Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
01.12.2012 02:40:36
|
|
|
mida nad lahendavad kokkuvõttes jääb kannatanuks ikka kasutaja kes peab tihedamini hakkama formatit tegema kuna windows pole siiani välja töödand programmi mis kustutaks oma prahi ära mis windowsi folderit täidab iga update-ga
võiks juba jõuda ajastusse kus update ei tekita saasta juurde vaid kustutab vana mitte vajaliku ära
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.12.2012 03:05:09
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
mida nad lahendavad kokkuvõttes jääb kannatanuks ikka kasutaja kes peab tihedamini hakkama formatit tegema kuna windows pole siiani välja töödand programmi mis kustutaks oma prahi ära mis windowsi folderit täidab iga update-ga
võiks juba jõuda ajastusse kus update ei tekita saasta juurde vaid kustutab vana mitte vajaliku ära |
Millest sa räägid. Üksi op ei käitu nii ja ei hakka ka käituma. Mina küll ei soovi, et MS minu arvutist midagi ära kustutaks
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
01.12.2012 03:36:18
|
|
|
tsitaat: |
Microsoft kavatseb hakata tarkvara sagedamini uuendama, mitte iga kahe või kolme aasta järel, nagu seni, vaid kord aastas. Esimesed sellised uuendused peaksid tulema 2013. aastal. |
Et siis 2013 on tulemas juba Windows 9? Kamoon...
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
01.12.2012 03:39:05
|
|
|
Noname kirjutas: |
lopes39 kirjutas: |
võiks juba jõuda ajastusse kus update ei tekita saasta juurde vaid kustutab vana mitte vajaliku ära |
Millest sa räägid. Üksi op ei käitu nii ja ei hakka ka käituma. Mina küll ei soovi, et MS minu arvutist midagi ära kustutaks  |
näritud õun vist käitub. vist.
|
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 04:24:10
|
|
|
See tuleb mingi tavatarbija versioon, sama lihtne kui android
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
01.12.2012 09:36:45
|
|
|
Ega see Android ka mingi püha lehm pole, mul suutnud mälu täis uuendada (kuigi see tundub olevat miski BUG..reaalselt ikka mälu täis pole)
Linuxi laadsete asjade miinus on see, et kui sa kunagi midagi lubanud oled, siis käib see igavesti... Windows võtab vähemalt hetkel juba igat juhtumit eraldi.
Kiirem uuendamine on alati teretulnud
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.12.2012 10:01:48
|
|
|
Noname kirjutas: |
Millest sa räägid. Üksi op ei käitu nii ja ei hakka ka käituma. Mina küll ei soovi, et MS minu arvutist midagi ära kustutaks  |
Kuidas oleks näiteis winsxs ia installer kataloogid? Isegi kui kogu development käib mul virtuaalmasinas siis hosti windows on umbes nelja kuuga kasvanud 29GB peale. Poolteist aastat vana eelmine install oli kriips alla 50G. See ei ole normaalne.
Magic kirjutas: |
Linuxi laadsete asjade miinus on see, et kui sa kunagi midagi lubanud oled, siis käib see igavesti |
Mida täpsemalt silmas pead? Peale uninstalli kasutult alles jäänud pakettide leidmine-eemaldamine on mul üsnagi eeskujulikult töötanud. Samuti pole probleemi teenuseid kinni keerata
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 10:40:34
|
|
|
ma arvasin, et peale Jobs-i surma käib Apple alla (mida ta on ka teinud - iPad mini, 2 kuuga läbikuluv iP5 jne), aga MS-i kaasavenimist poleks küll ootanud
mida tihedamaks (ja tasulisemaks) MS kavatseb muutuda oma uuendustega, seda enam konkurendid tema võid leivalt lakkuma kipuvad... (ChromeOS ootab stardipauku!)
IMO Ballmer-i otsused toovad mingi hetk Bill-i mängu tagasi, kaua sa lauslollust talud...
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 10:42:13
|
|
|
Tore vähemalt, et sa ise ka usud, et see ChromeOS kuhugi jõuab. Sellist optimismi on alati tarvis
Või on järjekordne Linuxi aasta?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 10:54:05
|
|
|
ega Chrome brauserina ka kuhugi jõudnud pole, onju
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 10:56:01
|
|
|
Ikka mõtled ka enne kui kirjutad. Browsereid võid iga minut vahetada kui tahad ja vastavalt vajadusele, üldjuhul ei paku ChromeOS siiski mitte mingit eelist MS ees.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
01.12.2012 11:01:47
|
|
|
ChromeOS surmaks on siiski selle eraldatus, praegu oleks Chrome sülearvutil kohandatud Android tunduvalt parem OS kui Chrome, kuna programme jms. lihtsalt ei ole sellele (Muidugi 100% pilvine süsteem ei ole ka vastuvõetav kõigile) MS eeliseks on ja jääb nüüd ühilduvus, samad programmid lauamasinal/tabletis ja telefonis. (Ma küll ise kaasa ei ela sellisele loogikale aga nii see on ja kasumile mõeldes ei ole see paha idee)
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
01.12.2012 11:01:59
|
|
|
Oleneb mismoodi Microsoft seda uuendamist näeb, kui minnakse a'la firefoxi, teed, kus samamoodi ühel päeval kuulutati, et edaspidi uuendused kiiresti ja kohe - tagajärjeks, ärikasutajad ei suuda sammu pidada, sellise riskantse uuendamisralliga.
Kiired uuendused tähendavad kvaliteedilangust ja ärikasutajatele riski, et pärast uuendust võib äri häiritud saada või sootuks seiskuda.
MS seniste uuenduste tugevus on olnud ikkagi põhjalik testimine, tõenäoliselt suuremad uuendused testitakse põhjalikult erinevate tarkvarade ja riistvaradega.
Samuti tekib MS uuenduste puhul küsimus nende ärimudelist, kui on pidevad uuendused, tähendaks see, et on pidevalt "uusim" Windows ja päris uue Windowsi tegemise ja litsentside järgi edaspidine vajadus puudub. Sel juhul peaks olema uuendused tasulised. Muidugi on võimalik maksta ka uuenduste eest ja ikkagi mingi aja pärast päris uus Windows ka ostmiseks treitakse.
Kõige rohkem Windowsi puhul tunnen puudust uue installi tegemisel, kus ei ole võimalik alla laadida parandustega installi.
Kui viimati Win 7 installisin, tuli parajalt vaeva näha, eraldi sata draiverid (muidu ei näinud SSD ketast) ette näidata ja seejärel ööpäevajagu veel netiuuendusi selga, rääkimata eraldi tootja draiveritest, et Device Manageri alt kollastest hüüumärkidest lahti saada. Win 8 install oli pea probleemitu aga probleemid tekkisid kasutamise käigus ja tuli maha lasta.
Kui MS-i elu üldisemalt vaadata, kumab nende viimase aja tegemistest välja kerget paanika hõngu Nii Windows 8 metro ui-ga kui see uuenduste ralliplaan katab rohkem laiatarbe-meelelahutuse vajadusi ja müüki. Võimaldab võidelda turuosa numbrite pärast. Kas see tähendab tõsisema, töölaua windowsi minevikku. Või jääb ka MS- poolt Windows 7 veel aastateks peamiselt ärikasutaja OS-iks, seniks kuni MS-i turu tagasivallutamise plaanid on edu saadavad ja neil on aega ka ärikasutajad aidata järgi uue Windowsi peale.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 11:07:43
|
|
|
KohviPaus, sa ka mõtled enne paukumist? ma ei räägi praegusest ChromeOS-ist
Google ootab MS-i pange astumist ja Apple-teed minemist - saab jummala rahuga sisse marssida, baas selleks on enam kui piisav.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 11:19:38
|
|
|
Tõsiselt enamustel on vaja siin teha vahet paukumisel ja diskusioonil. Pauguvad netis mingi 15a. pubekad kellel muud targemat teha pole.
Google baas on küll piisav ainult selleks, et igapäeva lehti lugeda nende OS'ga või Angry birdsi mängida.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.12.2012 11:34:18
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
KohviPaus, sa ka mõtled enne paukumist? ma ei räägi praegusest ChromeOS-ist
Google ootab MS-i pange astumist ja Apple-teed minemist - saab jummala rahuga sisse marssida, baas selleks on enam kui piisav. |
Ei tasu unustada olulist fakti, et Microsoft ja Apple on suurimad sõbrad ja on seda juba aastakümneid.
Ning see, mis kahekesi praegu koos tehakse, pole mitte omavaheline liiva silmaloopimine, vaid võitlus käib hoopis selle nimel, et Linuxi-armeed kusagil kaugel eemal hoida. Kui ei usu, siis tasub lugeda, mida linuxi-maailm ise kirjutab ja kuidas ollakse nõus Microsoftile obrokit maksma, et MS linuxit liialt kõrvale ei tõrjuks.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 11:50:01
|
|
|
KohviPaus kirjutas: |
Tõsiselt enamustel on vaja siin teha vahet paukumisel ja diskusioonil. Pauguvad netis mingi 15a. pubekad kellel muud targemat teha pole.
Google baas on küll piisav ainult selleks, et igapäeva lehti lugeda nende OS'ga või Angry birdsi mängida. |
o rly? Android? HV avalehel olev pakkumine - https://www.hinnavaatlus.ee/specials/819/
sa oma väitega sisuliselt astud valdava enamuse nutitelefoni omanike vastu
ja kui MS proovib kätt ARM-i peal (Surface RT), siis guuglil on ammuilma jalg uksevahel x86-ga...
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 11:58:18
|
|
|
Ja teed sa selle puutetundlikuga mida? Oled sa päevast-päeva kasutanud sellist? Mina olen, ei ole mugav ja tüütab ikka väga ruttu ära + sellisega ikka mingit suuremat tööd ilma hiireta ja klaviatuurita kokkuvõttes ikkagi ära ei tee, enamasti lehtede lugemine ja Angry birds nagu ennist mainisin.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 12:18:26
|
|
|
Ja teed sa selle puutetundlikuga mida? Oled sa päevast-päeva kasutanud sellist? Mina olen, ei ole mugav ja tüütab ikka väga ruttu ära + sellisega ikka mingit suuremat tööd ilma hiireta ja klaviatuurita kokkuvõttes ikkagi ära ei tee, enamasti lehtede lugemine ja Angry birds nagu ennist mainisin. |
oot-oot, kust see puutetundlikkus nüüd tuli? ma rääkisin omast arust OS-st, mitte selle omadustest.
klaveri-hiire koostööst pole mõtet mulle rääkida...
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
01.12.2012 12:19:09
|
|
|
Seleta mulle siis palun selle OS'i eelised Windowsi ees.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.12.2012 12:30:42
|
|
|
Väikse kõrvalpõikena: Üks üsna hea lugu ka siis sellest, kuidas suured sõbrad, MS ja Apple, meeldivalt koostööd teevad. Ja selliste koostööde valguses pole ka ime, kui Windowsi ja iOS-i arendus toimub, nüüd ja tulevikus, sünkronisatsioonis -üks teeb uuenduse, kohe tuleb ka teiselt uuendus ja nii edasi.
Apple and Microsoft: Forging the Future Through Partnership?
Times have changed since Microsoft invested $150 million in Apple to develop versions of Microsoft Office and Internet Explorer for the Mac
http://www.devproconnections.com/article/commentary/apple-microsoft-partnership-142286
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
01.12.2012 12:33:54
|
|
|
Artiklis on nö. versiooniuuendustest juttu kuid ma pigem viskaks kivi tavaliste bugiparanduste ja muu sellise kapsa-aeda. Nimelt Microsofti komme endiselt väga tihti restarti nõuda on äärmiselt arusaamatu, Win95 aegadest võiks juba olla natuke aega möödunud, kus isegi IP vahetus restarti tahtis. Majapidamises on samal ajal Apple OSX ja linux ning haruharva on peale mõnda uuendust vaja restarti teha.
Aga kui rääkida artikli põhipointist siis tegelikult on suund sama kui näiteks linuxi distrotel ja Applel. Linuxi puhul vähemalt *buntud ja Fedora puhul tuleb 6 keskeltläbi 6 kuu tagant uus distro välja, Applel on vist korra aastas. Kas selle eest võtta ka raha ning kuidas turundada toodet - see on juba hoopis teine teema. Aga kui kõik seda teha valutult ja kaustaja jaks mugavalt - miks ka mitte. Linuxi puhul näiteks minul ei ole õnnestunud kuidagi distro upgradet teha nii, et tulemuseks oleks sama laitmatult töötav süsteem kui enne upgradet. OSX'i puhul on seni 2x sujunud kõik sisuliselt tõrgeteta (üks väike glitch oli esimene kord aga seni pole selge, kas viga oli riistvaras või tarkvaras).
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
146 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
01.12.2012 12:37:45
|
|
|
ot: |
Ja jälle on see teema kapitaalselt võssa länud, ning digimuundunud Apple teemaks...  |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
01.12.2012 12:38:18
|
|
|
Seleta mulle siis palun selle OS'i eelised Windowsi ees. |
no mida vit!u, paberitega oled või?
arsti juurde suunata ei saa, aga loe eestpoolt...
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|