Ma juba põhimõtte pärast ei kasuta neid adblokk programme aga eks osadel inimestel on haige vajadus kõike oma masinas seadistada ja blokeerida... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kuna sa "põhimõtte pärast" AdBlockereid ei kasuta, ma eeldan, et põhimõtted on "need toovad ju raha sisse nendele inimestele kes reklaame panevad" ning järeldan, et sind ei häiri ka telekas olevad reklaamid iga 15 minuti tagant. Confirm/deny?
Minu jaoks on oluline, et video peal ei hüpitseks mingid idiootsed popupid millel mingit seost antud teemaga ei ole ning mis võivad väga vabalt tüki videot ära blokeerida kuniks nad kinni pannakse. Teine reklaamivorm on popupid, mida ei ole samuti kellelegi vaja. Kolmandaks - bännerid. Need on õnneks vähem kasutust leidnud viimasel ajal.
Ning viimaseks ja kõige häirivamaks reklaamiks - taustad mis on tehtud hüperlinkideks. Oi kuidas ma neid vihkan. Mul on harjumus "valgetel" aladel (ehk kus ei peaks ühtegi hüperlinki eksisteerima) klikkida aeg-ajalt, ma tean et ma pole ka ainus kes seda teeb, ja kui saidil on mingi klikitav taust mis kuhugi mujale viib, närv läheb kohe mustaks.
Kui sind reklaamid ei sega (vähemalt youtube omad), siis sa oled küll üks väga vähestest. Teised kasutavad adblockereid. _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Kuna sa "põhimõtte pärast" AdBlockereid ei kasuta, ma eeldan, et põhimõtted on "need toovad ju raha sisse nendele inimestele kes reklaame panevad" ning järeldan, et sind ei häiri ka telekas olevad reklaamid iga 15 minuti tagant. Confirm/deny?
Ma vaatan televiisorist reklaame näitavaid kanaleid piisavalt harva (loe: heal juhul korra kuus)...
Muidugi muige võtab suule nende kasutajate kiun, kes kasutavad adblokkereid ja muid saite kohandavaid add-on'e mida nad peavad alati uuendama ja seadistama kui sait on uuendanud oma väljanägemist või on näiteks brauser uuenenud... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Oh teid küll, ega lehe omanikul siis raha saamata ei jää, kui sina oma arvutist ära blokid reklaami
Anyway, tagasi teema juurde. Suht naeruväärne - selle asemel et youtubest varastamist raskendada, ja oma koodi arendada natuke, kammitakse läbi terve internet et selliseid programme ei oleks sadaval
Edu neile siis
Tehakse seda sellest, et igasugu "tabelimehed" ja "graafikumehed" saavad siis ju kuskile mingisuguse uhke joone ja vägevad numbrid tabelisse kirjutada, et mitu saiti on kinni pandud ja mitu võimalust on kinni keeratud... igal muul elualal on samuti viimasel ajal erinevad "tabelimehed" levima hakanud, eriti värskelt kooli lõpetanud "juhid" _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Need brauserilisad võtavad vist temporary faili (mis tekib video vaatamisel niikuinii sinu arvutisse brauseri puhvrisse) ja kopeerivad lihtsalt selle ümber ettenäidatud kataloogi?
Ma ise nii laisk mingeid lisasid installima, et lihtsalt käsitsi, pärast video vaatamist, selle siis brauseri puhvrikataloogist copy-paste ära näpanud... Tõsi, mingeid anomaaliaid olen ka märganud, et mõnikord fail ei ole temp-kataloogi salvestunud miskipärast.
No aga kas see ei eelda seda, et sa pead selle video enne täies ulatuses ära vaatama? vastavate programmidega saad aga videot tõmmata ilma vaatamata _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Need brauserilisad võtavad vist temporary faili (mis tekib video vaatamisel niikuinii sinu arvutisse brauseri puhvrisse) ja kopeerivad lihtsalt selle ümber ettenäidatud kataloogi?
Ei pruugi olla. Eks neid ole nii- ja naasuguseid, aga ma ise kasutan küll sellist, mis menüüst valitud variandi allalaadimist ikkagi alustab eraldi sellest, mida ekraanil näed. Ehk siis brauseri aknas võib joosta 360p video, aga 1080p valimisel brauserilisa tekitatud menüüst alustab brauser selle allalaadimist täiesti eraldi failina. Kui see on juba alustatud, võid videoga akna või tabi üldse sulgeda. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Tegelt hea. Youtube ripp on ikka totaalne _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Muidugi muige võtab suule nende kasutajate kiun, kes kasutavad adblokkereid ja muid saite kohandavaid add-on'e mida nad peavad alati uuendama ja seadistama kui sait on uuendanud oma väljanägemist või on näiteks brauser uuenenud...
Ei ole seal vaja midagi uuendada, kõik on automaatne. Installid ja unustad.
WAV kirjutas:
SKG kirjutas:
Lihtsa brauserilisaga saab lausa video katte.
Ma ise nii laisk mingeid lisasid installima, et lihtsalt käsitsi, pärast video vaatamist, selle siis brauseri puhvrikataloogist copy-paste ära näpanud... Tõsi, mingeid anomaaliaid olen ka märganud, et mõnikord fail ei ole temp-kataloogi salvestunud miskipärast.
Nope, otse serverist tõmbad ju. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Ei ole seal vaja midagi uuendada, kõik on automaatne. Installid ja unustad.
alles hiljuti oli Tomorrowil probleem firefoxi uuendamisel tekkinud muutustega ning tal oli vaja "uuesti õppida" kuidas asjad käivad näiteks _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Alustuseks jätab nii heli kui ka pildikvaliteet tugevalt soovide, et endale sealt üldse midagi "salvestada" ...
Põhiline probleem ongi just see mitmekordne ümberkonverteerimine. Esiteks klipi koostaja-üleslaadija ise võib olla oma videot ja heli juba korra või enamgi konvertinud, seejärel youtube konverdib selle veel ringi ja lõpuks võib-olla mõni mahalaadimise programm ka konverdib kolmandasse-neljandasse formaati ja bitrate'i. Mitu järjestikust konvertimist toimivad aga kvaliteediga piltlikult öeldes kvadratuurselt, ehk siis kvaliteedikaod ja artefaktid summeeruvad kordistudes.
Tegelikult, ma pole küll täpsemalt uurinud, kuid võib-olla on youtube'sse üleslaadimisel ka võimalik kuidagi niimoodi ette defineerida, et mitte midagi ringi ei kodeerita ja saan üles panna ka 1:1 bitperfect faili...
Omaette jabur on youtube juures aga see, et pole võimalust panna üles lihtsalt helifaile, ilma pildita. Mis tekitabki massiliselt neid "pilt taustaks", "tekst taustaks" või "slaidishow taustaks" sisumõttetuid ja ressurssiraiskavaid videoid.
Omaette jabur on youtube juures aga see, et pole võimalust panna üles lihtsalt helifaile
youtube on videode vaatamise kanal, heli seal juures on poonus, ning selle poonusena kaasa tuleva heli tahaks muusikatööstus ära keelata või nagu selle teema algatuses kirjas, "heli välja konverteerimist - arvutisse salvestamist keelata" _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Eks oleneb kui suure ekraani pealt vaatad.
Läpakal kärab juba 720p vaatamiseks küll.
Näiteks mingi vevo video 1080p mp4 formaadis on täiesti aksepteeritav.
Teine asi on see kui sa tahad midagi haruldast salvestada keda/mida massimeedia ei esinda.
Siis pole vahet mis kvaliteet on.
link
Jutt on siin teemas siiski helifailidest. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.