praegune kellaaeg 02.09.2025 19:57:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zaitz
Kreisi kasutaja

|
18.08.2025 16:26:32
|
|
|
Ma ehk väljendusin valesti. Need kahjustused on kindlasti mu enda põhjustatud a'la võtmetega taskus vms. Garantii all ilmselt ei kuulu.
Lauri0112 kirjutas: |
zaitz kirjutas: |
Kas kellelgi on kogemust S24 Ultra ekraanil oleva anti-reflective katte eemaldamisega?
Ekraan ise on kriimuvaba, aga kate on mitmest kohast inetult kahjustada saanud. Servadest on näha, kust kate algab ja lõppeb, aga kas seda on üldse võimalik maha võtta?
On keegi proovinud? |
Garantii peaks kehtima. Vii sinna, las teevad korda. |
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
18.08.2025 21:04:17
|
|
|
Lase liivakaga üle. Alusta 80-ga, lõpeta 6000-ga.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
19.08.2025 09:25:47
|
|
|
Ma ehk väljendusin valesti. Need kahjustused on kindlasti mu enda põhjustatud a'la võtmetega taskus vms. Garantii all ilmselt ei kuulu.
Lauri0112 kirjutas: |
Kas kellelgi on kogemust S24 Ultra ekraanil oleva anti-reflective katte eemaldamisega?
Ekraan ise on kriimuvaba, aga kate on mitmest kohast inetult kahjustada saanud. Servadest on näha, kust kate algab ja lõppeb, aga kas seda on üldse võimalik maha võtta?
On keegi proovinud? |
Garantii peaks kehtima. Vii sinna, las teevad korda. |
|
Ma prooviks. Mida on kaotada?
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
19.08.2025 16:11:58
|
|
|
On keegi proovinud? |
S24 ultra ekraanil ei ole anti reflective katet Gorilla armor on lihtsalt klaas, mille struktuur vähendab peegeldusi.
Asi mis sul maha tuleb on oleofoobne kate, mida saab taastada umbes niimoodi https://www.ifixit.com/Guide/How+to+Restore+or+Apply+an+Oleophobic+Coating/9682
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
3 :: |
144 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
21.08.2025 14:15:30
|
|
|
Ma vaatan GSMArena lehte ja seal nimetatakse seda "DX anti-reflective coating". Aga tänud viite eest.
2III7 kirjutas: |
On keegi proovinud? |
S24 ultra ekraanil ei ole anti reflective katet Gorilla armor on lihtsalt klaas, mille struktuur vähendab peegeldusi.
Asi mis sul maha tuleb on oleofoobne kate, mida saab taastada umbes niimoodi https://www.ifixit.com/Guide/How+to+Restore+or+Apply+an+Oleophobic+Coating/9682 |
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|