Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
22.06.2012 12:54:06
USAs piiratakse Youtube’ist helifailide näppamist |
|
|
Mõned päevad pärast seda, kui Google hakkas blokeerima Youtube’i videoklippidest heli konverteerivaid veebilehekülgi, anti RIAA poolt CNETi hallatavale Download.com-ile korraldused sarnast teenust võimaldavate programmide eemaldamiseks.
Loe edasi E24-st.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
22.06.2012 13:23:39
|
|
|
Oot milleks seda nüüd vaja oli?
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
22.06.2012 13:26:51
|
|
|
madedog,
tsitaat: |
Nelja suurimat plaadifirmat esindav Recording Industry Association of America (RIAA) alustas Google’ile veebilehekülgede eemaldamiseks surve avaldamisega juba eelmisel aastal, kirjutab CNET.
|
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
22.06.2012 13:33:09
|
|
|
Raskendab natukenegi dumbuseritel youtubist müra allalaadimist. Veidikene olen isegi poolt, aga mõttetu on antud lüke ikka.
Kes väga tahab, saab oma faili ikka kätte.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
22.06.2012 13:39:52
|
|
|
heh, "record what u hear" käiku ja pole probleemi
üldiselt, kui nüüd natuke tõsisemalt rääkida siis tundub jälle üks selline "enam absurdsemaks minna ei saa" teema. inimene saab minna, igal ajal ja tänapäeval ka enamvähem igalpool youtube'i ja kuulata mingit lugu kasvõi 1000 korda järjest. seda kõike TASUTA ja minuteada ilma, et teda saaks selle eest vangi panna?! aga kui inimene tahab peale 5dat korda kuulamist asja enda jaoks lihtslt natuke lihtsamaks ja kiiremaks teha tõmmates seesama materjal lokaali siis see oleks nüüd nagu järsku pahapaha
see asi pole enam isegi mitte võitlus tuuleveskitega...riik lihtsalt maksab palka naljameestele nalja tegemise eest, aga neid tegijaid on krid palju ja nad tahavad selle nalja eest ilmselt väga head palka saada
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
22.06.2012 14:01:00
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
heh, "record what u hear" käiku ja pole probleemi
üldiselt, kui nüüd natuke tõsisemalt rääkida siis tundub jälle üks selline "enam absurdsemaks minna ei saa" teema. inimene saab minna, igal ajal ja tänapäeval ka enamvähem igalpool youtube'i ja kuulata mingit lugu kasvõi 1000 korda järjest. seda kõike TASUTA ja minuteada ilma, et teda saaks selle eest vangi panna?! aga kui inimene tahab peale 5dat korda kuulamist asja enda jaoks lihtslt natuke lihtsamaks ja kiiremaks teha tõmmates seesama materjal lokaali siis see oleks nüüd nagu järsku pahapaha
see asi pole enam isegi mitte võitlus tuuleveskitega...riik lihtsalt maksab palka naljameestele nalja tegemise eest, aga neid tegijaid on krid palju ja nad tahavad selle nalja eest ilmselt väga head palka saada  |
Kui sa tõmbad need lood omale arvutisse, siis ei ole YouTube'l kellelegi reklaami näidata.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
22.06.2012 17:00:35
|
|
|
kas sa usud, et kui ma mingi loo omale arvutisse ära olen tõmmanud siis rohkem ma kunagi juutuubi ühtegi teist lugu otsime või kuulama ei lähe?
kusjuures, omamoodi huvitav fakt, nimelt mina ei näe youtubes reklaami. ma ei mõtle mitte seda, et seal seda ei ole (ju vist ikka on), vaid et ma lihtsalt absoluutselt ei pane seda tähele...täiesti null, nagu oleks välja lülitatud need osad "visioonist".
eks ma muidugi saan sellest reklaami asjast aru ka jah, äri seisukohalt. teisest küljest on siiski selge, et siin pole enam mõtet niisama suusoojaks mingist autorite kaitsmisest või piraatimidest rääkida, lihtsalt teema on hoopis teine. või usub keegi, et sealsest reklaamitulust läheb kuidagi mingi ägeda algoritmi järgi mingi osa mingitele artistidele?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.06.2012 17:49:11
|
|
|
SKG: Väikseks ääremärkuseks, Youtube kraami saab alla laadida 4-s erinevas versioonis. Mulle endale on viimasel ajal meeldima hakanud see WebM variant. Arvutisse tuli ka mingi lisakoodek tirida, et asi tööle läheks.
Download FLV
Download MP4
Download WebM
Download 3GP
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.06.2012 17:52:43
|
|
|
kusjuures, omamoodi huvitav fakt, nimelt mina ei näe youtubes reklaami. ma ei mõtle mitte seda, et seal seda ei ole (ju vist ikka on), vaid et ma lihtsalt absoluutselt ei pane seda tähele...täiesti null, nagu oleks välja lülitatud need osad "visioonist".
|
reklaamid on seal ju video peal... kuidas sa saad sellest niisama lihtsalt mööda vaadata?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
22.06.2012 18:03:20
|
|
|
Näiteks Flash 9´ga reklaamid ka puuduvad
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.06.2012 18:06:42
|
|
|
carlking kirjutas: |
|
reklaamid on seal ju video peal... kuidas sa saad sellest niisama lihtsalt mööda vaadata? |
Blokeerid Google reklaamiserveri ara. Mul on nii tehtud.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
22.06.2012 20:38:19
|
|
|
carlking, pull ongi see, et ma ei vaatagi mööda, ma lihtsalt EI NÄE ma ei tea kuidas seda selgitada, aju ei registreeri seda osa pildilt kui midagi, millele tähelepanu peaks pöörama. mul ei ole meeles mitte ühtegi reklaami youtubest, kuigi külastasin seda viimati mõned minutid tagasi. mulle isegi ei tule ette, kuskohas need reklaamid seal asuvad...see on eriti huvitav kui sa ütled, et video peal tõsi ma rohkem kuulan kui vaatan.
samas näiteks HV foorumi reklaambänner jääb mulle väga tihti silma, sest ma olen kohati huvitatud selle nägemisest.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.06.2012 20:39:53
|
|
|
Kõikidel videodel ei olegi, reeglina näed reklaami mingi 10 sekundit peale video algust vms...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
22.06.2012 20:40:50
|
|
|
|
reklaamid on seal ju video peal... kuidas sa saad sellest niisama lihtsalt mööda vaadata? |
Milliste videode peal?
Mul pole operal mitte ühtegi reklaamiblokeerimislisa peal ning ma pole video peal veel reklaami näinud.
Mõnel kuskil kõrval featured videos kohal miskit hüpleb aga see on ka kõik.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.06.2012 20:44:56
|
|
|
No kui sa vaatad videot, siis selle riba peal kus aeg jookseb on kollane joon... kui video sellest joonest üle "tiksub" siis ilmub video alumise osa peale reklaaam...
näide netist suvaline:
Spoiler 
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.06.2012 20:45:49
|
|
|
carlking, mis kollane joon, milistel videotel...?
Ma pole veel ühtegi sellist seal kohanud...
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.06.2012 20:47:12
|
|
|
Etz kirjutas: |
carlking, mis kollane joon, milistel videotel...
Sa oled ikka õige varakult juba tõstma hakanud...  |
kollane on seal video alguses näha... kui video sinnamaani jõuab või sellest üle hüppad, siis näitab reklaami, reklaami saad ise kohe kinni panna kui tahad.... mina olen neid juba aastaid näinud
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
22.06.2012 20:51:03
|
|
|
Pole veel üheski videos näinud reklaame. Ainus reklaamitõrje on AdBlock.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
22.06.2012 20:57:24
|
|
|
Etz kirjutas: |
carlking, mis kollane joon, milistel videotel...
Sa oled ikka õige varakult juba tõstma hakanud...  |
kollane on seal video alguses näha... kui video sinnamaani jõuab või sellest üle hüppad, siis näitab reklaami, reklaami saad ise kohe kinni panna kui tahad.... mina olen neid juba aastaid näinud
|
Maru kahtlane juutuub sul.
Ma ple mingeid kollaseid jooni eluski näinud, rääkimata taolistest reklaamidest
Ju siis väljavalitutele vaid
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
23.06.2012 00:26:01
|
|
|
Hmm, ei tea jah. Minul need reklaamid nii juba mitu aastat youtubes ilmunud. Väike stiilinäide screenshoti näol:
http://www.upload.ee/image/2453233/clipboard_upped.png
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
23.06.2012 00:41:31
|
|
|
No mida pole, seda pole...
Spoiler 
Pole ei mingit kollast kriipsu, vaatasin selle klipi ka lõpuni, mingit reklaami ei ilmunud...
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.06.2012 00:47:27
|
|
|
Etz, Adblock blokeerib neid edukalt.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
23.06.2012 00:48:41
|
|
|
Mul on ka need kollased jooned ja reklaamid täitsa olemas. Adblocke vms ei kasuta, brauseriks Chrome.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|