Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Janis
HV Guru
|
05.10.2017 17:30:29
|
|
|
Nägin ka seda värki eile Telia menüüs. Aasta debiilseima teenuse kandidaat
_________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes. |
|
Kommentaarid: 206 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
05.10.2017 18:32:42
|
|
|
indrekp kirjutas: |
SirVorkars kirjutas: |
indrekp kirjutas: |
Vastupidi, see on visata korralik õng vette seal kus sa ei tea kas on kala või ei ole, ehk eeltöö on tegemata kalauuringu suhtes.
Kui näkkab on hästi, kui ei näkka, pole ka midagi kaotada. |
Sellisel juhul võiks õng ka korralik ja ahvatlev olla, mitte mingi närune kuivand poolik vihmauss mille üle kõik kalad naeravad... |
Ega siis kalamees igasugust irvitavat kala ka ei püüa, ikka neid kes on pisut priskemad ja väärtuslikumad. |
Kurat isegi peast loll saab aru et suurem, priskem ja väärtuslikum kala on vanem ja targem ning vaatab kaugelt kuidas need lollid noored kalad selle jama ümber tiirutavad ja irvitavad.
Ise ka aru saad mida suust välja ajad? Telekast tellin omale telekat. No tule taevas appi. Mis turu kompamine selline on? Mingi Telia statistika tuleb siit jälle?
Hullumaja klient ei tuleks ka sellise jama peale.Süda läheb lausa pahaks...
Ma saaks aru, et muid tooteid: kõrvaklapid,ressiiverid, kõlarid jms tehnika, aga TELEKAID? Tõesti?
PS: Ma ei viitsi digiboksile restartigi tegema hakata, et see jama sinna ilmuks ja et seda väheke uurida saaks...
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.10.2017 19:09:14
|
|
|
SirVorkars, täiesti aru saadav, et kõik kalad ei näe suurt pilti. TV ekraanil pole keegi kunagi midagi müünud, see aeg tuleb kunagi, see et seda telerite müügiga testitakse on omaette teema.
Keegi oskas arvata, et jumal tule appi ma tellin internetist kaupa koju. Ma tahan ikka poes näha ja katsuda enne kui ostan.
Pole mõtet oma lollust välja näidata.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
05.10.2017 19:30:11
|
|
|
On ikka.
Mis need TOPSHOPID ja muud programmid olid mis päevadeviisi igast kulinaariat pähe määrisid. Alustades jalanõudest, lõpetades autode õlidest.
Helista nüüd, tellija kaks ja saad kolmanda tasuta. JA SEE POLE VEEL KÕIK.. telli nüüd ja saad selle tasuta juurde veel.
Ei mäleta?
Ja siis ka helistasin ja tegin tellimuse, mitte ei pea faking 24h ootama kui TELIA teenindaja tagasi suvatseb helistada.
See et telia selle oma gui-se sisse üritas plätserdas, ei tähenda, et keegi seda varem teinud pole, vaid veidi teistmoodi ja paremini...
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
05.10.2017 21:02:11
|
|
|
SirVorkars, just nii on, tehtud on seda telemüüki aastakümneid, mida telia püüab saavutada tulevikku silmas pidades jääb täiesti arusaamatuks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
06.10.2017 12:01:23
|
|
|
Järgmine areng selles valdkonnas on vist see, et kui Telia kaubareklaam mõne telekanali pealt tuleb, siis ilmub ekraanile mingi nupuke või teavitus "Osta see siit" vms
|
|
Kommentaarid: 738 loe/lisa |
   |
557 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
06.10.2017 13:24:48
|
|
|
Ja teavituse all on vaid OK nupp, teised puldi nupud ei toimi.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puhv2
HV kasutaja

|
07.10.2017 21:13:59
|
|
|
minu kogemuse põhjal pole neil senised teenusedki 100% töökorras, juba tehakse uusi peale. huvitav lähenemine.
_________________ mõned inimesed on nagu vihmapilved - kui nad ära kaovad, muutub päev kohe päikselisemaks |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
07.10.2017 21:25:35
|
|
|
Puhv2 kirjutas: |
minu kogemuse põhjal pole neil senised teenusedki 100% töökorras, juba tehakse uusi peale. huvitav lähenemine. |
Palun nimeta mõni (Eesti) teenusepakkuja, kellel on "teenused 100% töökorras".
viimati muutis Dirty Harry 07.10.2017 22:38:54, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
146 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.10.2017 21:54:12
|
|
|
Teenused on ümar jutt, mis teenused pole korras?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puhv2
HV kasutaja

|
09.10.2017 18:36:51
|
|
|
no mina juran juba 3-4 aastat samsungi teleka ja telia äpiga (digiboksi polnud ju reklaami kohaselt enam vaja). ei möödu päevagi, kui mingit kala ekraanil ei näe. mäletatavasti pidi kõik laabuma uuendustega, aga sellest lubadusest saati on päike jõudnud juba üle tuhande korra loojuda.
_________________ mõned inimesed on nagu vihmapilved - kui nad ära kaovad, muutub päev kohe päikselisemaks |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.10.2017 19:50:21
|
|
|
Ja mina juba 3-4 aastat muretult iga päev kasutan samsungi äppi. Mis sul seal katki on?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.10.2017 19:53:37
|
|
|
Telia juba paar aastat soovitab Samsungi äpi kasutajatele probleemide korral tasuta Arrist, lahendust ei tule, Samsungil on telerid end of life ning nendel kindel otsus mitte vajalikke pleiereid toetada.
Probleemid sõltuvad aga teleri seeriast ja tarkvaradest, mõni käib ideaalselt, teine mitte.
Teema on aga hoopis midagi muud, seda enam, et POOD linki pole ei Samsungi ega LG menüüdes vaid ainult digiboksides.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
11.10.2017 23:14:03
|
|
|
reaalselt saab selline "teenus" müüa vaid isikutele, kes mingitlaadi arvutit ei oma...samas aga on piisavalt "pädevad" ja valmis kasutama teleka peal mingeid veidraid osta kohe ära võimalusi. ma ei tea kui palju küll selliseid isikuid olla saab? ükski noorem inimene ei hakka never kuskilt telia epoest telekat ostma nii ehk naa (noorel on oluline saada asi võimalikult ODAVALT). ükski 20ndate kesk kuni kolmekümnedate kesk samuti ei hakka sest nemad kasutavad kas igapäevaselt arvutit või vähemalt arvutiga enamvähem võrreldavad ilgelt kõva nutifööni. 40+ inimesed tänapäeval on ilmselt ka piisavalt teadlikud, et asju siiski netist tellida ja natuke eeltööd teha kallima ostu puhul. ning 50+ ja üleüldiselt pensionärid. no nemad vist ei taha üldse midagi nii suurt kunagi enne osta kui oma silmaga ei näe ja oma käega ei saa katsuda. et milline sihtgrupp siis jägi jääb? jah, täpselt nii, kuni 15 aastased
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mnsr
HV vaatleja
|
12.10.2017 00:14:19
|
|
|
Naljakas lugeda, kuidas siin paljud täiskasvanud inimesed avaldavad püsti seistes meelt Telia sellise turunduslahenduse suunal, päriselt ka?
Wiltz, sinu analüüsi peale ma ei saanud vastamata jätta, et mina küll tellisin TELERIEKRAANILT endale teleri. Miks mitte? Pakutav valik on piisavalt hea ja ma tõesti ei kavatse tundide kaupa telereid ja nende hindasid kõrvutada. On muidugi IT inimesi, kelle jaoks on see lausa hobi ning erilist rahuldustpakkuv tegevus - yesss, väljusin võitjana - seljatasin Telia, Euronicsi, OnOffi jne, sain X netipoest teleka 33€ odavamalt
Aga jätke meelde, keskmine eestlane, võib-olla veidi jõukam, ei loe võiduks 33€ ega ka 77€ ning hobiks ei ole telerite võrdlemine, tema tegelt ka ostab oma teleri kasvõi teleekraanilt, kus keegi on selle kõrvutamise töö juba ära teinud.
Mulle meeldib, et nad katsetavad uusi asju, see pitsafilm oli huvitav idee ja kindlasti oli ka sellel oma klientuur. Tore, et prooviti. Ühel päeval äkki jõuatakse ka millegi tõeliselt innovaatiliseni, aga selleks ongi vaja proovida
Aga tõesti mehed
viimati muutis mnsr 12.10.2017 20:34:54, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
12.10.2017 07:22:17
|
|
|
See on jah ulme, et inimesed uurivad ja puurivad mitu päeva telekaid kuskil saitidel. Krt see on vaid telekas
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.10.2017 09:04:17
|
|
|
See on ulme jah, kuida inimesed köivad oma auto ümber ja lakuvad seda, pargivad poe parkla kaugemaisse nurka jmt, peaasi, et kegi nende auto lähedale ei tuleks ja seda ei vaataks.
Minu ja paljude jaoks on see ka ainult kuradi roostatev ja kütust õgiv plekihunnik. Mõni Germany võtab õli ka veel sama palju, kui kütust.
Aga inimesed on vägagi leilis mingi auto peale.
Telefonidega sama probleem.
gutsi-mutsi riietega sama probleem, need on ju ainult hilbud.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.10.2017 09:18:27
|
|
|
jägaja kirjutas: |
See on ulme jah, kuida inimesed köivad oma auto ümber ja lakuvad seda, pargivad poe parkla kaugemaisse nurka jmt, peaasi, et kegi nende auto lähedale ei tuleks ja seda ei vaataks.
Minu ja paljude jaoks on see ka ainult kuradi roostatev ja kütust õgiv plekihunnik. Mõni Germany võtab õli ka veel sama palju, kui kütust.
Aga inimesed on vägagi leilis mingi auto peale.
Telefonidega sama probleem.
gutsi-mutsi riietega sama probleem, need on ju ainult hilbud.  |
õli võtavad selle pärast rohkem et mootori osad paremini kestaks. õliga on see kole lugu, et germaanlased viimasel ajal on seniilseks läind ja õlivarda ära unustand panna, niiet kui palju ja mis seisus õli on that's anyones guess.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.10.2017 09:56:24
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
õli võtavad selle pärast rohkem et mootori osad paremini kestaks |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.10.2017 10:26:23
|
|
|
jägaja kirjutas: |
NATAS999 kirjutas: |
õli võtavad selle pärast rohkem et mootori osad paremini kestaks |
 |
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.10.2017 11:14:17
|
|
|
NATAS999,internet on jah tõeallikas
Spoiler 
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
12.10.2017 22:44:55
|
|
|
Spoiler 
mnsr kirjutas: |
Naljakas lugeda, kuidas siin paljud täiskasvanud inimesed avaldavad püsti seistes meelt Telia sellise turunduslahenduse suunal, päriselt ka?
Wiltz, sinu analüüsi peale ma ei saanud vastamata jätta, et mina küll tellisin TELERIEKRAANILT endale teleri. Miks mitte? Pakutav valik on piisavalt hea ja ma tõesti ei kavatse tundide kaupa telereid ja nende hindasid kõrvutada. On muidugi IT inimesi, kelle jaoks on see lausa hobi ning erilist rahuldustpakkuv tegevus - yesss, väljusin võitjana - seljatasin Telia, Euronicsi, OnOffi jne, sain X netipoest teleka 33€ odavamalt
Aga jätke meelde, keskmine eestlane, võib-olla veidi jõukam, ei loe võiduks 33€ ega ka 77€ ning hobiks ei ole telerite võrdlemine, tema tegelt ka ostab oma teleri kasvõi teleekraanilt, kus keegi on selle kõrvutamise töö juba ära teinud.
Mulle meeldib, et nad katsetavad uusi asju, see pitsafilm oli huvitav idee ja kindlasti oli ka sellel oma klientuur. Tore, et prooviti. Ühel päeval äkki jõuatakse ka millegi tõeliselt innovaatiliseni, aga selleks ongi vaja proovida
Aga tõesti mehed  |
Sa siis valisid teleri kellegi turundus inimese kirjutatud teksti põhjal? 6 rida teksti seadme kohta, mille eest olid nõus 400-700 eurot välja käima (sorry, ei tea kui palju "jõukam" eestlane oma teleri eest maksab)? Kas keskmine jõukam eestlane on tõesti nii naiivne oma raha suhtes, et usaldab ettevõtet, kelle üks ja ainus eesmärk on igal aastal rohkem raha teenida? Eks lihtsam on vist tõesti hoida kokku see 2-3 tundi oma elust, et mitte kulutada seda omale sobiva teleri leidmiseks, mida järgnevad 2-4 aastat sinu elutoas seisab, samas kui pead tegema paarkümmend reaalselt töötundi, et see omale soetada.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.10.2017 22:54:11
|
|
|
R3negadeX, siin on tõsine probleem selles teoorias. Mingigi tehnika valimine kusagilt poest on enamusele tehniliselt arusaamatu.
Seega vaadatakse müügimehe poole, ning loomulikult peavad olema hinnangud emakeelsed. Kusagilt veebist, välismaa keeles, see on tõsine no go
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
13.10.2017 09:06:21
|
|
|
R3negadeX, No kuidas see erineb sellest, kui see lihtsam inimene läheb euronicsisse või onoffi ja laseb endale ka mingi suvalise teleka pähe määrida.
Ka selliste poodide eesmärk on ju iga järgmine aasta veel rohkem raha teenida
Lihtsalt poeskäigu asemel tellid netist.
_________________ ------ |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oompa
HV kasutaja

|
13.10.2017 10:52:51
|
|
|
Suur vahe on kas inimene ise saab näha telekat lähedalt ja selle ekraanilt pilti (nagu Euronicsis või Onoffis) või lihtsalt mingi tekst mida saab lugeda...
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|