vanusele telefonile korraliku update-i, ma ei saa sülearvutil ei mälu, kõvaketast ega akut vahetada, kõvaketta asi käib ka imac-i kohta, kus Sata toitejuhet tehti ümber nii, et muude firmade kõvakettaid ei saaks paigaldada ) ehk räägid mulle selle tehnilisest vajalikusest Margus ? Mitte selleks, et lihtsalt pappi välja pressida ?
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
04.07.2012 17:33:05
|
|
|
Vajadus ei ole tehniline. Vajadus on üldist huvi silmas pidav. Inimesed kes muud ei tee, kui päevast päeva kõvaketast ja mälu vahetavad, nende jaoks on muud margid ning Apple rida on ikka müüa nendele kes arvutit kasutavad, mitte neile kes arvuti jaoks/arvutiga elavad.
Ja kes sind sundis seda 4-ja ilma Siri-ta ostma? Muide kas Siri mitte uue telefoni feature ei olnud, mitte lihtsalt update? Kui nüüd sama joone pealt edasi lasta, siis võiksid küsida, miks sa oma neljale viimast, 8 megapikslist kaamerat ei saa? Ja miks Apple on teinud 4 selliseks, et selle andmehoiu piir on 32 GB? Miks sa ei saa sinna teist samapalju juurde panna, sest 4S-il on 64 võimalus olemas? Oh seda Applet. Kõigil teistel telefonidel, eriti WP7-l saab flash-i juurde panna - 64, 128, 256 GB nigu naksti ja uusi kaameraid ja kõike saab WP8-le panna, eriti paari aasta pärast, kui WP7-t enam eriti kasutuses ei ole ja ... ohh. Aitab küll, enam ei viitsi. Kummarda oma Ballmerit edasi.
Muide see 4 jutt, et sa ta ostsid. Pada ei pannud?
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.07.2012 17:35:48
|
|
|
siri on 4s teema. Raua võimekuse poolest on tavaline 4 praktiliselt identne ning siri mitte-toetamine sellel on õpikunäide kunstlike piirangute loomisest. Arvestades kuidas see töötab serveris siis reaalselt töötaks see ka oluliselt vanemal raual probleemideta.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
04.07.2012 17:52:30
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
siri on 4s teema. Raua võimekuse poolest on tavaline 4 praktiliselt identne ning siri mitte-toetamine sellel on õpikunäide kunstlike piirangute loomisest. Arvestades kuidas see töötab serveris siis reaalselt töötaks see ka oluliselt vanemal raual probleemideta. |
Kunstlik piirang on siis näiteks ka see kui BitLocker on Home ja Home Premiumil puudu. Kunstlik piirang on see, kui pool aastat vana telefon jookseb aasta vanal tarkvaral ja tavakasutaja, kelle jaoks inimlik valik oleks Update-software-nupp, peab selle asemel häkkima hakkama. Millega enamus lambist ikka hakkama ei saa. Loomulikult ei ole see mingi vabandus, et telefonis kaamerat uuendada ei saa, aga võrreldes konkurentidega on Apple kasutajasõbralikkus peajagu üle. Kaks ja pool aastat vana telefon saab viimase tarkvaraversiooni. Sellest vanem samuti, välja arvatud asjad mida raud välja ei vea. Ja eriti nunnu oli see WP7 ja WP8 näide - paari aasta pärast - uudiseid tulevikust on ikka tore lugeda.
Ja üldse on kogu viimane leht puhast OT-d täis. Nagu Ballmeri haarem kohale saabub, on sodi nagu muda, pane ainutl teema nimetusse mingit moodi sõna Apple sisse. Tahate näägutada, laske patenditeemal.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.07.2012 17:54:24
|
|
|
Xender, mis protsessist sa täpselt räägid ? Google ei piira midagi, iga tootja oma asi, kas vaevub ICS kohaldama oma vanemate seadmete jaoks või mitte, sellist vabadust ei paku ükski konkurent ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
05.07.2012 00:38:09
|
|
|
No minu tutvusringkonnas on vähe selliseid spec järgi ihalevaid inimesi, raha on, võimalust on, lähevad poodi ja vaatavad mis meeldib, paraku on apple telefon see, mis näppu jääb ja ei pane seda ka mina pahaks, kuna olgem ausad, võtad kätte mingi HTC vms, odav plastik ja muidu kole, võtad kätte ip4ja, asi kindel ja tundub kvaliteetne, lisaks ilus/lihtne.
Minujaoks on ka ip4 suht telefoni etaloon (endal pole kahjuks ootan ip5), igasugused GS3/2 sony ericcsonid jne on odavad plastikust junnid, ei sobi nad kuhugile, uue macbook pro ostan ka, lihtsalt display ja välimuse pärast, need kes on samal arvamusel: http://www.youtube.com/watch?v=OvcJmzvooME mäkist siis noh, aeg oleks edasi liikuda, pappi pole, et osta siis on teine asi, viriseda ka ei maksa.
|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
05.07.2012 06:56:10
|
|
|
Taavi©, Jah, vastikud odavad htc'd ja nende metallist unibodyd, vastikud nõrgad plastikust samsungid mis on tugevamad kui iPhoned.
margus1000, See on täitsa kohatu võrdlemine, mitu telefoni on applel kahe ja poole aastaga välja tulnud, ja palju konkurentidel, toome näiteks siis samsungi.
Erinevalt applest tegelevad nad uute telefonide arendamisega, mitte ei võta sama telefoni ja ei lisa lihtsalt S tähte taha, lisaks ei keela ta teiste toodete müüki.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
05.07.2012 09:52:07
|
|
|
Paljudel inimestel on asja soetamisel kõige olulisem esimene emotsioon - selles osas paraku iPhone vastu ei saa hetkel keegi (ok, Nokia uued telefonid on ka kompud). Loomulikult võib ju sisu olla parem ja vastupidavam aga kui see välja ei paista kohe esimest korda kätte võttes, siis ei ole midagi teha - emotsiooni ei teki.
Enamus inimesi ei osta asju netist arvustusi lugedes vaid lähevad lihtsalt poodi, vaatavad, mis meeldib, ostavad.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
05.07.2012 10:00:28
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
No minu tutvusringkonnas on vähe selliseid spec järgi ihalevaid inimesi, raha on, võimalust on, lähevad poodi ja vaatavad mis meeldib, paraku on apple telefon see, mis näppu jääb ja ei pane seda ka mina pahaks, kuna olgem ausad, võtad kätte mingi HTC vms, odav plastik ja muidu kole, võtad kätte ip4ja, asi kindel ja tundub kvaliteetne, lisaks ilus/lihtne ... |
Eh mind ajab muigele see kui hakatakse võrdlema ühte nö ristkülikut teisega ja siis öeldakse et üks ristkülik on ilusam kui teine.
Need nutitelefonid ei erine teistest väga kõik on ühesugused neljakandilised. Ilus ja lihtne - yeah right
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
fr3nzy
HV kasutaja

|
05.07.2012 10:08:40
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
No minu tutvusringkonnas on vähe selliseid spec järgi ihalevaid inimesi, raha on, võimalust on, lähevad poodi ja vaatavad mis meeldib, paraku on apple telefon see, mis näppu jääb ja ei pane seda ka mina pahaks, kuna olgem ausad, võtad kätte mingi HTC vms, odav plastik ja muidu kole, võtad kätte ip4ja, asi kindel ja tundub kvaliteetne, lisaks ilus/lihtne.
Minujaoks on ka ip4 suht telefoni etaloon (endal pole kahjuks ootan ip5), igasugused GS3/2 sony ericcsonid jne on odavad plastikust junnid, ei sobi nad kuhugile, uue macbook pro ostan ka, lihtsalt display ja välimuse pärast, need kes on samal arvamusel: http://www.youtube.com/watch?v=OvcJmzvooME mäkist siis noh, aeg oleks edasi liikuda, pappi pole, et osta siis on teine asi, viriseda ka ei maksa. |
No kohe mitte ei saa mina nüüd vaikida. Omades Galaxy S2, mis on minu käes olnud peaaegu aasta juba ja selle aja jooksul lugemata kordi maha kukkunud, erinevatelt kõrgustelt, erinevatele pindadele ja omades praegu minimaalselt kriime, siis iFööni kohta tean tutvusringakonnas selliseid asju kus juba peale esimest hooletut käitumist on tuldud jalutada remonti. No mitte üldse ei saa kohe aru kus siin saab juttu olla kvaliteedist?
Eelnevalt omasin Xperia X10 millest suutsi autoga üle sõita peale auto remonti, ime kombel jäi telefon ellu, ainult ekraan tuli vahetada. No ei taha teada mis üks iFöön oleks selle peale teinud?
Muidugi eks kvaliteet ole igaühele eri tähendusega, kelle jaoks on see vastupidavus, kelle jaoks hoopis kõrg-tehnoloogiliselt karastatud-töödeldud-poleeritud klaas korpus mis läigib ja peale kukkumist puruneb.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
05.07.2012 14:12:38
|
|
|
... ma olen seda artiklit juba kuskil SE teemas kommenteerinud põmst' mõttetu kiun, otseloomulikult vajab tänapäeva süsteem rohkem optimeerimist sest pakutav funktsionaalsus on võrreldes varasemaga meeletu arengu teinud ja arengu tempo on samuti tõusnud. Pole mõeldav, et tänane süsteem läheb kohe paugust ludinal käima eilsel riistvaral, mis on disainitud üleeilsetes tingimustes, loomulikult vajab süsteem rohkem näputööd. Samuti ei saa ma aru, miks see nn. arendajatele üllatusena tuleb, SE -l peaks olema pikk kogemus Symbian platvormiga ... aga jah, ilmselt kõik, mis silmist, see meelest. Pealegi, artikli lõpus on ilmne vihje, et keegi on vist juba tüübid ka oma mugavustsoonist välja peksnud ja tööle pannud:
We we would like to clarify that above mentioned “challenges” have already been addressed by our SW engineering teams. |
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|