Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jreinula
HV kasutaja

sõnum 06.11.2012 15:19:42 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
jreinula kirjutas:
Mina ei kasuta.

Ja mida su eff selle kohta arvab? http://wot-news.com/stat/calc/en/ru

Hea nimekiri parimatest WoT modidest koos linkidega on olemas nt siin: http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks

1258.03 arvab
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2012 15:23:44 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:
tsitaat:

Ja mida su eff selle kohta arvab?

Ega eff rating ei ole mõjutatud modide kasutamisest. See võibolla mõjutab vähesel määral effi, aga see on liiga tühine osa.

Ise kasutasin enne patchi, nüüd ei ole viitsinud ümber tõsta.

No muidugi ei mõjuta, kui sa mod'e kasutada ei oska icon_wink.gif

XVM - näed ära enda ja vastase kõige tugevamad-kogenenumad mängijad. Siis tead kelle ligi omadest tasub hoida ja kellele vastastest võib julgelt peale minna, või kellega tasuks ettevaatlik olla. Mingi E-100, kelle eff on vaid 800? Sööme lõunaks. Jagdtiger, kelle eff on 1600? Selle mehega saab veel vaeva näha.
Hitzone skins - seda ei pea vist pikalt seletamagi, piisab sõnadest "ammorack", "loader".

Ka teistel modidel on omad selged eesmärgid, mis muudavad mängukogemuse vähemalt meeldivamaks, aga tihti ikkagi omavad ka praktilist väärtust.

jreinula kirjutas:
erick kirjutas:
jreinula kirjutas:
Mina ei kasuta.

Ja mida su eff selle kohta arvab? http://wot-news.com/stat/calc/en/ru

Hea nimekiri parimatest WoT modidest koos linkidega on olemas nt siin: http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks

1258.03 arvab

Hästi, oleks sul Hitzone skins, XVM ja korralik taimeriga sihik, oleks su eff ilmselt 1500 praegu.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 06.11.2012 15:35:14 vasta tsitaadiga

Endast lugu pidavad mängijad ei kasuta hitzone skinne.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
rändur_000
HV kasutaja

sõnum 06.11.2012 15:45:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Hästi, oleks sul Hitzone skins, XVM ja korralik taimeriga sihik, oleks su eff ilmselt 1500 praegu.

Sellist vahet ei oleks kindlasti. Modid ei suuda effi ratingut nii palju tõsta.
XVM-kasulik, kuid ei ole just motiveeriv lahingu alguses teada saada, et kaotad. Vahetevahel kasutan.
Hitzone skins - minu jaoks pointless, kuna olles sellise WoT-i kogemusega tean enamus tankide weakspote ja isegi umbes seda, kus igal tangil ammorack on.(kunagi kasutasin) Peale selle ei meeldi vikerkaare värvides tankid.
Taimeriga sihik - kasulik, kuid pigem on oma lõbu seda vaadata ja näha mitu sekundit läheb uue mürsu laadimiseks.
Mod mis võib olla veel kasulik - Camera Mod - saad kaugemale kerida vaadet enda tankist - aitab näha nurga taha: saad vaadata kas vastase tank on toruga sinu poole või mitte.(saab ka vaadet nautida)

Ühesõnaga, mis ma öelda tahan, et mod-id on kasulikud, kuid mitte nii kasulikud, et see sinust märkimisväärselt paremat mängijat teeks. (paarsada effi punkti kohe kindlasti juurde ei saa)
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2012 15:51:46 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

... ja Tõelised Mehed TM sõidavad merd Põhjanaela järgi.

rändur_000 kirjutas:
Ühesõnaga, mis ma öelda tahan, et mod-id on kasulikud, kuid mitte nii kasulikud, et see sinust märkimisväärselt paremat mängijat teeks. (paarsada effi punkti kohe kindlasti juurde ei saa)

Noh eks siin peatub diskussioon asjakohase uuringu puudumise tõttu, aga ma mäletan selgelt, et mu eff lausa hüppas peale Hitzone skinnide kasutuselevõttu. Muide, mitte nende koledate kirjute-värviliste. Alumise otsa jaoks mul on vanad head SteelDevili close combat hitzone skinnid (valge märgistus ilmub nähtavale alles piisavalt lähedale sisse zoomides), ülemise otsa jaoks KoreanRandom'i Countoured Hitzone skins. Need, kuigi ka vaid valged, on siiski kahjuks tõesti kogu aeg nähtaval.

viimati muutis erick 06.11.2012 15:55:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
Froggy
HV kasutaja
Froggy

sõnum 06.11.2012 15:53:26 vasta tsitaadiga

Tõelistele meestele on"V" nupp klaveril thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.11.2012 16:12:15 vasta tsitaadiga

Froggy kirjutas:
Tõelistele meestele on"V" nupp klaveril thumbs_up.gif

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 06.11.2012 16:22:17 vasta tsitaadiga

erick, See hitzone asi uvitaks ennastki a pole v 8.0 compatible?
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2012 16:25:38 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
erick, See hitzone asi uvitaks ennastki a pole v 8.0 compatible?

Kui sa Steel Devili omasid mõtled, siis 8.0 compatibility puudumine tähendab vaid seda, et uuematele tankidele pole skinne. Vanad skinnid (US, NSVL, GER puud) töötavad ikka veel kenasti.
tagasi üles
hondaa
Kreisi kasutaja
hondaa

sõnum 06.11.2012 16:33:24 vasta tsitaadiga

Hitzone skinnil ei näe erilist mõtet, kaugelt ei saa nkn täpselt sinna kuhu tahaks ja lähedalt lased nkn weakspotte (mis saavad ajaga kõigil tankidel selgeks). Ise kasutan ainult alternatiivset sihikut, koos loadingu ajaga. XMV peale mõtlesin ka vahepeal ja camera zoomout tundub ka hea. Eff on mul küll suht jama, kuigi enda arust läheb viimasel ajal suht hästi lahingutes.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 06.11.2012 16:33:26 vasta tsitaadiga

Tore jah, pani oma blogi kinni ja lingid reklaami loopima thumbs_down.gif
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2012 16:37:11 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Tore jah, pani oma blogi kinni ja lingid reklaami loopima thumbs_down.gif

Õhtul saan ehk üles otsida.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 06.11.2012 17:21:40 vasta tsitaadiga

Pole hullu, elan vanillaga ka. Tundub, et MM on leo vastu ülimalt ebasõbralik. Ainult tvi+ tankidega koos. Tavaliselt viii-ix tierini välja. Leo ise on tiv...
ragnarök
HV vaatleja

sõnum 06.11.2012 17:40:49 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

+1

Õigupoolest võiksid sellised asjad keelatud olla.

Võib ju modi teha, kus kõik maastiku tekstuurid on ühtlaselt hallid ja tank rüütatud neoonkuube, kus igale moodulile vastab erinev värv. Rohi, varjud ja muu segav müra on maha keeratud. Siis on hea lihtne lasta ja efficency raiting on laes (mängi nagu trips-traps-trulli, kus kõik on hea ja lihtne). Tekib ainult küsimus, et kas siis on tegu on üldse sama mänguga.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 06.11.2012 17:52:37 vasta tsitaadiga

Kunagi mängisin isegi mingi 1-2 kuud hitskinnidega, õppisin ära ja lasin maha. Milles probleem nagu. Kuidas sa neid kohti ikka muidu teada saad? Hakkad Wikipeediast otsima?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 06.11.2012 17:54:40 vasta tsitaadiga

Katsetad lihtsalt. Mingi hetk peaks mõistusega inimene aru saama, kuhu sihtida, et palju haiget teha.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 06.11.2012 17:56:28 vasta tsitaadiga

jreinula, Ega sa ühegi tanki kohta midagi googeldand pole? Ju nõu, proovi ise kõik läbi ja ära sõnagi abimaterjali kasuta... ega see cheat pole, weakspot on seal olenemata hitskinist.
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2012 18:00:07 vasta tsitaadiga

ragnarök kirjutas:
mikk36 kirjutas:

+1

Võib ju modi teha, kus kõik maastiku tekstuurid on ühtlaselt hallid ja tank rüütatud neoonkuube, kus igale moodulile vastab erinev värv. Rohi, varjud ja muu segav müra on maha keeratud. Siis on hea lihtne lasta ja efficency raiting on laes (mängi nagu trips-traps-trulli, kus kõik on hea ja lihtne). Tekib ainult küsimus, et kas siis on tegu on üldse sama mänguga.

Sa arvad tõesti, et sinu vastastel on rohi, puud-põõsad ja muu kama põhjas? On reaalne põhjus, miks camo väärtused arvutatakse serveris ja sa lihtsalt ei näe vastase tanki enne teatud vahemaad, sõltumata sellest, mida muru teeb...

Mul on teooria muide, et hitzone skinnide vastu tõstavad häält kõige rohkem need, kes on pärisrahaga high-level tanke välja uurinud ja loodavad siis oma väljaostetud hiilguse pealt kõiki teisi omada, või kasutada võimalusi mis neile avanevad seoses klanni kuulumisega - saad minna ja training roomis järele proovida ükskõik mis tanki weakspotid.

Hitzone skins on aga lihtsa, üksi mängiva mehe rahakott ja klann üheskoos. Eks see ajab mõnel harja punaseks muidugi.
tagasi üles
ragnarök
HV vaatleja

sõnum 06.11.2012 18:15:55 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
ragnarök kirjutas:
mikk36 kirjutas:

+1

Sa arvad tõesti, et sinu vastastel on rohi, puud-põõsad ja muu kama põhjas? On reaalne põhjus, miks camo väärtused arvutatakse serveris ja sa lihtsalt ei näe vastase tanki enne teatud vahemaad, sõltumata sellest, mida muru teeb...

Mul on teooria muide, et hitzone skinnide vastu tõstavad häält kõige rohkem need, kes on pärisrahaga high-level tanke välja uurinud ja loodavad siis oma väljaostetud hiilguse pealt kõiki teisi omada, või kasutada võimalusi mis neile avanevad seoses klanni kuulumisega - saad minna ja training roomis järele proovida ükskõik mis tanki weakspotid.

Hitzone skins on aga lihtsa, üksi mängiva mehe rahakott ja klann üheskoos. Eks see ajab mõnel harja punaseks muidugi.

Teooria võib ju olla:). Ise näiteks ei ole pannud mängu sentigi raha ja ei kuulu ka ühtegi klanni.
Mulle meeldib lihtsalt ettearvamatus ja XVM ning hitzone skinni kasutamine vähendab oma teatava ettemääratusega mängu lõbusust tunduvalt (kuigi, kui oled piisavalt juba mänginud ei ole hitzone skinni tarvis). Olen ka ise XVM-i proovinud ja siis on ka selge, milliste mängijate ligi tasub hoida ja kellega koos suruda jms.

Tegelikult ootaks mängult seda, et eemaldataks ka tankitüüpide nägemine enne lahingu algust. Ehk, kui mu vastas on T-50-2 võiks see alles selguda siis, kui keegi meeskonnakaaslane on antud tanki lahinguväljal silmanud. MM on ju nagunii üldjoontes "õiglane" ja seetõttu võiks lahingu alguses mitte näha vastase nime ega ka tankitüüpi.

Bottom line: Kui ma lähen lahingusse ei taha teada ka umbkaudset lõpptulemust. Ennekõike hindan lahingu määramatust, kus mul pole aimugi mis inimesed on mu vastased ja meeskonnakaaslased, sest ainult tundmatus tulemi ees muudab mängu huvitavaks. Aga kui mul on XVM peal siis üldjoontes on kohe alguses selge, mis tulema hakkab ja seetõttu on ka motivatsioon madalam.

Muidugi erinevad inimesed otsivad ilmselt mängust erinevaid asju. Aga puhtalt efficency ratio pärast mängida on minuarust üsna tobe.
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 06.11.2012 18:37:46 vasta tsitaadiga

ragnarök, Hallo? Tegu MMOga. Kui poleks progressi ja grindi ja mingeid numbreid, mida ajada taga, siis oleks tegu mingi juraga. Kuidagi peab ka hardcore meestele midagi ette söötma. Praegu on mäng väga lahe imho, mina kui loll ja saamatu ja abivahenditeta saan sama mängu mängida ja nautida, kui kõvemad mehed. Proovi wowis contenti tarbida, mis on disainitud aint hard core raideritele. St üks content sobib kõigile.
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2012 18:39:16 vasta tsitaadiga

Et siis. Korvpalli pole ka mõtet skoori peale mängida, tobe? Golfi pole mõtet löökide arvu peale mängida jne. icon_biggrin.gif

Ei ma muidu mõistan sellist lähenemist küll, aga see kõlab sinna poole, et kraban õhtul neli pudelit õlutit ja siis lämistan midagi mängida. Väga ei tõmba see enam viimased aasta aega või nii. Nagu ütlesin, esmane rõõm mingite ajalooliste masinatega ringitrallitamisest lahtub aastaga, sealt edasi jääb ainsaks rõõmuks see, kui sa ise ennast ületada ja areneda suudad.
tagasi üles
ragnarök
HV vaatleja

sõnum 06.11.2012 18:54:06 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Et siis. Korvpalli pole ka mõtet skoori peale mängida, tobe? Golfi pole mõtet löökide arvu peale mängida jne. icon_biggrin.gif

Ei ma muidu mõistan sellist lähenemist küll, aga see kõlab sinna poole, et kraban õhtul neli pudelit õlutit ja siis lämistan midagi mängida. Väga ei tõmba see enam viimased aasta aega või nii. Nagu ütlesin, esmane rõõm mingite ajalooliste masinatega ringitrallitamisest lahtub aastaga, sealt edasi jääb ainsaks rõõmuks see, kui sa ise ennast ületada ja areneda suudad.

Antud analoogia ei päde. Kuna tegu pole minujaoks võistlusspordiga, mis minu elu kuidagi mõjutaks. Kui sõpradega korvpalli mängid kas siis on oluline iga hinna eest neid võita, mitte mängida mängu enese pärast?
Nagu ma ütlesin ongi erinevad inimesed, kui sa ajad punkte taga siis ongi sinujaoks tegu spordiga. Mina mängin mängu enese pärast ja otsin eelkõige huvitavaid situatsioone. Kuid ka võidul on oluline osa, kuna selle eesmärgi poole püüdlemine loobki neid olukordi. Ja selle eelnevaga ma ei taha öelda, et nagu oskused ja nende lihvimine oleks ebaolulised.
tagasi üles
ETZU
HV vaatleja
ETZU

sõnum 06.11.2012 21:00:45 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Hakkaks jalkat mängima selle järgi, kes suudab kõige rohkem palli puudutada. icon_biggrin.gif beer_yum.gif

jreinula
HV kasutaja

sõnum 06.11.2012 21:04:07 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
jreinula, Ega sa ühegi tanki kohta midagi googeldand pole? Ju nõu, proovi ise kõik läbi ja ära sõnagi abimaterjali kasuta... ega see cheat pole, weakspot on seal olenemata hitskinist.

Ei ole mitte midagi uurinud. Suurem osa kogemusest tuli closed beta ajal. Eks sealt jäi midagi külge. Ja eks need modid ole igaühe oma otsus. Kellele meeldib nendega, lasku käia, kuid mina eelistan tavalist. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 06.11.2012 21:37:05 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Kunagi ammu-ammu sai jah ostetud natuke kulda, et premiumit osta, kui veel klannisõdades väga palju kulda sisse ei tulnud, kuid peale seda, kui klann arenes teatava tasemeni, on enamasti tulnud piisavas koguses kulda sealt.
Mingi aja jagas ka Wargaming otse mu kontole iganädalaselt kulda mängu tõlkimise eest (enam kulda ei tiksu, aga tõlkimisega tegelen edasi), mis tähendas et kulla ostmise vajadus langes veel madalamale sellest, et premiumi jaoks polnud vaja, sai lausa laristada natukene.

Hitzone skinnid on minu silmis sama, kui äärmuseni alla aetud kvaliteediga Q3 mäng (plastiliinimaailm).
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.