Hehe, eile ei olnud sobiv päev sest olin levist täiesti väljas, maal.
Nüüd tagasi kodus ja valmis ühiselt poolakaid hävitama _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
no mingi 10'st võiks teha siis, Dude ka onlines ma vaatan ehk liitub samuti? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
proovin lisada ja vatab, mis edasi saab _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ma veel maal möllamisest magamata
Peale seda kui sa, Mustkunstnik, lahkusid, tuli 12-4 ära lõpuks, ehk KD 3. Päev jälle korda läinud! _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
peab vist natuke settinguid näppima hakkama, kohati läheb ikka päris rappa mäng. framerate võiks tiba kõrgem olla ja tegelt suht mugav kui seda flash bäng piuviu'd iga fighti juures oleks suht vähem kuna visuaalselt on raske eristada mida lasta tuleb teinekord
aga eks harjutama peaks ka jah, aastal umbes 2000-2004 sai korralikult pelatad viimati, UT'd...tuleb installida ja seal harjutada pisut samas meil eestlastel oli ikkagi enamvähem ühtlane tase seal isegi, mul vaja nõks järgi võtta ja hakkab ka tulema...ühesõnaga seda teamis pelamist võib täitsa veel teha _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Just seda viimast jah, kõik receiverid ja kõik skoobid plaanis hetkel (mitte et ma neid kasutaks niipea, stock kraam on üle kõige).
Ja ega ma paha pärast, aga lihtsalt selliseid hiilimisvideoid on youtube täis ja ootasin midagi huvitavamat. Samuti ei meeldi sellised ebaõiglasi eeliseid andvad asjad nagu seesama cloak. Oleks veel et kõigil see olemas, siis lepiks sellega (nagu Crysis), aga liiga palju on selliseid poosetajaid kes iga sellise killi peale veel sind mõnitama ka kukuvad
Samas millalgi võiks ikkagi koos ka pelada, ühise Domination eesmärgi nimel näiteks. _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
ma ei tea, vastased tundusid ka samas parajad kotid seal videos. aga eks õigesti planeerides ja mängides saab niimoodi killida kenasti vist jah. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
nonii, kuhu kõik eestlased kadunud on? aegajalt mängite vist aga ühel ajal sisse väga ei satu...võiks tiimistuda millalgi, enda tase ka arenenud sinnamaani vahepeal, et tihtipeale ikka panen matche kinni, nii et grupeerudes peaks saama üsna korralikult omada
ise olen tavaliselt kuskil peale 22 sees ja mängin tund või paar.
muide, mille jaoks see barricade shield hea on, lasta selle tagant ei saa minumeelest? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Mina pole varsti enam terve kuu pelanud, ülikool neelab liiga palju aega ja dota2 kõrvalt ei jää aega lihtsalt.
Lisaks ka see probleem, et tiimikaaslased ei satu enamasti samasse tiimi ja siis oota jälle kuni keegi lahkub või mängi nende vastu :\ Party tegemine oleks võinud selle mure lahendada aga ei...
Ja 22 on juba magamaminek kui enne 7 vaja tõusta _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
selge, eks see ülikool oma dotaga neelab jah aega päris kõvasti aga domineerin siis üksinda edasi
btw, ühisesse tiimi saada on tegelikult ikka päris lihtne, sõbraga mängisin eile kuskil nii 8 matchi ehk ning 6 neist olime ühes tiimis kas kohe by default või siis toimus alguses kiire vahetus. nii et selles ei näe midagi ületamatut tegelt. ilmselt juba 4 või rohkem persooni puhul oleks see raskem, aga no niipalju ka vaevalt kunagi samal ajal mängima satub. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
2-3 inimese korral tuleb lihtsalt vaadata servereid, kus 3+ vaba slotti. Ja midagi ka ei juhtu, kui mõne matši oma sõbra vastu mängid, ongi võistlusmoment _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.