Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Minidivine
HV kasutaja

|
24.08.2013 14:30:26
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
Ise proovisin Premieri turniiri onlines ja vastav tiim oli ka ilusti olemas, aga jah...see turniir oli alles välja tulnud ka ja siis tulid mingid TOTS Benteke ja muude TOTS ja IF vendadega vastased vastu ja tegid korralikku tribla ja muud nalja...siis loobusin  |
Sain ka finaalis 1-0 üle. Väga mad olin pärast toda laggist mängu. Hart läks kohe vahetusse Lloris vastu, tegin muid täiendusi pingile, parandasin kaitset, siis mängisin 2 mängu: Lammutasin 1st roundis kedagi 8-1, 2s roundis sai keegi 5-0'd.
Sai 40 mins played ja ragequit tuli. Sain poolajaks 4-1 sweaty crosser'ilt owni, Gomez ja Mandzukic tipus, väga õudne BundesLiga team, siis poolajal manati veel Maiconile punane ka, I was like 'Im done'.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
24.08.2013 23:41:05
|
|
|
Peaks ka vahelduseks Llorist proovima...Hart on muidu hea ja teeb väga häid tõrjeid vahel, päästes mu mängu. Aga samas Hart vahel feilib ka suht korralikult.
Väravavahtidest rääkides - Mignolet sai IF nüüd - well deserved
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
24.08.2013 23:47:02
|
|
|
Minu meelest ainus korralik väravavaht premieris on Cech, Lloris ja Hart lihtsalt oleks nagu handicapiga kogu aeg, lasevad idiootseid väravaid sisse.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
24.08.2013 23:47:48
|
|
|
Peaks ka vahelduseks Llorist proovima...Hart on muidu hea ja teeb väga häid tõrjeid vahel, päästes mu mängu. Aga samas Hart vahel feilib ka suht korralikult.
Väravavahtidest rääkides - Mignolet sai IF nüüd - well deserved  |
Yeah, nägin küll seda. Talle tehti sauna küll tolles mängus Stoke City vastu Anfieldil.
Ise Llorisega üpris rahul. Päris Casillas ta pole, aga 1v1 olukordi välja tuues võidab päris tihti.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
26.08.2013 14:22:10
|
|
|
fifa club serverid on maas? või lihtsalt ei pääse m-netiga neisse?
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
26.08.2013 18:09:19
|
|
|
Maas jah. Krt, veidi närvi ajab, kui pärast päris mitut päeva pausi FIFA-st üritan jälle EAS FC challengit teha ja ka FUT mängida, aga serverid maas
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
31.08.2013 12:37:36
|
|
|
WE WIN THE TROPHY! #SuperBayern #packmas
Ja meie võidu auks on siuke asi saadaval:
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
31.08.2013 13:14:40
|
|
|
Katsusin siis ka õnne, aga ei tule sealt endist viisi midagi. Kaks chealseakat (Ivanovic ja Essien) sain, aga oleks eelistanud Riberyd ja Robbenit . Man City Jesus Navas müüki ja ehk jõuab mõne pakki veel osta.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
01.09.2013 12:04:25
|
|
|
Tellisin fifa 14 ära, aga ultimate teami värki ma varem mänginud pole, et tahaks siin natuke nõu, et päris lagendikult ei alustaks asjaga:
1) Nagu ma aru saan seal chemsitry jaoks on vaja sama rahvuse või liiga kutte kokku ajada?
2) Mis süsteemil online liigad rajatud on? Päris liigade alusel(et kui hispaania liigas tahad mängida siis peavad olema peamiselt hispaania liiga mängijad)?
3) Kuidas online liigas üldse mängude ajagraafik määratud on? Ning kaua üks hooaeg kestab?
4) Tellisin ultimate packi(PC versioonile vist tavalist eeltellimisega ei saagi), ehk siis 24 gold packi saab iganädal sellega või saab ka korraga? Mis moodi neid packe kätte saab, lihtsalt korra nädalas avaneb mingi uus pakk?
5) Mängijad ei vanane seal?
6) Öelge veel midagi tarka mida teadma peaksin
Tänud!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.09.2013 12:44:22
|
|
|
Arx07 kirjutas: |
Tellisin fifa 14 ära, aga ultimate teami värki ma varem mänginud pole, et tahaks siin natuke nõu, et päris lagendikult ei alustaks asjaga:
1) Nagu ma aru saan seal chemsitry jaoks on vaja sama rahvuse või liiga kutte kokku ajada?
2) Mis süsteemil online liigad rajatud on? Päris liigade alusel(et kui hispaania liigas tahad mängida siis peavad olema peamiselt hispaania liiga mängijad)?
3) Kuidas online liigas üldse mängude ajagraafik määratud on? Ning kaua üks hooaeg kestab?
4) Tellisin ultimate packi(PC versioonile vist tavalist eeltellimisega ei saagi), ehk siis 24 gold packi saab iganädal sellega või saab ka korraga? Mis moodi neid packe kätte saab, lihtsalt korra nädalas avaneb mingi uus pakk?
Tänud! |
ainus, mmida teadma pead, on webappi avamise kuupäev 15ndal
Uus fut on erinev, pead lihtsalt tradeda oskama
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
01.09.2013 13:25:31
|
|
|
libe kirjutas: |
Tänud! |
ainus, mmida teadma pead, on webappi avamise kuupäev 15ndal
Uus fut on erinev, pead lihtsalt tradeda oskama |
Kas PC versioonile see mõeldud on üldse? Hetkel tuli mul seal PS3 squad ette, mis sai kunagi tehtud aga PS3'ga mängimisest loobusin.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
01.09.2013 13:31:39
|
|
|
Ehk siis kui 15's kuupäev tuleb siis peaks saama seal kuidagi fifa 14 PC tiimi ka teha? Hetkel on seal fifa 13 PS3 tiim. Või vaja uut kontot kui konsooli vahetasin PC vastu?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
01.09.2013 13:36:04
|
|
|
Kui fifa 14 tuleb, küll siis näeb ja teha saab jah.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
01.09.2013 20:43:04
|
|
|
Ehk siis kui 15's kuupäev tuleb siis peaks saama seal kuidagi fifa 14 PC tiimi ka teha? Hetkel on seal fifa 13 PS3 tiim. Või vaja uut kontot kui konsooli vahetasin PC vastu? |
26.09 tuleb 14 välja.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
1 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.09.2013 20:45:07
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Ehk siis kui 15's kuupäev tuleb siis peaks saama seal kuidagi fifa 14 PC tiimi ka teha? Hetkel on seal fifa 13 PS3 tiim. Või vaja uut kontot kui konsooli vahetasin PC vastu? |
26.09 tuleb 14 välja. |
15ndal tuleb webapp lahti ja siis saab preorderiga juba meeskonda ehitama hakata
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Artyr615
HV kasutaja
|
01.09.2013 21:08:14
|
|
|
Kes on juba preorderi ära teinud? Kas on oodata veel hinnalangust enne mängu väljatulekut? 30.00 go2arenas, leidsin kõige odavama
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.09.2013 21:18:00
|
|
|
Artyr615 kirjutas: |
Kes on juba preorderi ära teinud? Kas on oodata veel hinnalangust enne mängu väljatulekut? 30.00 go2arenas, leidsin kõige odavama |
eelmine aasta oli 26€ ultimate versioonil soodsaim
sel aastal, aga odavates kohtades pole ultimate üldse leida
fifa puhul pole muidugi absull vahet, kas vene versioon või mingi EU - inglisekeelne on anyway
samas originis on saada ultimate edition upgrade 10€ eest, seega kui mingi hea hinnaga saab, siis tasub ka see ära võtta
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
01.09.2013 21:21:32
|
|
|
1) Keegi teab, kuidas Career: Player modes volley accomplishmentid võimalikult lihtsalt ja väikse ajakuluga ära teha? Tahaks nagu shot powerit oma karakterile juurde (praegu see alla 80), aga seda ei kipu väga palju tulema, olgugi et palju pealelööke teen kaugelt. Shot powerit saaks juurde need volley asjad ära tehes, aga suht raske volley'ga skoorida seal...
2) Sprint speedi ei taha ka üldse juurde tulla mingipärast enam mu karakterile samas modes (see on hetkel 81). Kuidas seda juurde saada?
3) Mis värk selle "win the league" accomplismentiga on player careeris? Mitu korda juba oma tiimiga liiga ära võitnud - nii Serie A kui ka La Liga - aga ei saa seda ikka tehtud. Kas selleks, et see accomplishment ära teha, peab olema meeskonna kapten vms?
Mängin muidu careeris CAM positsiooni
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Artyr615
HV kasutaja
|
01.09.2013 21:29:29
|
|
|
Aga kas on mõtet tellida? Mis soovitate Telliks ära, aga siis kuu aega oodata mdea, samas saab poole kuu pealt juba web appi pelada . A ja fifaga veel selline probleem, et miks tippklubide meeskondadel on kõigil samasugused buutsad(valge mustaga). Näiteks, kui mängin Real vs. Barca, siis kõigil mängijatel must valged lambised puutsad. Samas väiksema reitinguga klubidel on kõik korras
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.09.2013 21:30:15
|
|
|
1) Keegi teab, kuidas Career: Player modes volley accomplishmentid võimalikult lihtsalt ja väikse ajakuluga ära teha? Tahaks nagu shot powerit oma karakterile juurde (praegu see alla 80), aga seda ei kipu väga palju tulema, olgugi et palju pealelööke teen kaugelt. Shot powerit saaks juurde need volley asjad ära tehes, aga suht raske volley'ga skoorida seal...
2) Sprint speedi ei taha ka üldse juurde tulla mingipärast enam mu karakterile samas modes (see on hetkel 81). Kuidas seda juurde saada?
3) Mis värk selle "win the league" accomplismentiga on player careeris? Mitu korda juba oma tiimiga liiga ära võitnud - nii Serie A kui ka La Liga - aga ei saa seda ikka tehtud. Kas selleks, et see accomplishment ära teha, peab olema meeskonna kapten vms?
Mängin muidu careeris CAM positsiooni  |
see win the league tundub bugine olevat
volleyd saad lihtsalt, kui mängid muidugi kõikide meestega, mitte ainult oma proga
paned sliderid nii, et vastane oleks aeglane ja sinu mehed nobedad
mängid oma ründajad laiali ja peksad lob passe oma mehele - lihtsam, kui oma careeri mehel pea siniseks värvid vms, siis lihtne märgata
pmst näed sa accomplishmenti juures lenasti ära, mida tarvis, et sprint speedi üles saada
muidugi juhul, kui pelad mitte virtual pro, vaid mingi pärismängijaga, siis polegi õrna aimu - mõni lihtsalt saab sprint speedi üles
ise pelan ojamaaga viimast careeri - tollel juba sprint 95 ja acceleration 93, finishing ka 85
overall on 81, 23a vana veel
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
02.09.2013 00:25:28
|
|
|
libe kirjutas: |
volleyd saad lihtsalt, kui mängid muidugi kõikide meestega, mitte ainult oma proga
paned sliderid nii, et vastane oleks aeglane ja sinu mehed nobedad
mängid oma ründajad laiali ja peksad lob passe oma mehele - lihtsam, kui oma careeri mehel pea siniseks värvid vms, siis lihtne märgata |
oi jeebus, ma vist ikka ei viitsi sellega jamada ja loodan, et järgmises FIFA-s ei ole volley accomplishmentidel nii tähtis roll
aga selle sprint speediga on see asi, et mul pole accomplishmentide all ühtegi sprint speed andvat challengit veel lahti lukustama - kõik asjad seal juba tehtud, mis mängijale kiirust juurde annavad...et siis mul polegi võimalik enam kiirust juurde saada?
Natuke ikka võiks ju juurde saada küll kiirust, sest praegu mu karakteri vanus 24 ja sprint speed 81. Pole pärismängija, vaid ise tegin selle ja hakkasin täiesti nullist mängima. Alguses oli mu pro üldse 17-aastane ja mängisin Portsmouthis Inglise neljandat liigat, praegu aga Barcas.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
02.09.2013 00:33:34
|
|
|
volleyd on lihtsad
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvvu
HV vaatleja
|
03.09.2013 18:57:13
|
|
|
Tänud! |
Võin aitada nii palju kui tean ja oskan, ära võta 100% seda kõike.
1)Sama liiga ja rahvuse jah, treener on ka nüüd vist liiga/rahvusega.
2)FIFA 14 on 10 divisioni, alustad bronze tiimiga div 10-st, pead saama teatud arv punkte, et pääseda järgmisse divisioni.Ühes divisonis on kümme mängu.
3)Ajagraafikut pole, mängid siis kui ise soovid
4)Sulle peaks tulema "packs"ide alla iga esmaspäev tasuta pakk
5)Mängijad ei vanane, alguses kui saad mängija pakist on neil 7 contracti, neid pead juurde panema, kui otsa saab.
6)Web app tuleb 15 sept.Kui mängisid FIFA 13 samal konsoolil või ss PC-l, ss saad "Loyalty Packs", eelnevad fifad olnud 2 kuld pakki mängijatest, kus gold,silver ja bronze sega. Kui saad midagi head, jäta alles, sest kui päris mäng välja tulevad, lähevad head mängijad hinda.Tradeda tuleb palju, osta odavalt ja müüa kallimalt. Vähemalt on need, kes konsoolidel FIFA 14 mängida saanud, et strength on päris tähtis, kuigi siis polnud see veel päris täis mäng, kuigi lähedane. Nad soovitand osta tugevaid ja kiireid ründajaid, võivad hinda minna.Ise mängin konsoolil, seega ei tea, kas PC-l tuleb samamoodi. Mõni ajab endale 100k selle web appi nädalaga kokku.
Ei tea, kas tuleb PC-l samamoodi, aga ma ei arva, et midagi teistmoodi tuleb.Aga see lihtsalt minu kogemus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
03.09.2013 19:57:27
|
|
|