Mul on "nii hea meel", et gaasimaskid kuulikindlad on. Faceshot eemaldab mehel maski aga ei killi
ja gaasimask läheb katki ka, võid ette kujutada et kuul tabab filtrit, ja need kuulid ei ole väga kvaliteetsed, võrreldes vanas maailmas toodetud kuulidega
No mul 1 nazi tahtis eile saada 2-3 pauku püstolist ja 2-3 pauku pumbast ka veel tagantjärele, samas kui mingi armoriga mees sai 1 püstolipauk+1 pumbalaks maha võetud vahetult enne teda.
No mul 1 nazi tahtis eile saada 2-3 pauku püstolist ja 2-3 pauku pumbast ka veel tagantjärele, samas kui mingi armoriga mees sai 1 püstolipauk+1 pumbalaks maha võetud vahetult enne teda.
Kristocfc, ega päris igal pool ei saagi stealthi teha...või noh, kui saab siis see oleks ilmselt VÄGA keeruline ja sa lihtsalt ei viitsi asjasse piisavalt süveneda. Olen selles mängus mänginud ise stealthiga kohtasid, mis esialgu tundusid päris võimatud sedamoodi läbida.
headshot ON 100% kill, kui õigesti lased, õige asjaga. kui mask lendab, siis järelikult tabasid maski, thats it. või sinumeelest on nii, et alati kuul tabab täpselt millimeetri pealt seda punkti, mida sa sihtisid? in real life see vaevalt nii on, miks ta peaks mänguski olema. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
ertr2, akut saab laadida ju? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Nugadega on tunduvalt lihtsam stealthkillida mu meelest kui püstoli/pneumaatilisega. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
aga võta see ultra ranger mode ja proovi kuskilt kaugemalt
ütleme nii, et mingi optikaga relv teeb ikka suht puhta töö ära. küsimus on rohkem ajastamises ja scene'i ettevalmistamises. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ma rangeriga pole proovinudki, esialgu on see hard piisavalt keeruline. Mul pole kusjuures küll ühtegi halba sõna selle mängu kohta öelda. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
pigem võtab võtab võimaluse mäng liiga kiirelt läbi joosta näiteks...aga tegelt ta vist annab ka siiski, kui ma ei eksi siis ranger pack DLC kui selline annab paar päris lahedat lisarelva näiteks, kuigi mulle tundus, et oli ka paar väikest nö. uut kohta mängus. aga need rangeri raskused teevad mängu lihtsalt omajagu raskemaks, eelkõige just inimvastastega võideldes. minu jaoks tegi see mängu väga huvitavaks ja teist korda läbimist nautisin isegi rohkem veel kui esimest _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
The Ranger Pack adds new weapons, new achievements and the deadly ‘Ranger Mode’ game rules. In standard Ranger Mode, ammo is dramatically reduced and all weapons cause more damage. Your foes are deadlier than ever – but so are you!
‘Ranger Hardcore’ adds an additional challenge as the HUD is totally removed, creating the most immersive Metro 2033 experience yet. Rise to the challenge with two new weapons – the Heavy Automatic Shotgun, and the Volt Driver, Miller’s signature gun. New achievements and 250 gamerscore points are also up for grabs.
Ma olen siin usinasti Ranger Pack-i promonod...Lisab igasugu pisasju lisaks muule.
Kui asja leidmisega raskusi, siis saan ehk aidata. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
ja gaasimask läheb katki ka, võid ette kujutada et kuul tabab filtrit, ja need kuulid ei ole väga kvaliteetsed, võrreldes vanas maailmas toodetud kuulidega
Võin endale ette kujutada igasuguseid asju, aga no see mäng ei meeldinud lihtsalt.
Näita mängu, kus vahel pole anomaaliaid? Mängu 3x läbi teinud, ning kindlasti paaril korral selline asi olnud, kuid see nii tühine asi....
See valge ruudustiku asi on pigeb video viga. Ati kaardid tegid mingi aeg sellist trikki.
Ühesõnaga, mõttetu kiun veits _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Väga huvitavad anomaaliad, enamust neist ma pole näinud, aga vaatades Su mängu stiili, siis minu oma on kardinaalselt erinev, mul on alati tempo taga ja lasen nii kaua kui siruli ja jooksuga edasi. Samas ma ise mängin max raskus astmega, nii nagu videos ei olekski võimalik mängida. Vaadates seda videot tekkis tunne nagu oleks aegluubis kergelt Eks see on see quake kool, ei oskagi muudmoodi. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kahjuks glitche ja anomaaliad esineb ikka- nt mul Depoos tekkis olukord kus küll kukkusin vaguniga alla aga too kaaslane kes sinuga oli (kes pidi depoos surma saama) istus ikka vagunis ja hoidis kangist lliikumatult kinni. Samal ajal üks mutant kes oli vagunist kinni haaranud huilgas tema taga ja oli surematu (hoolimata palju teda lasin ei surnud).
Samuti olen ranger modis tähele pannud, et peale save game loadimst nullib mäng vahest su gaasifiltrid (k.a. need mis peaks levelis nö maas vedelema). Seda teeb alalõpmata, viimane kord just raamatukogu leveli alguses (peale metroos väljumist). Võib arvata kaua vastu pidasin.
Siisiki kahju on, et mäng sõbralikes jaamades filtreid ei müü- minu meelest ainult üks koht terve mängu jooksul.
issand jumal...mõnel mehel on lisaks vingumisele veel aega oma vingumisest video teha ja see üles laadida ning siis vinguga, et üles laadimine võttis nii kaua aega
pooled asjad seal videos olid sinu enda s*tt, sõna otseses mõttes. muidugi on mängus ka aegajalt "veidrusi", endalgi vahel harva oli miskit...aga tõesti, näita mängu kus ei oleks ühtegi glitchi _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.