Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 724, 725, 726 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 01:05:41 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Valvejoodik kirjutas:
mirko28 kirjutas:

Minu 2-3 kuu tagune konto näitas sellist statistikat (WN8=170,28; Battles=2083):
https://wot-life.com/eu/player/55590729
Praegune Past 30 days statistika näitab sellist statistikat (WN8=560,41; Battles=2043):
https://wot-life.com/eu/player/Bigi83/

Need arvud ju näitavad arengut 3 kuu jooksul 170-->560 ehk ca 300%.

Kindel, et areng vastupidine ei olnud?

Kindel, klikkisin mõlemad lingid läbi, nii on, areng 300%.
Arvude/statistika keel on selline.
Aga loomulikult ei kajasta arvud kõike, seetõttu ütleks, et tegelik areng on olnud ca 500%. Sest nüüd aitan juba palju rohkem tanke jalule ja harin selle metoodika osas siinseid tankiste.
Kas oskate pakkuda teist meetodit arenguprotsendi mõõtmiseks? Kui pakute hea meetodi ja põhjendate seda, siis miks mitte proovida teisel meetodil tõestada.
Kui te ei oska, pakkuda teist meetodit, siis võiks rahulduda ka selle 300%-ga ju.

Sa arvad, et see on areng? No midagi ehk ongi, aga paneme asjad perspektiivi. Siin on ühe minu sõbra WN8 graafik, kes võttis vaevaks ka reaalselt mu juhendit lugeda:

166 lahingu juures WN8 142, 5135 lahingu juures WN8 1005, WR 53%. Te olete laias laastus sama arvu mänge teinud, ja mõlemil oli olemas juurdepääs samale õppevahendile. See on see erinevus, mida ma pean silmas, kui ma ütlen, et imo sul puudub peaegu õppevõime.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Raptor-
HV vaatleja

sõnum 01.04.2016 06:08:51 vasta tsitaadiga

30 % paranes "mängusoskus" mul arvuti vahetusega,proovin veel arendada "skilli" interneti paketi vahetusega,ning siis võtan preemium konto ja spämmin kulda,et saada unicumiks.Soovige edu...aitäh.
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 01.04.2016 09:53:35 vasta tsitaadiga

-Raptor- kirjutas:
30 % paranes "mängusoskus" mul arvuti vahetusega,proovin veel arendada "skilli" interneti paketi vahetusega,ning siis võtan preemium konto ja spämmin kulda,et saada unicumiks.Soovige edu...aitäh.

Edu. Ma usun, et ka hea hiire omandamine, abistab. Ma ise plaanin varsti parema hiire hankida ja lisaks hiiremati. Toa temperatuur ka mõjutab kui nii mõelda, sest laua külma käes tekivad külmavärinad ja siis käsi väriseb ja tulemused halvad. Mul teeb viimasel ajal Starmani internet igapäev ühenduses pause. Kuulan neti raadiot ja kuulen kohe kui ühendus taas maas, ja siis ka mäng hamgub hetkeks, kui taas mäng liikuma hakkab, siis on sageli pooled elud kadunud.
Nn kullaga ehk premium ammoga lastes tekib vähem rikoshette, damagee protsent peaks kasvama. Aga seda kallist moona saavad lubada ainult premium konto omanikud omale, ja neilgi lähevad mängud miinusesse kui liiga palju kulda paugutavad.

erick kirjutas:

Sa arvad, et see on areng?

See on fakt, mitte arvamus. Ja see fakt tõestab, et eelmised siin eksisid, kes väitsid vastupidist faktile.

erick kirjutas:

No midagi ehk ongi, aga paneme asjad perspektiivi.
Siin on ühe minu sõbra WN8 graafik, kes võttis vaevaks ka reaalselt mu juhendit lugeda:

Sinu sõbra üksiknäide ei ole objektiivne argument ega pädev perspektiiv. Sinu juhend sisaldab vigu, mida võib edaspidi siin lisatemaatikana välja tuua, ja lisaks sinu eksimustele siin on sul ka negatiivne valdkonda/kommuuni kahjustav käitumine. Seetõttu ma ei näe mõtet lugeda vigadega õpetust negatiivse inimese poolt. Teiseks, miks peaks promoma sinu juhendit, kui juhendeid ja metoodikaid on maailmas rohkelt. Mulle meeldib näiteks selline metoodika, et korraga katsetada saja tankiga, mis lükkab renguhüppe kaugemasse tulevikku kuid seeeest on hüpe lõpuks suure kiirendusega. Umbes sama, et õppida korraga paralleelselt selgeks 3 luuletust, ja siis kõik 3 ette kanda- see arendab omamoodi metoodikaga õppijat, ja areng pole kehvem kui sellel kes ühehaaval luuletusi õpib ja ette kannab. Sinu juhendis on halvad õigekeelsus vead, mis teeb täiesti loetamatuks osa teksti. Jpm vigu, seetõttu ei eelista seda.

erick kirjutas:

166 lahingu juures WN8 142, 5135 lahingu juures WN8 1005, WR 53%. Te olete laias laastus sama arvu mänge teinud, ja mõlemil oli olemas juurdepääs samale õppevahendile. See on see erinevus, mida ma pean silmas, kui ma ütlen, et imo sul puudub peaegu õppevõime.

Üksiksõbra näide ei ole objektiivne argument nagu öeldi. Ta võis kasutada samal ajal mitut õppematerjali ning sinu materjal ei aidanud seejuures midagi kaasa. Minu eesmärgiks pole olnud WN8=1000, vaid palju muud, mida olen siin ka kajastanud.
Minu õppimisvõime argument, IQ ja ametite argument jms, on eelnevalt ära põhjendatud, et selles te siin eksite ja seda põhjendasin.
Õppimisvõime on 300% kulla sõbrad.
Teiseks, mis tähtsust on sellel, kelle võime on madal või kõrge? Sellel ei ole mingit tähtsust kulla sõbrad, tähtis on, et valdkond elaks aktiivselt, ja negatiivne ängistav tasemete/ametite võrdlus kuidagi kaasa ei aita valdkonnale, vaid kahjustab seda, tulemuseks on haud vaikus enamasti sedapuhkudel.

Ma teeks eelneva arutelu kokkuvõtteks selle:
1. küsiti palju on 2+2.
2. ma tulin ütlesin, et 2+2=4 ja tõin teoreemtõestuse sellele.
3. seejärel tulid teised vastama, et 2+2=4, mis ühtis minu vastusega.
4. kuid teised lisasid juurde, et ma olen pähh ja seetõttu mniu vastus ja amet on valed.
5. ma põhjendasin ,et kulla sõbrad, te eksite, ja tõin argumendid ja faktid.
6. seejärel algas demagoogia võtted jms uppumisest päästmine, et hakati eelnevaid väiteid ümber väänama uute perspektiividega jne.

Mina ütleks selle arutelu kokkuvõttena, et sedalaadi käitumisega te kahjustate valdkonda, ärge tehke nii. Oleme sõbrad edasi ja mängime wot-i, mitte ärme kahjusta valdkonda ega võrdle siin ameteid.

Lisaks eelnevatele arutelu teemadele, lisaks veel ühe küsimuse. Kas see WN8 väärtus on sõltuv mis Tier-is mängid- et mida kõrgmas Tier-is mängid seda kõrgem WN8 ja suurem damage arv? Sel juhul peaks see WN8 koefitsient paranema siis kui isik liigub kõrgemate Tier-ite peale aja jooksul.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2016 10:02:51 vasta tsitaadiga

Kr6ll või kes siin admin oli, kas neid hullumaja insenere ära ei saaks pikemaks ajaks bännida siit? Kirjutagu päevalehele või postimehele oma lugulaule, aga ausalt, elunõme on sellist jura lugeda. Miks loen? Ise ka ei tea enam miks...
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 01.04.2016 10:09:01 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Kr6ll või kes siin admin oli, kas neid hullumaja insenere ära ei saaks pikemaks ajaks bännida siit? Kirjutagu päevalehele või postimehele oma lugulaule, aga ausalt, elunõme on sellist jura lugeda. Miks loen? Ise ka ei tea enam miks...

Mina olen alati kõik oma seisukohad alati põhjendanud ja temaatikas püsinud, ja näen, et minust on abi ja paljud soovivad minupoolset panust edasi.
Aga teemavälised ametite ja IQ-de teemad pole minu algatatud, mina lihtsalt vastan põhjendustega neile teemadele, sest viisakas on küsijale ju vastata.

Kui soovite bännida vms, kuna mul on teistsugused seisukohad, siis laske käia, mind see ei häiri ega pole häirinud. Kui ei saa eesti kommuunis osaleda, siis ongi huvitav rotosi keelses kommuunis näiteks osa võtma hakata. Seega bännige täitsa julgelt.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 11:11:12 vasta tsitaadiga

Lolluste vahele siin medaleid ka:

Link

mirko28 kirjutas:
Mina olen aidanud erikut jt siin, arenen 300% ja oodatakse minult videosid- mis selles halba on kommuunile?

Ei mäleta, et oleksid mind millegagi aidanud. Pimesi pakkumine pole sama mis informeeritud nõuanne.

Areng 300%. Hea küll. Mulle areng meeldib, isegi kui see on amööbist kingloomaks. Keep it up. Järgmise 30 päeva jooksul peaks siis sinu arenguvõime puhul nägema 2000 mängu keskmisena 3x 550 ehk WN8 1650?
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 01.04.2016 11:31:46 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
yerba kirjutas:
Mul on ükskõik mis ametit pead. Mine loe nüüd eelnevat 100lk oma joga kokku ja mõtle uuesti asjade üle.

minu postitused on olnud vastuse rollis iinsetele küsimustele, nagu ka käesolev postitus, millele reageerin vastusega.
vastaks, et siinsetele inimestele osutus amet siiski oluliseks teemaks, eks küsi järgi, miks neile ametiteema jm teemaväline huvi pakub ja miks nad seda siin toodavad.
Mina olen kõik läbi mõelnud, vastanud ja ära põhjendanud, seetõüttu mul ei ole tarvis midagi uuesti korduvalt läbi lugeda või mõelda.
Ma andsin abistava korrektse soovituse siinsetele abiküsijatele ja tõestasin, et erik jpt teised siin eksivad ja kahjustavad valdkonda.
Lisasin mitmeid uusi arutelu teemasid, ja ei näe midagi valet oma postitustes.
Mina olen aidanud erikut jt siin, arenen 300% ja oodatakse minult videosid- mis selles halba on kommuunile?

Ametialane pakub huvi seetõttu, et jutt mida sa siin teemas räägid on viisakalt öeldes rumal. Ei ole see lapsesuu, aga päris täiskasvanule kohane samuti mitte. Kardan, et enamusel on kujunenud arvamus, et sul kõik "mutrid päris lõpuni kinni pole".
Ehk lootsime ametina midagi muud kuulda, ei tea -aga inseneril tuul kahe kõrva vahel puhuda ei tohiks. Arvan, et oled lihtlabane troll, kes meid siin lõbustab (ehk arvad, et võtame sind tõsiselt)? Peaksid endale uue teema tegema - "mina ja WoT" vms. Siin teemas sa ainult risustad ja ei saa olulistest asjadest mitte kuidagi aru (mänguga seoses) kopp.gif

Toon mõned näited ka mis sulle kohale ei jõua:

*Mängu eesmärk on võita
*ülaltoodus mängib olulist rolli sinu tehtud kahju vastase tankidele
*Tankide ujuvust pole mõtet testida - selles mängus nad ei uju
*Random battle pole testimise koht (ma ei suuda kuidagi välja mõelda mida ja kuidas sa seal nii hoolega testid).
*ära anna teistele nõu enne, kui ise mängu põhitõdedest aru ei saa.
*Eric vajab sinu abi? Ei usu...
*Yerba jutt: Mine loe nüüd eelnevat 100lk oma joga kokku ja mõtle uuesti asjade üle thumbs_up.gif

PS! Keegi võiks selle jama siit teemast välja rookida või/ja "Mirko28 ja WoT" teemasse tõsta icon_confused.gif

PPS! Ei ürita sind solvata, seega ülaltoodus räägin ainult seoses WoT-iga. Muudel teemadell võid sa olla teravaim kriit karbis, aga WoT on veel tundmatu maa.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 11:41:44 vasta tsitaadiga

No te ei pea ju mirko igale postitusele reageerima icon_rolleyes.gif
Las ta postitab, muidu on jõle igav varsti siin icon_lol.gif

see koht on super thumbs_up.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

tsitaat:
... lihtsalt proovige vähem teemavälist trollimist teha. Trollimine on hea, aga tehke seda ikka teemas püsides.

Ja see koht ka muidugi

tsitaat:
Kolmandaks, aitasin sul üle saada ängistusest jms-st, seletasin lahti, et sa ei peaks põdema jne. See on ju kõik abi.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 11:47:07 vasta tsitaadiga

mirko28, aga ma mõtlen, et mis sellest minu vanast juhendist enam... kirjuta õige enda oma, kohe nullist nii nagu olema peab? See ei pea ju isegi pikk olema. Arvan, et suudad kõik vajaliku umbes 3-5 leheküljega ära öelda. Mõni hästiannoteeritud screenshot ka vahele ja... ongi tubli tükk valmis!

Selles mõttes, ära nüüd pahanda et ma algselt seda hinnata ei suutnud, 300% areng on tegelikult eepiline. Kui ma suudaks ka sellist arengut näidata, ma oleks väga vaimustuses. Ehk su juhend saaks selgitada ka, kuidas sa selle saavutasid? Ma mõtlen, sul oli küll areng WN8 170 -> 550, aga mäng on ju meile kõigile sama, mis see WN8 2800 -> 8400 ära ei ole, kui mul on sinu kogemustepagasit võimalik kasutada thumbs_up.gif Sa ju kunagi ütlesid ka, et ega Tier 6 ja Tier 10 suurt vahet pole, eksole? Ma arvan, et pean sind ikka rohkem usaldama tulevikus, sa oled ikkagi insener ja näitad üles väga metoodilist lähenemist igas mänguaspektis. Arvan, et kui keegi leiab selle valemi, kuidas esimene mängija aidata WN8 8400 peale, siis see oled sina.

Kui võib paluda, siis ehk tahaks näha eraldi peatükki mürsutüüpide ja nende kõige efektiivsema kasutuse kohta. Minu juhendist on see tõesti suisa puudu. Arvan, et see oleks väga positiivne kommuunile thumbs_up.gif

viimati muutis erick 01.04.2016 11:49:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 11:53:47 vasta tsitaadiga

mirko28, ma loodan, et sa tajusid muutust mu suhtumises. Ma kavatsen sinu ettevõtmisi nüüdsest kõigiti toetada. Oleks suur au, kui saaksin olla su peagi valmiva juhendi esimene lugeja. Minu vana juhend las jääb esialgu, nagu vanasõnagi ütleb, ära aja vana kaevu enne kinni kui uus valmis.
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 01.04.2016 11:56:08 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
mirko28, ma loodan, et sa tajusid muutust mu suhtumises. Ma kavatsen sinu ettevõtmisi nüüdsest kõigiti toetada. Oleks suur au, kui saaksin olla su peagi valmiva juhendi esimene lugeja.

Tore. Aidates sind, aitan kogu kommuuni.

Nagu näete siis eerik jpt said abi ja tunnistasid oma eksimusi, mina samuti tunnistan oma eksimusi kui neid esineb ja eksimused on täiesti normaalsed asjad, need panevad teid õppima ja mõtlema. Meeldis mulle arutelus see kui keegi selgitas hästi, et maailm vajabki nii head kui halba, nii algajaid mängijaid kui edasijõudnuid, ja ei maksa algajatesse negatiivselt suhtuda. Ja eerik ei peaks põdema, et oli pikka aega halb mängija nagu tunnistas- põhjendasime, et see on normaalne ja edasiviiv.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 01.04.2016 11:58:10 vasta tsitaadiga

Kurat küll, ei ole ju areng 300%, on WN8 arvväärtuse tõus 300%. Need ei ole võrdväärsed. Ema anna padruneid...
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 12:03:24 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Ja eerik ei peaks põdema, et oli pikka aega halb mängija nagu tunnistas- põhjendasime, et see on normaalne ja edasiviiv.

Ausalt, arvan su viimase arengukõvera valguses, et võibolla olen siiani halb mängija icon_sad.gif Sellist tõusu protsentides ei suuda ikka näidata. Aitäh sulle sõbralike sõnade eest, sellest hoolimata. Võiksid mingi lühiülevaate anda, kuidas paremaks saaks. Näiteks viis asja, mida peaks kindlasti tegema. Esimene vist, et tuleks iga ümberkukkunud tank püsti aidata? Aga veel midagi?
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 01.04.2016 12:07:28 vasta tsitaadiga

1) Ümberkukkunud püsti lükata.
2) Proovida vastastele märkamatult võimalikult lähedale sõuda mõne veekogu kaudu ( vajab veel testimist )
3) Rasketanke eesliinile lükata oma kergtankiga
4) Rasketankidega püüda vastaseid spottida mapi keskel
5) Kergtankiga vastase rasketanke läbi esisoomuse kahjustada.

Alusta sellest erick, ja Su WN tõuseb müdinal. icon_smile.gif

DamienDK
HV kasutaja

sõnum 01.04.2016 12:14:50 vasta tsitaadiga

yerba, ära sega vahele, me siin ootame ikkagi mirko28 nõuandeid icon_biggrin.gif Ma arvan, et sinusugune noob ei sobi meile nõu andma icon_wink.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 01.04.2016 12:23:21 vasta tsitaadiga

antikondor kirjutas:
Kurat küll, ei ole ju areng 300%, on WN8 arvväärtuse tõus 300%. Need ei ole võrdväärsed. Ema anna padruneid...

Küsimus on selles, et kas "WN8 arvväärtuse tõus 300%" on ARENG eesti keeles või ei ole.
Tõestasime siinsetele eestlastele, et see on ARENG.
Nad ei taha aga oma eksimust päris hästi tunnistada, see aga viitab ebaküpsele jonnivale suhtumisele mis pärsib arengut.

DamienDK kirjutas:
yerba, ära sega vahele, me siin ootame ikkagi mirko28 nõuandeid icon_biggrin.gif Ma arvan, et sinusugune noob ei sobi meile nõu andma icon_wink.gif

oodake ikka kõigi nõuandeid, siis on kommuun aktiivne ja arenev.
minu nõuandeid on siin omajagu olnud, kuid natuke ka eeriku jt omasid, seega täitsa aktiivne normaalne nähtus.
Ja miks te noobitate, nagu selgitasime siis nooblus on hea ja väidete tõesust ei määra noobi statistika, vaid pädevad põhjendused.
Või mõtlesid sa oma jutuga seda, et ootad kommuuni kahjustava eeriku vigase juhendi osas parandusnõuandeid? No võime tuua hiljem, aga esialgu on niipalju muid teemasid käsitleda siin, alustades Tog 2-st kuni ametiteni, et käsitleme need enne ära ja trollime vähem kulla sõbrad.

yerba kirjutas:
1) Ümberkukkunud püsti lükata.

Kui aitad ta püsti, siis oled nö lisanud meeskonnale tema HP tagasi, tema positiivse panuse. Seega kasumlik ja solidaarne ettevõtmine. Mis selles arusaamatut siis on?

yerba kirjutas:

2) Proovida vastastele märkamatult võimalikult lähedale sõuda mõne veekogu kaudu ( vajab veel testimist )
3) Rasketanke eesliinile lükata oma kergtankiga
4) Rasketankidega püüda vastaseid spottida mapi keskel
5) Kergtankiga vastase rasketanke läbi esisoomuse kahjustada.

Alusta sellest erick, ja Su WN tõuseb müdinal. icon_smile.gif

Tõene, minu areng on toimunud minu hinnangul kusagil 500% ulatuses, nagu eelnevalt mainisin ja seda nende punktide abil, mida niemtasid. Kas on raske uskuda, et metoodikaid on erinevaid ja arengukõverad subjektiivselt erinevad?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 12:26:39 vasta tsitaadiga

mirko28, eestlased ongi põikpäised ja jonniva loomuga. See on teada fakt. Katsume sellest üle olla. Kuna tundub, et sul hetkel aega on, siis annad ehk mõned kiired nõuanded, mida saaksime kohe rakendama hakata.
Loodetavasti sa ei arva, et ma tegin nalja, kui ma palusin sul lähitulevikus ka pikem manuaal kirjutada minu oma asenduseks. Ma tõesõna ootan seda.

Et nagu olümpiaadivõitja tasemel sisekaemus mängu, mida me pikki aastaid tuimalt, ilma asjadesse sügavamalt süübimata mänginud oleme.
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 01.04.2016 12:27:54 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
mirko28, eestlased ongi põikpäised ja jonniva loomuga. See on teada fakt. Katsume sellest üle olla.

minu soovitus oleks: katsume seda parandada. Ja sa tunnistasidki enne ,et parandasid ennast, tunnistasid ka oma vigu ja tänasid et sind abistatakse siin. Seega tundub, et ongi ju asi küllalt paranev ja jonni, trolli ning valdkonna kahjustamist teed vähem edaspidi.

erick kirjutas:

Kuna tundub, et sul hetkel aega on, siis annad ehk mõned kiired nõuanded, mida saaksime kohe rakendama hakata.
Loodetavasti sa ei arva, et ma tegin nalja, kui ma palusin sul lähitulevikus ka pikem manuaal kirjutada minu oma asenduseks. Ma tõesõna ootan seda.

ma vastasin juba eelnevalt sinu korduvale manuaali küsimusele. Võin veel teisiti vastata: ära põe, et su manuaal on kehv ning ära põe, et olid kehv mängija omal ajal- saa üle oma ängistusest ja põdemisest. Kui siinsed aktuaalsed arutelud läbi on, võime asuda sinu vigase manuaali parandamisele kui sul on soovi parandada ja areneda.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 01.04.2016 12:41:55 vasta tsitaadiga

Minu meelest on siin manuaalist olulisemal kohal siiski erick sisemine ängistus, põhjustatud talvekaamose ning üsna kehva manuaali poolt. Tõenäoliselt on kõige mõistlikum hakata asju parandama just sellest.
Tankimäng ja õppimiskõverad tulevad peale seda, kui inimene ei ole enam ängistatud.

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 12:45:43 vasta tsitaadiga

mhmm. See on jube hea et siin nüüd kõik selge thumbs_up.gif

Ma võtaks ka mõned lessonid.
Mõned kysimused siis:
1. Kui ma ostan omale uue ja uhke tanki ... peaks ma valima sellise kahuri mis sobib tankiga paremini ja on yldse ilusam ja uhkem? Või pole see nii oluline teema, et sellega oma pead vaevata?
2. Kui kõik vastased ainult mind lasevad kogu aeg, s.h artyd, vaatamata sellele, et mul peaaegu soomust polegi ja ma olen madalama taseme tankiga selles lahingus, kas oleks see kuidagi kommuunile solvav, kui ma neid mängu chatis sõiman näiteks "u fucking pointless idiots. FU all." või see siiski ei sobiks? Ma ise arvan, et see oleks täiesti õige tegevus. Mida arvad, Mirko?
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 01.04.2016 12:51:47 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Minu meelest on siin manuaalist olulisemal kohal siiski erick sisemine ängistus, põhjustatud talvekaamose ning üsna kehva manuaali poolt. Tõenäoliselt on kõige mõistlikum hakata asju parandama just sellest.
Tankimäng ja õppimiskõverad tulevad peale seda, kui inimene ei ole enam ängistatud.

Sinu öeldu baseerub Maslow inimvajaduste teorriale, samuti Freud-i teooriatele. Aga eks ta keerukas ole see inimloom. Inimesed peavad erikut negatiivseks ja valdkonda kahjustavaks- võib-olla tõesti on tema ängistuse põhjuseks aastaaeg , võib-olla on seletus Freud-i teooriatega.
Miks inimesed tema manuaali kehvaks nimetavad- ma ei tea, miks nad seda teevad, mina teen seda selgetel põhjendustel- see sisaldabbki vigu ja negatiivsust nagu ka tema siinne tekst. Ja nagu lubatud, siis võime üheskoos erikut aidates seda manuaali parandada.

Kõik eksivad, ka olümpiavõitjad, ka mina ja erik jt siin, see on tavaline.

Usun, et kõigele oleme siin selged seletused toonud ja see teeb kommuunile ainult kasu.
Aga kordaksin veelkord, et trollida võiksite pisut-pisut kõrgemal tasemel. Lihtlabaselt teemavälist sousti toota ja ängi välja elada- no kuulge, see on väga igav. Püsige ikka WoT-i teemas, see on wot-i alamfoorum siin kulla trollid.

kr6ll kirjutas:
mhmm. See on jube hea et siin nüüd kõik selge thumbs_up.gif

Ma võtaks ka mõned lessonid.
Mõned kysimused siis:
1. Kui ma ostan omale uue ja uhke tanki ... peaks ma valima sellise kahuri mis sobib tankiga paremini ja on yldse ilusam ja uhkem? Või pole see nii oluline teema, et sellega oma pead vaevata?
2. Kui kõik vastased ainult mind lasevad kogu aeg, s.h artyd, vaatamata sellele, et mul peaaegu soomust polegi ja ma olen madalama taseme tankiga selles lahingus, kas oleks see kuidagi kommuunile solvav, kui ma neid mängu chatis sõiman näiteks "u fucking pointless idiots. FU all." või see siiski ei sobiks? Ma ise arvan, et see oleks täiesti õige tegevus. Mida arvad, Mirko?

Mina teen ettepaneku, et Erik ärgu tundku vajadust sellele vastata, samuti ei vasta mina. Laske vastata neil, kes harva siin sõna võtavad. Nii aktiveerite valdkonda. Ma võin vastata ise hiljem, siis kui aktiivselt on mitu postitust nende poolt, kes on siit eemale peletatud ja vaigistatud. M'kay? icon_smile.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 13:06:05 vasta tsitaadiga

Kui aus olla siis ma olen mitu aastat seda hetke oodanud kuna see erick paika pannakse. Tundub et õiglus on jalule lõpuks seatud ja kõik teavad nüüd et erick on tegelt suhteliselt keskpärane mängija ja tema antud nõuanne ei pruugi reaalselt yldse kasulik olla, eriti pikemas perspektiivis thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 13:49:03 vasta tsitaadiga

no siis oli õigus neil kes räägivad et pay-to-win game on see wot
Ega ju poes tasuta neid mälusi ei saa? Või saab? icon_eek.gif

ehk siis mirko see 500 euri oli nagu maha visatud raha ju sel juhul? Sa oleksid võinud 100 euro eest mälu juurde osta ja sul oleks päeva-kahega paar-kolm t10 olemas olnud? Võibolla isegi rohkem sest tundub et sul on see mäng suht käpas thumbs_up.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 13:57:59 vasta tsitaadiga

Ehk oleks hea kui me nüüd, kus meil on reaalne Know-How olemas, teeksime HV foorumi WOT teema varjatuks? Ma usun, et meile kellelegi ei meeldiks kui meie 6k+ Wn8 uued reitingud poleks enam silmapaistvalt head kuna kõik hakkaks terves maailmas uusi hiiri ja RAM -e ostma icon_confused.gif

Ma ei tea, mulle küll ei meeldiks kui mu reiting oleks umbes samasugune nagu mingil poola tomatil icon_confused.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 14:14:21 vasta tsitaadiga

kr6ll, aga kui äkki ikka ei piisa ainult RAM'ist? Ei usu, et mirkol seda väga palju on, aga tal on need head nipid mille peale meie peale viit aastat mängimist tullagi ei oskaks. Võibolla mõlemad koos oleks see kõige optimaalsem lähenemisviis?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 724, 725, 726 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.