Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Human Revolution märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 03.10.2013 18:03:51 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
DX 3 Miinus oli see, et xp ja augmentatsioonid olid kokku topitud, oleks loogiline, et augmentatsiooni ei saa lihtsalt nö õhust, et mõne uue koha leidsid.

Story järgi oli see tegelikult täiesti loogiline. Augmentid olid sul kehas juba kõik sisse ehitatud mängu algusest peale ning praxis pointide näol oli tegemist lihtsalt sinu närvisüsteemi kohanemisvõimega. Praxis kit'id aga segu software/hardware süsteemist, mis jõuga närvisüsteemi augmentile vastuvõtlikuks kohandavad. Mängu alguses David ütles, et su keha ei ole lihtsalt valmis veel kõike kasutama kuna nad toppisid su absoluutselt top-of-the-line sõjaväevarustust paksult täis. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
softis
HV Guru
softis

sõnum 03.10.2013 19:31:14 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
misasi see director's cut üldse endast kujutab. oleks nagu kõik platvormid loetletud. mingi täiesti uus asi, mis jälle tuleb osta?

Fixid, vist on Missing Link ka sees ja bossfightid peaks olema ümber tehtud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
firemark
HV Guru
firemark

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.10.2013 19:34:33 vasta tsitaadiga

lihtsamalt öeldes pointless asi kui oled juba mängu läbi teinud, aga esmaavastajatele tasub küll soovitada
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.10.2013 22:17:20 vasta tsitaadiga

pigem sellest küljest, et kas see tuleb asja juba omavatele inimestele niisama või on mingi tasuline addon... icon_biggrin.gif
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 03.10.2013 22:20:06 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif see pole tasuta addon vaid eraldiseisev mäng millele on juba külge poogitud täiendused
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 03.10.2013 22:24:00 vasta tsitaadiga

Archangel, ei ütlegi, et see story kohapealt vahe oleks, lihtsalt mäng on sellevõrra lihtsakoelisem.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 03.10.2013 23:39:16 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Archangel, ei ütlegi, et see story kohapealt vahe oleks, lihtsalt mäng on sellevõrra lihtsakoelisem.

Noh jah, mõnes mõttes võiks ju tõesti olla, et leiad spetsiifilisi augmente. Võib-olla mingi pisem rpg element võiks olla, kus võid leida/osta spets juppe või asju mida niisama punktist A punkti B mängija ei suudakski kunagi leida. Ja nagu originaalis pead valikuid tegema. Ohverdad ühe ability aga saad teise jne.
tagasi üles
SinineSiil
Kreisi kasutaja
SinineSiil

sõnum 11.10.2013 18:35:03 vasta tsitaadiga

Director's Cut Steamis üleval: http://store.steampowered.com/app/238010

Palju maksab:
tsitaat:
New purchase (if you don’t already have the game): £12.99/€19.99/$19.99
Own the basic game (with no DLC): £6.99/€7.99/$9.99
Own the game and Missing Link DLC: £3.49/€3.99/$4.99

http://eu.square-enix.com/en/blog/dxhr-%E2%80%93-director%E2%80%99s-cut-pc-digital-release-details

Päris hea ausaltöeldes. Saan 4 euoga kätte. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.10.2013 18:42:34 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 11.10.2013 21:38:22 vasta tsitaadiga

Oo, päris hea jah. Mõtlesin, et peab kõik uuesti ostma, aga 4€ icon_eek.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 13.10.2013 02:20:09 vasta tsitaadiga

Hea uudis. Ma uuesti küll täis hinnaga poleks DC-d ostnud, aga 4€ eest võib isegi ligi võtta. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 14.10.2013 00:41:31 vasta tsitaadiga

Ma ei saagi aru, et mis kasu mina sellest saaksin, kui mul on kõik DLC-d olemas.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.10.2013 03:08:14 vasta tsitaadiga

UB, Boss fightid.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 14.10.2013 22:59:50 vasta tsitaadiga

huvitav, kui DLC on seekord põhimängu sees, kas enam ei pea otsast peale leveldama hakkama.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 15.10.2013 01:26:59 vasta tsitaadiga

nägin teemat ja kohe tekkis isu uuesti läbi mängida;P been while
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 23.10.2013 22:37:36 vasta tsitaadiga

tuli meelde, et ENB ka siis ikka peale panna
http://www.dsogaming.com/news/deus-ex-human-revolution-enbseries-vs-vanilla-version/

http://www.mediafire.com/?6sozsth3jd2mkxb
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 23.10.2013 22:59:30 vasta tsitaadiga

Netis uurides paistab, et mingid veidrad performance kalad on selle DC versiooniga. NVidia meestel aitab registri mudimine, osadel AMD kasutajatel ka.
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 23.10.2013 23:41:57 vasta tsitaadiga

vaatasin jah, et kuidagi imelik. DX11 kõik põhjas - fps 66. DX9 + ENB - fps 33.
igatahes muutsin registris need andmed ära ja fps ilusti 56

http://steamcommunity.com/app/238010/discussions/0/810938811078622740/
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 24.10.2013 11:19:19 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Ma ei saagi aru, et mis kasu mina sellest saaksin, kui mul on kõik DLC-d olemas.

Tegijate kommentaarid.
Mängu on siis lisatud 4 tegija audio kommentaar / vestlus. Teist kordsel läbimängimisel on see suht huvitav. Selline tunne nagu oleks giidiga ekskursioonil. Üsna tihti räägivad nad sellistest asjadest millest ma esimesel korral mööda jooksin või millele ma ei osanud tähelepanu pöörata.
tagasi üles
Kruvi
HV kasutaja

sõnum 24.10.2013 13:06:33 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
UB kirjutas:

Tegijate kommentaarid.
Mängu on siis lisatud 4 tegija audio kommentaar / vestlus. Teist kordsel läbimängimisel on see suht huvitav. Selline tunne nagu oleks giidiga ekskursioonil. Üsna tihti räägivad nad sellistest asjadest millest ma esimesel korral mööda jooksin või millele ma ei osanud tähelepanu pöörata.

Samas kui nüüd meelde tuletada neid intervjuusid mis nad andsid siis ma küll ilma närvi minemata ei suudaks nende möla kuulata. (nende filosoofia oli ikka vahepeal totaalselt mööda sellest mis Dx peaks olema - pigem mingi MGS ja Anima kraam käis üle)
Kui keegi progeja või level disainer räägib siis oleks vast päris huvitav kuulata, kuid nende põhi vendade möla oli küll suht võrreldav praeguse Thief 4 PR poiste idiootse jutuga. (Pean siin põhiliselt Jonathan Jacques-Belletête't ja Jean-François Dugas'd silmas)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.10.2013 00:25:55 vasta tsitaadiga

Kruvi kirjutas:
SirAskAlot kirjutas:
UB kirjutas:

Tegijate kommentaarid.

Samas kui nüüd meelde tuletada neid intervjuusid mis nad andsid siis ma küll ilma närvi minemata ei suudaks nende möla kuulata. (nende filosoofia oli ikka vahepeal totaalselt mööda sellest mis Dx peaks olema - pigem mingi MGS ja Anima kraam käis üle)
Kui keegi progeja või level disainer räägib siis oleks vast päris huvitav kuulata, kuid nende põhi vendade möla oli küll suht võrreldav praeguse Thief 4 PR poiste idiootse jutuga. (Pean siin põhiliselt Jonathan Jacques-Belletête't ja Jean-François Dugas'd silmas)

Kommentaarid on väga head. Dugas on üks kommenteerijatest aga tema jutul pole midagi viga. Lisaks veel Lead Writer, Audio, Art. Tuleb arvestada, et mehed ei ole lihtsalt niisama suvalised magamistoas mänge piravad teismelised, vaid siiski AAA tiitlitega töötavad professionaalid. Kogu nende jutt ja suhtumine erinebki tavalise mänguri omast ning palju juttu ongi raske seedida. Vanakooli mängude remake'de/rebootide/long overdue sequalite puhul tahavad fännid vanakooli mängu uues kuues ja viimistletud vormis, kuid see pole lihtsalt reaalne nõudmine. Deus Ex "Making of" videos ütles isegi Audio Lead, et tänapäeval Deus Ex 1-te enam uuesti luua ei saa, see lihtsalt ei läheks läbi. Ning ma olen suhtkoht nõus. Ajad olid teised. Võimalused teised ning kogu mängutööstus totaalselt teine.

See selleks.

Directors Cut on väga hea. Olen ainult veidikene mänginud aga juba on vahe tunda. Pilt on tõesti ilusam natukene ning ei tea kas tundub ainult mulle aga kõige raskem difficulty oleks nagu raskem kui enne. Tutorialis pühiti minuga maad juba mitu korda. Vbl lihtsalt roostes. D:

Igastähes "Making of" video oli lahe aga kommentaarid on muidugi peamine, mis tekitab isu uuesti läbi mängida. Mäletan, kui aastaid tagasi Half-Life 2-e kommentaaridega läbi mängisin ning see avas ikka väga tugevalt silmad. Sama ka siin. Kuidas kogu art, gameplay design, level design töötab. Milliseid meeletuid katsumusi oli Dev'idel vaja ületada, et visioon realiseerida. Kui palju välja lõigatud contenti, ideid, mõtteid, mida lihtsalt tehniliselt või ajapuudusel ei saadud tehtud.

Juba on nähtud ka paar sellist kohta, kus level/art design on selline, kus osad mängijad magavad osa contenti maha. Teatud kohtades muudeti beta-testides asjad ära aga üks koht kohe tutorialis on sees, kus näed, et keegi tapab ühe turva ära. Dev'ide eesmärk oli, et mängija läheks uurima, et mis värk on, ning näeks ühte mängu hilisemat bossi, kes siis cloakib ja ventidesse hüppab. Aga praktikas enamik mängijad puges kohe peitu, kui nägi kedagi surma saamas. icon_biggrin.gif - Ja jäigi see koht nägemata.
Igal juhul on esimesed tund-kaks juba seda piskut 4.- euri mida maksin väärt olnud. Ning ma kindlasti tahan neid uusi Boss fighte näha, samuti seda kuidas nad originaal-mängu Missing Link'i sisse integreerisid. "Hint'ides" lubab ka muudetud augmente. Ka seda, et esimesel kahel raskustasemel taastub Energy Cell vist kahe cell'i võrra, originaalis oli see üks. Kõige raskema peal on vist endiselt üks siiski.

Ütleme nii, et Deus Ex maailm on minu jaoks üks parimaid, mis kunagi loodud ning ainuüksi atmosfääri pärast tahakski selles maailmas ringi kondama jääda ning lõputult e-maile lugeda ja guarde oimetuks lüüa või mööda hiilida. icon_biggrin.gif

* Negatiivsena tooks välja, et Kommentaarid pole nii head, kui Half Life 2-s. Kes mäletab, siis see võib olla natukene pettunud. Mitte kommentaaride sisus, vaid pigem esitluses. Mehed räägivad suht sahisevasse mikrofoni kohati sama-aegselt ning lisaks on raske aru saada, kuidas kõige paremini neid kuulata, et üleliia mängu ei segaks. Half Life's olid nö. "kõnemullid", mida siis said üles otsida ja siis kuulata mida sisaldasid. Siin tekib lambi kohtades "incoming message" mida saad siis kuulata. Aga ta ei ütle seda, kas oled juba seda kuulnud ning sa ei saa enam canceldada. Ehk kui kuulad korra läbi, jalutad ringi ning siis uuesti satud sama koha peale siis võid kogemata uuesti kuulata. Tüütu.
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 28.03.2014 19:17:18 vasta tsitaadiga

Esimest korda juhtusin seda mängu steamis nägema "deus ex human revolution" on hea mäng jah?
Ps. mis vahe on Deus Ex: Human Revolution Director's Cut ja Deus Ex: Human Revolution ?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 28.03.2014 19:18:44 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:
Esimest korda juhtusin seda mängu steamis nägema "deus ex human revolution" on hea mäng jah?
Ps. mis vahe on Deus Ex: Human Revolution Director's Cut ja Deus Ex: Human Revolution ?

Mängu kaust on 17.7GB, Steam mängu Properties alt näitab 18220 MB on drive.
E:Muutsid juba teksti, viskan uute posti.

viimati muutis ninzor 28.03.2014 19:22:56, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 28.03.2014 19:19:28 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:

On. Eeldusel, et meeldivad väga story-heavy, rpg süsteemidega vürtsitatud FPS-d. Heh, samas on Deus Ex niivõrd unikaalse maailmaga, et naljalt teda millegagi võrrelda ei olegi. Tegemist on kolmanda mänguga seerias, aga kuna ta on prequel, siis on ka uutel tulijatel piisavalt lihtne universumisse sisse sulanduda. Üheks plussiks tuleb kindlasti pidada ka mängu hinda, sest ta on kogu aeg soodukaga kuskilt saada.
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 28.03.2014 19:21:30 vasta tsitaadiga

Aga Human Revolution Director's Cut on mingi uuem osa?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Deus Ex: Human Revolution mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.