Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Gap
HV Guru

|
20.12.2015 13:49:03
|
|
|
Alustasin ka selle mängu mängimist lõpuks,alles alustasin 3 missiooniga,mingi heros way siis tekkis küsimus et tahaks kuidagi ka S rank saada,et kuidas seda saada ? kui ma isegi panen seal baasis kõik tüübid magama ja see tüüp kes mul on vaja maha võtta selle võtan kaasa,või ei tohi kedagi nagu magama panna/killida ? Muudab see midagi siis S ranki saamisel ? iseasi loomulikult kaua nad magavad ? Mäng on vägev,endale siiamaani väga meeldib...Hiilida on muidugi mõnus,aga kahju et see mäng selline cod-i sarnane pole et lähed ja notid kõik maha kes ette jäävad See Metal Geari stoori teema on ka kuidagi põnev,selline salapärane ja kangelaslik, või täpsemalt ei oska seda kirjeldada
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
02.01.2016 12:48:31
|
|
|
Plaanisin endale ka selle mängu soetada aga kuskil jäi silma et AMD phaenom II protsessoreid ei toeta. Kas mingi loll jutt või on tõsi taga?
.... ja kuskohast seda praegu kõige soodsam soetada oleks? Tänud.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
02.01.2016 13:01:56
|
|
|
villu70 kirjutas: |
Plaanisin endale ka selle mängu soetada aga kuskil jäi silma et AMD phaenom II protsessoreid ei toeta. Kas mingi loll jutt või on tõsi taga?
.... ja kuskohast seda praegu kõige soodsam soetada oleks? Tänud. |
http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain/system-requirements
Seda ma ei tea kas ta AMD Phenom protsessoreid toetab,aga tahab päris head prose saada isegi miinimum nõutega
tsitaat: |
Quad-core or better |
....samas pole mõtet mängu osta kui arvuti välja ei vea...
Ise just mängin seda mängu õhtuti ja endale väga meeldib.... avastasin et S ranki saada saab kasutada igast erinevaid taktikaid ja tuleb võimalikult kiiresti missioon ära teha isegi siis saab S ranki kui sind nähakse Selles mõttes ei ole see mäng ikka päris stealth. Praegu maadlen sellega kuidas see quieti nimeline sniper maha võtta ... mingi 20X korda tegin eile õhtul aga mitte kuidagi ei saa hakkama momendil
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
02.01.2016 13:40:00
|
|
|
Gap, samas nagu "can you run it" lubaks mängida.
Spoiler 
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
02.01.2016 13:47:50
|
|
|
jah videokaart on norm, see veab ilusti välja, mitte very high vast mitte aga medium kindlasti ja mälu on ka ok aga jah kui tahad uuemaid mänge mängida siis pead hakkama mõtlema prose vahetusele
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
02.01.2016 14:21:26
|
|
|
Minu meelest Phenom II/Athlon II/Core 2 Duo probleem parandati patchiga ära ja peaks nüüd töötama!
Nõuete koha pealt, kuigi nõutakse CPU'd palju, siis reaalselt on teine lugu. Ise mängisin i3 ja 960 pea max sätetel. Isegi Pentium G3258, mis on dual core CPU saab juttude järgi väga hästi hakkama, põhiline on GPU selle mängu puhul!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
02.01.2016 14:32:11
|
|
|
no siis pole ju muret kui see parandati patchiga ära ja villu70 võib julgelt mängu osta Samas on paljude mängudega see ka et sul võib olla ka 12 tuumaline prose, võimisiganes über arvuti, aga kui mäng jõnksutab ja viletsalt optimiseeritud siis ei jookse 12 tuumalise prosega ka
See mäng on aga väga hästi optimiseeritud ja ühtegi bug-i pole ka 30 mängutunni jooksul näinud.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
02.01.2016 15:17:19
|
|
|
Tänud abi eest.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
18.02.2016 13:21:26
|
|
|
Ehk keegi oskab või teab soovitada kust hetkel saaks koige soodsamalt MGS The Phantom Pain?
Olen mänginud nüüdseks seda Paini ligi 122h. Mis ma oskan öelda... tegemist üsna ok teosega kuid ei tekkinud seda tunnet ja nostalgiat nagu esimeste osadega. Neid kassette mis seal kuulamiseks leiab ja saab on ikka metsikult palju ja aus olla siis ma eriti neid kuulanud ei ole. Nende kuulamiseks läheks veel oma 80h Üsna häiriv selle teose juures on side op missioonid ok alguses on nad huvitavad kuid pikapeale hakkavad asjad korduma ja muutub tõsiselt pain in assiks. Mängu loo juures häirib see, et kui tahad koiki ülesandeid ära teha pead mitu korda läbi mängima ühte episoodi. Mingil x ajahetkel tundsin, et võiks ju loo lõpp tulla ja kui tundus, et nüüd hakkab lugu otsa saama mõne epsioodi pärast siis mängu looja on suutnud pinged ikka üsna ülessse keerata Sel momendil kui eeldasin, et lõpp on käega katsuda juhtus minu üllatuseks peale cutscene see, et jäeti mulje nagu lugu olekski läbi. Nagu noaga lõigatud kuid jäeti siiski mängijale lootus, et on oodata järge või siis uut mängu. Peale lõputiitrite jooksma hakkamist valdas tunne, et no oleks ju võinud natuke seda mängu ju veel olla. Tahtsin mängu sulgeda kombinatsiooniga alt+F4 nagu mul tavaliselt kombeks on kuid millegi pärast ma seda siiski ei teinud. peale mitut minutit muusika kuulamist ja tiitrite lugemist mõtlesin kummaline, et pole mingit pühendust mängijatele nagu tavaliselt mängu lopus on. Hetk peale musta ekraani ja minutite pikkusi ootamisi viskas järsku ette chapter 2. Mis oli omamoodi ilus üllatus kuid samas tekkis pähe kohe järgmine mõte. Kurat ja ei saanudki läbi. Kui siis avasin mängumenüü ja teadsin, et side opid koik on ära tehtud siis minu suureks üllatuseks oli neid korduvaid missioone juurde lisatud.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
18.02.2016 13:51:17
|
|
|
El-Fuego, Endal on seda mängitud momendil steami andmetel 70h ja mäng meeldib väga.Ise ei ole eelnevaid metal gear-e mänginud,ainult seda eelmist Raideriga Revengeance ja Ground Zeros ka muidugi läbi tehtud, Meeldib mängus see patriootlik õhkkond ja need erineva iseloomuga tegelaskujud. Lihtsalt kuidagi äge sõja teemaline mäng mida ei oskagi sõnadega kirjeldada.Ühesõnaga tahtsin ka seda siin mingi aeg küsida,et see on ikka väga imelik minuarust ka, et peamissioonid ja need kõrvalmissioonid nagu hakkavad korduma.alguses tegin neid side missioone ja olin segaduses et ma ju tegin seda missiooni juba ju see on nagu väga imelik.... jääb mulje et mängutegijal said ideed otsa vms....Mingeid teistsuguseid missioone oleks ju ikka saanud välja mõelda... mitte et 100 korda päästa ühte ja sama vangi samast kohast.ok see selleks...... Lugesin seda ka hiljuti kuskilt et kui kõik peamissioonid teha S rank-i peale, siis peaks Raideni tegelase lahti saama,mis oleks päris vägev Need Parasite ülikonnaga tegelased on ka kõvad kujud... viimati tegin ühte missiooni nendega ja oli ikka tegemist küll ja oli päris raske,aga sain lõpuks ära tehtud isegi S rank-i sain...See Quiet tegelane on ka päri äge tsikk Sain ta endale ühe missiooni käigus,aga ma ei tea kas ma saan teda nagu peamissioonides ka kasutada,nagu seda hobust ja koera et jagan talle mingeid käske millal tulistada või lihtsalt peidus olla ?
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
18.02.2016 15:20:43
|
|
|
Gap kirjutas: |
El-Fuego, Endal on seda mängitud momendil steami andmetel 70h ja mäng meeldib väga.Ise ei ole eelnevaid metal gear-e mänginud,ainult seda eelmist Raideriga Revengeance ja Ground Zeros ka muidugi läbi tehtud, Meeldib mängus see patriootlik õhkkond ja need erineva iseloomuga tegelaskujud. Lihtsalt kuidagi äge sõja teemaline mäng mida ei oskagi sõnadega kirjeldada.Ühesõnaga tahtsin ka seda siin mingi aeg küsida,et see on ikka väga imelik minuarust ka, et peamissioonid ja need kõrvalmissioonid nagu hakkavad korduma.alguses tegin neid side missioone ja olin segaduses et ma ju tegin seda missiooni juba ju see on nagu väga imelik.... jääb mulje et mängutegijal said ideed otsa vms....Mingeid teistsuguseid missioone oleks ju ikka saanud välja mõelda... mitte et 100 korda päästa ühte ja sama vangi samast kohast.ok see selleks...... Lugesin seda ka hiljuti kuskilt et kui kõik peamissioonid teha S rank-i peale, siis peaks Raideni tegelase lahti saama,mis oleks päris vägev Need Parasite ülikonnaga tegelased on ka kõvad kujud... viimati tegin ühte missiooni nendega ja oli ikka tegemist küll ja oli päris raske,aga sain lõpuks ära tehtud isegi S rank-i sain...See Quiet tegelane on ka päri äge tsikk Sain ta endale ühe missiooni käigus,aga ma ei tea kas ma saan teda nagu peamissioonides ka kasutada,nagu seda hobust ja koera et jagan talle mingeid käske millal tulistada või lihtsalt peidus olla ?  |
Mingi moment avaneb jah see koht kus tuleb paar käsklust juurde kuid see tulenes vist sellest kui palju tal seda ranki juurde on tulnud. Kuid üldiselt need käsklused piirduvad sinu taktikalise kaitsmisega. Kas lased tal uinutada või lased päris rajalt maha kiskuda. Jah sa saad teda põhistoori juures ka kasutada. Kuigi minu enda lemmik on koer. Ise olen hetkel sealmaal, et see parasite ülikond ka käes ja sain ka esimese lisa sellele juurde. Mõningate side opidega saad sa endale ka lisaasju juurde.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
18.02.2016 15:25:46
|
|
|
El-Fuego, Tänud endal ka parasite ülikond käes ja mingi aeg tahaks selle ülikonna n.ö paremaid versioone ka kätte saada... lvl 4 või vms .... Koer on ka lahe tegelane,hobune kõlbab ainult punktis A punkti B liikumiseks
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
18.02.2016 15:54:27
|
|
|
El-Fuego, Tänud endal ka parasite ülikond käes ja mingi aeg tahaks selle ülikonna n.ö paremaid versioone ka kätte saada... lvl 4 või vms .... Koer on ka lahe tegelane,hobune kõlbab ainult punktis A punkti B
liikumiseks  |
Ülikonda saad sa paremaks sellega kui sa lukustad lahti lisasid mis asuvad Development ja siis almmenüü items. Seal siis parasite ( armor ) jne. Need tulevad muidugi juhul kui sa oled neid parasite endale baasi lennutanud ohupalliga.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
18.02.2016 16:24:54
|
|
|
Kõrvalmissioonid ei kordu, lihtsalt osa läbitud missioonidest ei lukustu ja neid saab korduvalt teha, et nänni korjata või siis niisama soovitud piirkonda pääseda. Jälgige linnukesi Missiooninimede ees... Kui pole linnukest, siis pole ka missioon läbitud. Linnukesega missioonid on tehtud, kuid sa saad neid omal tahtel uuesti teha. Chapter 2 on aga Kojima ja Konami lahkhelide tulemus. Konami lihtsalt ei lasknud Kojimal mängu lõpuni arendada, s.t. kiirustas reliisiga ning Kojima avaldas oma protesti sellega, et ei lühendanud mängu. vaid lisas teise osa, mille missioonid korduvad, kuid story läheb edasi ja on sihilikult jäetud samuti poolikuks. See on Kojima... Eriarvamused olid nii suured, et nüüdseks on Kojima Konamist läinud ja loomulikult võttis Sony ta oma tiiva alla. Konami bossid on ikka päris lollid, et sellise unikaalse mängulooja sõna otseses mõttes välja puksisid.
Kurat, vaatasin, et mul on mängimiseks kulunud 310 tundi... nojah... oli küll väike pettumus, et pole vana hea Metal Gear, aga see mäng ei lase lahti, aeg-ajalt kohe peab sinna tagasi minema... millegipärast.
viimati muutis Vondur 18.02.2016 17:33:53, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
18.02.2016 16:26:00
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Ehk keegi oskab või teab soovitada kust hetkel saaks koige soodsamalt MGS The Phantom Pain?
Olen mänginud nüüdseks seda Paini ligi 122h. Mis ma oskan öelda... tegemist üsna ok teosega kuid ei tekkinud seda tunnet ja nostalgiat nagu esimeste osadega. Neid kassette mis seal kuulamiseks leiab ja saab on ikka metsikult palju ja aus olla siis ma eriti neid kuulanud ei ole. Nende kuulamiseks läheks veel oma 80h Üsna häiriv selle teose juures on side op missioonid ok alguses on nad huvitavad kuid pikapeale hakkavad asjad korduma ja muutub tõsiselt pain in assiks. Mängu loo juures häirib see, et kui tahad koiki ülesandeid ära teha pead mitu korda läbi mängima ühte episoodi.
|
Esimene kord vaatad, et mis toimub. Teine kord üritad ülesandeid teha. Kolmandal korral üritad S-ranki teha. Vahel õnnestub S-rank ka varem ära teha.
No aga kui sa juba tead, mida teha, siis läheb ruttu. Tavaliselt 5-10 minutit episoodi peale. Dialoogide jahtimise missioonid võtavad muidugi kauem aega.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
18.02.2016 16:27:40
|
|
|
Vondur, ahzoo .... ma sellist asja ei teadnudki.....Huvitav miks Kojima siis niimoodi Konamiga tülli läks ? Raha ?
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
18.02.2016 16:31:43
|
|
|
Vondur, ahzoo .... ma sellist asja ei teadnudki.....Huvitav miks Kojima siis niimoodi Konamiga tülli läks ? Raha ?  |
Eks ikka raha... Mängu tegemine venis ja läks Konami jaoks liiga kalliks, nad ju võtsid vastu otsuse, et suuri mänge enam tegema ei hakka ja keskenduvad mobiilimängundusele ja ilmselt tahtsid nad viimase suure mängu kiirelt kaelast ära saada.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
19.02.2016 12:07:47
|
|
|
Vondur, ahzoo .... ma sellist asja ei teadnudki.....Huvitav miks Kojima siis niimoodi Konamiga tülli läks ? Raha ?  |
Nende "tüli" läks kaunis inetuks ja kohati isegi jaburaks
Spoiler 
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
25.04.2016 12:22:44
|
|
|
See mängu lõpp läks küll täiesti lappama. Vahepeal toodi jälle skull mängu kuigi eelnevalt sai surma. Minu arvamus on see, et see mäng oli üle haibitud ja pole ta midagi nii hea. Minu story loppes sellega kui pidin quaieti veel päästma ja koos sodima temaga enne loppu. Kuna mäng viskas episood 36 pealt koblaka ette siis seisis ta mitu kuud. Nüüd votsin uuesti kätte ja lihtsalt jooksin ta läbi. Ok graafiliselt on kena ja sellega asi ka piirdub.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
25.04.2016 21:01:23
|
|
|
See mängu lõpp läks küll täiesti lappama. Vahepeal toodi jälle skull mängu kuigi eelnevalt sai surma. Minu arvamus on see, et see mäng oli üle haibitud ja pole ta midagi nii hea. Minu story loppes sellega kui pidin quaieti veel päästma ja koos sodima temaga enne loppu. Kuna mäng viskas episood 36 pealt koblaka ette siis seisis ta mitu kuud. Nüüd votsin uuesti kätte ja lihtsalt jooksin ta läbi. Ok graafiliselt on kena ja sellega asi ka piirdub. |
Mis mäng siis on sinu arust hea ja pole ülehaibitud ? Selle Metal Gear Solid seeria ülehaipimise kohta ei oska midagi öelda momendil,aga eks selle seeria fanbase on ka suur...samamoodi nagu mõne teise mänguseeria .. näiteks: GrandTeftAuto, CallofDuty,Need for Speed jne...
samas mängu lõpp niimoodi ilma spoileriteta ära rääkida on inetu tegu .....mõni kes tuleb siis lugema selle mängu kohta ja vaatab kas tasub osta siis sina räägid lõpu ära Minu on ka see mäng pooleli momendil... pole lihtsalt aega olnud seda mängida ....
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
25.04.2016 21:02:16
|
|
|
Gap, MGS seeria tervikuna oli hea (enne kui PC peale tehti versioonid). Viimased on ikka tõsine lati alt läbi jooks.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
27.04.2016 17:00:03
|
|
|
See mängu lõpp läks küll täiesti lappama. Vahepeal toodi jälle skull mängu kuigi eelnevalt sai surma. Minu arvamus on see, et see mäng oli üle haibitud ja pole ta midagi nii hea. Minu story loppes sellega kui pidin quaieti veel päästma ja koos sodima temaga enne loppu. Kuna mäng viskas episood 36 pealt koblaka ette siis seisis ta mitu kuud. Nüüd votsin uuesti kätte ja lihtsalt jooksin ta läbi. Ok graafiliselt on kena ja sellega asi ka piirdub. |
Mis mäng siis on sinu arust hea ja pole ülehaibitud ? Selle Metal Gear Solid seeria ülehaipimise kohta ei oska midagi öelda momendil,aga eks selle seeria fanbase on ka suur...samamoodi nagu mõne teise mänguseeria .. näiteks: GrandTeftAuto, CallofDuty,Need for Speed jne...
samas mängu lõpp niimoodi ilma spoileriteta ära rääkida on inetu tegu .....mõni kes tuleb siis lugema selle mängu kohta ja vaatab kas tasub osta siis sina räägid lõpu ära Minu on ka see mäng pooleli momendil... pole lihtsalt aega olnud seda mängida .... |
Vabandan spoili pärast. Ei teinud meelega. Lihtsalt toodi sama episood sisse natuke teise kujundusega. Ja jäigi arusaamatuks, et miks nagu. Ei rääkinud lõppu ära. Kus juures ma ei saanudki aru sai siis mäng läbi voi ei saanud või kuidas oleks pidanud saama. Pudru ja kapsad on mängu nimi.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
27.05.2016 19:46:10
|
|
|
Kui pikk see Metal Gear Solid V: Ground Zeroes? Praegu hea hinnaga steamis ja veits steami kontol raha üle, hea ost?
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
27.05.2016 20:18:43
|
|
|
1-1.5h kui ainult korra läbi teha ja kõike optional asju taga ei aja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
27.05.2016 20:37:22
|
|
|
erik111, tegu põhimõtteliselt tasulise demoga...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|