Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Järelmaksu toetavad firmad. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.06.2012 12:04:34 vasta tsitaadiga

Tomorrow, elion reklaamib järelmaksu igas kliendilehes.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.06.2012 13:02:52 vasta tsitaadiga

Kas mitte nii ei ole et mida väiksema aja peale võtad järelmaksuga mingi asja seda väiksem on intress ? Ise võtsin enda praeguse arvuti kunagi 2 aasta peale AK-st ja ei olnud see intress nii väga et oleks ahhetama panev.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 09.06.2012 13:12:05 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Kas mitte nii ei ole et mida väiksema aja peale võtad järelmaksuga mingi asja seda väiksem on intress ? Ise võtsin enda praeguse arvuti kunagi 2 aasta peale AK-st ja ei olnud see intress nii väga et oleks ahhetama panev.

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
Ikka jah.

Aga mis sa nüüd arvad. Kui mitu protsenti järelmaksu võtjatest teab kumb läheb kallimaks:
Intress 20% aastas jäägilt
Intress 15% aastas summalt

Jah see on õel, silmakirjalik ja mis kõik veel, aga kui ma tahan näha lolli inimest ma võtan ette Liisi, kaupmehejärelmaksu ja muude selliste ettevõtete kliendinimekirja.
Kas tõesti inimesed ei tee vahet intressi protsendil jäägilt ja intressi protsendilt algsummalt?
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 09.06.2012 13:34:35 vasta tsitaadiga

Kas järelmaksugraafik on jäik? Et näiteks, kui võtan 12 kuuks järelmaksu, aga soovin maksta ära 6 kuuga, siis see pole võimalik?
Sellisel juhul oleks krediitkaart palju parem variant.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 09.06.2012 13:36:34 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Kas järelmaksugraafik on jäik? Et näiteks, kui võtan 12 kuuks järelmaksu, aga soovin maksta ära 6 kuuga, siis see pole võimalik?
Sellisel juhul oleks krediitkaart palju parem variant.

Lepingutingimused on lugemiseks, mitte ilupärast.
Kõrvale võta võlaõigusseadus, siis tead, mis kehtib ja mis ei kehti.

Kui kahtled, kogu parem raha.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 09.06.2012 13:43:06 vasta tsitaadiga

ot:
Ega jah - siiamaani olen hakkama saanud kõik 100% välja ostes. Kohe üldse ei meeldi orjalepingud või muud võlaorjused...

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.06.2012 13:44:57 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Jah see on õel, silmakirjalik ja mis kõik veel, aga kui ma tahan näha lolli inimest ma võtan ette Liisi, kaupmehejärelmaksu ja muude selliste ettevõtete kliendinimekirja.
Kas tõesti inimesed ei tee vahet intressi protsendil jäägilt ja intressi protsendilt algsummalt?

Mine kõnni suvalisel ajahetkel näiteks Ülemiste Euronicsist mööda ja näed nurgalauas istuvat inimest kes järjekordset järelmaksulepingut allkirjastab thumbs_up.gif

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.06.2012 13:55:24 vasta tsitaadiga

ThedEviL kirjutas:
Gap kirjutas:

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
Ikka jah.

Aga mis sa nüüd arvad. Kui mitu protsenti järelmaksu võtjatest teab kumb läheb kallimaks:
Intress 20% aastas jäägilt
Intress 15% aastas summalt

Mingid rikkurid jah saavad kohe oma rahahunniku lauale laduda,aga igaüks pole nii rikas ja kui jõuad järelmaksu ilusti maksta ja võlgu ei jää siis ma ei näe selles midagi halba ? Ma saan aru et kui sul raha pole siis pole vaja üle oma võimete ka elada... aga kui tõesti on vaja pesumasinat,külmkappi või mis iganes siis ei ole igaühel mingit 1000€ kohe lauale laduda.... Mingi maja/korteri laen pangalt või autoliising see on jah paras koormus kaelas,endal sellist asaja õnneks/kahjuks ei ole aga mingi tehnika peale järelmaks võtta ei ole ju teab mis häbiasi....
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 09.06.2012 14:03:25 vasta tsitaadiga

Tegin just väikesed kalkulatsioonid.
Liisi järelmaksu intress 20% on sama mis panga järelmaksu intress 35 %

Tehke läbi kui keegi ei usu.
Erinevus ainult selles, kes millelt intressi arvutab.
Pangad arvutavad jäägilt.
Laenuputkad arvutavad algsummalt.

Ma olen isiklikult näinud kuidas mingi tibi statoilis SMS laenu ootab.
Perseall oli suht uus S klassi mersu. Võinoh... mingi 3-4 aastat vana.....
Gap kirjutas:

Mingid rikkurid jah saavad kohe oma rahahunniku lauale laduda,aga igaüks pole nii rikas ja kui jõuad järelmaksu ilusti maksta ja võlgu ei jää siis ma ei näe selles midagi halba ? Ma saan aru et kui sul raha pole siis pole vaja üle oma võimete ka elada... aga kui tõesti on vaja pesumasinat,külmkappi või mis iganes siis ei ole igaühel mingit 1000€ kohe lauale laduda.... Mingi maja/korteri laen pangalt või autoliising see on jah paras koormus kaelas,endal sellist asaja õnneks/kahjuks ei ole aga mingi tehnika peale järelmaks võtta ei ole ju teab mis häbiasi....

jah aga kui loll peab olema et järelmaks võtta liisist või kaupmehejärelmaksust?
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.06.2012 16:11:37 vasta tsitaadiga

ThedEviL kirjutas:
Tegin just väikesed kalkulatsioonid.
Liisi järelmaksu intress 20% on sama mis panga järelmaksu intress 35 %

Tehke läbi kui keegi ei usu.
Erinevus ainult selles, kes millelt intressi arvutab.
Pangad arvutavad jäägilt.
Laenuputkad arvutavad algsummalt.

Ma olen isiklikult näinud kuidas mingi tibi statoilis SMS laenu ootab.
Perseall oli suht uus S klassi mersu. Võinoh... mingi 3-4 aastat vana.....
Gap kirjutas:

jah aga kui loll peab olema et järelmaks võtta liisist või kaupmehejärelmaksust?

Selleks ei pea sugugi loll olema, näide elust endast. Tahtsin teise panka üle minna. Inimese kes minuga tegeles tegi pangale taotluse minu arvetele re. fin teha minu esialgses pangas. Muidugi oli soov väikest laenu juurde saada, kõik oli ok alguses. suhtumine jne. Lõpuks tuli vastus negatiivne, ja öeldi, a oma palga võite ikka meie panka kanda edaspidi kuid oma laenujääke maksate teises pangas ikka ise edasi. No andke andeks sellepärast ma ka vahetama ei hakka panka. Et ise saaksin siis asju edasi maksta teises pangas. Kui pangad ise vastu ei tule ja ei taha aidata ja vabatahtlikult loobuvad rahast siis loogiline, et valin koha kust saab paremini ja kergemalt laenu, olgugi , et % kõrgem

ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 10.06.2012 08:56:42 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Arvan, et asi on tegelikult selles, et Elion ei reklaami oma järelmaksu. Nt Ordi lehel pole üldse mingit järelmaksuvõimalust kirjaski.

Kodulehel suurte tähtedega: https://www.elion.ee/eraklient/makseviisid/jarelmaks

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.06.2012 02:53:11 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Arvan, et asi on tegelikult selles, et Elion ei reklaami oma järelmaksu. Nt Ordi lehel pole üldse mingit järelmaksuvõimalust kirjaski.

Kodulehel suurte tähtedega: https://www.elion.ee/eraklient/makseviisid/jarelmaks

Tekst kodulehel ei kvalifitseeru reklaamiks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 12.06.2012 11:43:03 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
valin koha kust saab paremini ja kergemalt laenu, olgugi , et % kõrgem

SMS laen thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Neil pohh, kas on töö, pole tööd, on võlgu või pole võlgu. Seda ikka saad thumbs_up.gif
Ja seda saab ka hulgi ja hulgi.
Noh aastane krediidikulukuse määr on kõigest kuni 4000% aga see väike mure kuna laenu saab niii lihtsalt icon_eek.gif
tagasi üles
skulmars
HV Guru

sõnum 12.06.2012 22:08:09 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:

Mine kõnni suvalisel ajahetkel näiteks Ülemiste Euronicsist mööda ja näed nurgalauas istuvat inimest kes järjekordset järelmaksulepingut allkirjastab thumbs_up.gif

mina käin seal preemiapunkti kingituste järel icon_redface.gif
samuti tegeleb see laud garantiiteemadega, niiet ära üldista..
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 177
tagasi üles
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 13.06.2012 11:49:13 vasta tsitaadiga

Ise ostsin nt. iga palgapäev mingi 200-400 euri eest juppe ja seni kuni kõik käes mis vaja oli, usu lihtsam on nii osta ja oodata kui plekkida ulme summasid peale.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 15.06.2012 09:30:37 vasta tsitaadiga

KohviPaus kirjutas:
Ise ostsin nt. iga palgapäev mingi 200-400 euri eest juppe ja seni kuni kõik käes mis vaja oli, usu lihtsam on nii osta ja oodata kui plekkida ulme summasid peale.

Siis oleks lihtsam olnud kohe see summa välja maksta, milleks neid oste igapäev veel teha???

KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 15.06.2012 09:35:14 vasta tsitaadiga

Iga palgapäev ikka - iga kuu tagant. Kuna ma teadsin, et vaba raha mul kaua ei püsi tavaliselt siis otsustasin pigem selle variandi kasuks. icon_smile.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.06.2012 10:12:53 vasta tsitaadiga

hakad vaikselt teist kasti kõrvale ehitama. korpus võib ka kasutatud olla, otsid siitsamast foorumist midagi või lähed ordi hulgisse, seal on defektsed korpused kilohinnaga olemas, vähemalt tondil on. ja vaatad, mis sa igal palgapäeval omale osta saad. seni kuni uus kast koos, raalid mingi paarikõmneeurise vana kastiga.
kui enesehinnang ei luba, kasutad elioni kliendina mainitud võimalust ordi kast euronicsist saada..

KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 15.06.2012 10:53:19 vasta tsitaadiga

laurx, Mis kastid seal defektiga on? Mingid vanemat sorti või on uuemaid samuti?
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.06.2012 11:08:21 vasta tsitaadiga

transpordil viga saanud korpused. kaks või kolm tükki olen sealt neid ise ostnud. ühel oli mingi raskem ese kukkunud kasti peale ja kolm cm plekki sisse vajutanud ja haljaks kriiminud. teistel oli vist mingi tükk puudu. mul oli vaja mingeid serveriruumi kaste teha ja need puudused ei häirinud.
pruuli555
Kreisi kasutaja
pruuli555

sõnum 04.09.2015 14:00:21 tõstaks teema uuesti üles vasta tsitaadiga

viimane post siin oli ca 3 aastat tagasi, kuidas praegu nende järelmaksu pakkujatega on.

kelle käest on kõige soodsam 1000 euri järelmaksule võtta.

hetkel on taoutlus galadori antud ja ka positiivne vastus saadud. kuid kaaluks siiski veel enne otsustamist

praegu on Svea, Uno ja Liisi sellised suuremad kes silma on torganud ka ette jäänud.

ma ei ole ise nende kalkulatsioonidega väga pädev sellepärast siia ka postitan.

tänan ette.

KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 04.09.2015 14:21:25 vasta tsitaadiga

Võiks jah arutlust isegi jätkata, seoses Liisi järelmaksuga poleks ise ka arvanud, et ma nende kliendiks saan, kuid nii läks kui ma mingi moment poes olles lihtsalt järelmaksu küsisin ilma firmasse süvenemata. Olen nende teenust kasutanud ja kõik OK. Nad ei soovi mingit detailset pangaväljavõtet (mis oleks mulle instant dealbraker) vaid üldandmeid töökoha ja palgavahemiku osas, seega mulle sobiv. Spammivad nad ka veits e-maili ja smsi, kuid redline minu jaoks nad pole veel ületanud, ehk klassikalisest SMS-ikast on nad ikka nõks kõrgem tase.
Mul pole suurt vahet kui suur see intress on ja mis summa pealt kui ma harilikult kasutan 3 kuist järemkasu koos viisaka 50% sissemaksuga ja kogukulu laenuteeninduseks jääb mingisuguse 15 euro peale ja seegi jaotatud 3 kuu peale osamaksete sisse. Ma saan selle raha eest vastava teenuse (kulude hajutamine). Mul ei ole väga suurt vahet kas kuus 3.5 või 5 eurot selle eest. Samas suurusjärgus kulud on olnud ka EMT enda järelmaksuga. Kindlasti on võimalik ka ajuvabasi diilse saada. Kui saaks kodupangast selliseid konkreetseid diile kindla asja ostuks mõnesaja eurost alates järelmaksuga, siis kasutaks ka.
Suuremad summad ja ostud on muidugi teine teema.
1000 euro kanti summa puhul oleks hea teada mis see kulu tuleb kui näiteks mingi 300 sissemaksuks läheks, sest suure lameda teleka ostmiseks tuleb see tee veel läbi käia icon_biggrin.gif

Ka uus Inbank peaks selliseid teenuseid pakkuma.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.09.2015 14:43:18 vasta tsitaadiga

Kunagi on paar korda võetud siit-sealt. Siiani pommitavad, et su laenulimiit on nii suur ja muudkui võta ja tarbi.
Samas ei meeldi mille see 40% alla küündiv krediidikulukuse määr.
Vaatad sa Liisi, Svea, LHVd, Cofi või mingit pangalaenu siis on enamjaolt sinnakanti kõik. Paar protsenti siia sinna.
No ei kutsu liisima/ laenama.

avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 04.09.2015 19:18:04 vasta tsitaadiga

Ses mõttes on pankade oma klientidele pakutavad järelmaksutooted ilmselt kõige soodsamad.
Vaatasin just, SEB-i "Püsimaksega krediitkaart", vana nimega "Magnet", selle aastaintress mulle on 16%.
Mingitel tingimustel see isegi langes veel, kas 14 või 12 protsendini.
Avalikus hinnakirjas on 18%. Küllap teistel pankadel on miskid samalaadsed numbrid, arvan.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.09.2015 21:16:29 vasta tsitaadiga

Neid lahendusi on igasuguseid, samas ei ole krediitkaart päris järelmaksuga võrreldav asi.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Järelmaksu toetavad firmad. mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.