Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033. The Last Refuge märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 17.10.2011 11:11:34 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
Mul on "nii hea meel", et gaasimaskid kuulikindlad on. Faceshot eemaldab mehel maski aga ei killi thumbs_up.gif
ja gaasimask läheb katki ka, võid ette kujutada et kuul tabab filtrit, ja need kuulid ei ole väga kvaliteetsed, võrreldes vanas maailmas toodetud kuulidega icon_wink.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 17.10.2011 14:05:30 vasta tsitaadiga

Lase kaela! icon_biggrin.gif
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 18.10.2011 07:33:45 vasta tsitaadiga

või lase paremate kuulidega
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 18.10.2011 07:59:10 vasta tsitaadiga

No mul 1 nazi tahtis eile saada 2-3 pauku püstolist ja 2-3 pauku pumbast ka veel tagantjärele, samas kui mingi armoriga mees sai 1 püstolipauk+1 pumbalaks maha võetud vahetult enne teda.
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 18.10.2011 09:02:36 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
No mul 1 nazi tahtis eile saada 2-3 pauku püstolist ja 2-3 pauku pumbast ka veel tagantjärele, samas kui mingi armoriga mees sai 1 püstolipauk+1 pumbalaks maha võetud vahetult enne teda.
hmm, mul õhuüssikuulidega pump 1shotib pähe...
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 18.10.2011 10:29:00 vasta tsitaadiga

Äkki läks vähe mööda? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 18.10.2011 11:18:01 vasta tsitaadiga

Ehk suudan läbi minti üles laadida klipi ma nati filmisin ka neid "naljakohtasid"
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.10.2011 13:52:08 vasta tsitaadiga

Kristocfc, ega päris igal pool ei saagi stealthi teha...või noh, kui saab siis see oleks ilmselt VÄGA keeruline ja sa lihtsalt ei viitsi asjasse piisavalt süveneda. Olen selles mängus mänginud ise stealthiga kohtasid, mis esialgu tundusid päris võimatud sedamoodi läbida.

headshot ON 100% kill, kui õigesti lased, õige asjaga. kui mask lendab, siis järelikult tabasid maski, thats it. või sinumeelest on nii, et alati kuul tabab täpselt millimeetri pealt seda punkti, mida sa sihtisid? icon_lol.gif in real life see vaevalt nii on, miks ta peaks mänguski olema.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 18.10.2011 13:58:32 vasta tsitaadiga

Kas nightvision elab igavesti? Ma leidsin selle, kuid olned julgenud vaid paaril korral töölepanna kartes, et aku saab tühjaks.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 18.10.2011 15:53:21 vasta tsitaadiga

ertr2, akut saab laadida ju?
tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 18.10.2011 15:53:29 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
Kas nightvision elab igavesti? Ma leidsin selle, kuid olned julgenud vaid paaril korral töölepanna kartes, et aku saab tühjaks.

Hoia F-i all ja vaata mis imemasin põuest välja kargab. Taskulambile saab ka sellega ajutise boosti anda.
Kommentaarid: 158 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 18.10.2011 16:30:04 vasta tsitaadiga

tomm2n kirjutas:
ertr2 kirjutas:

Hoia F-i all ja vaata mis imemasin põuest välja kargab. Taskulambile saab ka sellega ajutise boosti anda.
okei, ma arvasin et see on ainult lambi jaoks.
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 18.10.2011 16:36:20 vasta tsitaadiga

Nugadega on tunduvalt lihtsam stealthkillida mu meelest kui püstoli/pneumaatilisega.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 18.10.2011 19:14:03 vasta tsitaadiga

lähedalt küll jah.

aga võta see ultra ranger mode ja proovi kuskilt kaugemalt icon_lol.gif thumbs_up.gif

ütleme nii, et mingi optikaga relv teeb ikka suht puhta töö ära. küsimus on rohkem ajastamises ja scene'i ettevalmistamises.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 18.10.2011 19:31:34 vasta tsitaadiga

Ma rangeriga pole proovinudki, esialgu on see hard piisavalt keeruline. Mul pole kusjuures küll ühtegi halba sõna selle mängu kohta öelda.
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 18.10.2011 19:32:42 vasta tsitaadiga

mis see ranger annab?
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 18.10.2011 22:12:36 vasta tsitaadiga

pigem võtab icon_razz1.gif võtab võimaluse mäng liiga kiirelt läbi joosta näiteks...aga tegelt ta vist annab ka siiski, kui ma ei eksi siis ranger pack DLC kui selline annab paar päris lahedat lisarelva näiteks, kuigi mulle tundus, et oli ka paar väikest nö. uut kohta mängus. aga need rangeri raskused teevad mängu lihtsalt omajagu raskemaks, eelkõige just inimvastastega võideldes. minu jaoks tegi see mängu väga huvitavaks ja teist korda läbimist nautisin isegi rohkem veel kui esimest thumbs_up.gif
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 18.10.2011 22:51:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:
The Ranger Pack adds new weapons, new achievements and the deadly ‘Ranger Mode’ game rules. In standard Ranger Mode, ammo is dramatically reduced and all weapons cause more damage. Your foes are deadlier than ever – but so are you!

‘Ranger Hardcore’ adds an additional challenge as the HUD is totally removed, creating the most immersive Metro 2033 experience yet. Rise to the challenge with two new weapons – the Heavy Automatic Shotgun, and the Volt Driver, Miller’s signature gun. New achievements and 250 gamerscore points are also up for grabs.

Ma olen siin usinasti Ranger Pack-i promonod...Lisab igasugu pisasju lisaks muule.
Kui asja leidmisega raskusi, siis saan ehk aidata.

tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 21.10.2011 09:35:19 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
ja gaasimask läheb katki ka, võid ette kujutada et kuul tabab filtrit, ja need kuulid ei ole väga kvaliteetsed, võrreldes vanas maailmas toodetud kuulidega icon_wink.gif

Võin endale ette kujutada igasuguseid asju, aga no see mäng ei meeldinud lihtsalt.
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 22.10.2011 02:37:37 vasta tsitaadiga

Steamis oli eelmine nädalavahetus weekend sale- sai metro 2.50 EUR eest üles korjatud icon_biggrin.gif

Kõik hea on juba öeldud mängu kohta, lisaks ainult, et IMO on soundtrack mängul ka väga hea. Nt:

Link

Aitab kõvasti kaasa mängu meeleolu loomisele.

Meeldejääv mängukogemus kindlasti: seda neetute tunnelit (varjud ja anomaalia) meenutan vist veel ka aastate pärast.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 22.10.2011 16:20:07 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga minu vingumise kirjeldus siin. Mindiga 270 mega üles laadida on ikka piin, homme räägib täpsemalt- hetkel kiire.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 22.10.2011 17:02:50 vasta tsitaadiga

Näita mängu, kus vahel pole anomaaliaid? Mängu 3x läbi teinud, ning kindlasti paaril korral selline asi olnud, kuid see nii tühine asi....

See valge ruudustiku asi on pigeb video viga. Ati kaardid tegid mingi aeg sellist trikki.

Ühesõnaga, mõttetu kiun veits icon_wink.gif

tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 22.10.2011 20:10:46 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
Ühesõnaga minu vingumise kirjeldus siin. Mindiga 270 mega üles laadida on ikka piin, homme räägib täpsemalt- hetkel kiire.
Spoiler Spoiler Spoiler

Väga huvitavad anomaaliad, enamust neist ma pole näinud, aga vaatades Su mängu stiili, siis minu oma on kardinaalselt erinev, mul on alati tempo taga ja lasen nii kaua kui siruli ja jooksuga edasi. Samas ma ise mängin max raskus astmega, nii nagu videos ei olekski võimalik mängida. Vaadates seda videot tekkis tunne nagu oleks aegluubis kergelt icon_biggrin.gif Eks see on see quake kool, ei oskagi muudmoodi.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 22.10.2011 22:20:44 vasta tsitaadiga

Kahjuks glitche ja anomaaliad esineb ikka- nt mul Depoos tekkis olukord kus küll kukkusin vaguniga alla aga too kaaslane kes sinuga oli (kes pidi depoos surma saama) istus ikka vagunis ja hoidis kangist lliikumatult kinni. Samal ajal üks mutant kes oli vagunist kinni haaranud huilgas tema taga ja oli surematu (hoolimata palju teda lasin ei surnud). icon_smile.gif

Samuti olen ranger modis tähele pannud, et peale save game loadimst nullib mäng vahest su gaasifiltrid (k.a. need mis peaks levelis nö maas vedelema). Seda teeb alalõpmata, viimane kord just raamatukogu leveli alguses (peale metroos väljumist). Võib arvata kaua vastu pidasin. icon_biggrin.gif

Siisiki kahju on, et mäng sõbralikes jaamades filtreid ei müü- minu meelest ainult üks koht terve mängu jooksul. icon_cry.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 22.10.2011 22:54:32 vasta tsitaadiga

issand jumal...mõnel mehel on lisaks vingumisele veel aega oma vingumisest video teha ja see üles laadida ning siis vinguga, et üles laadimine võttis nii kaua aega icon_lol.gif

pooled asjad seal videos olid sinu enda s*tt, sõna otseses mõttes. muidugi on mängus ka aegajalt "veidrusi", endalgi vahel harva oli miskit...aga tõesti, näita mängu kus ei oleks ühtegi glitchi icon_confused.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033. The Last Refuge mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.