21.03.2011 03:44:44
Windows Gaming eXperience - Next-gen experience
Windows Gaming eXperience
Hiljuti lekkis siis internal video, mis näitab microsofti visiooni next-gen PC gaming experience-ist. Tundub, et MS kavatseb luua midagi Xbox Live sarnast ja arvatakse et see asi tuleb koos Windows 8-ga. Aga well, video ise on siin:
Tundub et mitte ainult Xbox Live taoline asi vaid ka Kinetic on siin mängus.
vähemalt video jätab sellise mulje et sa oled mängus sees ja hetkel pakub seda ainult 1 seade.
Live jaoks pole vaja kindlasti Win 8 piisab ka win 7 kuid välja võib tõesti välja tulla koos Win 8 müüginubrite tõstmiseks.
Mind paneks see juba kineticu ostmisele mõtlema kui see ka arvutile korraliku tuge saaks.
mikrosofti jaoks on next gen pc experience flash mängud bejeweled ja virtual dress-up facebookis. ja games for windows live asjaga nad juba üritasid midagi sellist. feilis rängalt ju.
See on GfWL nimelise horrori edasiarendus. Ei ole see praegusel kujul mängurile mingit moodi kasulik. Kui paljud siin mängufoorumis käivad bejeweledi starteegiat arutamas või avatari outfiti värvi üle diskuteerimas? Minu isiklik arvamus on et tegu on debiilsusega kuubis, aga samas ma olen inimene, kes vist kuulub hardcore gamerite gruppi. Seega minu/meie jaoks ei muutu midagi, avoid like the plague. _________________ Avatar by Flacko
minu puhul ei ole tegu kindlasti mitte hardcore gameriga (või siis vähemalt enam ei ole...), aga sellegipoolest tundus see videolõik ja sealt järeldatu idiootsusena lausa neljandas astmes sellist p*ska ei tahaks näha ei tulevikus, olevikus ega ei sooviks järeltulevatele põlvedele! _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
See lekitatud video.
mis reaalselt tuleb me ju veel ei tea.
Mäletan kuidas kineticu kohta räägiti kui sellest lekkis infot.
kuid hetkel on seade müüginubritega juba guinesi raamatus.
Napsi, Seda kinectiga võrrelda? Täiesti õunad vs apelsinid. See peaks olema terviklik tarkvaraline lahendus a la Steam by MS. Kinect on lihtsalt tükk riistvara. Sama hästi võiks siis ju võrrelda PS Move või Wii puldiga Või sa pead silmas, et ei arvatud natalist suurt midagi ja osutus müügihitiks? Sellekoha pealt jälle nagu väär, selle lekitatud video eelkäija GfWL on juba aastaid olemas olnud ja imho läheb iga aastaga ainult hullemaks. _________________ Avatar by Flacko
Microsofti PC gaming ja meie arvutimängud eksisteerivad eraldi maailmates, mis omavahel kokku ei puutu. Gfwl mänge üritan niipalju vältida, kui võimalik. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Minu mäletamist mööda pole MS'i poolt viimase paari aasta jooksul tulnud ainsamatki PC mängu välja. Ehk nagu nad mõnda aega tagasi kuulutasid mingis artiklis, "PC gaming is not dead" millele rahvas lisas juurde "... despite our best efforts". _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Microsofti CEO´d on liiga kõvasti kanepit suitsetanud. Topivad enda live pc peale ka. Mida krdit ma sellega teen? Käin facebookes mingi krdi päkapiku avatariga?
Järjekordne näide vaimuhaiguse käes vaevlevast kompaniist. MS müüb oma OSe kui mänguri unistusi ja samal ajal ise teevad kõik, et tappa mängurlust PCl. Loogiline firma.
mulle see idee poolest küll meeldib. v-o mitte päris sellisel kujul aga mõte on hea. live dashboard pc-le pole üldse halb mõte.
gfwl-i vastasusest praeguseks ma enam aru ei saa - see ju töötab ja ei tekita mingeid tõsiseid ikaldusi.
aga kui juba gaming experiance ja dashboardi peal jutt on - oskab keegi windowsile soovitada mingit ilusa ui-ga game launcherit, soovitavalt mingit efektyiivsete 3d mängude 'ikoonidega' ja 3' ui? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ilu on vaataja silmades. Steami laadne minimaalsus on näiteks mulle oluliselt mugavam ja mõnusam kasutada, rääkimata sellest et installimine on oluliselt vähem vaevaline, kui GFWL'i puhul. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ho Ho, sorry aga steam on läinud ja läheb iga updatega aina halvemaks. seda nii ui kui kasutusmugavuses seisukohalt.
minimaalsusest on viimase 3 muudatusega järjest vähem alles jäänud, lisaks on see ui ka kohutavalt kole.
ja ma ei pea silmas downloadimise platvormi, neid kasutan ka mina olude sunnil regulaarselt vähemalt kolme (steam, ea, gwfl marketplace) ja kõiki mänge sel viisil ühele platvormile saada on helesinine unistus, mis pole kunagi mõeldud täituma. vähemalt mitte majandusliku mõistlikuse osas.
minimalismi sihtides on windowsi enda shortcutid või rocketdock väga efektiivsed. aga nagu öeldud, tahaks midagi rohkem eyecandy valdkonnast, mida ka telekas (ehk siis kaugemalt) ilus vaadata ja mugav kasutada oleks.
veidi ringi vaadates hakkab tekkima mõte, et hakka või uurima, kui keeruline ise midagi pädevat kirjutada on. _________________ - londiste
viimati muutis londiste 22.03.2011 12:47:02, muudetud 1 kord
Ho Ho, sorry aga steam on läinud ja läheb iga updatega aina halvemaks.
minimaalsusest on viimase 3 muudatusega järjest vähem alles jäänud, lisaks on see ui ka kole.
Milles Steam halvemaks on läinud? Ja ui on väga kena võrreldes Live rämpsuga.
Ho Ho, sorry aga steam on läinud ja läheb iga updatega aina halvemaks. seda nii ui kui kasutusmugavuses seisukohalt.
Võimalik kuid neil on veel väääga pikk maa minna jõudmaks järgi EA, Impulse ning GFWL viletsuseni
londiste kirjutas:
minimalismi sihtides on windowsi enda shortcutid või rocketdock väga efektiivsed. aga nagu öeldud, tahaks midagi rohkem eyecandy valdkonnast, mida ka telekas (ehk siis kaugemalt) ilus vaadata ja mugav kasutada oleks.
Paraku ei meenu hetkel ühtki "eyecandy" lahendust mis oleks mugav ja efektiivne kasutada. Oskad ehk mingist vallast näite tuua? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
SinineSiil, steami ui on kole. mul ei ole vaja näha infot ja uudiseid mängude kohta, 90% steami kasutajaliidesest on täiesti konkreetselt kasutu.
kui üritada ebavajalikku ära kaotada, siis see kasulik osa ei ole ilus ega minimaalne. ei siga ega kägu.
kasutusmugavuse kohta, tõstetakse viewmode edasi-tagasi, see uus library süsteem mis viimase updatega tuli on täiesti saatanast, eelmine kiirelt klikitavate menüüdega oli kordades mugavam. ja üle-üle-eelmine algse steami kliendi stiilis list oleks asi, mida siiani tahaks kasutada aga seda enam sel kujul ei ole. igasuguseid pisikesi närvidelekäivad asju on seal veel, aga see ei ole siin peateemaks.
Ho Ho, ea ja impulse on küll halvad, gwfli marketplace osas niisama lihtsalt ei nõustuks - viimane uuendus tõi sinna ikka tõsise edasimineku. regioonide ja eesti live toe (või selle puudumise) küsimus ei puutu tehnilisest küljest asjasse.
eyecandy osas - head näidet tuua ei oska. minu nägemus ilmselt ei ühti mainstreamiga või pole eriti lihtne saavutada.
aga näiteks kasvõi konsoolide laadne menüüsüsteem mängude launchimiseks oleks päris efektiivne. _________________ - londiste
Minupärast võib GfWL ja selle edasiarendus kasvõi võimaldada tundide viisi avatari lipsumustrit valida ilusas virtuaalses 3D elutoas. Aga tehke see kõik vabatahtlikuks. Näiteks EA platform ja Impulse (vbolla ka Steam, ei tea) lubavad otse käivitada executabilist mängu ilma igasuguste vaheklikkideta. Ja mängu sees ei ole mitte mingit märki sellest, et asi on mingi distributsiooniplatformiga üldse kuidagi seotud. Samas see GfWL on mängu sees ja huiab seal ringi. Mul näiteks Bulletsorm logib igakord 3minutit servierisse sisse, senikaua pean ma "loading" ülemist bari passima ja mängu menüüs muusikat kuulama. Ja ma isegi tapsin kõik muud ühendused maha ja andsin võrguprioriteedi kliendile, et äkki minu kala - ei ikka passi nagu AHV menüüs ja oota kuni MS lubab mul mängima hakata. No selline huinjaa ei istu mulle üldse kohe. _________________ Avatar by Flacko
kasutusmugavuse kohta, tõstetakse viewmode edasi-tagasi, see uus library süsteem mis viimase updatega tuli on täiesti saatanast, eelmine kiirelt klikitavate menüüdega oli kordades mugavam
Hm, enda teada on mul kasutusel viimane steami versioon ning ma küll erilist vahet ei tee library brausimisel. Eri view modede vahel vahetamine liikus nuppudest dropdowni ning (vist?) lisandus last played loetelu.
Jah, ei ütlegi et steam on ideaalne lahendus. Näiteks tahaks näha librarys mängude kohta sama infolehte kui stores, mitte lihtsalt uudiste streami.
madfury kirjutas:
Näiteks EA platform ja Impulse (vbolla ka Steam, ei tea) lubavad otse käivitada executabilist mängu ilma igasuguste vaheklikkideta
Lubab ka steam.
Muidu "vanasti" sai steami soovi korral skinida, kas praegu pole see enam võimalik? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.