Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
C1rca
HV veteran

|
22.07.2012 01:14:57
|
|
|
centraaL kirjutas: |
Teeks täna kellegagi koos või kellegi vastu hea meelega H2H või FUT-i. Võib mind lisada: ckypop |
Täna ei jõua, homme võiks küll mängida
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hirff
HV kasutaja

|
04.08.2012 11:46:22
|
|
|
Kas kõik online liigad on parooliga? Acceptisin just 3-4 uut Origini userit, nüüdseks HV kaudu 6 kasutajat mul Origini listis. Huviliste korral võiks liiga teha.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.08.2012 17:09:48
|
|
|
proovisin esimest korda selle online ära, absurd, mingi pidev katkemine kohe alguses ning selle eest antakse coine
mängida sain napilt 3 minutit
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
04.08.2012 19:00:50
|
|
|
see pidev katkemine on kas su netiühenduse(tulemüür, viirusetõrje vms) süü või siis euro 2012 dlc viga....
üldiselt varem sellega probleeme ei olnud
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.08.2012 19:06:21
|
|
|
GTR kirjutas: |
see pidev katkemine on kas su netiühenduse(tulemüür, viirusetõrje vms) süü või siis euro 2012 dlc viga....
üldiselt varem sellega probleeme ei olnud |
mul pole seda dlc'd
neti kohta ütleb moderate, kuigi pordid on suunatud ning katkemise korral ütleb veel: kui katkemises süüdi pole, siis saan coine, muidu võetakse mult
krt see on mingi rahapuu
kahe mänguga (3minutit kokku) 800 coini
must muidugi tugevamad meeskonnad ja tegelesin põhiliselt palli ülejoone tagumisega
nimi on mul vist libehv, seega keegi võib lisada vms
ma ei jaga ööd ega mütsigi sellest
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
04.08.2012 19:09:23
|
|
|
ei olegi vahet kas sul on dlc või mitte, serverid on siiski dlc'ga seotud ja seetõttu tekib igast probleeme.
mul samamoodi dlc'd pole ja vahepeal jamab päris hullult, eriti hull on olukord olnud viimase nädala jooksul
ja muideks 800 coins'i on kommiraha tegelikult, varsti saavad sul contractid otsa ja siis on jama.... korralik gold rare contract maksab juba sul 1k või rohkem
|
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
05.08.2012 00:30:02
|
|
|
GTR kirjutas: |
ei olegi vahet kas sul on dlc või mitte, serverid on siiski dlc'ga seotud ja seetõttu tekib igast probleeme.
mul samamoodi dlc'd pole ja vahepeal jamab päris hullult, eriti hull on olukord olnud viimase nädala jooksul
ja muideks 800 coins'i on kommiraha tegelikult, varsti saavad sul contractid otsa ja siis on jama.... korralik gold rare contract maksab juba sul 1k või rohkem |
ma tegin onilne vaid 3min, rohkem pole
nüüd võtsin uue pro hoopis ette, samas kas nendest levelitest ka tolku on, pole õrna aimugi
multiplayeris pole sellest oma prost üldse tolku või on?
vaadates, kui palju ma seda fifa 12 mänginud olen, enne ostmist
siis fifa 13 ostan kohe - lahe on õhtuti aega tappa
fifa manageri olen juba paar aastat jutti ostnud, 13 jääb aga ostmata - seega panen raha parem fifale
see paar eurot ei tapa
puts kurat kirjutas: |
The points are used to compare yourself with other players, and the points you earn are also given to whatever club you've chosen (whether you are actively playing as that club or not), which are then used to rank the clubs in week long "seasons".
The levels themselves are just used as a comparison tool.
|
pigem vana save taastama siis
midfield ja rünne 90
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
05.08.2012 01:17:02
|
|
|
kuidavittu ma need krautid sealt mikkeri tagant vait saan, tra mul on kõik pmst mute, ikka nahad mölisevad
tekstiga ka ei saa halt schmaul öelda - öösel pole omale ka mikrofoni kuskilt võimalik hankida
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
05.08.2012 11:02:48
|
|
|
Saab panna seadetest vait küll. Audio seaded vmt, ise olen asja kinni pannud, sest pole mikrofoni, millega vastu kobiseda
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
18.08.2012 21:32:20
|
|
|
nooo traa
see ulotimate team katkeb nagu fukin nonstop
tra 90ndal minutil pani pange, tournamendi finaalis - tra kui see marru ei aja, siis ...
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
18.08.2012 21:37:48
|
|
|
suhtkoht närvesööv eksole
|
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.08.2012 21:04:06
|
|
|
tra need ea nahad võivad omale munad kurku imeda, fifa 13'st ma üle 15€ ei osta - tra see ea servers down jant lõhub mu mööblit raisk
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
19.08.2012 21:32:04
|
|
|
Kaua ei ole fifat mänginud ja hakkasin Head to Headis Divar 3st jälle tõusma.
Suutsi korra D4 ära käia roostes olemise tõttu.
Olen nüüd esimest korda Divar 1. Väga koomiliselt sain sinna.
Nimelt oli 4 mängu veel ja vaja oli üht võitu, suutsin 2 korda jutti kaotada erinevatel põhjustel. (üks kord oli connection lost)
Eelviimane mäng läks aga hästi, kuid närvesöövalt. Ootasin õhtu otsa tähtsat kõnet ja muidugi pidi see keset mängu tulema.
Tahtsin palli üle otsajoone lüüa ja kähku enne pausi peale lükata, et kõnele vastata. Vajutasin kogemata chip + löök ja kang käis ka käes kahtlaselt ringi: kaarpall lendas täiskobaga kastist 10 meetri kauguselt üle peter cechi postipõrkest sisse... üks ulmelisemaid asju, mis fifas näinud olen
Cech on üldse ebamugavaim vv minu jaoks, seekord vist oli karma minu poolt. Rõhutan, et see oli CHIP mitte finesse shot
Vastane suutis aga viigistada sel hetkel, kui naiska tuli tuppa ja hakkas karjuma, et köögis pliit ajab sinist ja mingi teema on, kiskusin siis kõrvaklapid peast, et täpsemalt selgust saada ning selle ajaga muidugi karistati mind ära
Jooksin siis kööki, ajasin asja korda ja tagasitulles oli meeskond juba palli lahti mänginud, vastane selle omastanud ja läks just 1vs1. Mõtlesin veel päästa, aga niitsin ta kastis kaitsjaga maha. Kutt aga otsustas penalti mulle sülle lüüa. Epic, eks ole..
82ndal minutil tegi vastane aga väga karmi vea välja mängides ja kasutasin võimaluse ära ära ning saingi edasi
elu on lill.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.08.2012 23:27:00
|
|
|
kas seal head to headis kuidagi väravavahile ka lülituda saab?
krt jookseks väravavahiga ründajale vastu, aga selle asemel vahetab hoopis kaitsjaid omavahel
totter on see, et osades mängudes saab ja teistes mitte, kuidagi kaootiline - selle tõttu juba mitu mängu hävinud, et mingi segadus majas
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
20.08.2012 02:06:21
|
|
|
libe kirjutas: |
krt jookseks väravavahiga ründajale vastu, aga selle asemel vahetab hoopis kaitsjaid omavahel
totter on see, et osades mängudes saab ja teistes mitte, kuidagi kaootiline - selle tõttu juba mitu mängu hävinud, et mingi segadus majas |
Keyboardil nuppu ei tea, aga katseta. Puldil on kolmnurk PS layoutil või siis xboxil Y vist. (kõige ülemine) vv jookseb vastu.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
20.08.2012 16:00:27
|
|
|
Keegi oskab aidata Origin murega? EI ole juba paar nädalat sisse saanud logida, ütleb: You must be online when logging in for the first time. Teinud juba igasuguseid asju, uninstalli originile, registrist kõik origin-iga seonduv maha, firewallist lubatud, viirusetõrjest lubatud jne. Mida iganes ei teeks, lihtsalt ei saa sisse logida. Samas venna arvutis sain kohe sisse logida, kui Origini peale panin, keegi oskab mingit lahendust pakkuda? googeldasin ka päris palju juba.
E: Lõpuks leidsin lahenduse, probleemi ikkagi oli NOD-is. Päris kaua läks aega selle lahendamiseks, andsin vahepeal juba alla.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Emil
Uus generatsioon

|
21.08.2012 09:13:09
|
|
|
libe kirjutas: |
totter on see, et osades mängudes saab ja teistes mitte, kuidagi kaootiline - selle tõttu juba mitu mängu hävinud, et mingi segadus majas |
Hoiad Through Pass klahvi peal, siis väravavaht tuleb hüppab jalgadesse/pallijärgi, olenevalt ajastusest.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
henryKI11
HV kasutaja

|
21.08.2012 23:52:07
|
|
|
vajutad select nuppu puldi peal siis ssab vv-ga ise ringi joosta
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
22.08.2012 14:35:08
|
|
|
vale
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
22.08.2012 18:37:58
|
|
|
jonathan19 kirjutas: |
vale |
tegelikult õige ju.
Online'is ei saa, aga offline sõprusmängus saab.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
assu2
Kreisi kasutaja

|
23.08.2012 18:16:08
|
|
|
Jõudsin esimest korda nüüd Div 1 'te. 16 season ja div 1.. Läks ikka aega veits. Imekombel, sain Div2st 1'te kohe esimese korraga..
Nonii... esimene mäng div 1 väga kinnine ja võimaluste vaene.. Brazil vs City.. kurat 77' minutil vastane hakkas väravavahist mööda mängima ja Julio tõmbas maha ja penalt. Niisiis kaotasin 0:1 esimese kohtumise.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
23.08.2012 18:29:19
|
|
|
Ma vist mingi 6-7ndat seasonit järjest 3ndas. Edasi ei saa, tagasi ei lähe...
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
23.08.2012 18:36:04
|
|
|
Sain Div1s kohe 3 kaotust jutti. 1 kord oli oma süü, kaks korda epic EA server feil. Ühe korra olin 4-1 juhtimas ja mängu viimased minutid.. Varem olen selliste katkestuste korral ikka ise võidu sisse cashinud.
Nüüd tuju ära ja ei viitsi jebida natuke
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
23.08.2012 18:40:49
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Sain Div1s kohe 3 kaotust jutti. 1 kord oli oma süü, kaks korda epic EA server feil. Ühe korra olin 4-1 juhtimas ja mängu viimased minutid.. Varem olen selliste katkestuste korral ikka ise võidu sisse cashinud.
Nüüd tuju ära ja ei viitsi jebida natuke  |
Mul EA serveriga polegi probleemi, pigem enda oskustega. Järjepidevalt suudan 2-1 (minu kasuks) olukorrast kaotaja välja tulla (dno, lihtsalt ei suuda mingihetk enam kaitsa ja rünnata jms)
Mis tac. kasutusel on Teil @ Div 1 vennad + mis teamiga?
Ise siiani ainult Realiga mänginud.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
23.08.2012 20:21:07
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Ertai kirjutas: |
Nüüd tuju ära ja ei viitsi jebida natuke  |
Mul EA serveriga polegi probleemi, pigem enda oskustega. Järjepidevalt suudan 2-1 (minu kasuks) olukorrast kaotaja välja tulla (dno, lihtsalt ei suuda mingihetk enam kaitsa ja rünnata jms)
Mis tac. kasutusel on Teil @ Div 1 vennad + mis teamiga?
Ise siiani ainult Realiga mänginud. |
Ma ise olen pigem see, et enne ei lähe käima, kui mulle 1-2 ära lüüakse. Üldjuhul oskan tagant tulla väga hästi.
Brasiilia puhul olen kasutanud 4321 või siis 4 2 3 1. Vahel ka see default.
Maicon pane LCM/RCMiks. Elias on ka parem kui Lucas Leiva.
kui DMidega mängid, siis Thiago Silva ja Maicon sinna näiteks, keskkaitsesse võid David Luizi siis lükata.
taktikaid on mitmeid.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |