Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nitrosnail
HV kasutaja
|
27.01.2015 20:09:03
Vargavastased rakendused nutitelefonidele - arutelu |
|
|
Kes millist vargavastast appi kasutab, kui kasutab? Mida kiidate, mida laidate?
Ise olen kasutanud tasulist versiooni Cerberus Anti Theft, androidil. Võimalusi on tohutult palju.. Aga mind häirib see, et kui WiFit või andmesidet sees pole, siis ta on justkui kasutu.. Ei ühenda/tracki
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
27.01.2015 20:46:55
|
|
|
Avast on üpris korralik lahendus nii pc kui telefonides
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
1 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
27.01.2015 21:57:49
|
|
|
aga prey?
see muidugi tahab ka nettust
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
27.01.2015 22:15:18
Re: Vargavastased appid nutitelefonidele - arutelu |
|
|
Cerberust saab sms teel ka juhtida, sh data/wifi sisse lülitada. SIM kaadri vahetamisel vist lukustas telefoni. Ei tea, aga äkki saab ka panna automaatselt saatma sim+asukoha infot kohe peale sim vahetust.
Nitrosnail kirjutas: |
Kes millist vargavastast appi kasutab, kui kasutab? Mida kiidate, mida laidate?
Ise olen kasutanud tasulist versiooni Cerberus Anti Theft, androidil. Võimalusi on tohutult palju.. Aga mind häirib see, et kui wifit või andmesidet sees pole, siis ta on justkui kasutu.. Ei ühenda/tracki |
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nitrosnail
HV kasutaja
|
09.02.2015 15:48:01
|
|
|
Avastasin jah, et "varunumbrilt" mille oled cerberusega sidunud, saab SMS teel käske saata.. Aga kas Cerberus tahtis rootitud süsteemi? Uuel telefonil ei suuda ühendust luua. Ühenduvus ja jälitamine on rohelised mõlemad, aga trackida ei suuda.. Eelmine telefon oli rootitud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
09.02.2015 16:26:42
|
|
|
Rootimata seadmes on anti-thefti töö "käed seotud" režiimis äärmiselt piiratud ja sõltub suuresti varga "lahkusest" sul seal surkida lubada.
Avasti seadistuses saab määrata, et seadme varastatuks kuulutamisega (mis võõra SIM-i sisestamisel aktiveerub automaatselt) lülitab Avast andmeside jõuga sisse. Muidugi kui ei taha SIM-i vahetust ootama jääda, siis tuleb andmeside puudumisel "telefon varastatud" režiimi aktiveerimine SMS-i teel teha.
Ja miski ei takista korraga kasutada nii Avasti tasuta versiooni kui Cerberust - kokkuvõttes on odavam kui Avasti tasuline versioon.
Mida tasub tähele panna, on probleem Hangoutsi kasutamisel SMS-i appina - kui telefon pole lukus ja varas saab sõnumeid lugeda, näeb ta Hangoutsis anti-thefti sõnumeid, kui need saata tavalise tekstina. Avastil on võimalus sel juhul kasutada binaarkujul SMS-ide saatmist-vastuvõtmist, see aga nõuab tingimata seda, et juhtsõnumite saatmiseks ja vastuste lugemiseks kasutataks samuti Avasti appi teises nutifonis. (Vana)ema vanalt dumbphone-lt tekstisõnumite saatmisest pole sel juhul tolku.
Vana lihtsa SMS-i appiga sellist jama ei ole.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
09.02.2015 16:38:15
|
|
|
Minupoolt ka AVAST´le +1 , träkkimine, telefoni luksutamine,FB secure, GoogleDrive funktsioon, mikrofoni\kaamera sisselülitamine kaugelt jpm. Lisaks normaalne veebiliides. Igati ok.
Kes kadedust ei tunne võib avastit proovides minu referal koodi kasutada : http://www.avast.com/get/XSDXvfA2
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
09.02.2015 17:00:26
|
|
|
tsitaat: |
Ise olen kasutanud tasulist versiooni Cerberus Anti Theft, androidil. Võimalusi on tohutult palju.. Aga mind häirib see, et kui wifit või andmesidet sees pole, siis ta on justkui kasutu.. Ei ühenda/tracki
|
Samsa droid 4.4.4, rootimata.
Trackib, pildistab, kõik toimib.
Võõra SIM kaardi sisestamisel saadab automaatselt SMS'i ja kui nett olemas, siis ka e-mailile. Pole proovinud, kas neti automaatselt sisse lülitab. Rootitud LG optimus G'l lülitab neti ise sisse. Pole proovinud, kas rootimata neti sisse lülitab. Kusjuures peab, sest cerberus on mul ka ruutimata telefonil admin õigustega, mis annab talle täieliku kontrolli telefoni üle.
Vale ekraanikoodi sisestamisel teeb pildi ja saadab meili.
Kui netti pole, ning tead mis kaart sisse topitud (ehk numbrit) saadad sms'i sisuga:"cerberus parool enabledata" ning seeläbi on ta otsapidi netis.
Võid ka alati helistada sellele numbrile, mis kaart sisse on topitud ning öelda, et ole hea, too mu telefon tagasi.
Ainuke reaalne lisafunktioon, mida rootimine annab, on appi viskamine süsteemi alla.
Rootimata telefonil kaob cerberus ära, kui teha factory reset. Rooditud telefonil saab cerberuse peidetud nimega visata süsteemi alla ning tehase seadete taastamine äratab ta kohe uuesti ellu.
Võimalik, et osad telefonid ei luba apil saada telefoni üle admin õigusi. Õnneks pole veel sellise otsa sattunud, sest sellise telefoniga ma ei saaks ennast exchange konto otsa kruvida, kuna see nõuab admin õigusi.
Ahjaa, cerberus ei peagi sind trackima koguaeg. Vastasel juhul on su akukestvus olematu. Tema eesmärk on perioodiliselt trackima hakata siis, kui ta mingi probleemi tuvastab. Kui sul seadmel võrku pole, siis pole ka võimalik push'iga talle anda käsklusi. Sellisel juhul aitab SMS käskluste saatmine.
Sa saad oma telefoni püsivalt jälgida, lülitades sisse jälgimisfunktsiooni, mis siis perioodiliselt oma koordinaate jõuga saadab. Palju õnne siis laadimispunktide vahet sõelumisel.
Nt: vale sim kaart, saab ka seadistada nii, et paanikasse läheb ilma sim kaardita käivitades. Kahjuks läheb ta ka airplane mode peale siis lolliks.
Saab SMS'i sisuga"cerberus parool startemergency 1) mis siis iga tunni tagant ennast otsib ja sulle oma koordinaadid saadab.
tsitaat: |
Ühenduvus ja jälitamine on rohelised mõlemad, aga trackida ei suuda.. Eelmine telefon oli rootitud.
|
Saada find käsk. Asukoha korjamine on perioodiline, mitte pidev. Find käsu ette söötmisele, saad tema asukoha teada ka siis, kui gps pole aktiivne. Sellisel juhul saad sa gepsuvaba positsioneerimise tulemuse, mis pole ehk piisavalt täpne.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
delef
HV veteran
|
09.02.2015 17:15:52
|
|
|
apple icloud on kõige parem
|
|
Kommentaarid: 140 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.02.2015 17:18:00
|
|
|
Kasutan androidi enda sisseehitatud võimalust.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.02.2015 17:20:15
|
|
|
minuSony võimalust ilmselt.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.02.2015 17:22:52
|
|
|
ei. android device manager
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.02.2015 17:29:38
|
|
|
Kui nupulukk peal, ei saa pätt nagunii midagi teha, laseb rahulikult uue rommi peale, ehk ka kerneli ja elu lill.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
09.02.2015 21:03:04
|
|
|
Enda telefonil olen nupuluku info tekstiks pannud enda naise telefoni numbri ja lause, leidmisel palun helista.
Kui pin kood ei oleks 0000 või 1234 siis "leidja" ei jõuaks selle infoni ning oleks vähetõenäoline, et enda tel. üldse enam näed.
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.02.2015 21:40:11
|
|
|
Ma panin tagakaane taha postit paberi numbriga, ei saa öelda, et võimalust pole antud.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
18.02.2015 00:25:25
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
Ma panin tagakaane taha postit paberi numbriga, ei saa öelda, et võimalust pole antud. |
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
18.02.2015 22:51:57
|
|
|
Droidi ekraaniluku seadistamisel (Security - Owner Info + show owner info on lock screen) nimi ja kontaktid võimalikule leidjale on loomulikult see kõige esimene asi kirja panna ja ehk isegi tähtsam kui kõik muu.
Tagakaane vahele vaataja on telefoni juba omastamas, sealtsaadik on motivatsioon omanikuga ühenduse võtmiseks tõenäoliselt juba märgatavalt madalam ja suvaline telefoni leidja ei pruugi sinna vaadatagi, isegi kui tal kaane eemaldamise oskus peaks olemas olema. Mitte et sinna ka kontaktandmete jätmine hea idee ei oleks, aga esimese puudumist see ei kompenseeri.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
19.02.2015 10:03:26
|
|
|
Dogbert, mul on igatahes lockscreenil ka kontakt olemas, aga lihtsalt kuna nutikate akud ei kesta ju midagi ja kuskilt välja kukkudes on ka katki minemiseks risk suur, siis polegi muud võimalust oma kontakti jätta. Naelaga tagakaanele kraapida? Mälukaardile võib ka loemind.txt faili teha, nagu ma eraldi mälupulkadega olen teinud.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.02.2015 12:00:33
|
|
|
Vabandan, aga miks nii hooletud olete, et kaovad ja kukuvad katki?
Kujutage ette, et olete nii kasina nägemisega, et mis silme alt, võib olla igavesti kadunud.
Selline on vähemalt minu igapäevaelu, sellest lähtuvalt käitun oma asjadega nii, et ei kuku ja ei kao.
Sest telefoni allesolemisest võib sõltuda minu elu ja tervis.
Telefonid on kõik alles ja terved.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
19.02.2015 12:26:05
|
|
|
Märt., selle loogikaga poleks vaja ka nt majja suitsuandureid paigalda, lihtsalt ela nii et midagi põlema ei lähe
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.02.2015 12:57:29
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
Märt., selle loogikaga poleks vaja ka nt majja suitsuandureid paigalda, lihtsalt ela nii et midagi põlema ei lähe  |
Ei soovi fleimi, on lihtne uudishimu.
Suitsuandur on vajalik, sest elektriseadmed võivad ju sinu pingutustest hoolimata põlema minna.
Aga kadumist ja kukkumist annab ise sajaga vältida.
Jah, kasutan ise Cerberust ja Preyd, aga iga päev olen telefonide kasutamisega nii hoolikas, et selliseid asju ei juhtuks.
See on võimalik ja teostatav. Vähemalt mul endal teist varianti pole. Kas telefo on teada-turvalises kohas või alatiseks kadunud.
Usun, et kõigil on võimalik sama tähelepanelikult oma telefoni käsitseda.
Sellest ka uudishimu.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |