Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Creative5
HV kasutaja
|
03.11.2013 19:52:53
Programmi eemaldamine. |
|
|
Tere.
Lugu järgmine, et arvutis mul vaja eemaldada tarkvara, aga ma ei leia üles tema intsall kausta. Ma ei leia arvutist ühtki file ega jälge. (toimib senini) Isegi registris pole kübetki. Asi selles ongi, et see programm installipki end nii peitu. Aidake lahti saada! Windowsiks 8 ja selleks nuhtluseks Easy Keyboard Activity Recordingv 13. Enam pole seda saalvestajat vaja ning enam lahti temast ka ei saa ma.
Mis eesmärgil ja miks arvan see kunagi installitud sai oma arvutisse teadlikult pole siin oluline. PS, tegu pole illegaalse ega viiruse tarkvaraga.
Ette tänades.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.11.2013 20:22:47
|
|
|
Kõige lihtsam oleks installer uuesti käivitada, suure tõenäosusega pakub see siis eemaldamise variandi välja.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
03.11.2013 20:23:38
|
|
|
Ei paku. Proovitud.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.11.2013 22:43:51
|
|
|
Seda v1.4 XP peal korraks katsetasin, käima lasti kasutaja TEMP kaustas olev Easy_Keyboard_Activity_Recording.exe (seal kõrval oli ka muud jura)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt, ehk siis standardse koha pealt.
Muu kaasatulev jura läks käima HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt.
Temp kaust koos programmiga asub siis:
XP -> C:\Documents and Settings\Creative5\Local Settings\Temp\
W7 -> C:\Users\Creative5\AppData\Local\Temp\
Kui sa muidugi installimise ajal kausta ei muutnud, aga see on HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt näha.
Igasugu muu jura (brauserite pluginad vist) on C:\Program Files\Minibar\ kaustas.
Ja kasutaja profiili all kusagil asub samuti Minibar kaust.
Uninstallerit küll jah ei leidnud. Oli küll mingi "Bundled software uninstaller", aga ma ei saanudki arugi, mida see uninstallis.
Ja siis veel selline targutus: http://www.easy-herve.com/easy_keyboard_ac/
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
03.11.2013 22:59:14
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Muu kaasatulev jura läks käima HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt.
|
Kuidas ma sinna saan? Mis ma sellega õigemini peaks peale hakkama?
Seda STOP file tekitanud küll, midagi ei muutunud, ainult jättis salvestamise järele.
Seal temp kaustas ma kustutasin ära minibar ja Control panels>programs and featurses uninstallisin ka selle ära.
Programmi ikoon on endiselt ekraani all vasakus nurgas teiste ikoonide vahel olemas, ja kui sinna vajutan avaneb endiselt ja küsib kuhu salvestama hakata.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.11.2013 23:46:44
|
|
|
Creative5 kirjutas: |
|
Kuidas ma sinna saan? Mis ma sellega õigemini peaks peale hakkama? |
Regedit.exe on täiesti tundmatu asi? Päriselt ka? No siis vaatad
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902
Logon lipikult, sealt paistavad need kohad niisamuti.
Ehk siis vastav rida tuleb registrist kustutada (kas linnuke eest või päriselt kustutada, siis konkreetne programm järgmine kord enam arvuti käivitudes ei käivitu), arvutile restart ja siis kustutad ka .exe fail enda. Kus programm.exe ise asub, see on ju sealsamas ilusasti kirjas.
Juhul muidugi kui see STOP fail pole juba seda automaatset käimaminekut välja lülitanud. Sellisel juhul piisab vaid programmi enda kustutamisest. Ja programmi "ikooni" kustutamisest.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
04.11.2013 00:10:55
|
|
|
|
mul seal aadressil Run kaustas ainult:
Defult
AdobeBridge
EADM
Optimizer Pro
RGSC
SDP
Steam
WebCake Desktop
Mida ma sealt kustutama peaks?
Regedit.exe on täiesti tundmatu asi? Päriselt ka? No siis vaatad
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902
Logon lipikult, sealt paistavad need kohad niisamuti.
Ehk siis vastav rida tuleb registrist kustutada (kas linnuke eest või päriselt kustutada, siis konkreetne programm järgmine kord enam arvuti käivitudes ei käivitu), arvutile restart ja siis kustutad ka .exe fail enda. Kus programm.exe ise asub, see on ju sealsamas ilusasti kirjas.
Juhul muidugi kui see STOP fail pole juba seda automaatset käimaminekut välja lülitanud. Sellisel juhul piisab vaid programmi enda kustutamisest. Ja programmi "ikooni" kustutamisest.
|
See Minibar kaustad kustutatud, seega ka ühtlasi exe filed.
Seda ikooni ei saa kustutada vaid ainult eemaldada daskbar ist. Vb ikka kuskil töötab edasi?
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.11.2013 00:21:12
|
|
|
Sealt HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt pole sul momendil midagi kustutada. Või ega ma ei teagi, kustutad selle asja, mida sul vaja pole, et käima läheks.
No see Easy_Keyboard_Activity_Recording.exe peaks käima minema HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt, nagu varem sai mainitud.
Ja kuhu sa selle STOP faili siis tekitasid? Seal kõrval oli ju ka Easy_Keyboard_Activity_Recording.exe fail, õigus? Selle faili kustutadki.
Ja ikooni eemaldad, siis alles kustutad, vahet ju pole.
Ja ikooni peal saab ju teha paremklõpsu, siis näeb ju ära, kust kohast mida käima tõmmatakse. Või mis seal ülejõukäivat on?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
04.11.2013 00:25:27
|
|
|
Sealt HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt pole sul momendil midagi kustutada. Või ega ma ei teagi, kustutad selle asja, mida sul vaja pole, et käima läheks.
No see Easy_Keyboard_Activity_Recording.exe peaks käima minema HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt, nagu varem sai mainitud.
Ja kuhu sa selle STOP faili siis tekitasid? Seal kõrval oli ju ka Easy_Keyboard_Activity_Recording.exe fail, õigus? Selle faili kustutadki.
Ja ikooni eemaldad, siis alles kustutad, vahet ju pole.
|
Ma ei tea ju milline sealne file on selle salvestaja oma. Avasin selle programmi alt taskbarist ja midagi ei ilmunud sinna aaderssi run kasuta juurde ka.
Selle stop file ma ilmselgelt panin valesse kausta siis järelikult.
Aga seal C:\Users\Creative5\AppData\Local\Temp\ ja muu minibar kustutasin ära.
Alt vasakult ekraani nurgast avades avaneb see ikka täiesti töökorras olevana. Ma ei saa midagi aru...
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.11.2013 00:37:54
|
|
|
Aga seal "all vasakul ekraani nurgas" teedki hiire parema klahviga (mitte vasakuga) klõpsu, sealt valid Properties ja näedki ju ära, mis asi kust kohast käima tõmmatakse?
Ja TEMP kausta võib täielikult tühjaks teha, kõik seal asuvad failid ja alamkaustad kustutada.
Ma ei suuda kuidagi aru saada, kuidas suvalise faili leidmisest (link failile (nn. ikoon) on ju olemas, nagu aru saan) ja kustutamisest saab nii suure probleemi teha.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
04.11.2013 00:40:05
|
|
|
Creative5, proovi geek uninstaller või revo uninstaller, äkki nendega saab eemaldada.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
04.11.2013 00:43:55
|
|
|
Aga seal "all vasakul ekraani nurgas" teedki hiire parema klahviga (mitte vasakuga) klõpsu, sealt valid Properties ja näedki ju ära, mis asi kust kohast käima tõmmatakse?
Ja TEMP kausta võib täielikult tühjaks teha, kõik seal asuvad failid ja alamkaustad kustutada.
Ma ei suuda kuidagi aru saada, kuidas suvalise faili leidmisest (link failile (nn. ikoon) on ju olemas, nagu aru saan) ja kustutamisest saab nii suure probleemi teha.
|
Ma ütlesin sulle, mul ei ole seda valikut nagu sa räägid. Mul Win8 ju! Parema hiireklahviga ainult: 1. Programmi nimetus 2. Unpin this program from taskbar (mõnel programmil ka Close window)
Sellest ka teema, et pole tavaline programm, mis installib end keatta Program Files kausta ja registrisse paar jääki oma (sama) nime all esinevad.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.11.2013 01:04:32
|
|
|
Nii et taskbar'i pealt seda ikooni desktopi peale lohistada ei saa. Ja kui isegi saaks, siis isegi desktopi peal oleva lingi puhul ei näidata, mida käima tõmmatakse? Karm värk. Või W8 all desktop üldse puudub?
Nojah, ju siis W8 all asi tõesti veidi teisiti käib, ei oska sellisel juhul enam midagi tarka kosta. Kui ise sellist arvutit ligi pääseks, leiaks vajaliku koha/faili ilmselt üsna kiiresti üles, aga...
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
04.11.2013 01:31:00
|
|
|
Ei ei desktop ikka on, pm sama nagu win7 ainult mõne pisierinevusega. Start menüüd jne pole, kõik tuleb otsingus välja. Lohistada ei anna sealt alt midagi desktopile.
Oleks mul vanakooli XP poleks mul vajadust ehk olnud teha teemat ka. Minul jäi vista ning win7 ka vahele, pole proovitutki.
trip kirjutas: |
Creative5, proovi geek uninstaller või revo uninstaller, äkki nendega saab eemaldada. |
See programm ei leidnud midagi.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
04.11.2013 08:00:14
|
|
|
Mingi õpetus on siin: http://www.easy-herve.com/easy_keyboard_ac/
Creative5 kirjutas: |
Seda STOP file tekitanud küll, midagi ei muutunud, ainult jättis salvestamise järele. |
tsitaat: |
1/ You have to create a file named "STOP" (without any extension) in the same folder than exe file. The name of the exe file is EASY_KEYBOARD_ACTIVITY_RECORDING.EXE and it could be located into users directory.
2/ After a short time, program will delete this file named "STOP" without any extension.
3/ The program has been stop and set with default launch parameters.
4/ Then, you can restart the software and change launch option or if you dont want to use it anymore, you can delete the exe file. |
Kas p.3 ja p.4 on tehtud?
_________________ Tehnikadoktor.
viimati muutis NAIRI2 04.11.2013 08:06:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
04.11.2013 08:05:27
|
|
|
Proge käima, siis kaed Process Exploreriga, mis asja käsurida on.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.11.2013 09:32:46
|
|
|
Aga kas kõik "peidetud failid ja kataloogid" on üleüldse "nähtavaks" tehtud. Kui ei, siis tee kõigepealt nähtavaks ja vaata, mis kataloogid-failid siis nähtavale ilmuvad.
Käitumise järgi on installitud, kui Windowsi kaitstud failid ja neid siis niisama lihtsalt ei näidata.
-----------------------
Programmidest: Proovi leida ürgvana RegCleaner ja vaata, kas läheb Windows 8 all tööle. Igatahes vahetevahel Windows 7-ga isegi töötab. Ja vot siis selle programmi seest otsid üles kogu samanimelise kraami ja kõrvaldad selle.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.11.2013 09:59:10
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Proge käima, siis kaed Process Exploreriga, mis asja käsurida on. |
Ja kui sellega ei oska õiget välja valida, siis Process Explorer nupurea peal on ju selline sihiku moodi asi, kõige paremal pool ääres, selle saab ju hiirega töötava programmi aknasse lohistada. Ja kui niiviisi sobilik programm nimekirjast leitud, saab sellel real Process Explorer aknas topeltklõpsu teha ja peakski ju kogu vajalik infot kättesaadav olema?
Või W8 all pole ka selline asi võimalik?
NAIRI2 kirjutas: |
...p.4 on tehtud? |
Teemaalgataja ju lihtsalt ei suuda leida seda programmi, mida ta seal hiirega käima klõpsib. Tundub küll jah naljakas, aga sellises need inimesed kord juba on.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
04.11.2013 12:39:39
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Proge käima, siis kaed Process Exploreriga, mis asja käsurida on. |
Ja kui sellega ei oska õiget välja valida, siis Process Explorer nupurea peal on ju selline sihiku moodi asi, kõige paremal pool ääres, selle saab ju hiirega töötava programmi aknasse lohistada. Ja kui niiviisi sobilik programm nimekirjast leitud, saab sellel real Process Explorer aknas topeltklõpsu teha ja peakski ju kogu vajalik infot kättesaadav olema?
Või W8 all pole ka selline asi võimalik?
|
On küll võimalik.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.11.2013 12:56:16
|
|
|
Ehk aitab uuemaga - sellel paistab Win8 tugi ka olemas olema - üle kirjutada ning siis maha installida.
Easy Keyboard Activity Recording V1.4 NEW ++Windows 8 compatible 32/64 bits++
http://www.easy-herve.com/software/index.html
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.11.2013 12:57:45
|
|
|
Maha installimise võimalust pole mitte ka uuel versioonil, seda versiooni ma katsetasingi.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creative5
HV kasutaja
|
04.11.2013 13:11:51
|
|
|
Lõpuks ometi.
Process Explorer ilusti tuli kuri nähtavale isegi, algul ei lasknud temp kaustas end ära kustutada, peale Kill protsess Process Explorer`is sain salvestaja ära kustutada. Leidsin veel lisa kaustu ja filesid. Igatahes kui nüüd proovin seal ekraani all vasakus nurgas seda salvestajat avada siis tuleb teade, et: "Avatav shortcut on muudetud või liigutatud ning shortcut pole enam kasutuses. Kas tahan selle shortcut ära kustutada?"
Nagu ma aru saan on see kurjajuur nüüd minu arvutist kadunud ja võin südamerahus kas või netipangas toimetada. Muidu ikka kartus, et salvestab salaja ei tea kuhu veel topelt ning kannab juba nuhkvarana kellelegi teisele infot ette.
http://static2.nagi.ee/i/p/919/1/2297530596adfc_l.jpg
Tänusõnad kui kummardused vastajatele ja aitajatele!
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|