järgmine lipulaev siis võiks olla kuulujuttude järgi see inteli prosega uus "surfphone". Järgmise aasta teises pooles siis. Lasevad sellel 950(xl) aasta enne number üks olla kui välja vahetavad.
Ma ise ei ole peale here drive+ midagi kasutanud ja sellel on natuke teine loogika kui tavalisel autonavil. Navigon peaks olema siis sarnase loogikaga. Kohale viib see Drive+ kah.
Kellelgi veel probleeme FM raadioga?
Kui just paigal ei seisa siis suht võimatu kuulata nagu kaotaks koguaeg signaali.
Masin lumia 735 _________________ Hübriid Scott Sportster 50 müügiks, eeskujulikus korras, "L"raam.
Keegi ei kuula tänapäeval enam raadiot läbi telefoni.
Samas ma ei kuula praktiliselt üldse raadiot.
Inimestel on Spotify telefonis või siis oma muusika list telefonisse tõmmatud või läbi pilve.
Pealegi saab ju läbi interneti ka raadiot kuulata. Minnes siis raadio kodulehele ja sealt mängima panna.
Kuna FM raadio kuulamiseks vajab telefon kõrvaklappe antenni jaoks, siis see ongi see miinus.
Hoia telefoni käes ja pane raadio mängima ja liiguta seda kõrvaklappide otsikut, siis kuuled kuidas pragiseb.
lopes39, ma näen iga päev, kuidas raadiot kuulatakse, nii avalikult, kui ka privaatselt, klapid peas. Spotify jmt. on pigem vähemuses.
Ka ise kuulan vahest harva, klapid peas, kui on mingi omaette nokitsemise töö. IP raadiot siis. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Keegi ei kuula tänapäeval enam raadiot läbi telefoni.
Samas ma ei kuula praktiliselt üldse raadiot.
Inimestel on Spotify telefonis või siis oma muusika list telefonisse tõmmatud või läbi pilve.
Pealegi saab ju läbi interneti ka raadiot kuulata. Minnes siis raadio kodulehele ja sealt mängima panna.
Kuna FM raadio kuulamiseks vajab telefon kõrvaklappe antenni jaoks, siis see ongi see miinus.
Hoia telefoni käes ja pane raadio mängima ja liiguta seda kõrvaklappide otsikut, siis kuuled kuidas pragiseb.
Mina kuulan läbi telefoni raadiot. Nädalas tuleb minu päeva, kus saab sedasi tunde raadiot kuulatud. Muid moodsaid kuulamisallikaid ei kasuta.
Ok, mul lihtsalt jäänud selline mulje, et kõik kasutavad Spotify-d.
Oleks WP jaoks winamp, siis ma kuulaks sealt podcast dnb või träna raadioid.
Kunagi oli mul android, siis veel ei olnud winamp appi selle jaoks ja kui tuli, siis mul juba oli lumia 520.
Tahvli peal on mul olemas winamp ja läbi selle olen kuulanud.
Ok, mul lihtsalt jäänud selline mulje, et kõik kasutavad Spotify-d.
Oleks WP jaoks winamp, siis ma kuulaks sealt podcast dnb või träna raadioid.
Kunagi oli mul android, siis veel ei olnud winamp appi selle jaoks ja kui tuli, siis mul juba oli lumia 520.
Tahvli peal on mul olemas winamp ja läbi selle olen kuulanud.
Pane TuneIn äpp ja kuula millist stiili sa iganes soovid.
Ega liiga roosiline hetkel pole. Peale viimast .63 uuendust enam WP81 rakendused ei keeldu laadimast, vähemalt pole märganud. Enamvähem kõik appid crashivad avakuvale ikkagi vahel, kuigi palju vähem kui enne, vb ka 512MB RAM rõõmud. Hard reseti pole viitsinud rohkem teha.
Naise 625 upgradesin kah ära. See tahab küll ühte hard reseti saada, isegi WP81 all lihtsalt hard-freezes.
Poolteist on täitsa enamvähem, juhul, kui sul üksikud notificationid ja/või background taskid peal on.
Menüüst saab ka täitsa teha seda aga:
Performing a factory reset using phone buttons
1.Turn the power off.
2.Press and hold the VOLUME DOWN button, and then briefly press the POWER button. Release the VOLUME DOWN button when you see an icon on the screen.
3.Then press the following hardware buttons in sequence: VOLUME UP > VOLUME DOWN > POWER > VOLUME DOWN.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.