Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S24 seeria arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 18.08.2025 16:26:32 vasta tsitaadiga

Ma ehk väljendusin valesti. Need kahjustused on kindlasti mu enda põhjustatud a'la võtmetega taskus vms. Garantii all ilmselt ei kuulu.

Lauri0112 kirjutas:
zaitz kirjutas:
Kas kellelgi on kogemust S24 Ultra ekraanil oleva anti-reflective katte eemaldamisega?
Ekraan ise on kriimuvaba, aga kate on mitmest kohast inetult kahjustada saanud. Servadest on näha, kust kate algab ja lõppeb, aga kas seda on üldse võimalik maha võtta?
On keegi proovinud?

Garantii peaks kehtima. Vii sinna, las teevad korda.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2025 21:04:17 vasta tsitaadiga

Lase liivakaga üle. Alusta 80-ga, lõpeta 6000-ga.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2025 09:25:47 vasta tsitaadiga

zaitz kirjutas:
Ma ehk väljendusin valesti. Need kahjustused on kindlasti mu enda põhjustatud a'la võtmetega taskus vms. Garantii all ilmselt ei kuulu.

Lauri0112 kirjutas:
zaitz kirjutas:
Kas kellelgi on kogemust S24 Ultra ekraanil oleva anti-reflective katte eemaldamisega?
Ekraan ise on kriimuvaba, aga kate on mitmest kohast inetult kahjustada saanud. Servadest on näha, kust kate algab ja lõppeb, aga kas seda on üldse võimalik maha võtta?
On keegi proovinud?

Garantii peaks kehtima. Vii sinna, las teevad korda.

Ma prooviks. Mida on kaotada?
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.08.2025 16:11:58 vasta tsitaadiga

zaitz kirjutas:
On keegi proovinud?
S24 ultra ekraanil ei ole anti reflective katet icon_lol.gif Gorilla armor on lihtsalt klaas, mille struktuur vähendab peegeldusi.

Asi mis sul maha tuleb on oleofoobne kate, mida saab taastada umbes niimoodi https://www.ifixit.com/Guide/How+to+Restore+or+Apply+an+Oleophobic+Coating/9682
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 144
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 21.08.2025 14:15:30 vasta tsitaadiga

Ma vaatan GSMArena lehte ja seal nimetatakse seda "DX anti-reflective coating". Aga tänud viite eest.

2III7 kirjutas:
zaitz kirjutas:
On keegi proovinud?
S24 ultra ekraanil ei ole anti reflective katet icon_lol.gif Gorilla armor on lihtsalt klaas, mille struktuur vähendab peegeldusi.

Asi mis sul maha tuleb on oleofoobne kate, mida saab taastada umbes niimoodi https://www.ifixit.com/Guide/How+to+Restore+or+Apply+an+Oleophobic+Coating/9682
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S24 seeria arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.