Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Modede arvu vähendamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas HV's peaks olema vähem modesid alafoorumi kohta?
JAH
28%
 28%  [ 39 ]
EI
35%
 35%  [ 49 ]
Ei huvita
36%
 36%  [ 51 ]
hääli kokku : 139

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Terminator III
HV veteran

sõnum 28.05.2004 16:02:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Minu ettepanek: Kogu HV Foorumi kohta 75, max 100 kasutajat.

You must be kiddin' me icon_lol.gif , siis ootaks ju ühte vastust oma terve päeva
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Max Powers

sõnum 28.05.2004 16:15:56 vasta tsitaadiga

Ei viitsinud teemat läbi lugeda. Aga minu arust on keegi endale mingi mõttetu probleemi leidnud/tekitanud
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.05.2004 16:20:30 vasta tsitaadiga

Terminator III kirjutas:
tsitaat:

You must be kiddin' me icon_lol.gif , siis ootaks ju ühte vastust oma terve päeva
siis ei oleks HV mitte enam probleemide lahendamiseks, vaid tehnilisteks aruteludeksmis on raudselt huvitavamad kui kellegi arvuti probleemid
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 28.05.2004 16:41:21 Re: Modede arvu vähendamine vasta tsitaadiga

Bad Sector kirjutas:

Vot, minu nägemus on selline.

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif

Ärifoorumile see head ei teeks.
Ja ega ta selline kahtlane mõte ole icon_lol.gif
Kommentaarid: 307 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 11 :: 231
tagasi üles
Jumbu
HV Guru
Jumbu

sõnum 28.05.2004 16:58:18 Re: Modede arvu vähendamine vasta tsitaadiga

Format kirjutas:
Bad Sector kirjutas:

Vot, minu nägemus on selline.

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif

Ärifoorumile see head ei teeks.
Ja ega ta selline kahtlane mõte ole icon_lol.gif

õppige ometi kord juba nägema/märkama (halvasti) varjatud irooniat, mu noored kaasvõitlejad 8)

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 28.05.2004 16:59:28 vasta tsitaadiga

usun, et siin mängib jälle vanus olulist rolli icon_rolleyes.gif (iroonia puhul siis)
escucha
HV veteran
escucha

sõnum 28.05.2004 17:21:40 vasta tsitaadiga

dvd vaderi jutus on point sees! tõesti head mõtted thumbs_up.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 28.05.2004 17:52:08 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
tsitaat:

PS! Selle avatari konstrueeris üks tuntud ja austatud mode.

tean seda väga hästi. aga kes on rohkem süüdi - kas teadlased, kes panevad tuumapommi kokku või poliitikud, kes lasevad selle ka käiku icon_question.gif vastus on minu meelest päris selge...

Viimasepeal, mu avatar on tuumapomm.
Mina tahan seda öelda, et mitte keegi pole varem midagi minu avatari kohta öelnud, kuigi ta on mul olnud juba vähemalt pool aastat. Ka sina oled ju teda varem näinud, miks nii äkki siis muutus?

dvd_vader kirjutas:
tsitaat:

2) No palun näita mulle, kus on kirjas piltide max suurus?

ühe korra juba rääkisin sellest, et kuidas "süsteem" toimib, enam ei hakka kordama.

Ei räägi ikka, saavad teised kasutajad ka selle piiri siis teada, mida sa nii kiivalt varjad.

tsitaat:

1) Neid teemasid ei olnud olemas, olid ainult teemad stiilis: "Minu 6610 ei tööta. APPPPPII!!!"

saad aru, selleks oledki olemas SINA, et teema pealkiri ära muuta korralikumaks ja teema ilusaks modereerida ja et teema kasutuskõlblik oleks, mitte selleks, et tekitada veel sarnaseid teemasid juurde, millega ainult suureneb segadus ja otsingu tulemusena tekkiv läbivaadatavate teemade hulk[/quote]
Saad aru, teema oli selles stiilis, mitte ainult pealkiri. Seal all arutati, et 8210'l on see põhiviga ja soovitati konkreetselt mingeid jullasid ise vahetama hakata. Segamini olid siis omanike kommentaarid.
Selline teema ei sobinud üldiseks, niisiis lukustasin selle ja andsin lingi uute teemasse.

dvd vader kirjutas:
tsitaat:
Sinu kompleksid sinust nooremate kasutajate modestaatuse vastu on sinu enda asi, loeb tehtud töö, mitte vanus.

kui mul oleks "kompleksid" minust nooremate kasutajate modestaatuse vastu, siis ma ei oleks pannud minu poolt soovitatud variandiks 18 vaid kõrgema arvu. alaealised ei ole teatavasti eriti vastutusvõimelised (seaduse silmis eelkõige), miks peaks siis neile moderaatori vastutust ka HV foorumis panema? (PS. nagu ma aru saan, siis sa vihjad, et ka sina oled alla 18?)
[/quote]
Lõhestunud isiksus?
dvd vader kirjutas:

mulle lihtsalt käib vastu, kui minu poste modereerib minust tunduvalt noorem alaealine põhikooliharidusega tüüp, kellel pole isegi foorumisoleku staa?i eriti palju.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.05.2004 17:57:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:
dvd_vader kirjutas:

ühe korra juba rääkisin sellest, et kuidas "süsteem" toimib, enam ei hakka kordama.

Ei räägi ikka, saavad teised kasutajad ka selle piiri siis teada, mida sa nii kiivalt varjad.

Jutt ei ole sellest, kui suured pildid on lubatud HVs, vaid teistele saitidele linkimise eetilisus. Niipalju, kui mina aru saan... icon_rolleyes.gif

borru
HV veteran
borru

sõnum 28.05.2004 18:12:00 vasta tsitaadiga

Tundub, et see teemaalgataja oli siis või on siiani veel alla 18. icon_rolleyes.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=68315

tundub, et HV's on puhkemas "valitsuskriis" icon_sad.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
escucha
HV veteran
escucha

sõnum 28.05.2004 18:14:38 vasta tsitaadiga

borru kirjutas:
tundub, et HV's on puhkemas "valitsuskriis" icon_sad.gif

ei ütleks....pigem on tegemist ego probleemidega...
ja lasteseas teatavasti esineb egotripi nähtust suht tihti - kõik tahavad olla kõige paremad ja targemad!
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 28.05.2004 18:21:08 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ssssaaaaaaaaa aaaaaaaarrrruuuuuuuuuu eeeeeetttttttt 5555555522222222211111110000000 kkkkkkkaaaaaassuuuutttttttaaaaaabbbbbbbbbbbb rrrrrroooooooooohhhhkkkkkkkkeeeeeeemmmmm pppppiiiinnggggggeeeeeeeetttttttt, mmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa tttttttõõõõõõõõõiiiiiiinnnnnnnn llllllliiiiihhssssaaaaaaaallllltttttt nnnnnnääääiiiiiiittttteeeeeee.........

Njah, hästi paned Caveman. Ma arvan, et tegu hetkel mingi "targa mängimine ja kes teab kõike"
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
Negative
Kreisi kasutaja
Negative

sõnum 28.05.2004 18:33:41 vasta tsitaadiga

Igati muhe teema siin välja kujunenud. Ei ole mulle modede arv jalgu jäänud ja arvatavasti ei jää ka.
dvd vader, kõik alla 18 aastased ei ole mingid rate orjad. Ka alla 18 aastased võivad olla vastutusvõimelised. Või on mingi reegel, et ei või? icon_rolleyes.gif
Praeguste modedega täitsa rahul thumbs_up.gif .

icon_smile.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 42
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 28.05.2004 18:43:10 vasta tsitaadiga

N.O. Caveman, aga sinu viimased postitused kisuvad juba mõtetuks demagoogiaks ja lahmimiseks. Ütlesid oma seisukoha ära, tegid küsitluse, ole siis mõnda aega rahul ja jälgi mida ka TEISED inimesed asjast arvavad, mitte ära mängi mingit närvihaiget kes on siia loodud kõiki ümberkasvatama ja iseennast lõpmatuseni õigustama.
Usu mind, sellega sa vaid kaotad ka need vähesed poolehoidjad kes sul siiani on olnud. icon_wink.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 28.05.2004 18:43:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

dvd vader, kõik alla 18 aastased ei ole mingid rate orjad. Ka alla 18 aastased võivad olla vastutusvõimelised.

huvitav, et sa rate'i mainid... just uurisin järgi, ma nimelt arvan, et see moderaatorite nõudmiste asi on üks koht, kus tuleks vast eeskuju võtta just rate.ee-st. nagu sealt modede nimekirjast näha on, on tavamoderaatoreid 121, neist 14-aastaseid on vaid kaks ja ka 15-aastaseid ainult kaks. 14-17 aastaseid on 25, kui nüüd välja arvata 14 moderaatorit, kes pole oma vanust märkinud, siis on ülejäänud 82 moderaatorit 18 või vanemad.

kuigi tundub, et suurem osa rate.ee kasutajatest on siiski alaealised, on hoolimata sellest moderaatorid suuremaltjaolt siiski täisealised. see tähendab, et isegi sellise keskkonna puhul ei usaldata eriti alaealisi, kuna nad lihtsalt ei pruugi olla nii vastutusvõimelised või haldussuutlikud. minu meelest sama asi ka HV-s. võiks siiski olla see "kas 18 või 2 aastat staaži" nõue imho
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
phoenix
HV kasutaja
phoenix

sõnum 28.05.2004 18:55:41 vasta tsitaadiga

Nii... olen nõus dvd_vaderi seisukohaga. Moderaator ei peaks olema inimene kes ise läbustab, vaid pigem selline kelle vastu tekib austus tänu tõesti asjakohastele märkustele ja usaldusväärsele infole. Paraku sobi minu ideaalidega kokku Formati pidev pugemine ühes foorumis ja teises jällegi "kõva mehe" mängimine ning ülim agarus maailmaparandamisel (näiteks siin - otsing ei andnud kiirelt peale vaadates teisi teemasid peale ühe, mida oldi juba ka mainitud).

Ma palun väga vabandust kui ma kellegi tundeid riivasin, aga mode võiks ikkagi "kõiketeadev ja elutark ülim olend" olla icon_wink.gif

viimati muutis phoenix 28.05.2004 19:02:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 28.05.2004 18:59:29 vasta tsitaadiga

eino, aga kui sulle on see "power" antud... siis miks lasta sellel raisku minna? icon_lol.gif [/sarkasm]

eks see ole nagu mingit sõltuvust tekitav asi, kui ikka ei saa päevas viis korda oma doosi kätte siis krt kisub vasakule... icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 28.05.2004 20:53:08 vasta tsitaadiga

Nii, see teema sundis sõna võtma:
1) dvd_vader on selline inimene, kelle postitusi on meeldiv lugeda sest isegi kui need minu seisukohtadega ei ühti on need alati kenasti põhjendatud ja lahmimist ei esine.
2)mina pole 18 ja mul pole ka kahte aastat HV staazi(poolteist kuud veel aega). Minu pärast võite minult modereerimisõiguse ära võtta kui ma ette jään. Aga ma usun, et modedesse puutuvas jääb viimane sõna siiski Tanelile ja nevermindile ja minu arust pole nemad seni nurisenud. Kui nurisevad, siis usun et asja eest.
3)Formati modeks saamine on paras ime
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 27
tagasi üles
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 28.05.2004 22:23:09 vasta tsitaadiga

millivatt kirjutas:
. Minu pärast võite minult modereerimisõiguse ära võtta kui ma ette jään. Aga ma usun, et modedesse puutuvas jääb viimane sõna siiski Tanelile ja nevermindile ja minu arust pole nemad seni nurisenud. Kui nurisevad, siis usun et asja eest.

Täpselt samad sõnad.
Kui Tanel või nevermind leiab, et ma midagi halvasti olen teinud, siis võtke mult minu modereerimis õigused ära. Ma ei muutu seoses sellega ei kurvaks ega rõõmsaks.
Mul ei ole sellist vajadust, et pean midagi koguaeg modeerima/näppima. Suudan need vajadused ka mujal ära täita.
phoenix : Kas sa pead pugemiseks seda kui ma annan profiilide linke, kelle avatar või allkiri on liiga suur või siis hoopis seda, kui ma annad teada modeerimist vajavate teemade kohta ?
Selle ostuabi teemakohta niipalju, et vastav teema on küllaltki samasisune, ning selliseid teemasi on olnud väga palju minu siinoleku ajal. Enamasti on lennanud need prükkarisse.
tagasi üles
phoenix
HV kasutaja
phoenix

sõnum 28.05.2004 22:42:29 vasta tsitaadiga

Format kirjutas:
Selle ostuabi teemakohta niipalju, et vastav teema on küllaltki samasisune, ning selliseid teemasi on olnud väga palju minu siinoleku ajal. Enamasti on lennanud need prükkarisse.

Äkki sa selgitad mulle kuidas tavakasutaja otsingut kasutades need samasisulised teemad prükkarist üles leiab? Kuna link eelnevale teemale oli juba antud, siis on ka sinu post mõttetu.
tagasi üles
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 28.05.2004 22:47:11 vasta tsitaadiga

phoenix kirjutas:
Format kirjutas:

Äkki sa selgitad mulle kuidas tavakasutaja otsingut kasutades need samasisulised teemad prükkarist üles leiab? Kuna link eelnevale teemale oli juba antud, siis on ka sinu post mõttetu.

Kuna ütlesin , et teema on korduvalt läbi käinud, tähendab see, et osa nendest teemadest on lihtsalt ära kustutatud.
Teiseks, andsin ma teada et teema kustutaja olin mina, eesmärgiks ei olnud postituste arvu suurendamine.
Kolmandaks kustutasin ma sinu rahuloluks oma posti ära
tagasi üles
phoenix
HV kasutaja
phoenix

sõnum 28.05.2004 23:00:58 vasta tsitaadiga

Format kirjutas:

Asi on põhimõttes, mitte üksikjuhtumis.

Olgu, rahu, oleme veel noored ja veri läks keema icon_wink.gif
tagasi üles
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 28.05.2004 23:04:48 vasta tsitaadiga

phoenix kirjutas:
Format kirjutas:

Asi on põhimõttes, mitte üksikjuhtumis.

Olgu, rahu, oleme veel noored ja veri läks keema icon_wink.gif

Just.
Võtame rahulikult.
Ma ära peole, pidutsema icon_wink.gif
tagasi üles
TzigaLind
HV veteran

sõnum 29.05.2004 03:48:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Ma palun väga vabandust kui ma kellegi tundeid riivasin, aga mode võiks ikkagi "kõiketeadev ja elutark ülim olend" olla

Vale.
Moderaator on koristaja ja giid ühes isikus.
Teadmised antud teemal tulevad küll kasuks
aga ei ole oma töö korralikuks tegemiseks
vajalikud.

UB
HV Guru
UB

sõnum 29.05.2004 09:59:42 vasta tsitaadiga

Hääletustulemusi vaadates - võitjat ei ole ja kui keegi seda teemat ära ei lõpeta, siis vaieldakse siin veel väga kaua asjade üle mis jäävadki lahenduseta.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Modede arvu vähendamine mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.