Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
01.12.2012 12:39:54
|
|
|
Etz kirjutas: |
ot: |
Ja jälle on see teema kapitaalselt võssa länud, ning digimuundunud Apple teemaks...  |
|
mis konkreetsemalt läks võssa?
Mark0 tõi välja senise Apple praktika ja tekib küsimus, kas ka pisipehme sama teed ei lähe...
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
01.12.2012 12:49:34
|
|
|
jägaja kirjutas: |
No ei tea, mida tegid teised op süsteemid ajastul, kui win95 restarti tahtis.
Viimane windows8 võimaldab taaskäivitamise vajadust päevi edasi lükata. Pole enam vahjadust iga nelja tunni järel jälle restarti edasi lükata. |
Linux käitus tollal samamoodi kui tänapäeval. :)
Nõus, saab edasi lükata. Aga MIKS on ÜLDSE vaja restarti teha iga väikese uuenduse peale? Pealegi kui kõik lahtiolevad teenused ei taastu 100% peale restarti. Mulle tundub, et Windowsi ülesehitus võiks olla parem ja modulaarsem.
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
146 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 12:55:15
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
KohviPaus kirjutas: |
Seleta mulle siis palun selle OS'i eelised Windowsi ees. |
no mida vit!u, paberitega oled või?
arsti juurde suunata ei saa, aga loe eestpoolt... |
Paberitega jah seni kuni sa mingi põhjuse tood miks kurat peaks inimesed kasutama mingit cloud based OS'i Windowsi asemel. Sõima veel natuke..äkki näed targem välja kloun.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.12.2012 12:56:40
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Noname kirjutas: |
Millest sa räägid. Üksi op ei käitu nii ja ei hakka ka käituma. Mina küll ei soovi, et MS minu arvutist midagi ära kustutaks  |
Kuidas oleks näiteis winsxs ia installer kataloogid? Isegi kui kogu development käib mul virtuaalmasinas siis hosti windows on umbes nelja kuuga kasvanud 29GB peale. Poolteist aastat vana eelmine install oli kriips alla 50G. See ei ole normaalne.
Magic kirjutas: |
Linuxi laadsete asjade miinus on see, et kui sa kunagi midagi lubanud oled, siis käib see igavesti |
Mida täpsemalt silmas pead? Peale uninstalli kasutult alles jäänud pakettide leidmine-eemaldamine on mul üsnagi eeskujulikult töötanud. Samuti pole probleemi teenuseid kinni keerata  |
Süüdi on ikka võhik kasutaja. Mul win7 peal aegade algusest ja winsxs 6gb, ise sealt midagi kustutamas ei käi. Pole häda midagi. Ja üleüldse, ma ei rääkinud wini uuendamisest vaid MS-i väidetavast "kustutamisest". Tsiteerimise korral, võiks ikka läbi lugeda millest juttu on.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 13:01:35
|
|
|
rebin " paberitega jah" kontekstist välja ja lepin faktiga, et lugeda lihtsalt ei oska.
ema on sul kloun...
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.12.2012 13:04:20
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
No ei tea, mida tegid teised op süsteemid ajastul, kui win95 restarti tahtis.
Viimane windows8 võimaldab taaskäivitamise vajadust päevi edasi lükata. Pole enam vahjadust iga nelja tunni järel jälle restarti edasi lükata. |
Linux käitus tollal samamoodi kui tänapäeval.
Nõus, saab edasi lükata. Aga MIKS on ÜLDSE vaja restarti teha iga väikese uuenduse peale? Pealegi kui kõik lahtiolevad teenused ei taastu 100% peale restarti. Mulle tundub, et Windowsi ülesehitus võiks olla parem ja modulaarsem. |
Ma kahtlen tõsiselt Linuxi võimekuses aastal 1995, kui windows95 alles välja tuli. Pigem oli tollal tegu tõsiste programmerijate tasemel tarkvaraga alles.
Ma ei ole tolle ajastu linuxiga kursis, kuid aastal 91 loodi alles Linuxi kernel mis jäi ka kerneliks mitmeks aastaks. Millal tuli W95 võrdse kasutusmugavusega tavakasutajale Linux välja? 200x aastal?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 01.12.2012 13:04:47, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 13:05:28
|
|
|
tsitaat: |
(ChromeOS ootab stardipauku!)
sa ka mõtled enne paukumist? ma ei räägi praegusest ChromeOS-ist |
Kõik mida sa oled rääkinud. Minu otsesele küsimusele, miks peaks inimesed Windowsi hülgama mingise cloud based OSi vastu, pole sa siiani vastanud või mis eelised täpselt Chrome OS'l on. (Uuel Chrome OS'l millest mul pole halli aimugi mis see endast kujutab)
Yep, ma ei oska lugeda ja olen paberitega. Tubli oled, tahad küpsist?
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 13:17:13
|
|
|
KohviPaus, ma rääkisingi, et MS-i käitumine võib luua võimaluse ChromeOS-il pilvelt statsionaari kolida! kas nüüd mõistad mis ma öelda tahan?
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 13:22:33
|
|
|
See on väga suur võib. MS on üldjuhul on vigadest õppinud aga kui tõesti seekord seda ei tehta siis võibolla tõesti on mõne muu OS'i järjekord, olgu selleks siis kasvõi Chrome (Kuigi pakuks pigem is OSX'i)
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 13:35:13
|
|
|
nii MS kui OSX omavad ühist miinust - raha! just seetõttu peangi ChromeOS-i kõvaks pretendendiks - ta on tasuta nagu muu Google looming.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 13:53:16
|
|
|
arm2004, Eks sellel tasuta "teenusel" on ka omad miinused tulemas, tasuta ei saa siin ilmas midagi
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 14:08:55
|
|
|
tahanteada, jällegi, rääkisin tuleviku-ChromeOS-st, mitte praegusest.
KohviPaus, tasuta kindlasti ei saa. aga ChromeOS "litsentsitasu" maksame me kõik juba aastaid, OS-ist olenemata
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.12.2012 15:26:09
|
|
|
Google enda kunagine väide oli, et hakkab enda Chrome-masinaid kasutama ainult seal, kus on ka Google-internet. USA suurlinnades taolisi v6rke ka ehitati. Viimasel ajal pole uusi uudiseid kuulda olnud. Nii, et v6ibki jääda nishitooteks.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.12.2012 15:26:54
|
|
|
Nende praeguste juustudega võid Pirita rannas lutsu visata. Välimus nagu arvutil, aga kokkuvõttes täiesti mõttetu investeering, millega mitte midagi teha pole. Linuxi, iOS-i või Windowsi opsüsteemiga aparaat on paindlikum ja võimalusterohkem. Lihtsalt netis saad tableti ja telefoniga samuti käia. Aga kes teab, võib-olla mõne aasta pärast on etem seis kui praegu.
|
|
Kommentaarid: 738 loe/lisa |
   |
557 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 15:30:38
|
|
|
Noname kirjutas: |
Millest sa räägid. Üksi op ei käitu nii ja ei hakka ka käituma. Mina küll ei soovi, et MS minu arvutist midagi ära kustutaks  |
Kuidas oleks näiteis winsxs ia installer kataloogid? Isegi kui kogu development käib mul virtuaalmasinas siis hosti windows on umbes nelja kuuga kasvanud 29GB peale. Poolteist aastat vana eelmine install oli kriips alla 50G. See ei ole normaalne.
Magic kirjutas: |
Linuxi laadsete asjade miinus on see, et kui sa kunagi midagi lubanud oled, siis käib see igavesti |
Mida täpsemalt silmas pead? Peale uninstalli kasutult alles jäänud pakettide leidmine-eemaldamine on mul üsnagi eeskujulikult töötanud. Samuti pole probleemi teenuseid kinni keerata  |
Kas neist kataloogidest võib ketta mahu suurendamiseks midagi ära kustutada? Mida?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.12.2012 15:35:43
|
|
|
Nii palju kui olen kõikjalt lugenud siis noid kataloogie näppima hakates võid üsna kindlalt oma OS'i stabiilsusega hüvasti jätta.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 15:37:31
|
|
|
Ma ei hakka siis näppima.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
01.12.2012 15:40:03
|
|
|
Ma kahtlen tõsiselt Linuxi võimekuses aastal 1995, kui windows95 alles välja tuli. Pigem oli tollal tegu tõsiste programmerijate tasemel tarkvaraga alles.
Ma ei ole tolle ajastu linuxiga kursis, kuid aastal 91 loodi alles Linuxi kernel mis jäi ka kerneliks mitmeks aastaks. Millal tuli W95 võrdse kasutusmugavusega tavakasutajale Linux välja? 200x aastal? |
Ma ajasin Win98 ja 95 sassi (kuigi mõlemaga oli jah sama mure). Win98 aegadel oli Redhat 5.midagi (5.3 äkki) igaljuhul täiesti kasutatav desktopil (klassikaliste reservatsioonidega, mis on seni alles).
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
146 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.12.2012 15:43:42
|
|
|
Umbes-täpselt '97 jõulude paiku sai katsetuse mõttes lastud oma masinale RH5 ning desktopina oli suht normaalselt kasutatav. Paraku küll tol ajal torkisin seda heal juhul kuu aega enne kui maha lasin, et 1.6GB suurusele kettale ruumi saada
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
01.12.2012 15:55:25
|
|
|
Tanel kirjutas: |
mis konkreetsemalt läks võssa?
Mark0 tõi välja senise Apple praktika ja tekib küsimus, kas ka pisipehme sama teed ei lähe... |
ot: |
Ma ei pidanud silmas Mark0 postitust, vaid pigem tahanteada ja kohvipaus poolt genereeritud järjekordset möga...
Pealegi kas tundub vaid mulle või on viimati nimetatud härra postitused pidevalt ründava alatooniga? |
Nii palju kui olen kõikjalt lugenud siis noid kataloogie näppima hakates võid üsna kindlalt oma OS'i stabiilsusega hüvasti jätta. |
Mitte päris nüüd nii, aga peab väga täpselt teadma, mida näppida võib...paraku 100% "know how" selle kohta on vaid Microsoftil ja jumalal taevas...kui neilgi...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.12.2012 15:55:56
|
|
|
Üks räägib aiast, teine aiaaugust. Muud ei midagi.
|
|
   |
557 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.12.2012 16:04:41
|
|
|
Google puhul pole jutt mitte "aiast ja aiaaugust" , vaid asi on selles, et kõik oskavad Google-nägemusest välja lugeda ainult ühe osa . Järgmisel lingil on ilusti näha Google enda nägemus sellest tuleviku-Google-maailmast.
Nii, et head pidivaatamist, võib-olla kunagi tulevikus ehitab Google ka Eestisse oma tuleviku-Google-maailma.
A different kind of Internet.
Google Fiber starts with a connection speed 100 times faster than today's broadband.
Instant downloads. Crystal clear high definition TV. And endless possibilities.
It's not cable. And it's not just Internet. It's Google Fiber.
https://fiber.google.com/about/
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.12.2012 16:15:26
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Google puhul pole jutt mitte "aiast ja aiaaugust" , vaid asi on selles, et kõik oskavad Google-nägemusest välja lugeda ainult ühe osa . Järgmisel lingil on ilusti näha Google enda nägemus sellest tuleviku-Google-maailmast.
Nii, et head pidivaatamist, võib-olla kunagi tulevikus ehitab Google ka Eestisse oma tuleviku-Google-maailma.
A different kind of Internet.
Google Fiber starts with a connection speed 100 times faster than today's broadband.
Instant downloads. Crystal clear high definition TV. And endless possibilities.
It's not cable. And it's not just Internet. It's Google Fiber.
https://fiber.google.com/about/ |
Nagu ka "piltidel" kirjas: It's Google Fiber.
Isegi, kui Google sulle koju kabla veab (tõenäoliselt ei vea, vaid rendivad kaableid teiselt operaatorilt), siis kodunt väljaspool pole selle biiber-fiiberiga midagi teha. Tiksud ikkagi oma levioaasis edasi.
|
|
   |
557 |
|
tagasi üles |
|