Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Windows Gaming eXperience - Next-gen experience märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 21.03.2011 03:44:44 Windows Gaming eXperience - Next-gen experience vasta tsitaadiga

Windows Gaming eXperience

Hiljuti lekkis siis internal video, mis näitab microsofti visiooni next-gen PC gaming experience-ist. Tundub, et MS kavatseb luua midagi Xbox Live sarnast ja arvatakse et see asi tuleb koos Windows 8-ga. Aga well, video ise on siin:

Link

Siin veel väike arutelu selle asja kohta: http://www.zdnet.com/blog/btl/internal-microsoft-video-shows-plans-for-next-gen-gaming-experience/46176

Tundub lahe ju?! Ma olen alati oodanud, et midagi Xbox Live sarnast ükskord ka PC-le jõuaks!
Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 21.03.2011 04:09:03 vasta tsitaadiga

Tundub et mitte ainult Xbox Live taoline asi vaid ka Kinetic on siin mängus.
vähemalt video jätab sellise mulje et sa oled mängus sees ja hetkel pakub seda ainult 1 seade.
Live jaoks pole vaja kindlasti Win 8 piisab ka win 7 kuid välja võib tõesti välja tulla koos Win 8 müüginubrite tõstmiseks.

Mind paneks see juba kineticu ostmisele mõtlema kui see ka arvutile korraliku tuge saaks.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.03.2011 14:32:41 vasta tsitaadiga

See on kõige lollim asi mida ma olen näinud. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 21.03.2011 14:43:36 vasta tsitaadiga

Microsofti concept videod on ennegi imelikke fantaasiaid täis topitud. Ei tasu selle asja üle paanikasse minna. Või elevile, nagu mõni siin icon_lol.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2011 18:53:12 vasta tsitaadiga

Oh look, more Farmville...
Kohe näha et weekend gamerile suunatud, kahtlen et midagi põnevat tuleb.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 21.03.2011 18:54:39 vasta tsitaadiga

mikrosofti jaoks on next gen pc experience flash mängud bejeweled ja virtual dress-up facebookis. ja games for windows live asjaga nad juba üritasid midagi sellist. feilis rängalt ju. icon_confused.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.03.2011 19:07:36 vasta tsitaadiga

See on GfWL nimelise horrori edasiarendus. Ei ole see praegusel kujul mängurile mingit moodi kasulik. Kui paljud siin mängufoorumis käivad bejeweledi starteegiat arutamas või avatari outfiti värvi üle diskuteerimas? Minu isiklik arvamus on et tegu on debiilsusega kuubis, aga samas ma olen inimene, kes vist kuulub hardcore gamerite gruppi. Seega minu/meie jaoks ei muutu midagi, avoid like the plague.
Wiltz
HV Guru

sõnum 21.03.2011 19:18:57 vasta tsitaadiga

minu puhul ei ole tegu kindlasti mitte hardcore gameriga (või siis vähemalt enam ei ole...), aga sellegipoolest tundus see videolõik ja sealt järeldatu idiootsusena lausa neljandas astmes icon_lol.gif sellist p*ska ei tahaks näha ei tulevikus, olevikus ega ei sooviks järeltulevatele põlvedele!
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 21.03.2011 20:14:37 vasta tsitaadiga

See lekitatud video.
mis reaalselt tuleb me ju veel ei tea.
Mäletan kuidas kineticu kohta räägiti kui sellest lekkis infot.
kuid hetkel on seade müüginubritega juba guinesi raamatus.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 21.03.2011 20:28:54 vasta tsitaadiga

Napsi, Seda kinectiga võrrelda? Täiesti õunad vs apelsinid. See peaks olema terviklik tarkvaraline lahendus a la Steam by MS. Kinect on lihtsalt tükk riistvara. Sama hästi võiks siis ju võrrelda PS Move või Wii puldiga icon_biggrin.gif Või sa pead silmas, et ei arvatud natalist suurt midagi ja osutus müügihitiks? Sellekoha pealt jälle nagu väär, selle lekitatud video eelkäija GfWL on juba aastaid olemas olnud ja imho läheb iga aastaga ainult hullemaks.
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 21.03.2011 22:02:01 vasta tsitaadiga

Microsofti PC gaming ja meie arvutimängud eksisteerivad eraldi maailmates, mis omavahel kokku ei puutu. Gfwl mänge üritan niipalju vältida, kui võimalik.
Midigi
HV kasutaja
Midigi

sõnum 21.03.2011 23:19:50 vasta tsitaadiga

sad kopp.gif
ei näe erilist pointi
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.03.2011 23:32:38 vasta tsitaadiga

Minu mäletamist mööda pole MS'i poolt viimase paari aasta jooksul tulnud ainsamatki PC mängu välja. Ehk nagu nad mõnda aega tagasi kuulutasid mingis artiklis, "PC gaming is not dead" millele rahvas lisas juurde "... despite our best efforts".
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 21.03.2011 23:37:00 vasta tsitaadiga

Microsofti CEO´d on liiga kõvasti kanepit suitsetanud. Topivad enda live pc peale ka. Mida krdit ma sellega teen? Käin facebookes mingi krdi päkapiku avatariga? okse.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.03.2011 00:13:26 vasta tsitaadiga

Järjekordne näide vaimuhaiguse käes vaevlevast kompaniist. MS müüb oma OSe kui mänguri unistusi ja samal ajal ise teevad kõik, et tappa mängurlust PCl. Loogiline firma.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 22.03.2011 00:15:57 vasta tsitaadiga

Ei meeldi kohe üldse see.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.03.2011 12:33:15 vasta tsitaadiga

mulle see idee poolest küll meeldib. v-o mitte päris sellisel kujul aga mõte on hea. live dashboard pc-le pole üldse halb mõte.
gfwl-i vastasusest praeguseks ma enam aru ei saa - see ju töötab ja ei tekita mingeid tõsiseid ikaldusi.

aga kui juba gaming experiance ja dashboardi peal jutt on - oskab keegi windowsile soovitada mingit ilusa ui-ga game launcherit, soovitavalt mingit efektyiivsete 3d mängude 'ikoonidega' ja 3' ui?

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 22.03.2011 12:40:15 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
ilusa ui-ga game launcherit
Ilu on vaataja silmades. Steami laadne minimaalsus on näiteks mulle oluliselt mugavam ja mõnusam kasutada, rääkimata sellest et installimine on oluliselt vähem vaevaline, kui GFWL'i puhul.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.03.2011 12:45:50 vasta tsitaadiga

Ho Ho, sorry aga steam on läinud ja läheb iga updatega aina halvemaks. seda nii ui kui kasutusmugavuses seisukohalt.
minimaalsusest on viimase 3 muudatusega järjest vähem alles jäänud, lisaks on see ui ka kohutavalt kole.

ja ma ei pea silmas downloadimise platvormi, neid kasutan ka mina olude sunnil regulaarselt vähemalt kolme (steam, ea, gwfl marketplace) ja kõiki mänge sel viisil ühele platvormile saada on helesinine unistus, mis pole kunagi mõeldud täituma. vähemalt mitte majandusliku mõistlikuse osas.

minimalismi sihtides on windowsi enda shortcutid või rocketdock väga efektiivsed. aga nagu öeldud, tahaks midagi rohkem eyecandy valdkonnast, mida ka telekas (ehk siis kaugemalt) ilus vaadata ja mugav kasutada oleks.

veidi ringi vaadates hakkab tekkima mõte, et hakka või uurima, kui keeruline ise midagi pädevat kirjutada on.

viimati muutis londiste 22.03.2011 12:47:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 215
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 22.03.2011 12:46:29 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Ho Ho, sorry aga steam on läinud ja läheb iga updatega aina halvemaks.
minimaalsusest on viimase 3 muudatusega järjest vähem alles jäänud, lisaks on see ui ka kole.

Milles Steam halvemaks on läinud? Ja ui on väga kena võrreldes Live rämpsuga.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 22.03.2011 12:48:50 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Ho Ho, sorry aga steam on läinud ja läheb iga updatega aina halvemaks. seda nii ui kui kasutusmugavuses seisukohalt.
Võimalik kuid neil on veel väääga pikk maa minna jõudmaks järgi EA, Impulse ning GFWL viletsuseni icon_smile.gif
londiste kirjutas:
minimalismi sihtides on windowsi enda shortcutid või rocketdock väga efektiivsed. aga nagu öeldud, tahaks midagi rohkem eyecandy valdkonnast, mida ka telekas (ehk siis kaugemalt) ilus vaadata ja mugav kasutada oleks.
Paraku ei meenu hetkel ühtki "eyecandy" lahendust mis oleks mugav ja efektiivne kasutada. Oskad ehk mingist vallast näite tuua?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.03.2011 12:55:42 vasta tsitaadiga

SinineSiil, steami ui on kole. mul ei ole vaja näha infot ja uudiseid mängude kohta, 90% steami kasutajaliidesest on täiesti konkreetselt kasutu.
kui üritada ebavajalikku ära kaotada, siis see kasulik osa ei ole ilus ega minimaalne. ei siga ega kägu.

kasutusmugavuse kohta, tõstetakse viewmode edasi-tagasi, see uus library süsteem mis viimase updatega tuli on täiesti saatanast, eelmine kiirelt klikitavate menüüdega oli kordades mugavam. ja üle-üle-eelmine algse steami kliendi stiilis list oleks asi, mida siiani tahaks kasutada aga seda enam sel kujul ei ole. igasuguseid pisikesi närvidelekäivad asju on seal veel, aga see ei ole siin peateemaks.

Ho Ho, ea ja impulse on küll halvad, gwfli marketplace osas niisama lihtsalt ei nõustuks - viimane uuendus tõi sinna ikka tõsise edasimineku. regioonide ja eesti live toe (või selle puudumise) küsimus ei puutu tehnilisest küljest asjasse.

eyecandy osas - head näidet tuua ei oska. minu nägemus ilmselt ei ühti mainstreamiga või pole eriti lihtne saavutada.
aga näiteks kasvõi konsoolide laadne menüüsüsteem mängude launchimiseks oleks päris efektiivne.

tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 22.03.2011 13:41:55 vasta tsitaadiga

Minupärast võib GfWL ja selle edasiarendus kasvõi võimaldada tundide viisi avatari lipsumustrit valida ilusas virtuaalses 3D elutoas. Aga tehke see kõik vabatahtlikuks. Näiteks EA platform ja Impulse (vbolla ka Steam, ei tea) lubavad otse käivitada executabilist mängu ilma igasuguste vaheklikkideta. Ja mängu sees ei ole mitte mingit märki sellest, et asi on mingi distributsiooniplatformiga üldse kuidagi seotud. Samas see GfWL on mängu sees ja huiab seal ringi. Mul näiteks Bulletsorm logib igakord 3minutit servierisse sisse, senikaua pean ma "loading" ülemist bari passima ja mängu menüüs muusikat kuulama. Ja ma isegi tapsin kõik muud ühendused maha ja andsin võrguprioriteedi kliendile, et äkki minu kala - ei ikka passi nagu AHV menüüs ja oota kuni MS lubab mul mängima hakata. No selline huinjaa ei istu mulle üldse kohe.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 22.03.2011 13:48:57 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kasutusmugavuse kohta, tõstetakse viewmode edasi-tagasi, see uus library süsteem mis viimase updatega tuli on täiesti saatanast, eelmine kiirelt klikitavate menüüdega oli kordades mugavam
Hm, enda teada on mul kasutusel viimane steami versioon ning ma küll erilist vahet ei tee library brausimisel. Eri view modede vahel vahetamine liikus nuppudest dropdowni ning (vist?) lisandus last played loetelu.

Jah, ei ütlegi et steam on ideaalne lahendus. Näiteks tahaks näha librarys mängude kohta sama infolehte kui stores, mitte lihtsalt uudiste streami.
madfury kirjutas:
Näiteks EA platform ja Impulse (vbolla ka Steam, ei tea) lubavad otse käivitada executabilist mängu ilma igasuguste vaheklikkideta
Lubab ka steam.

Muidu "vanasti" sai steami soovi korral skinida, kas praegu pole see enam võimalik?

tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 22.03.2011 14:00:19 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Muidu "vanasti" sai steami soovi korral skinida, kas praegu pole see enam võimalik?

Peaks saama küll.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Windows Gaming eXperience - Next-gen experience mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.