Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Google Chrome on nüüd enimkasutatav veebilehitseja märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 22.05.2012 21:41:27 vasta tsitaadiga

Taun0 kirjutas:
Läksin chrome peale üle pärast seda kui FF youtubes pidevalt kokku jooksis (ca pool aastat tagasi). Ei oska öelda kas see otseselt FF viga oli aga chrome töötab siiamaani laitmatult hästi.

Vana versioon jookseb kokku jah - total fail AMD peal igatahes.
Chrome thumbs_up.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 22.05.2012 21:45:33 vasta tsitaadiga

Vaidlustandriks läks, siis lisaksin veel ühe rea, nimelt selle asemel, et nende versiooninumbritega vibreerida (FF) võiks siis midagi kasulikku ka teha, pidevalt kuulsin, et tuli uus FF versioon, mis kole ebastabiilne, vana töötas paremini. Linuxis ja windowsis pidevalt uuendab Chrome/Chromium ja siiamaani on täpselt sama performance minu jaoks. Võib-olla tundub fanboy jutt, aga kindlasti on ka siin kasutajad seda märganud.
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 83
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 22.05.2012 21:49:27 vasta tsitaadiga

Vaatasin just, lahti on 65 tabi, milline see pilt Chrome'ga oleks näiteks mälukasutuse osas? icon_biggrin.gif
Villemk2
HV veteran
Villemk2

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.05.2012 22:31:20 vasta tsitaadiga

Võtsin just 70 foorumi lehte lahti testiks, 350Mb kasutas. Muidugi foorumi lehed väikesed ka. Kui nt postimees.ee 70 tabi võtta, siis võib selle numbri vist 10-ga korrutada icon_lol.gif
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 22.05.2012 22:36:43 vasta tsitaadiga

Mõttetu näitaja see... mälu nagunii enamikel kõriauguni.
mul võtab 1 aken 17-120

-------------
Linuxi peal õnnestus ka firefox ära tappa icon_smile.gif
Ehk seda möga ja sodi on liialt sisse aetud sinna.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 22.05.2012 22:49:23 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
KillerXP kirjutas:
Ma ei tea, et miks see nüüd on aga inimesed alahindavad Operat väga. Kas on tegu sellega, et minnakse kaasa üldise mulliga nagu FF seda kunagi oli ja nüüd Chrome, inimesed lihtsalt ei soovita Operat eriti või on see liiga keeruline, kui seadistama hakata vms..
Vigaselt näidatavad lehed (sageli mitte Opera viga, lihtsalt veebimeistrid ei optimeeri Opera jaoks), ID-kaardi tugi puudub siiamaani. Kaks põhilist põhjust mitte Operat kasutada.
No mina pole enam väga kaua vigast lehte näinud. Ja liigun ikka päris paljudel erinevatel lehtedel.

ID kaarti tugi on jah suht ainukeseks miinuseks. Aga õnneks toda ei lähe igapäevaselt ka vaja.
Operaga suht mõnus sync sisse ehitatud. Ükskama kus masinas lähed sisse, opera link tööle ja plaks kõik bookmargid, history jne olemas thumbs_up.gif

Kunagi proovisin chrome, kuid mingi krdi kepp oli, sõi rammu nagu segane ja sinna ta ka jäi.

sakinaga
HV Guru

sõnum 22.05.2012 23:10:25 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Operaga suht mõnus sync sisse ehitatud. Ükskama kus masinas lähed sisse, opera link tööle ja plaks kõik bookmargid, history jne olemas (y)
Firefoxil on samasugune Sync olemas.
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 22.05.2012 23:11:40 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Operaga suht mõnus sync sisse ehitatud. Ükskama kus masinas lähed sisse, opera link tööle ja plaks kõik bookmargid, history jne olemas thumbs_up.gif
Kindlasti said idee Operalt icon_lol.gif
sakinaga
HV Guru

sõnum 22.05.2012 23:18:19 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
maatriks kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Operaga suht mõnus sync sisse ehitatud. Ükskama kus masinas lähed sisse, opera link tööle ja plaks kõik bookmargid, history jne olemas (y)
Kindlasti said idee Operalt :lol:
Ei oska seda kommenteerida, olemas ta igatahes on.
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 22.05.2012 23:45:33 vasta tsitaadiga

Chrome'il on samuti Google'i kontoga ühendamisel sünkroniseerimise võimalus.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 23.05.2012 00:18:27 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Ja eriti mõnus on veel see, kui muudetakse mingit featuuri või lisatakse midagi uut. Siis käivitad üks hommik ja avastad, et pead hakkama jälle õppima midagi thumbs_down.gif .
Wait, what? Mida imet sa oled pidanud brauserite juures viimase näiteks 3a jooksul ära õppima uuenduste kaudu lisatud featurite koha pealt? Märgi kindlasti ka vastav brauser ära. Endale ei meenu ainumastki hetkel icon_rolleyes.gif
maatriks kirjutas:
Vaatasin just, lahti on 65 tabi, milline see pilt Chrome'ga oleks näiteks mälukasutuse osas? icon_biggrin.gif
~120 tabi on avatud olnud kusagil paar nädalat nonstop ning noist jämedalt pooled vahetuvad igapäevaselt, ülejäänud saavad refreshi. Mälukasutus on ~2.2GB ning sellest ~600M on puhtalt Flash. Ühesõnaga nohu.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Deadlock
Kreisi kasutaja

sõnum 23.05.2012 00:24:17 vasta tsitaadiga

Mida kuradit te niipaljude tabidega teete? Mul hakkab paha juba, kui mingi 6-7 tabi lahti on ja sulgen neid siis, et pilt vähe selgemaks läheks.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 23.05.2012 00:34:22 vasta tsitaadiga

Teiste kohta ei tea, enda vabanduseks on, et mulle ei meeldi bookmargid ning mulle koguneb pidevalt suures koguses linke mida tahan kunagi tulevikus põhjalikumalt uurida icon_smile.gif
tagasi üles
WAV
HV veteran

sõnum 23.05.2012 01:05:21 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Teiste kohta ei tea, enda vabanduseks on, et mulle ei meeldi bookmargid ning mulle koguneb pidevalt suures koguses linke mida tahan kunagi tulevikus põhjalikumalt uurida icon_smile.gif

Riskid neid lehti siis päevi-nädalaid-kuid avatud brauseri tab'ides hoida? Mul läheb tihti hiirega veidi mööda klikkides mõni asi seal tihedate tabide reas kinni, nii et ise ei pruugi alati märgatagi. Mõnikord sulgen hajameelselt üksiku tabi asemel (või mõne teise programmiakna asemel) kogu brauseri (kuigi seda saab seejärel uuesti automaatselt üles taastada, pole see paljude lehtede puhul just kõige valutum protseduur ja leht võib siis olla vahepeal juba muutunud, uudisvood näiteks).
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 23.05.2012 01:51:02 vasta tsitaadiga

Mõnna brauserisõda tõesti.

Ma isiklikult ei saa ka nendest konservatiividest aru, kes iga uuenduse peale infarkti saavad.
Ise istun firefoxiga Aurora uuenduste kanalis (hetkel 14.0a2), kus tuleb iga päev update. Üritab küll automaatselt peale panna, aga selleks siiski juure nõusolekut vaja.
Stabiilsuse kohta ei saa nagu eriti kurta. Mul ei tule ühtegi hangumist või anomaaliat praegu meelde.

Kroom hiilgas mõne oma mugava pisiasjaga, mis on nüüdseks juba ka aurorasse sisse toodud. Jah, võib näida plagiaadina, aga kuidagi need standardid kujunevad.

Opera on üldse mingi imelik frukt. Kõik teda kiidavad, kui mugavaim ja inovaatilisim ja "parim" brauser, ehkki kasutajate hulk on naeruväärselt olematu.

IE'st ma ei räägi seetõttu, et tema kasutamine on mul hetkel suhteliselt välistatud.

Tänan tähelepanu eest
@ Debian 7.0

tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 23.05.2012 06:55:37 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Riskid neid lehti siis päevi-nädalaid-kuid avatud brauseri tab'ides hoida? Mul läheb tihti hiirega veidi mööda klikkides mõni asi seal tihedate tabide reas kinni, nii et ise ei pruugi alati märgatagi. Mõnikord sulgen hajameelselt üksiku tabi asemel (või mõne teise programmiakna asemel) kogu brauseri (kuigi seda saab seejärel uuesti automaatselt üles taastada, pole see paljude lehtede puhul just kõige valutum protseduur ja leht võib siis olla vahepeal juba muutunud, uudisvood näiteks).

ctrl+shift+t ja muidugi sessiooni võimalus.

Täpselt sama metoodika, nagu HoHo'l.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 23.05.2012 07:17:36 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Suht riskivaba...mul tööarvutis nii icon_smile.gif
Mis juba väga vajalikud eksisteerivad mingi kontaktina e-mail või link e-maili peal
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 23.05.2012 08:17:08 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Mina eemaldasin vahelehtedelt selle sulgemise nupu ära, kuna liiga palju olen kogemata neid sulgenud ning pealegi kasutan alati vahelehe sulgemiseks hiire keskmist nuppu.
Nüüd ei saa sellist asja juhtuda, et klikkides midagi kogemata sulgen. icon_smile.gif

FF siis ...
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 23.05.2012 08:38:19 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
Riskid neid lehti siis päevi-nädalaid-kuid avatud brauseri tab'ides hoida? Mul läheb tihti hiirega veidi mööda klikkides mõni asi seal tihedate tabide reas kinni, nii et ise ei pruugi alati märgatagi.
Riski sisuliselt pole kuna sessioonihaldus on chromel senini igati eeskujulikult töötanud. Samuti pole veel suutnud sel viisil mööda klõpsata, et tab sulguks. Eks mõnevõrra aitab ka see, et teatud hulgast alates enam sulgemisnuppu ei kuvata enne, kui tab reaalselt aktiivne. Lisaks muidugi ka juba mainitud ctrl+shit+T icon_smile.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 23.05.2012 09:26:26 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Ja eriti mõnus on veel see, kui muudetakse mingit featuuri või lisatakse midagi uut. Siis käivitad üks hommik ja avastad, et pead hakkama jälle õppima midagi thumbs_down.gif .

Wait, what? Mida imet sa oled pidanud brauserite juures viimase näiteks 3a jooksul ära õppima uuenduste kaudu lisatud featurite koha pealt? Märgi kindlasti ka vastav brauser ära. Endale ei meenu ainumastki hetkel icon_rolleyes.gif

Firefox 4. Pidin oma CSS reeglid (custom välimus brauseris) ümber tegema nullist, kuna niivõrd palju muutus korraga. Ja eks neid kohendamisi on ka hiljem olnud.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 23.05.2012 11:19:02 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Firefox 4. Pidin oma CSS reeglid (custom välimus brauseris) ümber tegema nullist, kuna niivõrd palju muutus korraga. Ja eks neid kohendamisi on ka hiljem olnud.

Seda nimetaks ma juba raskekujuliseks brauseripederastiaks icon_smile.gif

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 23.05.2012 11:46:05 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Antud juhul ei pidanud sa ümber õppima, vaid oleksid pidanud eelnevalt beta kanalil järgi proovima et kas toimib edasi, kuna oli teada et UI muutub suures osas.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 23.05.2012 13:29:55 vasta tsitaadiga

Bluebull kirjutas:
Mida kuradit te niipaljude tabidega teete? Mul hakkab paha juba, kui mingi 6-7 tabi lahti on ja sulgen neid siis, et pilt vähe selgemaks läheks.

sama nagu teisedki, ei viitsi mingeid bookmarke jms kasutada. Teen tabi lahti ja kui aega siis loen. Lauaarvutis on mul 100-200 tabi enamasti lahti ja moblas olen jõudnud ka 97 tabini icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Opera lööb siin kõiki pika puuga, olen ka teisi proovinud aga need ei kannata kasutamist. Paralleelselt on ka IE9 kasutusel. Nüüd igatsen mobiilsele operale lauaarvuti lisafunktsionaalsusest SAVE THIS SESSION icon_razz1.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
WAV
HV veteran

sõnum 23.05.2012 13:33:34 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
WAV kirjutas:
Riskid neid lehti siis päevi-nädalaid-kuid avatud brauseri tab'ides hoida? Mul läheb tihti hiirega veidi mööda klikkides mõni asi seal tihedate tabide reas kinni, nii et ise ei pruugi alati märgatagi.
Riski sisuliselt pole kuna sessioonihaldus on chromel senini igati eeskujulikult töötanud. Samuti pole veel suutnud sel viisil mööda klõpsata, et tab sulguks. Eks mõnevõrra aitab ka see, et teatud hulgast alates enam sulgemisnuppu ei kuvata enne, kui tab reaalselt aktiivne. Lisaks muidugi ka juba mainitud ctrl+shit+T icon_smile.gif

Ma praegu küll täpsemalt ei katsetanud, aga kuidas sel juhul on ajas muutuva sisuga lehtedega? Et kui selle tabi uuesti avad, siis kas ta loeb kohalikust puhvrist endise sisu või tõmbab juba uuesti netist hetkel kehtiva ja võib-olla vahepeal juba muutunud sisu?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 23.05.2012 13:47:30 vasta tsitaadiga

Valdavalt ikka loetakse uuesti netist uus nodi alla. Samas, nagu öeldud, sulgen brauserit heal juhul kord mitme nädala jooksul, seega säärased asjad eriti kusagile kaotsi pole senini läinud. Praktiliselt kõigi dünaamiliselt genereeritavate lehtede peal on reaalset huvi pakkuvad asjad ikkagi püsilingi kaudu loetavad ning võtangi tabidesse just nood lahti, mitte ei jää lootma, et kusagil pealehel vastav link igavesti säiliks.

Ehk siis praktikas töötab säärane tabimajandus dünaamiliste lehtede puhul täpselt sama hästi, või isegi pisut pareminigi, kui bookmargid icon_smile.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Google Chrome on nüüd enimkasutatav veebilehitseja mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.