Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
soodent
HV Guru

|
02.02.2004 20:27:56
HV on paranenud! |
|
|
Julgesin küsida millal tuleb Heroes 5 ja selle demo ning tublid moded andsid vastulöögi ja kustutasid teema ning panid mulle ajapiirangu.Vot õige suhtumine.Eelmine kord soovitasin müügikuulutusi kuu aega mitte kustutada ja sõimati modede poolt läbi.Mehed tegelevad tõsise tööga ja tahaks neid kiita.Kõiki teisi hoiataks selliste ülbete teemade algatamise eest.Kõige parem kui siin üldse sõna ei võta.
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
02.02.2004 20:34:37
|
|
|
soodent,
tsitaat: |
Eelmine kord soovitasin müügikuulutusi kuu aega mitte kustutada
|
Mõned moderaatorid on ehk sõnakasutusega liiale läinud, kuid selles punktis tuleb küll öelda, et seda soovitust ei saa täita kahel põhjusel.
1. Tunduvalt suureneb andmebaasiserveri koormus, foorum muutub aeglaseks
2. Kasvab foorumi maht, kettapind on aga kallis
|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
02.02.2004 20:50:14
|
|
|
lukku, sellest on juba korduvalt arutatud..... nii modede foorumis, privas kui ka mujal
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
02.02.2004 21:50:55
|
|
|
Kui kellegi vastu on pretensioone, teatage sellest kellelegi, keda usaldate. Lõppude lõpuks on meil Tanel ja nevermind. See siinne lõualõksutamine on tühikargamine
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
0 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
02.02.2004 23:15:32
|
|
|
Ok nüüd olen vait ,sest kiita ka ei tohi...
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
03.02.2004 11:07:56
|
|
|
Julgesin küsida millal tuleb Heroes 5 ja selle demo ning tublid moded andsid vastulöögi ja kustutasid teema ning panid mulle ajapiirangu |
Tehke nüüd rumalale selgeks, mille vastu ta konkreetselt eksis? Lugesin reeglid läbi ja ei taipa...
Küsida millal mingi mäng välja tuleb on ju lubatud? Ja demo on mõeldud tasuta jagamiseks, tõmbamiseks võib linki anda küll, ükspuha kas asi asub Torus või piraatserveris? No hästi, viimast pole siiski vaja
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.02.2004 11:16:02
|
|
|
Sahib kirjutas: |
Julgesin küsida millal tuleb Heroes 5 ja selle demo ning tublid moded andsid vastulöögi ja kustutasid teema ning panid mulle ajapiirangu |
Tehke nüüd rumalale selgeks, mille vastu ta konkreetselt eksis? Lugesin reeglid läbi ja ei taipa...
Küsida millal mingi mäng välja tuleb on ju lubatud? Ja demo on mõeldud tasuta jagamiseks, tõmbamiseks võib linki anda küll, ükspuha kas asi asub Torus või piraatserveris? No hästi, viimast pole siiski vaja |
Üldiselt on see küsimus ise väga rumal. Iga taolise asja küsija mingu mängu kodukale, kui seal on infot, siis see on mingilgi määral usaldusväärne (arvesta tüüpilised venitamised siiski kah otsa). Kõik muu on kohvipaksu pealt ennustamine ja tühi läbu.
Kas sa tead, et siin eestis oleks nende mängude tegemine või keegi oleks otsekontaktis tõeliste tegijatega, kes siis siia oma firma saladusi reedavad???
Mina tõstsin korra tolle soodenti teema hinnapäringu alla, kuna ta küsis n.ö. abi selle hankimiseks ja sedasi ta mingil määral sinna mahtus... aga isegi see oli jama.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.02.2004 11:41:40
|
|
|
soodent kirjutas: |
Äkki keegi demo asukoha oskab öelda ja millal mäng tuleb. |
... see oli kõik, mida soodent'i uue teema post sisaldas, ometi on reeglites kirjas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=268437#268437
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=336239#336239
... oleks tegemist kasutajaga, kes alles eile foorumiga liitus, saaks veel aru, kuid soodent'i avatari all ilutseb liitunud: 09.04.2002, peaks nagu kohalike reeglitega juba kursis olema küll. Mängufoorumis kehtivad tiba karmimad reeglid, et ei tekiks liiga palju üldist loba, korduvaid või sisutuid teemasid. Mängud juba kord on selline valdkond, et sellest huvituv kasutajaskond on reeglina küllalki noor ja üsna aldis igat sorti keelatud tegevusele, ning kõik see, millest tahame foorumi puhtana hoida, kipuks muidu just Mängufoorumisse kogunema, kui seal korda ei hoia !
Kui soodent oleks järgmises teemas (teema Prügikastis) oma veast aru saanud ja teemat nõuetekohaselt täiendanud, oleks teema Mängufoorumis praegu olemas, kuid tema otsustas teistmoodi käituda, mille tulemusena ka "Aeg maha 10" staatuse välja teenis.
Siiski on tal veel võimalus oma viga parandada ja soovitud mängu kohta teema teha, kuid seda siis nõuetekohaselt !
Ette öeldes - tahaks näha allikat, kust pärineb info, et Heroes 5 on tegemisel ja demo saadaval, muidu võib igaüks väita, et kuulis mingist mängust ja nüüd rääkige, et see on tõsi - ega HV foorum turumuttide laadaplats pole ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
03.02.2004 12:34:34
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Küsida millal mingi mäng välja tuleb on ju lubatud? Ja demo on mõeldud tasuta jagamiseks, tõmbamiseks võib linki anda küll, ükspuha kas asi asub Torus või piraatserveris? No hästi, viimast pole siiski vaja |
Üldiselt on see küsimus ise väga rumal. Iga taolise asja küsija mingu mängu kodukale, kui seal on infot, siis see on mingilgi määral usaldusväärne (arvesta tüüpilised venitamised siiski kah otsa). Kõik muu on kohvipaksu pealt ennustamine ja tühi läbu.
Kas sa tead, et siin eestis oleks nende mängude tegemine või keegi oleks otsekontaktis tõeliste tegijatega, kes siis siia oma firma saladusi reedavad???
Mina tõstsin korra tolle soodenti teema hinnapäringu alla, kuna ta küsis n.ö. abi selle hankimiseks ja sedasi ta mingil määral sinna mahtus... aga isegi see oli jama. |
Demagoogia jätkub heroes 5 ei ole kodukal ,sest heroes 4 tegijad läksid pankrotti ja asjaga tegeleb Ubisoft kes ka asjast vähe infot annab.Hv otsing Heroes 5 kohta ei leidnud vastust ja veel on seal foorumis mitme mängu kohta samasuguseid arutelusi olnud.Sina beni ei ole minu teemade jamaks määraja kui ei suuda midagi argumenteerida.Rauafoorumis ärge küsige ka mingi asja kohta mida väljas pole.Minu teemas oli teise kasutaja antud link kus oli ubisofti esindaja ütlus ,et tuleb demo aga sul ju kiire kustutada ja politseinikku mängida-mängufoorumis mõtle ka ikka nõks.Tegelikult on kogu selle loo taga minu eelmine konflikt jumbuga parema HV pärast ja digebeni sai lihtsalt oma lojaalsust demonstreerida.
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.02.2004 13:05:35
|
|
|
... säärase suhtumisega jääb "Aeg maha 10" Sulle veel pikaks ajaks ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvdzoid_est
HV veteran

|
03.02.2004 13:09:51
|
|
|
Mehed tegelevad tõsise tööga ja tahaks neid kiita.
|
Samad sõnad.
Moded teevad tänuväärset tööd.
Minu lugupidamine samuti.
_________________ See on minu tagasihoidlik arvamus. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
03.02.2004 13:21:55
|
|
|
Tänud DigePenile! Seletas asja kenasti ära ja ilma ilkumiseta. Tubli mode
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
03.02.2004 13:50:08
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Mina tõstsin korra tolle soodenti teema hinnapäringu alla, kuna ta küsis n.ö. abi selle hankimiseks ja sedasi ta mingil määral sinna mahtus... aga isegi see oli jama. |
Demagoogia jätkub heroes 5 ei ole kodukal ,sest heroes 4 tegijad läksid pankrotti ja asjaga tegeleb Ubisoft kes ka asjast vähe infot annab.Hv otsing Heroes 5 kohta ei leidnud vastust ja veel on seal foorumis mitme mängu kohta samasuguseid arutelusi olnud.Sina beni ei ole minu teemade jamaks määraja kui ei suuda midagi argumenteerida.Rauafoorumis ärge küsige ka mingi asja kohta mida väljas pole.Minu teemas oli teise kasutaja antud link kus oli ubisofti esindaja ütlus ,et tuleb demo aga sul ju kiire kustutada ja politseinikku mängida-mängufoorumis mõtle ka ikka nõks.Tegelikult on kogu selle loo taga minu eelmine konflikt jumbuga parema HV pärast ja digebeni sai lihtsalt oma lojaalsust demonstreerida. |
No beni vasta siis kui suudad paistab et ei ole sa selleks võimeline.
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.02.2004 14:09:12
|
|
|
... minu seisukoht on juba välja öeldud, ei soovi sinna enam midagi lisada ja pole mõtet mind selleks ka provotseerida ...

viimati muutis DigeBeni 03.02.2004 20:02:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
03.02.2004 17:41:17
|
|
|
ootoot.. nagu ma aru saan küsis soodent "Äkki keegi demo asukoha oskab öelda ja millal mäng tuleb."
digebeni antud esimesel lingil olev reegel "...kui teema ei sisalda konkreetset küsimust/probleemi või teemas pole piisavalt asjalikku sisu, kustutatakse see ette hoiatamata ..." on ju täitsa täidetud (esitatud on konkreetne küsimus)
teisel lingil olev jutt "... lisan juurde, et kui vaja teha küsitlus mõne mängu kohta või lihtsalt tahad teada teiste arvamust, siis ei piisa kindlasti ainult mängu nimest ja lühilause vormis küsimusest..." ei käi üldse antud küsimuse kohta, kuna mingit küsitlust ega arvamust pole vaja, vaid konkreetset kuupäeva ja linki
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
03.02.2004 18:16:43
|
|
|
Modede ringkaitsest, kasutaja viisakusest ning põhjusest, miks said "Aeg Maha 10".
Tsitaat sisaldab muutmatul kujul sinu algatatud teema esimesest postitust "Mängufoorumis":
Digebeni kustutas eelmise päringu ilma põhjusi selgitamata.Moded siin foorumis viisakusest küll ei taipa.Stiilis käsin-keelan-poon ja lasen.See on kui väiksele inimesele anda võim.
|
Milline osa siin reeglitele vastab? Isegi küsimust ei ole esitatud!
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
03.02.2004 22:31:05
|
|
|
link :: digebeni vastus
Te ei vasta ju minu küsimustele üleval vaid esitate mingit absurdi.See lause on võetud PÄRAST seda kui digebeni kustutas mu teema mingit seletust andmata ja lõpuks kui küsisin siis ütles mis lingil... reeglite viimasest postist võid leida vihje ! Kas järgmisena küsid, kuna tuleb DOOM 10 ? Võiks ikka ise kah kodutöö ära teha, mitte niisama foorumisse postitada, mis pähe tuleb või sülg suhu toob ...
viimati muutis soodent 03.02.2004 22:35:48, muudetud 1 kord |
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
03.02.2004 22:32:09
|
|
|
link :: digebeni vastus
|
Viib minu ps-desse
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
03.02.2004 22:32:17
|
|
|
Te ei vasta ju minu küsimustele üleval vaid esitate mingit absurdi.See lause on võetud PÄRAST seda kui digebeni kustutas mu teema mingit seletust andmata ja lõpuks kui küsisin siis ütles mis lingil |
meie kahjuks sinu privaatsõnumite postkasti ei pääse.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvdzoid_est
HV veteran

|
03.02.2004 22:32:29
|
|
|
Miks sa annad linke oma postkasti, mida keegi ei näe?
_________________ See on minu tagasihoidlik arvamus. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
03.02.2004 22:47:17
|
|
|
Copy tema vastusest kustutamise kohta eelmises postituses.Seni olin viisakalt küsinud.Ärme ikka unusta ,et tegu mingi foorumiga ja mitte Kapo kodulehe hooldamisega.Kui keegi mulle näkku nii vastab siis kahetseb.Virtuaalruumis paistab kõik lubatud.Mina ei alustanud ülbe tekstiga.Digebeni suhtleb nagu valvur vangiga.
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
04.02.2004 01:28:23
|
|
|
Ei julge kohe sõna võtta. Kõik siin Kreisid kasutajad. Ise selline roheline.
Olles HV alles paar kuud olnud, tundub mulle see teema hirmuäratav. Tundub, et vanade kasutajate poole pole mõtet pöörduda. Võib viisakalt "vastu hambaid" saada. Üks esimesi teemasi, mis paneb kahtlema, kas HV foorum on õige koht kus aega surnuks lüüa.
Südant soojendav on lugeda Lamba kõike viimast kommentaari, kus ei ole kõige väiksemat sisu. Ainult pahatahtlik suhtumine. Ma loen teemat selleks, et infi saada, ning ma ei soovi saada teada, et "tõstame asja prügikasti seepärast et ta mulle ei meeldi". Teemade liigitamiseks/tõstmiseks on meil eraldi teema tehtud modede poolt.
Teisalt tuleb tunnustada HV modesid, et antud teema ei ole kohe "kuskile" ära kadunud.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
04.02.2004 01:33:05
|
|
|
386 kirjutas: |
Teisalt tuleb tunnustada HV modesid, et antud teema ei ole kohe "kuskile" ära kadunud. |
Miks peaks see teema ära kaduma? Palju kära ei millestki.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
lammas
HV veteran

|
04.02.2004 01:40:26
|
|
|
Hmm pahatahtlik suhtumine? Kust sa selle välja loed? Tõesõna ise küll mingi alatooniga seda posti ei kirjutanud.
Infot? Ole aus mis inffi sa siit enam saad? Laused: "Kui keegi mulle näkku nii vastab siis kahetseb", "See on kui väiksele inimesele anda võim" jne jne. Mis info siin enam on. Minujoaks on see teema millised on siin juba sadu olnud. "AAPPPIII...Miks mu teema ära kustutati"
See on õige, et minu eelmisel postil mingit sisu pole, sellepärast sai ka ette kirjutatud Räige OT.
See siiski avalik foormum mitte üksteise laimamise koht.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|