Ei ütleks et palju, kuid sellist asja ei ole, et pole kellegagi mängida. Mingi 5 - 10 mintsa läheb tavaliselt ennem mängu, et kogu kamp kokku saaks. Põhiliselt mängitakse 3 vs 3 või rohkemgi ... kuni 6 vs 6.
Imestangi, et sellel nii madal populaarsus. Minu meelest parim strateegia mäng ever. Soovitan osta.
Tõstan teemat ja panen märgi maha. Mulle soovitati seda pela mingi aeg tagasi ja olen nüüd mänginud. Kõikidele RTSi fännidele soovitan kindlasti seda. Väga kõva mäng on, täpselt paraja raskusega ja väga detailirohke. _________________ Avatar by Flacko
Tõstan teemat ja panen märgi maha. Mulle soovitati seda pela mingi aeg tagasi ja olen nüüd mänginud. Kõikidele RTSi fännidele soovitan kindlasti seda. Väga kõva mäng on, täpselt paraja raskusega ja väga detailirohke.
+1
Mina, mu vend ja sõber mängisime ka seda paar kuud tagasi pea iga õhtu Päris hea elamus.
(Assualt squadi siis)
Vahel kestab mõni mäng ikka jubedad 6-9 tundi, aga võit lõpus on väga rewarding, või kaotus siis väga valusalt õpetlik:)
Ma ise mängin seda ainult netis. Ja ainult seda "capture the flag" varianti - battle zone's vist. Seal kestab mäng ikka tavaliselt tund.
Mängu puudus mitmikmängus on aga see, et inimesed on kõik kangesti mures oma reitingu pärast ja seega ei ole nõus vabatahtlikult mängima nõrgemate mängijatega ühes team-is. Mina pole sellest hoolind ja selle pärast oman ka väga viletsat reitingut, kuna enamus lahingud on mul lihtsalt olnud ebavõrdsetes tingimustes. Selles mõttes võiks mäng toetada seda, et GM saaks ise meeskonnad mängijatest kokku panna või autobalance teams vms.
Kui ma ise seal mängu püsti panen, siis üritan alati moodustada võrdsed meeskonnad.
Me mängisime SP kampaaniat co-opis kolmekesi ja raskusaste oli vist eelviimane , proovisime ka viimasega.
Omavahel mängides ja üksteise vastu tõesti kestab mäng oluliselt vähem. Aga proovisime neid kampaaniad koos, ja tõesti rekordid tulid 6h+ peale.
Mainin veel ära, et kahekesi on päris raske neid kampaaniad mängida, kolmekesi tundub minimaalne ja mõnus
1C Company is excited to announce the development of Men of War: Condemned Heroes - the newest installment in the best-selling Men of War series which fuses tactical thinking with the action-packed direct control mode.
Men of War: Condemned Heroes tells the story of one of the infamous Soviet penal battalions during the WWII. These battalions are famous for being formed under Stalin’s “No step back!” order #227. They consisted of court-martialed officers that were given a chance to redeem their crimes, or incompetence, in blood by serving as the lowest enlisted rank in a battalion that was assigned the most dangerous tasks. These battalions’ images are surrounded by many myths, and this game tells the truth about these regiments based on real evidence from their former members.
Take command of one of these notorious companies and lead it to victory against all odds through most of the war on the Eastern front. Fight from desperate battles in 1942 in the area of Volyn in the Ukraine, to the massive operation “Bagration” in the Brest area, Magnush bridgehead and Warsaw area in Poland and finally to attacks on the German Altdam and Stettin near the end of the war.
Key features:
• Ultimate singleplayer experience – 4 campaigns consisting of 15 missions telling the story of the penal company from crucial 1942 to victorious 1945.
• Truth about Soviet penal battalions from their former members.
• New ultra-detailed photorealistic human models, faces and uniforms.
• A comprehensive encyclopedia describing the structure of penal battalions and their operations.
Võimalik release on Q1 2012, loomulikult PC-le ainult!
Loodetavast tuleb mingi hea story'ga mäng. Assault Squad'is oli hea multiplayer, aga kampaania nagu seda oli Men of War'is ja Red Tide's suht puudus! Huvitav kaugel nad Vietnam'iga on!?
E: Ise vastan, foorumi admin kinnitas, et Vietnam lastakse välja kuskil septembri keskel!
Men of War 2 pidi ka arenduses olema, kahjuks küll mingi MMO formaadis. Taon hetkel Assault Squadi ja no šitaks hea mäng. _________________ Avatar by Flacko
Men of War 2 pidi ka arenduses olema, kahjuks küll mingi MMO formaadis. Taon hetkel Assault Squadi ja no šitaks hea mäng.
AA on jah väga kõva mäng ja üli raske. Singelis nende punktide kontrollimine on suht raske... sees suhtes eelnevad MOW olid Campaigni kohapealt paremad. Jääb seda uut loomulikutl ootama ja ka Vietnami jms _________________ Bawse
Paar lahingut tegin Condemned Heroes'is ära ja kuidagi väga bugine asi. Ühe kampaania osa proovisin 3 korda, igakord kuskil poole pealt muutusid vaenlased kuulide vastu suht surematuks, oma meestega toimus ka midagi kahtlast, igastahes tanki mürskudega tüübid surid ja siis sain kuidagi edasi. Kuule oli ka lõpmatuseni!
Paar missiooni edasi, tuli üks eriti raske lahing, proovisin umbes 3 korda. Esimest korda jooksid kaitsmisel vaenlased mu täiega üle, 10 minuti jooksul tulid ka AI kontrollitud tanki abijõud, aga need lasti koheselt õhku. Järgmisel korral läksin easy'ga peale ja sama tulemus. Kolmandal korral proovisin uuesti easy'ga ja eiii. Põgenesin lõpuks 3 sõduriga ära ja korjasin granaate ja asju, et ehk kuidagi vaikselt võtab tankid maha ja vaenlaste sõdurid ka, aga järsku mitte kuskilt, tuli mission complete. Õnneks isegi, viskas kopa ette juba!
Nüüd olen jälle ühes missioonis kinni, vaenlastel on sõidukeid lihtsalt nii palju ja joostakse üle!
Oleks oodanud paremat kampaania storyt. Nagu MoW ja Red Tide kus oli palju erinevaid missioone jne. CH kampaania koosneb pigem lihtsalt kokku visatud lahingutest.
Multiplayer ei ole ka midagi erlist, co-op puudub ja üldse vähe mape. Assault Squad on MP osas korralikult üle!
Kokkuvõttes pettumus, pole halb mäng, MoW nagu ikka ja võibolla selles ka asi. Oleks aeg edasi liikuda, mootorit täiustada, MoW 2 tuua vms, korralik mäng multiplayeri ja story'ga ja võibolla ka muu ajastu, moderne.?
Paar missiooni edasi, tuli üks eriti raske lahing, proovisin umbes 3 korda. Esimest korda jooksid kaitsmisel vaenlased mu täiega üle, 10 minuti jooksul tulid ka AI kontrollitud tanki abijõud, aga need lasti koheselt õhku. Järgmisel korral läksin easy'ga peale ja sama tulemus. Kolmandal korral proovisin uuesti easy'ga ja eiii. Põgenesin lõpuks 3 sõduriga ära ja korjasin granaate ja asju, et ehk kuidagi vaikselt võtab tankid maha ja vaenlaste sõdurid ka, aga järsku mitte kuskilt, tuli mission complete. Õnneks isegi, viskas kopa ette juba!
kui see on missioon it was a hard day, siis täheledasin samuti seal, et no ei ole võimalik meestega mingi 10 tiigerile vastu seista ja jagunesin kaheks ja peitu, rindejoon tungiti läbi ja alt tulevad abiväed purustati koheselt. Kahe metsa peidetud grupiga asusin mõlemalt poolt vaikselt kõiki hävitama, kuni sain kaardi puhtaks, aga mida ei tule, on muidugi questi lõpp. _________________ ei ole allkirja
Call to Arms offers an innovative new look into modern era combat. Initially offering two playable factions, 20 realistically modeled vehicles and heavy weaponry, as well as over 60 firearms and customization, our new game offers the very best in tactical gameplay.
Similar to Men of War: Assault Squad, Call to Arms also includes our innovative "direct control" feature, a 3rd person action mode used to operate your unit's aim and movement. Whether advancing with a Humvee, infiltrating with a Scout Sniper or crashing through buildings with a M1A2 Abrams, everything can be controlled by you!
Moderne MoW + täiustatud mootor, täpselt mida paar posti tagasi sai soovitud!
Hoian silma peal sellel ja kindlasti lisan ka oma panuse järgmine kuu. Üks oodatumaid mänge kindlasti!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.