Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 295, 296, 297
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.08.2025 13:08:31 vasta tsitaadiga

Ei ole ammu vürtsitanud ühegi ennustusega, vaatame kas viimane tants tuleb selles piirkonnas:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 04.09.2025 16:26:18 vasta tsitaadiga

"Kui USA presidendi Donald Trumpi Föderaalreservi rünnakud USA keskpanga iseseisvust ja sõltumatust kahjustavad, siis võib kullauntsi hind kerkida 5000 dollarini."
https://majandus.postimees.ee/8317597/prognoos-kulla-hind-voib-kerkida-hullumeelselt-korgele

Ilmselt natuke hiljem tõuseb ka automaatselt bitcoini hind.
---
"LHV Panga kaasasutaja Rain Lõhmus ostis 2014. aasta esmase mündipakkumise (ICO) käigus 250 000 ETH-d , kuid kaotas juurdepääsu privaatvõtmele. Tema mündid on jäänud puutumata ja nende väärtus on nüüdseks ligi 900 miljonit dollarit."
Spoiler Spoiler Spoiler

[tegelt hetkel üle miljardi - https://etherscan.io/address/0x2b6ed29a95753c3ad948348e3e7b1a251080ffb9 ]

---
...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Longero
HV veteran

sõnum 04.09.2025 21:56:17 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Ilmselt natuke hiljem tõuseb ka automaatselt bitcoini hind.

Ei pruugi. Kui inimesed juba võlakirjadest raha välja võtavad, st põgenetakse kulda siis võetakse üsna tõenäoliselt raha ka BTC pumbast välja.
See jooks pole veel õieti alanudki, enamik inimeste teadvusesse jõudnud. Mingis YT videos üks tüüp ütles õieti. Las tuleb sügis, inimesed saabuvad puhkustelt tagasi, hakkavad asjasse rohkem süvenema ja avastavad, et mida perset. Silmas peeti just neid inimesi kes igapäev oma kotte ei vahi ja on raha omaarust kindlatesse aktsiatesse jms pannud.
Seda ta ütles suvel. Nagu näha on sügis alles saabunud ja mu arust algas see sagimine ca paar nädalat tagasi... ehk siis alles kõige algus.

Täisartikkel spoileris.
Spoiler Spoiler Spoiler

Samas teised inimesed jälle müüvad nagu vähe jõnksatab. Samas on täiesti arusaadav ja paljudel inimestel ongi juba praegu rasked ajad ning nad on väljapääsmatus olukorras.
Spoiler Spoiler Spoiler

Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

sõnum 04.09.2025 22:03:19 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
Ei ole ammu vürtsitanud ühegi ennustusega, vaatame kas viimane tants tuleb selles piirkonnas:
Spoiler Spoiler Spoiler

kindlasti tuleb, küsimus on kas ta käib enne 20k piiril ära, ja toibub müne aasta, või läheb otse 2025 detsembriks sinna.

kolmas variant on, et hacked, scammed ja krüpto ajastu lõpp. ( ise eeldan seda 2045 aasta paiku)

Longero
HV veteran

sõnum 04.09.2025 22:14:29 vasta tsitaadiga

Dreamlover kirjutas:
kolmas variant on, et hacked, scammed ja krüpto ajastu lõpp. ( ise eeldan seda 2045 aasta paiku)

Miks sellist aega pakud?

Ma pakun ka, et mingi aeg saab lõpp olema. Mitte päris plokiahela lõpp, küllap sellega tehakse ka midagi reaalset kasulikku.
Samas vbla hakkavadki needsamad kaevandused seda CBDC värki ülal hoidma.

viimati muutis Longero 04.09.2025 22:18:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

sõnum 04.09.2025 22:17:09 vasta tsitaadiga

Longero, kõhutunne
Longero
HV veteran

sõnum 04.09.2025 22:34:16 vasta tsitaadiga

Dreamlover, Jah.
Tegeld seda on mitmed inimesed välja pakkunud, et kulla saaks plokiahelasse kirjutada ja kullastandardi rahana kasutada.
See oleks igati ok lahendus ja ei saaks enam vassida thumbs_up.gif, iseenesest mõista peaks selline rahakott olema läbipaistmatu, et pole kellegi asi palju kellel on.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 05.09.2025 10:21:42 vasta tsitaadiga

Olgu lisatud, et ise ma PAXG ega teisi tagatuid väärtusi ei kasuta. Ainult ühte - XEC-iga tagatud stabletokenit FIRMA 1:1 hoiab 1 USD väärtust. [XEC on turvaline põhicoin ecash võrgus] - PAXG vajab alati KYC-id kui vahetad füüsilise kulla vastu ja FIAT vastu.
--
PAXG is the only gold token you can redeem for LBMA-accredited Good Delivery gold bullion bars.

https://www.paxos.com/pax-gold

Tokeni omanikul on õigus seda lunastada füüsilise kullana või vahetada teiste väärismetalli toodete/partnerite kaudu.

LBMA Good Delivery tähendab, et kullakangid vastavad rahvusvahelisele standardile kaalu, puhtuse ja kvaliteedi osas – see on “institutsionaalne kuld”, mida aktsepteeritakse üle maailma.

Eesti inimene räägib plokiahela lõpust juba kui alles on algus.

bitcoin hakkab million dollarit maksma... kett on tugev. aga ei, eestlane ostab kulda. [ja siis hakkavad odavalt kokku ostetama - paksu kõhuga härrad sõidavad tõllaga külavahet, et osta poolmuidu kulda]
plokiahela kullal õnneks on võimalus õiglasema hinnaga seda maha müüa-
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 05.09.2025 20:48:23 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
bitcoin hakkab million dollarit maksma... kett on tugev. aga ei, eestlane ostab kulda. [ja siis hakkavad odavalt kokku ostetama - paksu kõhuga härrad sõidavad tõllaga külavahet, et osta poolmuidu kulda]

icon_eek.gif
Ei ole selle PAXG ostmine-müümine midagi nii ok, vaata palju spread on.
Palju oli inimestel 80'datel aktsiaportfelis kulda (v reaalset kulda), täna see protsent suht olematu. Ja mis juhtub maailmas siis kui ei lähe nii kuis plaanitud?
Mida teeb USA: promob BTC, et õhu pealt oma kulutusi katta, nad on alati meistrid olnud asjasse võimalikult palju kallist õhku sisse pumbata.
Mida teeb Hiina: Ehitab reaalseid kullahoidlaid ja Saudidega ka juba valmistub kulla alusel ärideks, neid riike vist lisandus kellega/kellel tulevikus soov kulla alusel äri teha.
Ära saa valesti aru. ma pole täielik BTC vastane, ka seda võiks olla mingi sobiv protsent. Kuigi sellisel kujul ei kõlba ta minu silmis kuhugi nagu praegu on.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 295, 296, 297
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.