Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Varia »  Tele2 juht: oleks hea, kui inimesed Apple´i tooteid ei ostaks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Uhuu
HV kasutaja
Uhuu

sõnum 30.04.2013 10:36:47 vasta tsitaadiga

Äppel Äppeliks, aga antud juhul on ikka küll "pada sõimab katelt" olukorraga, eks Tele2 kooriks ka õunalt hea meelega 7 nahka kui ainult saaks, vaevalt nad oma klientide maksejõuetuse pärast muretsevad.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 30.04.2013 10:43:07 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Rasmus kirjutas:
Minule isiklikult ka Apple tooted sümpaatsed ei ole. Minu arust on tegemist mõttetult üleshaibitud brändiga, mille eest rahvalt mõnuga raha kooritakse. Tehniliselt on sisu täiesti võrreldav konkurentidega.

Mida konkurentidel aastal 2007 iPhone'i kõrvale panna oli? Või koostekvaliteedilt praegugi? Numbrid loovad illusiooni võrreldavusest tihti vaid paberil. Aga sa oled piisavalt tehnikainimene, et seda isegi teada.

Üks räägib olevikust ja siis tuleb keegi applet kaitsma, rääkides minevikust. Ega jah, Apple tooted ongi minevik ju praeguseks.

6 aastat tagasi polnud tõesti midagi kellelgi kõrvale panna, aga see oli KUUS aastat tagasi.
Ja kui minevikku tahad ikka ronida, siis peaksid kohe nägema, mida kõike Apple esimesena pole teinud, mis mingist otsast enam innovaatilised pole olnud.

Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.04.2013 10:48:27 vasta tsitaadiga

Mulle Apple'i tooted iseenesest meeldivad, vaatamata sellele, et nende hind ja poliitika on "pisut" väärastunud.
Kommentaarid: 738 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 557
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 30.04.2013 10:52:13 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Rasmus kirjutas:
Minule isiklikult ka Apple tooted sümpaatsed ei ole. Minu arust on tegemist mõttetult üleshaibitud brändiga, mille eest rahvalt mõnuga raha kooritakse. Tehniliselt on sisu täiesti võrreldav konkurentidega.

Mida konkurentidel aastal 2007 iPhone'i kõrvale panna oli? Või koostekvaliteedilt praegugi? Numbrid loovad illusiooni võrreldavusest tihti vaid paberil. Aga sa oled piisavalt tehnikainimene, et seda isegi teada.

Mis Applel Nokia 5110'le oli aastal 1998 vastu panna?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 30.04.2013 12:03:55 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
Tehniline pool, CPU võimsus, RAMi kogus on Applel pigem kehvem kui konkurentidel. Eriti praegu kui iga nädal lastakse järjekordne Android välja, mis on veel parem kui eelmine ning tootjatugi lüheneb hirmuäratava kiirusega. Samal ajal on 2010 aasta iPhone4 seni kaasegse softiga ning kasutamine (brausimine, programmide avamine, nendes toimingute tegemine, telefoniraamatus otsimine jne) kas sama sujuv või isegi pigem sujuvam kui uusimad quadcored uusima Androidiga.
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 146
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 30.04.2013 15:04:40 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Ja mis hüperkoostekvaliteeti see apple siis täpselt ikkagi pakub? Mul on kasutusel täiesti edukalt ja probleemivabalt 2010. aastal ostetud HTC DHD. Ei lagune korpus, sisu töötab ka nii nagu peab. icon_rolleyes.gif Et mis koostekvaliteet see täpselt siis kehvem peaks olema? Olen seda kivipõrandale maha ka pillanud, ikka töötab. Pakun et iphone klaaskest oleks kildudeks olnud.

Koostekvaliteet iseloomustab pigem komponentide valmistamise ja sobitamise täpsust ning materjalivalikut kui vastupidavust hoopidele kivipõrandalt. Võta pihku kasvõi iPhone'i laadija ja pane mingi samsa või SE oma sinna kõrvale... Või kasvõi täpselt sama kujuga 3rd party toodang. Vahe on kaugelt märgatav.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Taun0
HV veteran
Taun0

sõnum 30.04.2013 15:05:51 vasta tsitaadiga

seeMees kirjutas:
Mul töö spetsiifika tõttu olemas nii Samsungi Galaxy kui iPhone. Samuti iPad ja Samsungi tahvel.
Mis te arvate, kumba firma tooted riiulil seisavad ja vaid testimise jaoks sisse lülitatakse?

Kumb siis? icon_biggrin.gif Turuosa järgi vaadates (ios vs droid) pakuks et seisab apple icon_razz1.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mahno
HV kasutaja

sõnum 30.04.2013 16:09:14 vasta tsitaadiga

Sõbrad, aga mis mul ostjana vahet on - kas minu ostu pealt teenib Tele2 või Apple? Rahast olen ilma niikuinii.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
gen
HV kasutaja
gen

sõnum 01.05.2013 00:52:36 vasta tsitaadiga

nagu öelda, ka halb reklaam on reklaam, ega nüüd keegi tema ütluse peale küll midagi ostmata ei jäta, ja tele2 ikka ju kasutab Apple tooteid mingites auhinnad mängudes jne
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 01.05.2013 23:28:03 vasta tsitaadiga

Tel olen isegi Õuna otsas ja ma arvan, et iga viimanegi euro on seda ostu väärt olnud.
Telefoni teeb asjalikuks selle soft mitte vaid raud.
Läppar on jälle win baasil kuna ei ole ühtegi airi kus sees oleks kõik mulle vajalik olemas alustades ID kaardilugejast jne...
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
hervor
HV kasutaja

sõnum 03.05.2013 09:59:04 vasta tsitaadiga

Nii nagu mina aru saan, siis Tele 2 juht vihjab nagu sellele, et kui Apple müüb telefoni neile hinnaga X, siis tahab ta, et Tele 2 müüks selle edasi hinnaga X-Y. Tegelikult tulevad kulud kah mängu ja tegelik müügi- ja ostuhind on midagi sellist X+Y < X+Z, kus Z on kulud, aga kahjumi näitamiseks sai valitud lihtsam näide.
LHV võttis kätte ja avaldas Apple kvartalitulemused lhv.delfi.ee/news/4704445 ja seal oli välja toodud ka telefonide keskmine müügihind

Kuna minul pole õrna aimugi mis hinnaga Apple telefonid poes on, siis äkki keegi kommenteerib kas sel jutul võib mingi põhi all olla.

Lisamata jäi see, et mobiilsidefirmad on sellega nõus lootuses saada/hoida maksvaid kliente, kes teenuseid tarbides selle vahe ilusasti tagasi toovad, aga tundub, et nad saavad rohkem noori ja muidu vaeseid, kel teenuste tarbimiseks väga raha ei jätku.
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 03.05.2013 18:29:15 vasta tsitaadiga

Eks tänapäeval ole telefonid suuresti moeasjad ja sellepärast iPhone 5 nii palju osteti. Arvan, et oleks pigem mõttekam märksa soodsama hinna eest osta (kui üldse) pea sama hea iPhone 4, aga inimestel vaja ju moega kaasas käia ja just see kõige uuem mudel endale osta. Üsna mõttetu teguviis - sellise rahvamassi pärast, kes niimoodi mõtlematult raha kulutavad Apple logo peale, ei muudagi Apple oma poliitikat ja hindu. Ise pole kunagi ühtki Apple toodet ostnud ega soovigi osta just Apple'i suhtumise ja hindade tõttu (ikka palju odavamalt saab sama hea toote).
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Anti

sõnum 03.05.2013 19:12:36 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
poliitikat ja hindu. Ise pole kunagi ühtki Apple toodet ostnud ega soovigi osta just Apple'i suhtumise ja hindade tõttu (ikka palju odavamalt saab sama hea toote).
jube lugu, kui firma poliitika pärast jätakse rämehead asjad ostmata. Ei koti mind ükski poliitika, Jobs, suhtumine ega hind, kuni tehakse asju, mis tõesti on head, intuitiivsed ja kasutajasõbralikud. Veits sinisilmne, aga nii ta on. icon_razz1.gif

tsitaat:
Ise pole kunagi ühtki Apple toodet ostnud...
aga kasutanud?
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 03.05.2013 20:55:53 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et see väljaütlemine rootslaste poolt on tegelt hea kampaania thumbs_up.gif
tagasi üles
hitimees
Kreisi kasutaja

sõnum 03.05.2013 21:08:27 vasta tsitaadiga

kui nüüd selline teema on..
mul kinda suuruseks 10. ja no vot krt roolis olles ei suuda S2 või S3 maili kirjutada. mis värk androidil puutetendlikusega on ???
iphone 3ga ja ega 4 sellist häda pole oknud.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 03.05.2013 21:10:08 vasta tsitaadiga

hitimees kirjutas:
kui nüüd selline teema on..
mul kinda suuruseks 10. ja no vot krt roolis olles ei suuda S2 või S3 maili kirjutada. mis värk androidil puutetendlikusega on ???
iphone 3ga ja ega 4 sellist häda pole oknud.

Roolis olles ei kirjutata maili!
edit: mis see puutetundlikus siia teemasse puutub?

viimati muutis tiitise 03.05.2013 21:14:14, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
hitimees
Kreisi kasutaja

sõnum 03.05.2013 21:12:58 vasta tsitaadiga

roolis olles ei sööda, räägita ega lase naisel ........a samuti.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 03.05.2013 21:47:24 vasta tsitaadiga

Tõesti, mis see puutetundlikkus siia puutub?

Kui ekraani suurusega probleem, siis valinud lihtsalt endale sobivama ekraaniga telefon.

Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 03.05.2013 21:59:56 vasta tsitaadiga

Vb ma ei tea asjast piisavalt, aga kas mitte isegi iföön5 ei toeta tavaliste kinnastega puudutamist?
Juhtivate kinnastega töötavad samas enamus touchscreen tooteid. Õunakese ja säärastele on ka neid kinnaste otsesse käivaid nublakaid, millega saab neid ekraane siis näppida edukalt.
Samas kas mitte mõni uuem androidi lipulaev tavaliste kinnaste kaudu ekraani juhtimisega hakkama ei saanud? Võin ka eksida.

Samas on olnud endal juhuseid kus töökinnas, kus pealmine kumm kannatada saanud ja sünteetiline riie all, liigutab nii Ipadi kui ka androidi ekraani ja praktiliselt sama täpselt kui näpuga, tõsi, päädi liigutas vähe paremini. Samas sain uue samasuguse kinda, kus kummine kate peal ja loomulikult enam ei toiminud. icon_lol.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 03.05.2013 22:08:30 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Vb ma ei tea asjast piisavalt, aga kas mitte isegi iföön5 ei toeta tavaliste kinnastega puudutamist?
Juhtivate kinnastega töötavad samas enamus touchscreen tooteid. Õunakese ja säärastele on ka neid kinnaste otsesse käivaid nublakaid, millega saab neid ekraane siis näppida edukalt.
Samas kas mitte mõni uuem androidi lipulaev tavaliste kinnaste kaudu ekraani juhtimisega hakkama ei saanud? Võin ka eksida.

Samas on olnud endal juhuseid kus töökinnas, kus pealmine kumm kannatada saanud ja sünteetiline riie all, liigutab nii Ipadi kui ka androidi ekraani ja praktiliselt sama täpselt kui näpuga, tõsi, päädi liigutas vähe paremini. Samas sain uue samasuguse kinda, kus kummine kate peal ja loomulikult enam ei toiminud. icon_lol.gif

Lihtsalt mainin, et ta kirjeldas käe suurust. Polnud juttu sellest, et kinnast kasutaks icon_biggrin.gif

Aga Sony-l on näiteks kindaga kasutatavad telefonid olemas.

kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 03.05.2013 22:22:41 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Tõesti, mis see puutetundlikkus siia puutub?
.

seda, et ka oma suurt ning mõhnaste sõrmedega ei õnnestu mitteõuntega (pole ekraani suurus teemaks) ilma pideva parandamiseta teksti sisestada. sellest rääkimata, et praegune LG on nii puutetundlik, et toimetab ka taskus omapäi edasi
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 03.05.2013 22:30:03 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
RedFusion kirjutas:
poliitikat ja hindu. Ise pole kunagi ühtki Apple toodet ostnud ega soovigi osta just Apple'i suhtumise ja hindade tõttu (ikka palju odavamalt saab sama hea toote).
jube lugu, kui firma poliitika pärast jätakse rämehead asjad ostmata. Ei koti mind ükski poliitika, Jobs, suhtumine ega hind, kuni tehakse asju, mis tõesti on head, intuitiivsed ja kasutajasõbralikud. Veits sinisilmne, aga nii ta on. icon_razz1.gif

tsitaat:
Ise pole kunagi ühtki Apple toodet ostnud...
aga kasutanud?

Tuletab meelde, kuidas õel oli häda iPodi/iTunesi kasutamisega. Mina Apple tooteid ei poolda ja samas õde tahtis iPodi, siis ma sünnipäevaks eelmine aasta ostsingi talle.
Mitmeid kordi tulnud minu juurde jutuga, et ei oska laule peale panna/kustutada jne, kuigi android telefonil oskab ta seda ilusti.
Aga kuna Apple teeb nii kasutajasõbralikke tooteid, siis lasin tal ise välja nuputada. Ma millegipärast kahtlen, et ta on praeguseks iTunesiga viitsinud jamada icon_biggrin.gif

Ja ega minu kogemuste põhjal pole iOS/iTunes jms nendega seotud midagi kasutajasõbralikumad androidist. Ütleks pigem, et kasutajavaenulik on.

Aga eks see ole lihtsalt minu arvamus asjast. Tõde pole kõigi jaoks sama.

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.05.2013 22:37:10 vasta tsitaadiga

androidil liigitatakse pudinäplus puuete alla ja seda annab seadistada icon_razz.gif täitsa stockis, ei mingeid häkke...

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 03.05.2013 22:47:16 vasta tsitaadiga

Apple toodetega on minumeelest hädas ainult wini kasutavad inimesed.
Kes on poolelu maci ja ios tegelenud selliseid muresi ei tunne.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 03.05.2013 22:52:13 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
androidil liigitatakse pudinäplus puuete alla ja seda annab seadistada icon_razz.gif täitsa stockis, ei mingeid häkke...

Spoiler Spoiler Spoiler

Tahtsin just sama kommenteerida et pudinäplus tuleb androidil välja, ise kahjuks sama hädaga.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Varia »  Tele2 juht: oleks hea, kui inimesed Apple´i tooteid ei ostaks mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.