töötab veel suht ilusti aga klahvide plastikusse hakkavad vaikselt augud tekkima ja lisanupp on suht tuksis.. ostsin uuest peast..
G1 on suurepärane hiir, kasutan aastats 2007 ja teades kui palju ma mängisin ja ka hetkel mängin siis valu on see saanud meeletult. Aga vot välja näeb nagu uus ja kõik funkab.
Hea kujuga claw cripi jaoks, üks nupp võiks ainult pöidla all ka olla.
miski pole igavene.. jah G1 on üllatavalt mõnus käes hoida aga tahaks 1-2 lisanuppu veel lisaks ja muudetavat dpi-d..lisaks kui eelistada hiirega liikuda mängimisel minimaalselt (ranne toetub lauale ega liigu) jääb sel sensori tundlikkus nõrgukeseks...
ning puht füüsiliselt hakkab nuppude osa alla andma (lasen, hüppan, sihin kõik üle hiirenuppude)
Mul on Roccat Kone mis põhimõtteliselt sama kuid ainult paremakäelistele...kannatab mängida küll. Muidugi tundlikused ja värgid pidin poole võrre alla keerama.
mingeid kamme draiveritega ei ole? Lua skripte oled roti peal katsetanud?
Ma poel ühtegi anomaaliat ühegi funktsiooniga näinud.
Mul on Roccat Kone mis põhimõtteliselt sama kuid ainult paremakäelistele...kannatab mängida küll. Muidugi tundlikused ja värgid pidin poole võrre alla keerama.
Roccat Kone pudeneb sõrmede vahelt katki nagu lehttaignapirukas (ei ole töökindel). Suvaline logitechi odava klassi hiir. Momendil pole õnnestunud leida ühtegi töökindlat hiirt, hinnaklassist hoolimata tekivad paljudel hiirtel vasaku kliki anomaaliad (topeltklikid vms).
praegu sõelal Roccat Lua ja Logitech G300, eks vaatab poodides koha peal mis paremini käe järele on..
razer ei ole ambidext.. mul on vaja et ma ise saaks kasutada rotti ja et ka teised saaks sama arvuti taga olla ilma uut hiirt asemele ühendamata
ja edasi eks paistab kuidas võitjahiir veel omakorda bf3-s käitub..
praegu sõelal Roccat Lua ja Logitech G300, eks vaatab poodides koha peal mis paremini käe järele on..
razer ei ole ambidext.. mul on vaja et ma ise saaks kasutada rotti ja et ka teised saaks sama arvuti taga olla ilma uut hiirt asemele ühendamata
ja edasi eks paistab kuidas võitjahiir veel omakorda bf3-s käitub..
Ise kasutan Razer Diamondblacki mis on deathadderi optiline sõber
Mingi vennike oli täna ilusti ennast mingu accounti sisse seadnud, tegi platoone ja lisas sõpru ja muutis profiili pilti. Muidu poleks midagi aga tõbras kustutas mu sõbralisti pm tühjaks.
Mingi vennike oli täna ilusti ennast mingu accounti sisse seadnud, tegi platoone ja lisas sõpru ja muutis profiili pilti. Muidu poleks midagi aga tõbras kustutas mu sõbralisti pm tühjaks.
Endal oli pmst sama asi, tehti account sõpradest tühjaks ja nimi vahetati ära.
Razeril on päris mitu hiirt valmis mõlemakäelistele. Isegi kasutan läppariga ühte - Orochi. Päris 30 euro eest sealt neid aga ei saa. Suureks miinuseks Razeri puhul on minu jaoks support. Ostnud suhteliselt palju selle brändi tooteid: 5 hiirt, klaver, 2 paari klappe, helikaart... Aga tihti on nii, et korralikult toimivat softi peab veel tükk aega ootama. Mõnel juhul pole nad lõpuni veatuy softi suutnud luuagi!
muuda nii parool kui emailiaadress EA kontol.. mingi aeg lekkis neid kontosid ikka hulgi.. paljalt ettevaatuse mõttes ca kord kuus muudan ise oma konto maili/parooli
Teamkills kirjutas:
Razeril on päris mitu hiirt valmis mõlemakäelistele. Isegi kasutan läppariga ühte - Orochi. Päris 30 euro eest sealt neid aga ei saa. Suureks miinuseks Razeri puhul on minu jaoks support. Ostnud suhteliselt palju selle brändi tooteid: 5 hiirt, klaver, 2 paari klappe, helikaart... Aga tihti on nii, et korralikult toimivat softi peab veel tükk aega ootama. Mõnel juhul pole nad lõpuni veatuy softi suutnud luuagi!
sõltub kui käe järgi muud variandid on.. kui teistega ei saa "õiget" tunnet siis proovin razeri omi järgmisena.. tnx
ise kaalusin pikalt hiire ostu kuna olen sellekohapealt paras pedant.. kui ikka kätte ei istu, siis ei tule ka mingit mänguelamust, sai proovitud nii üht kui teist käe alla poes ja kõige paremini sobis logitech g400. kindel faktor oli ka, et peab saana n.ö on the fly seda dpi-d muuta
Endal juhtumeta Trust gaming series. Täpset mudelit ei tea kuid lihtsalt nii mugavo n, et ei taha enam elus tavalist hiirt kasutada.
Ja vastuvõtja on ka toodud pikendusega laua peale ,et vältida lägfesti _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Täitsa huvitav siin selles valguses lugeda, et ise kasutan mingit suvalist odavat Prismast ostetud hiirt ja ei kurda.
Olin ka varem sarnases seisus. Aga siis otsustasin soetada Razer Deathadderi ja no ütleme, et vahe on öö ja päev.
Praegu tööjuures on paras piin tavalist hiirt kasvõi lihtsalt niisama kasutada. Väga ebamugav kohe käes hoida.
Enne kui midagi head proovinud ei ole siis ei oska ka millestki puudust tunda.
Arvan ka, et hiirel suurt vahet ei ole. Mugavam on küll aga mängutulemust ta suht ei muuda olgu nii kallis kui tahes. _________________ Battlelog: eesti38
aim17, millist hiirt kasutad? see on üks neist asjadest, mida ei oska enne hinnata kui proovinud ei ole.
samas, kuna hiire sobivus ja mugavus ning vajalikud parameetrid on väga individuaalsed, siis täiesti võimalik, et sinu jaoks tõesti polegi vahet. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ise kasutanud igasuguseid hiiri aga peale rat 7 soetamist oli see minu käejaoks mugavamaid lahendusi,vähemalt ei olnud odav kerge junn mis mulle ükski ei sobinud.
Minu tulemused sellega ka paranesid.Piisavalt haaret,piisavalt raske istub peopessa ja näpud ei ole kuskilt üle,lennult muudetav dpi
Töö juures õnneks puutetundlik ekraan aga kui kohaliku hiire junni pihku võtan tuleb tahtmine see minema visata ei suuda üldse sellega tööd teha nii ebamugav on.
Hetkel kasutan tavalist hiirt: logitech m-uae96. Aga mingi aeg ostsin ka endale roccat kone 60-eurose hiire elionist just mängimise jaoks ja lootsin , et mu skoorid BF2,BF3 tõusevad vägevalt nagu igal pool foorumites lugenud olin, et "enne kui juba mängu jõuad on vaenlane surnud". Jutud olid umbes sellised:))
Aga peale nädalat proovimist sain aru, et mängu tulemust see suht ei muuda on vaid mugavam käes hoida ja see on ka kõik;(. Viisin elioni tagasi ja sain raha tagasi, kuna elionil on see nädala tagastamise võimalus, pidasin seda mugavaust liiga kalliks. V-o kui raha rohkem oleks lubaksin seda endale aga seda tulemust mida mina ootasin ei saanud. Ja ma ei mõista seda juttu kui räägitakse dpi muutmisest, proovimise jooksul sain aru, et mängimisel on vaid üks dpi tase normaalne, liiga aeglane on jama ja kiiremaks tehtes siis suht raske asjale pihta saada.Räägin just sihiku viimisest vaenlase peale, seda saan ka vana ja odava hiirega väga hästi tehtud. _________________ Battlelog: eesti38
aim17, olen ühel meelel, et dpi-d ei ole vaja muuta, aga seda ainult sellistel mappidel, kus liigungi AINULT jalgsi, seal hoian kõige madalama peal, aga kui vahel damavand peak või mõni muu map käima läheb, kus meeldib tankidega ringi rahmeldada, siis see aeglane dpi on ikka väga aeglane.. selleks, et tanki toru 180 kraadi teisele poole väänata, lihviks ma ilmselt hiiremati põlema enne
aim17, olen ühel meelel, et dpi-d ei ole vaja muuta, aga seda ainult sellistel mappidel, kus liigungi AINULT jalgsi, seal hoian kõige madalama peal, aga kui vahel damavand peak või mõni muu map käima läheb, kus meeldib tankidega ringi rahmeldada, siis see aeglane dpi on ikka väga aeglane.. selleks, et tanki toru 180 kraadi teisele poole väänata, lihviks ma ilmselt hiiremati põlema enne
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.