Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa kõnekaart ZEN märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 24.05.2004 01:05:44 vasta tsitaadiga

eip, minumeelst jälle pole. Vähemalt mul ei tööta.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mõttetumees
HV Guru

sõnum 24.05.2004 08:58:29 vasta tsitaadiga

Ei ole vist jah, mul hommikul kalas jälle täiega. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 650 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 528
tagasi üles
KrikU
HV veteran
KrikU

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.05.2004 21:48:08 vasta tsitaadiga

Mina teda küll GPRS-i jaoks ei ostnud, selleks on EMT lepinguline kaart olemas.
ZEN-i võtsin seetõttu, et sõprusringkonnas on paljudel see ning miks mitte suveläbi tasuta möliseda. Sügisel viskan minema ja kasutan EMT kaarti edasi. Kusjuures EMT number töötab endistviisi - kõik kõned on ZEN-ile suunatud kui mu telefon on levist väljas (kaarti telefonis pole). AInuke jama, et suunatud kõne eest pean ise ka maksma, seetõttu peab ikka pushima, et rahvas ZEN-i numbri omal mobiilis primaarseks määraks (default). Kui saab kuskilt mingi rondi telefoni, siis oleks 2 fööni ja oleks muidugi no problemo.
RLE lepingulistel klientidel oleks eriti hea sellisel eesmärgil ZEN-i kasutada kuna kõne suunamine võrgusiseselt on tasuta.
Kusjuures kui juba oleks numbri liikuvus... kohe jookseks RLE-sse üle icon_lol.gif Vana number säiliks, suunatud kõnede pealt mis vanale numbrile tehtud ei peaks ma midagi maksma ja sama ZEN-idega lobiseks tasuta suveläbi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
X
HV veteran
X

sõnum 24.05.2004 22:31:58 vasta tsitaadiga

no igaüks ei ole lepingulin klient, nii et see on küll hea mõte, aga see ei anna probleemile siiski vastuseid
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
red evil
HV kasutaja

sõnum 25.05.2004 00:10:53 vasta tsitaadiga

Mul ongi RLE numbrilt kõned Zenile suunatud, kui ei viitsi kahte telefoni kaasas vedada. Päris mugav on ajaviiteks tuttavatega loba ajada, kui midagi teha pole. Minu tutvusringkonnas võiks Zeni kasutajaid rohkem olla, oleks huvitavam.

Üks küsimus tekkis, kas Zeni kõnede suunamine on tasuline või tasuta? Lepinguline klient ei pea võrgusisese suunamise puhul maksma, Zeni puhul aga ei leia eriti infot selle kohta.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 17
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 25.05.2004 09:33:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kas Zeni kõnede suunamine on tasuline või tasuta

tasuline, kõneminuti hinnaga

NB! Kõnesuunamise aktiveerimine on tasuta. Küll aga maksad kõnesuunamisel suunatud kõne eest nii, nagu sooritaksid ise kõne suunatud numbrile. Sinule helistaja maksab vaid Sinu numbrile helistamise eest. http://www.zen.ee/9.htm

KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 25.05.2004 18:50:57 vasta tsitaadiga

to jjk@itek:

Sa ajad praegu 2 asja sassi, logish, et ZEN-ile tehtud kõned maksustatakse nii helistajale kui helistatavale kui sa oled edasi suunanud (ainult kõne vastuvõtja ei maksa, kuid kui sa oled see sama isik kes suunab ja võtab kõne vastu siis ikka maksad icon_lol.gif )
Tavaks on see, et võrgusiseste suunamiste puhul ei võeta helistajale tehtud kõnede eest raha. EMT lepingulistel klientidel on kindlasti nii, samuti peaks RLE-s nii olema.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jjk
HV veteran

sõnum 25.05.2004 22:08:18 vasta tsitaadiga

KrikU ? äkki seletaksid, mida ma sassi ajan? Minu poolt toodud väljavõte zen.ee lehelt oli vastuseks eelmisele isikule.

muideks selle tava kohta, et võrgusiseste suunamiste ja lauatelefonile suunamiste eest raha ei võeta niipalju, et tele2 leiab, et tavad ei ole nende jaoks.

eimar1
Kreisi kasutaja

sõnum 25.05.2004 22:26:26 vasta tsitaadiga

tele2 talitab üldse nii kuidas heaks arvab, teeb ise mängu reeglid jne

mulle kannab juba 2 näd 150 eek panka tagasi, kõnekaardilt võttis ära panka pole tulnud

helistades teevad uue avalduse raha tagasi kadmiseks ja see on kõik, peab ise vist kohale minema
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 54
tagasi üles
red evil
HV kasutaja

sõnum 26.05.2004 09:21:58 vasta tsitaadiga

Küsisin üle, kuna muidu on RLE võrgus suunamine RLE numbrile tasuta. Kui ZEN-i kasutaja peab teisele RLE numbrile suunamise eest maksma väljuva kõne hinna, siis on natuke kehva.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 17
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 26.05.2004 09:42:15 vasta tsitaadiga

ZENi kasutaja maksab teisele RLE numbrile suunamise eest väljuva kõne hinna. (kui arvad, et kehva on, siis kasuta Smarti või Simpelit, mis ei oska midagi suunata)
CoperniK
HV kasutaja

sõnum 26.05.2004 22:31:12 vasta tsitaadiga

ot aga wahetan wist oma smart-i ka zen-i wastu
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
kickflip
HV vaatleja

sõnum 11.03.2005 18:55:30 vasta tsitaadiga

ma tellisin 50 gprs aktiveerimise....

tegin need seadistused,mis selle teema alguses on,aga ikka ei tööta...
telefon n-gage qd
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 20.08.2005 23:31:27 vasta tsitaadiga

Üks küsimus seoses Zen'iga. Olen paar päeva Zen'i kasutanud, kuid üks asi on imelik. Määrasin kärjeinfo näitamise, kuid see ei tööta nii nagu EMT'l, et näitab hetkel kasutatava masti nime, vaid vahelduvad kõik mastide nimed, mille all ma olen olnud. Käisin bussiga Tartus ning tagasitulles vilkusid siis kõik mastid, mida ma sel teekonnal kasutanud olin. Proovisin EMT kaardiga kah, kuid see näitab ilusti. Telefoniks Siemens M55. Kas probleem on mu telefonis, Zen's, Elisas või milles? Proovisin telefonis igasugu erinevaid seadistusi, ei miskit.

no, keegi ei oska sõnagi öelda? või pole kellelgi m55 ja zen'i ?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 21.08.2005 11:34:28 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
Üks küsimus seoses Zen'iga. Olen paar päeva Zen'i kasutanud, kuid üks asi on imelik. Määrasin kärjeinfo näitamise, kuid see ei tööta nii nagu EMT'l, et näitab hetkel kasutatava masti nime, vaid vahelduvad kõik mastide nimed, mille all ma olen olnud. Käisin bussiga Tartus ning tagasitulles vilkusid siis kõik mastid, mida ma sel teekonnal kasutanud olin. Proovisin EMT kaardiga kah, kuid see näitab ilusti. Telefoniks Siemens M55. Kas probleem on mu telefonis, Zen's, Elisas või milles? Proovisin telefonis igasugu erinevaid seadistusi, ei miskit.

siemensid teevadki nii, mul on olnud siemenseid tohhujaa, ja kõik teevad nii, sa pead aegajalt neid mastide nimesid listist ära kustutama, vajuta # ja siis näita ja seal on kirjas kõik mastid kus sa oled olnud, kui oled ära vaadanud, siis neid seal enam pole
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2005 12:36:59 vasta tsitaadiga

juuri321 kirjutas:
Green_Day kirjutas:

siemensid teevadki nii, mul on olnud siemenseid tohhujaa, ja kõik teevad nii, sa pead aegajalt neid mastide nimesid listist ära kustutama, vajuta # ja siis näita ja seal on kirjas kõik mastid kus sa oled olnud, kui oled ära vaadanud, siis neid seal enam pole

selleni jõudsin ma isegi... tülikas ja nõme, kuid mis teha. ja huvitav miks emt'ga seda pole?

edit: saatsin elisasse arupärimise. vaatap, (kas ja) kuidas nad sellele vastavad.

viimati muutis Green_Day 21.08.2005 13:17:09, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 21.08.2005 12:45:41 vasta tsitaadiga

Ma eeldan ,et see on kinni võrgu ehituses ja selle tehnilises iseärasuses.EMT peaks tarbima Ericssoni sisteeme ja tarkvara, vastupidiselt Elisale kus kõik nokia 100% icon_lol.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
OskarR89
HV Guru
OskarR89

sõnum 06.03.2006 23:52:16 vasta tsitaadiga

Kuidas seda GPRS-i ikkagi tööle saada? Tellisin elisa lehelt wap seaded ja aktiveerisin ka gprs ühenduse kasutamise icon_razz1.gif Aga ikka ei lase. ütleb, et GPRS ühendust ei saa kasutada. icon_confused.gif
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 137
tagasi üles
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.03.2006 07:49:49 vasta tsitaadiga

Räägime kõigepealt, mis telefoniga tegu on?
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
OskarR89
HV Guru
OskarR89

sõnum 07.03.2006 22:52:28 vasta tsitaadiga

Hakkas tööle täna hommikul thumbs_up.gif Ju siis oli vaja oodata lihtsalt icon_razz.gif Asi korras nüüd 8)
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 137
tagasi üles
nisu_unn
Bännitud
nisu_unn

sõnum 07.06.2010 16:51:05 vasta tsitaadiga

Just näidati telekast reklaami mingist Elisa kõnekaardist. Kus tüdruk läks maasikaid ostma ja siis 1 maasikas maksis 0.75senti ja 1kg 10 eeku ja kõik kokku ka 10krooni vms.
Kas on mingi uus kõnekaart Elisal välja tulnud või on see ikka see Zen? Kuigi Zen reklaamid alati teistsugused ja sellised pubekate stiilis.
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 07.06.2010 18:26:29 vasta tsitaadiga

nisu_unn kirjutas:
Just näidati telekast reklaami mingist Elisa kõnekaardist. Kus tüdruk läks maasikaid ostma ja siis 1 maasikas maksis 0.75senti ja 1kg 10 eeku ja kõik kokku ka 10krooni vms.
Kas on mingi uus kõnekaart Elisal välja tulnud või on see ikka see Zen? Kuigi Zen reklaamid alati teistsugused ja sellised pubekate stiilis.

See on ikka uus kõnekaart, nii palju kui ise jõudnud süveneda asjasse. Tundub ,et Elisa kõnekaart on kasulikum kui Smart kõnekaart vs. Hinnaliider 125 oma olemuselt
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 07.06.2010 20:07:23 vasta tsitaadiga

nisu_unn kirjutas:

Uus, hommikul Delfist lugesin ja panin HVsse ka lingi:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/posting.php?mode=quote&p=5875250

Värskeid uudiseid Elisast:
Elisa pakub 10-kroonise hinnalaega kõnekaarti
Elisa tõi turule kõnekaardi, mille kasutamisel ei ulatu kliendi kõnearved üle 10 krooni päevas.
Kõneminutihind 75 senti kehtib igasse võrku helistamisel ööpäevaringselt ning hinnalagi "10 krooni päevas" tähendab, et hetkest mil kliendi päevakasutus on jõudnud 10 kroonini, on edasised kõned tema jaoks tasuta, teatas ettevõte

Loe edasi @ Delfi Majandus
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 15.03.2011 17:45:58 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:
nisu_unn kirjutas:

Elisa tõi turule kõnekaardi, mille kasutamisel ei ulatu kliendi kõnearved üle 10 krooni päevas.
Kõneminutihind 75 senti kehtib igasse võrku helistamisel ööpäevaringselt ning hinnalagi "10 krooni päevas" tähendab, et hetkest mil kliendi päevakasutus on jõudnud 10 kroonini, on edasised kõned tema jaoks tasuta, teatas ettevõte

juba muudeti ära;)
kui sul see 10 eeku täis siis edasi saad rääkida tasuta 20 minutit.
ja igapäev nii räägid 10 eeku täis 20 minti tasuta...
vahepeal oli jah piiramatult sai isegi mitme tunnised kõned tehtud siis:P
aga nüüd on et kogu elisa võrgus kõned 0 ainult kõnealustus tasu, seega kas zenile ka tasuta helistamine siis?
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 17.03.2011 12:49:13 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
AKE kirjutas:
nisu_unn kirjutas:

juba muudeti ära;)
kui sul see 10 eeku täis siis edasi saad rääkida tasuta 20 minutit.
ja igapäev nii räägid 10 eeku täis 20 minti tasuta...
vahepeal oli jah piiramatult sai isegi mitme tunnised kõned tehtud siis:P
aga nüüd on et kogu elisa võrgus kõned 0 ainult kõnealustus tasu, seega kas zenile ka tasuta helistamine siis?

jah saab elisa kõnekaardiga tasuta zen peale v.a. siis kõnealustustasu
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa kõnekaart ZEN mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.