Peale kampaania missioonide, mida saab üksi või co-op'is mängida ja kohutavalt scripitud "live" matchi ei näidatud/öeldud GamesCom'i pressikal midagi uut.
paistab, et c&c keskendub unititele ja massile, mitte buildingutele või suurtele/special unititele.
mingi harilik tier1 meeste kari jookseb kogu defensive ja muidu buildingutest üle nii et pole asigi ja mitmekesi sõidetakse t3 unitid samuti hetkega ribadeks.
loodame, et see on vaid alpha häda. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
"Your feedback from the alpha trial is clear: We are not making the game you want to play," reads a statement posted to the game's website. "That is why, after much difficult deliberation, we have decided to cease production of this version of the game. Although we deeply respect the great work done by our talented team, ultimately it's about getting you the game you expect and deserve."
The game, simply titled Command & Conquer, was originally announced at the 2011 Spike Video Game Awards as Command & Conquer Generals 2. It was later rebranded as a free-to-play, Frostbite engine-powered real-time strategy game and positioned as a service that would add episodic content, new factions and a single-player campaign.
"We believe that Command & Conquer is a powerful franchise with huge potential and a great history, and we are determined to get the best game made as soon as possible," reads a statement. "To that end, we have already begun looking at a number of alternatives to get the game back on track. We look forward to sharing more news about the franchise as it develops. Thank you again for your participation and support."
Polygon has reached out to Electronic Arts for further comment and confirmation of the closure of its Victory Games studio.
Mina isiklikult olen rõõmus selle üle, kuna oli selgelt näha, et sellest midagi head ei tule.
midagi vapustavalt erilist poleks sellest küll tulnud, eelnevate videode põhjal C&C nagu ikka, kuigi tundub igati mängitav olema aga hea et ise aru saivad _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Selliseid asju ei kuule just tihti, et nii hilises faasis olev big-franchise mäng canceldatakse. Aga muidugi, peale viimase osa katastroofi on selge, et kui see osa oleks ka saast tulnud siis oleks EA võinud selle seeria lüpsmise üldse suht ära unustada. Ühest küljest kahju, teisest küljest hea. Noh, vähemalt lasti hiljuti suur franchise pack välja, kus kõik tiitlid sees, niiet mängimist peaks tegelt pikaks ajaks jätkuma.
ea ja c&c pole ikka väga tükk aega läbi saanud. tuletades meelde, milline oli näiteks c&c4, pole katkestamine üldse halb tulemus.
olen seda vist küll varemgi linkinud, aga c&c4 reliisil rippus sealses foorumis selline postitus:
Spoiler
_________________ - londiste
For those of you who bought The C&C Ultimate Collection, your early access to the beta will be honored once production of this title resumes under a new studio.
Naljanina. See mäng on hetkel surnud seisus. Tegemine tyhistati. Kas keegi sellega tegeleb või ei on teadmata. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
noxton, beta elas üsna tugevalt nendepoolsel serverikomponendil, iirc kohalikus masinas mängida niikuinii ei saanud.
kui ootad videos näidatule sarnast pilti või gameplayd, siis seda (veel?) ei olnud. _________________ - londiste
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.