Kahjuks on see karm reaalsus, et AAA stuudiod ei ole nõus valama aega ega raha, et kogu mäng ümber konvertida. Loodame, et tulevikus CV1 mängu müük piisavalt hästi läheb, et veenaks neid kogu mängu VR-i jaoks ümber konvertima kui see tehniliselt üldse võimalik on.
No eks on vahe ka sees, kas mäng on arendatud VR'i silmas pidades või on VR sinna külge poogitud.
Ma kahtlustan, et Videro ja VorpX laadsed projektid Alienile selle ka külge panevad, lihtsalt see ei ole siis Stuudio poolt paktud kogemus... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
HDTanel, huvitav, minul ei olnud mingit pildi nügimist. Ainult need värvilised pikslid, mainisid et punased, mina nägin aga terve värvi kamma neis pikslites. Muide seda eraldi kaasas olnud toitte plokki ei ole vaja yhendada! DK2 võtab elektri usb kaudu.
Väike märkus, DK2 ei tulnud kaasa web kaamera See on Positional Tracking camera.
Jajah, 75+ fps ja 75hz ekraan jne. Alla selle pidi halb olema. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Nvidia control panelist lihtsalt 75hz oculusele jah? Kuulsin ka, et Aero peab välja lülitama?
Hakkan kohe esimesi mänguvideosi tegema, LFS ja Euro Truck ning HL2 _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, ütlesid:"Kuulsin ka, et Aero peab välja lülitama?" Mis aero? Kus kohast seda välja lülitatakse??
Õige valik mängude suhtes. Need töötasid minul kõige paremini! Eriti HL2 avaldas muljet.
Siin eilne Half-Life 2 session.
Ulme piiks ikka asja tööle saada ja see, et põhi ekraanil pilti ei näe on ka veidi masendav kuna ainult ise näed mida teed ja teised peavad mõtlema sinu seikluse välja
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Veel üks video.
Sai siis üsna põhjalikult DK2 üle vaadatud ja noo väga kummalised tunded kokkuvõttes.
Nimelt FPS-is on tõesti pilt parem ja selgem (HD) kuid võidusõidu mängudes oli pilt sama kohutav kui DK1-ga... 10% ehk parem pilt? Jube, mitte midagi ei näe auto aknast välja pm peale pikslite..
Ma kipun arvama, et neil vaja lõpuks sinna panna MIINIMUM 8K ekraan sisse, et asi saaks peaaegu puhta pildi.. 16K pilt, et oleks täiesti pikslivaba... leia siis arvuti, mis sellist reso üldse välja veaks..
See positional tracking kaamera veel ei tööta väga nii, et suht kasutu julla ja mängudes ka väga selle mõtet ikkagi ei näe, kui mängid istud klaveri taga ja tahad mingile asjale ligemale minna või vaadata siis ikka nuppudega liigud mitte ei hakka pead üle klaviatuuri järsku upitama
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Dk1 võrreldes on pildi teravuse vahe ikka tegelikult päris suur.
Rollecoaster demos sa ikka näed arhitektuuri ja detaile mitte mitte mingit "abstraktsiooni".
Muidugi ei avaldu (endiselt pixlite vähesuse tõttu) detailsus sellisel tasemel nagu ta meie tänapäeva mängudes saadaval on - muist läheb ikka kaduma - aga tegelt on juba päris ok.
Suur samm edasi vs dk1.
Rallimängude eripäraks on see, et sinu pilk on fokusseeritud pidevalt horisondile ning otsib sealt pidevalt detaili. Lisaks on horisondil valdavalt erinevat tooni hallid lihtsalt (asfalt, autod).
Kuna on pixlid endiselt näha (küll pisikesed aga ikka), siis peab silm kõvasti pinguama, et aru saada, mis seal üldse on. Sama kehtib peeglite suhtes ning see toob kaasa selle, et silmadele on sõitmine raske.
Auto seest samas on täitsa kena ja detailne. Selle nõnda nimetatud üle põndaku sõitmise tunde tekitab ilmselt kurvides välja tulles see, et autokarkass sinu ümber liigub ning keha /taskaalu elund/ arvab silmadest tuleva info alusel, et see tunne on nüüd õigustatud senise kogemuse põhjal... Ma arvan, et mida aeg edasi ja paremaks simulatsioonid muutuvad, seda rohkem meie aju saab segaduses olema _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Hei!
Korraldame LAN'i mille üheks mõtteks peale mängimise oleks ka erinevate IT vahendite ja lahenduste tutvustamine. Üheks ideeks oleks tutvustada Oculus Rifti prille. Endal meil neid prille ei ole ja ei ole mõtet neid ka ühekordseks kasutamiseks soetada. Seega kas leidub keegi, kes oleks nõus neid prille sümboolse tasu eest laenutama? Kui kellelgi on ka rallitooli laenutada, andku teada.
Merlis 59191992
noored@vastseliina.ee
kodanik HV-st müüb TK2-te
Ainult hind on lialt hea https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=623312&highlight=oculus _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Kõik teevad mängudest ülevaateid, kuid tegelikult peaks selle Oculusega ju saama päris hea 3D kinoefekti ka kätte(kunagi reklaamiti seda kui kodukino uuele tasemele viimist). Kas seda on proovitud või pole vastavaid programme olemas veel, et näiteks mõni 3D BlueRay filmi läbi selle vaadata?
Viilutaja, hetkel on ekraan nii halb, et filmide nautimisest ei tule midagi välja. Lisaks ma eelistaks tsillida teleka taga kui mingi suur raske kolakas pea peal, mis näo higistama võtab. Aga noh tulevikus näiteks lennukis läpparist filme nii vaadata on küll mega
USB-st saab kõik voolu. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HD proovisid ära ikka?
Mina juba DK1 proovisin filmi asja ning siis oli võimalik vaadata.
Ma olen suht kindel,et DK2 on täitsa ok filmi vaadata.
Pikematel reisidel saab see kindlasti ülimõnus abivahend olema. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.