• Arendaja: Bugbear Entertainment (Rally Trophy; FlatOut; FlatOut 2; Ultimate Carnage)
• Väljaandja: Namco Bandai Games
• Stiil: Racing
• Multiplayer: Jah
• Väljalaske kuupäev: Märts 30, 2012
tsitaat:
Unbounded will be the first installment in the Ridge Racer series to appear on the PC.
With the stated goal of shaking up the entire racing genre, Unbounded will take the circuit-racing franchise onto city streets with a new emphasis on havoc and destruction. To help accomplish that objective, Namco Bandai has enlisted Bugbear Entertainment to develop the game.
Bugbear's previous work includes the FlatOut series of demolition derby racers for Empire Interactive, which featured minigames requiring the player to crash such that the car's driver would be ejected through the front windshield and into targets, such as a set of giant bowling pins. The studio also developed the PSP edition of Sega Rally Revo in 2007.
kuna mulle 2/3 flatout seeriast meeldis, siis eks ma ootan _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
paistab selline for fun mänguks olema nagu õige mäng olema peab
mitte mäng millest kõik ulme reaalsust otsivad
aga jah pisut varakult teevad reklaami juba
ma eelistaks mängust teada saada miski 2-3 kuud enne välja laskmist et ei peaks seda ootama aastaid (aastaid kuna mul üks sõber ootas miski paar aastat atp välja tulekut)
See mäng tundub tulla äge, kuigi vara veel öelda aga esmamulje eriti viimase video põhjal on küll päris hea.
Väheke Burnout Paradise moodi
Väike ülevaade Gamescom-i demost.
Edit: Mingid vennad kes netis kobisevad et see on täielik pettumus et tuleb selline mitte traditsionaalne Ridge Racer välja, siis arvestades milline nägi välja ja millise mängu dünaamikaga oli eelmine versioon sellest, siis mina olen küll õnnelik et see solk unustusse vajust ja BUGbear mängu tegijaks võeti.
Neile ei meeldivat veel destruction jm lammutamine ning võimalus et masin võib kuhugi kinni jääda mingi posti või maja taha kui sõit kõige paremini välja ei tule, sest varasemates põrkas auto nagu pingpongi pall tagasi rajale kui piiret tabas. Isegi fännid kirjeldasid mängu sedasi et tegu on nagu raudteel suurel kiirusel sõitva autoga mille suunda sa üritad hoida/muuta
viimati muutis Killerwave 18.12.2011 09:28:37, muudetud 1 kord
nojah niipalju siis sellest. keeramine on jälle mõttetu korra-pidurit-ja-külg-ees need for speedi stiilis idiootsus
hoiab ju palju raha kokku kui autodele suvaline ebareaalne juhitavus anda..
Suht nördinud, et Bugbear otsustas sellise asja teha nüüd siis. Ju head rahad mängus namco poolt vms. Loodame, et se ei müü hästi ja Bugbear ei hakka selliseid mänge tootma : p _________________ [img:]https://foorum.test.hv.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Midagi kohutavat ma küll selle video järgi ei näe. Täitsa fun, arcade racer, mida oligi oodata! Hind võiks muidugi kuskil poole väiksem olla, ~30€ vms!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.