thargun, kahtlustan, et tegin elu vea, pannes ta 1mil alghinnaga, ilma BOta müüki... hetke bid on 2.1mil ja 18h lõpuni. Loodan siiralt, et hind tõuseb üle 100mil ...
Sarnaseid sõrmuseid müüdi 400mil ja gramm paremat lausa 1.2bil.
ma olen küll suhteliselt vähe mänginud, siis analüüsi tagajärjel seaks itemid kahte klassi:
defensive klassi itemid: saapad, püksid, vöö, kehakate, õlad, kiiver
offensive klassi itemid: relvad, offhandid (kilbid, sourced, mojod, quiverid), sõrmused, amu, kindad ja randmed
ja on üldjuhul mõttekam otsida extra-offensive parameetreid (crit change, crit dam, attack speed, +dam, bonus damage to elites) offensive klassi itemitelt ning defensive parameetreid (all res, vit, +life %, damage reduction jms) defensive klassi itemetele. Välja aravata muidugi klassi main stat (olgu str, dex või int, sõltuvalt klassist), mida peaks igas itemis eelistama.
on mõned erandid, kuid need on üldjuhul legendary või set itemitel ning tõenäoliselt on väga kallid.
hea crit change, main stat ja allresi amulet on näiteks tublisti kallim kui main stat, crit chance ja attack speedi. Samas korraliku allresi / vitality saamine näiteks pükstele või õlgadele on köki-möki ja ka koos mainstatiga ka päris mõistliku hinnaga. Seega algajamal mängijal või inferno alustajal tasuks AH-s kolades ikka prioriteedid ära jagada, et mida mis asjale otsida.
Mõtlen, et tulen ka üle mitme kuu tagasi Diablo juurde. Nädalas korra olen 1-2h lasknud, aga nüüd teeks rohkem nolife kui tavaliselt, sest aega on.
Vennike praegu selline http://eu.battle.net/d3/en/profile/Alike0Possum-2538/hero/9371725 , et sooviks nõu mida seal nagu paremaks teha. "Tean mees on tegelt jumala juust". Raha kuskil ~30 mil.
thargun, kahtlustan, et tegin elu vea, pannes ta 1mil alghinnaga, ilma BOta müüki... hetke bid on 2.1mil ja 18h lõpuni. Loodan siiralt, et hind tõuseb üle 100mil ...
Sarnaseid sõrmuseid müüdi 400mil ja gramm paremat lausa 1.2bil.
Kuna eile enamus õhtust AH katki oli, siis oli tulemus ennustatav, 7.5mil sain...
Char, sest kell 8 hommikul ei olnud ühtegi tuttavat online, kes oleks võinud seda teha. Seda kas ta reaalselt nii kallis oli, ma ei tea, sarnased sõrmused olid üle 300mil AHs...
No nüüd pole muidugi enam midagi teha, aga õppetunni sain kätte, et 1mil AH ei ole tark tegu, kui loodetav summa on märgatavalt suurem:)
Kas see ongi nii või mulle ainult tundub? MF on capped MP järgi? Et tavalises infernos ei saa minna üle teatud piiri ja mida suurem MP seda rohkem saad MF-i üles ajada?
Sven, 300%+75% nephalemist on MF cap. Ehk siis üle 300 sa ei saa mingit moodi gearist/followerist. MP vist jah tõstab seda cap'i suuremaks.
OK, seega teoreetiliselt peaks olema suurem tõenäosus kõrgemas MP-s saada parema kvaliteediga looti? Praegu tulevad Leged ja setid suht madalate base statidega, aka. IK set belt 92 str. :S
Sven, 300%+75% nephalemist on MF cap. Ehk siis üle 300 sa ei saa mingit moodi gearist/followerist. MP vist jah tõstab seda cap'i suuremaks.
OK, seega teoreetiliselt peaks olema suurem tõenäosus kõrgemas MP-s saada parema kvaliteediga looti? Praegu tulevad Leged ja setid suht madalate base statidega, aka. IK set belt 92 str. :S
Härrased, kas oleks siit inimesi kes tahaks õhtuti ( mitte iga õhtu, kui inimestel aega on ) Ubereid farmida ? Ise väga lambikatega ei viitsi joosta, aga kui siit saaks terve grupi kokku siis võiks ju vahepeal õhtuti lasta?
MF ei tee rolle paremaks.
Magic Find boosts the odds that a character will find higher quality items, increasing your chances to find Legendaries, Sets, and Rares.
Sven, kui me empiirilistest tõenditest räägime, siis kas sa oled veel vähe <200dps rare relvasid näinud?
item quality - normal, magic, rare koos efektide hulgaga, lege/set - sõltub mfist
rollid on efektid ja nende statid - rng. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
mul on nende mõne tunni jooksul, mis ma peale 1.0.5 mänginud olen, kukkunud selliseid üsna mitu. aga 100 base statti on ikka sigavähe ja enamik legedest on kasutatavuse poolest ikka paras kräpp. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.