Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA neo märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.10.2012 16:05:38 vasta tsitaadiga

karuke, pigem oli küsimus selles, et mida on soov saavutada.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 28.10.2012 20:46:06 vasta tsitaadiga

Soov oleks saavutada kiire süsteem, ennem kui järgmine androidi telefon mööda seina puruks lendab. Antudhetkel ma juba kaalun WP8 ja Nokia vaatamist. Vahepeal mõtlesin ka iPhone aga hind on ikka liiga jõhker. Hetkel on näiteks sedasi, tahan kiiresti helistada siis esimese kliki tegemisest kuni reaalse esimse helistamise tooninini orjeteeruv aega 15-20 sec. Vana moblaga (w810) 3-5 sec.

mikk36 kirjutas:
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.10.2012 20:55:28 vasta tsitaadiga

karuke, sellise asja kohta raske kirjutada õpetust.
On sul soov muuta olemasolevat süsteemi kuidagi kiiremaks?
Soov asendada olemasolev süsteem mõne teise süsteemiga?
Teise kohta oskan suunata ja õpetada, et kuidas seda läbi viia, esimese kohta eriti mitte.
Teise punkti osas ei ütle aga mina et millist teist süsteemi valima peaks. Igal inimesel omad eelistused, minu eelistus on hetkel CM10.
tagasi üles
Adebisi
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2012 21:50:10 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:
Soov oleks saavutada kiire süsteem, ennem kui järgmine androidi telefon mööda seina puruks lendab. Antudhetkel ma juba kaalun WP8 ja Nokia vaatamist. Vahepeal mõtlesin ka iPhone aga hind on ikka liiga jõhker. Hetkel on näiteks sedasi, tahan kiiresti helistada siis esimese kliki tegemisest kuni reaalse esimse helistamise tooninini orjeteeruv aega 15-20 sec. Vana moblaga (w810) 3-5 sec.

mikk36 kirjutas:

Helistamise kiiremaks saamiseks proovi exDialer'it marketist. Ray'l andis vähemalt tuntava vahe nii GB kui ICS puhul.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 29.10.2012 00:26:14 vasta tsitaadiga

No sõbral oli miski huawei luts, millel oli kohe algselt miski custom ROM peal MIU või midagi sellist ja no kurat see lippas nii et vähe polnud. Mina aga näen sõna otseses mõttes, kuidas need iconid vahepeal tekivad, täpselt nagu taustal istuks midagi ja sööks ressurrse. Lisaks on seda sony paska ka seal niipalju peal, mida ma ei kasuta aga maha installida ei saa, kopp on ees sellest. Seeag ma arvan et kõik ROMi'd peale originaali oleks kiired selle peal.
tagasi üles
hardi76
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.10.2012 10:23:03 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:
No sõbral oli miski huawei luts, millel oli kohe algselt miski custom ROM peal MIU või midagi sellist ja no kurat see lippas nii et vähe polnud. Mina aga näen sõna otseses mõttes, kuidas need iconid vahepeal tekivad, täpselt nagu taustal istuks midagi ja sööks ressurrse. Lisaks on seda sony paska ka seal niipalju peal, mida ma ei kasuta aga maha installida ei saa, kopp on ees sellest. Seeag ma arvan et kõik ROMi'd peale originaali oleks kiired selle peal.

Ma küll ei saa aru millest sa räägid. Mul on sama tel ja tehaseseadetes soft, peal ICS 4.0.4. Mingeid üleliigseid rakendusi ja jura peal pole. FB on kinni keeratud ja toimib täiesti rahuldavalt. Kui sul need ikoonid seal ilmuvad jne siis sul on RAM täis mingit jama, mille oled ise tekitanud.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 29.10.2012 22:04:04 vasta tsitaadiga

Otseloomulikult ise ja meelega. Kui midagi installida ei tohiks siis ei tohiks asja ka nutitelefoniks nimetada. RAM'i on vaba miski 120 mb. Aga jah Sony on ikka korralik kooner olnud isegi 1-2Gb ei suutnud sisse panna. Ok see pole hetkel tegelt teema. Küsimus on kas, mõne mõstlikuma ROM'iga kus seda SOny mudru kaasas pole saaks asja kiiremaks.

hardi76 kirjutas:
karuke kirjutas:

Ma küll ei saa aru millest sa räägid. Mul on sama tel ja tehaseseadetes soft, peal ICS 4.0.4. Mingeid üleliigseid rakendusi ja jura peal pole. FB on kinni keeratud ja toimib täiesti rahuldavalt. Kui sul need ikoonid seal ilmuvad jne siis sul on RAM täis mingit jama, mille oled ise tekitanud.
tagasi üles
b88
HV kasutaja
b88

sõnum 30.10.2012 12:11:33 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:
Otseloomulikult ise ja meelega. Kui midagi installida ei tohiks siis ei tohiks asja ka nutitelefoniks nimetada. RAM'i on vaba miski 120 mb. Aga jah Sony on ikka korralik kooner olnud isegi 1-2Gb ei suutnud sisse panna. Ok see pole hetkel tegelt teema. Küsimus on kas, mõne mõstlikuma ROM'iga kus seda SOny mudru kaasas pole saaks asja kiiremaks.

Tõeliselt hea ja kiire ROM: [ROM] [Neo-NeoV] [ICS 4.0.4] JJ's HYBRID ROM v3.3b (HotUpdate) ROM Control | 12 Aug |
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 02.11.2012 21:19:17 vasta tsitaadiga

Tänud, installisin ära ja (peale mõnda katset) töötab see telefon nagu ta oleks pidanud kohe olema, st igasugune crap maas ja kiire.

b88 kirjutas:
karuke kirjutas:

Tõeliselt hea ja kiire ROM: [ROM] [Neo-NeoV] [ICS 4.0.4] JJ's HYBRID ROM v3.3b (HotUpdate) ROM Control | 12 Aug |
tagasi üles
raix022
HV kasutaja
raix022

sõnum 18.12.2012 18:02:00 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:
Tänud, installisin ära ja (peale mõnda katset) töötab see telefon nagu ta oleks pidanud kohe olema, st igasugune crap maas ja kiire.

b88 kirjutas:
karuke kirjutas:

Tervist,
Endal sama mure, et venib nagu tatt.. ja õigejutt- kinni ei taha ka eriti midagi keerata, kuna siis poleks ju enam nutikas...

Said asja probleemivabalt peale? nüüd peale mõnda kasutusaega ja programmide installimist on ikka stabiilne?

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 18.12.2012 23:41:53 vasta tsitaadiga

raix022 kirjutas:

Tervist,
Endal sama mure, et venib nagu tatt.. ja õigejutt- kinni ei taha ka eriti midagi keerata, kuna siis poleks ju enam nutikas...

Said asja probleemivabalt peale? nüüd peale mõnda kasutusaega ja programmide installimist on ikka stabiilne?

Panin ka endal selle peale. Aku kestab 3x-4x rohkem, sama kasutuse juures.
1 kord on kokku jooksnud, aga muidu stabiilne ja kiire.

karuke
Kreisi kasutaja
karuke

sõnum 08.01.2013 12:25:11 vasta tsitaadiga

Vastan ka siia, mis sõnumisse panin:

Kiirelt ja Väga hästi toimis senimaani kui ma võõrad appe ei installinud. Hästi toimis ta senikaua kuniks ma vaba ruumi jätsin sinna 150mb kanti, kui 100 peale kukub läheb asi juba nutuseks. Selle ROMi eelis on see, et see Sony jama on maha installitud ja selle võrra on muudele appidele rohkem ruumi.

Installimine läks suht ladusalt kui ma lõpuks selgeks sain kuidas asi käib. Oli vist sedasi, et kõigepealt Kernel ja siis ROM.

HDMI'd pole katsetanud ... nüüd katsetasin ja korra võttis ette ja kõik pärast seda kui oli pilti flippinud siis enam ei võta, ei aita ka restart, samas kui see mini HDMi külge ühedada siis loksub see asi kahtlaselt, Sul ka? maybe läksid pesad katki. Pole samas nagu jõudu rakendanud.

Kaamera töötab kenasti. eesti keelt ka ise ei kasuta aga spellerit pole ja see inglise oma käib näiteks väga närvidele kuna enamus eesti keelseid sõnu tahab ära parandada. eesti keelne menüüde valik on olemas.

Avastasin või noh väga pikalt on olnud selline jura, et Data ühendus kukub tagant ära, ei aita miski muu kui restart ainult. Kas androidi kiiks või EMT või Neo V jama ei oska öelda. Plaanin vaikselt selle mobla mahamüümist, niiet kui kellelgi huvi peaks olema andku teada.

raix022 kirjutas:
karuke kirjutas:

b88 kirjutas:
karuke kirjutas:

Tervist,

tagasi üles
target
Kreisi kasutaja
target

sõnum 19.04.2013 15:22:56 vasta tsitaadiga

karuke kirjutas:

HDMI'd pole katsetanud ... nüüd katsetasin ja korra võttis ette ja kõik pärast seda kui oli pilti flippinud siis enam ei võta, ei aita ka restart, samas kui see mini HDMi külge ühedada siis loksub see asi kahtlaselt, Sul ka? maybe läksid pesad katki. Pole samas nagu jõudu rakendanud.

HDMI toimib minul ilusti.

Aga avastasin, et video kõne ei saa teha selle ROM'ga.

POZ
HV vaatleja

sõnum 16.05.2013 22:34:27 vasta tsitaadiga

Kuidas on lood teistel kasutajatel Xperia Neo V`ga?
Naisel ca poolteist aastat vana Neo V. Viimasel ajal on telefon hakanud end pidevalt taaskäivitama. Täna olevat seda jama teinud juba väga mitu korda. Samas, kui töötab siis muretult. Vedeleb laua peal ja mingil hetkel küsib jäll pin koodi ehk siis on restartinud millegipärast.
Kas on kellelgi sarnaseid jamasid olnud? Kas peaks pöörduma garantii poole või aitab softi värskendus?

Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 16.05.2013 22:40:47 vasta tsitaadiga

Mina laseks softi üle.
Mul töötab nagu 5 kopkat ja mingeid anomaaliaid ei esine.
Lihtsalt vanaks hakkab jääma jõudluse poolest icon_rolleyes.gif
Kaks kuud puudub kahe aasta täitumisest.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 16.05.2013 22:42:09 vasta tsitaadiga

proovi tehase seadete taastamist, enne kui garatiise lähed
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 21.08.2013 14:21:16 vasta tsitaadiga

Kuna tõenäoliselt sony neole enam uuemat androidi välja ei lase, siis otsisin oma neo -le (mt15i) sobivat jupp aega ja proovisin erinevaid variante, nüüd olen jõudnud sellise koosluseni - kernel Neo Fusion 5.5 , rom - Super Jelly Bean 6.0 Neo V, listaud Neo MT15i Patch SJB 5.5 only, ja gapps-jb-2012011-signed.

governor smartassv2, io scheduler sio
enamus google synce keelasin ära, kui vaja, siis meili tsekkan käsitsi.
Peale käivitamist disablen google play services -e
Esimene öö kulus 10 tunniga akut 4% Päev juhtus selline keskmisest karmim, ~50 minutit waze, korduvad meili ja fb chekkimised, paari pildi postitus, natuke pildistamist ja filmimist, õhtuks oli akut järel veel 40%
võrreldes stockiga kaotab hdmi äljundi ja 720p filmimise, võidab aga oluliselt mälu.

ehk on kellelegi abiks
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.08.2013 16:05:10 vasta tsitaadiga

vallo, ise olin laisk ja emale telefoni ära andes panin lihtsalt uusima CM 10 peale koos tolle kerneliga. Ainult natukene kõnesi ja äratusi tehes kestis 6 päeva ära.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.08.2013 19:23:55 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
vallo, ise olin laisk ja emale telefoni ära andes panin lihtsalt uusima CM 10 peale koos tolle kerneliga. Ainult natukene kõnesi ja äratusi tehes kestis 6 päeva ära.

6 päeva icon_eek.gif
Seisis laual...?
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 21.08.2013 20:58:56 vasta tsitaadiga

Netti sees pole, 2g võrgus, täiesti usutav.
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

sõnum 22.08.2013 09:31:13 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

Minul ei kippunud cm10 õhtuni kestma, kui hommikul laadijast võtsin.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 22.08.2013 09:41:15 vasta tsitaadiga

Mirage kirjutas:
Netti sees pole, 2g võrgus, täiesti usutav.
Nett jah keelatud, pole vastavat paketti ega vajadust selle järgi. Wifi sees, 2G/3G, automaatne heledus, hommikused äratused ja mõned kõned päeval.
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 22.08.2013 13:18:36 vasta tsitaadiga

Endal kestis mäletamistmööda mõõduka helistamisega CM9ga (2G lukustatud/data-sync off, Wifis sync on, automaatne heledus) nii 2,5 kuni 3 päeva.
Kommentaarid: 331 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 280
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 23.08.2013 00:16:10 vasta tsitaadiga

Kuna enda telefoni aku oli tühjavõitu, siis võtsin oma vana Neo asendustelefonina kaasa. Ununes see aga ära ja jäi seljakotti kuniks ma avastasin ta üle nädala hiljem.
Aku siis oli veel päris täis.
Eksperimendi mõttes mõtlesin, et kaua suudan siis välja venitada ilma laadimata ja tulemus on siis selline:
Spoiler Spoiler Spoiler

Tõsi, enamus ajast istus lennurežiimis. Aeg-ajalt lülitasin lennurežiimi välja et kontrollida ega mõni SMS ei ole tulnud.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 23.08.2013 00:33:43 vasta tsitaadiga

Whoa.
Kommentaarid: 331 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 280
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA neo mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.