Minul on video MEDIUMle sätitud ja eelpool nimetatud värk maha keeratud, keskmiselt saan 110 fps, max 170. Pilt on väga sujuv ja mõnus tegutseda.
Mis kasu sul sellest lcd molul on ?
Suure 27 tollise tabloo peal on üllatavalt HÄIRIV alla 80 fps seda mängu teha. Kasutegur - no tearing. Tee proovi ja sa saad aru, mida ma mõtlesin.
Killerwave: minu kaart on full loadis 55 kraadi celsiuse skaalal.
Täna mängima hakates saan lambist kõikidest serveritest peale teatud aja möödudes kicki. Eile oli täiesti korras. Kõik asjad uuendatud. Kas keegi oskab aidata?
Täna mängima hakates saan lambist kõikidest serveritest peale teatud aja möödudes kicki. Eile oli täiesti korras. Kõik asjad uuendatud. Kas keegi oskab aidata?
Suure 27 tollise tabloo peal on üllatavalt HÄIRIV alla 80 fps seda mängu teha. Kasutegur - no tearing. Tee proovi ja sa saad aru, mida ma mõtlesin.
Mis veateate saad kui välja "lööb" ?
Kicked from server ja jutul lõpp. Ei tea. Proovin hiljem uuesti uuendada kõike.
Mis veateate saad kui välja "lööb" ?
Kicked from server ja jutul lõpp. Ei tea. Proovin hiljem uuesti uuendada kõike.
Keegi mõnes hardcore serveris tiimitööd viitsib? Skype teel võiks suhelda ka näiteks (skype kasutaja - kiissel).
Kopa viskas ette see, kuidas tiimis kõik jooksevad nagu peata kanad eri suundades ja ise oled see loll, kes jookseb objektiivide vahet..
Kõik räägivad 60+ fpsist. Ma panen 30-40 fpsiga ringi ja veel pole vastukarva hakanud _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kõik räägivad 60+ fpsist. Ma panen 30-40 fpsiga ringi ja veel pole vastukarva hakanud
Mulle tundub, et se kas käib pinda/saad aru "lagist" oleneb palju mootorist. NFS: Run jookseb minuteada samal mootoril ja limiiter on 30fpsi peal, racing mängus peaks lag olema kõige tuntavam koos fpsiga aga seal se 30 oli jummala tiptop no üldse kohe ei saanud aru. Usun, et UT/Source mootoril 30fpsi oleks väga piinarikas?! _________________ [img:]https://foorum.test.hv.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Minul on video MEDIUMle sätitud ja eelpool nimetatud värk maha keeratud, keskmiselt saan 110 fps, max 170. Pilt on väga sujuv ja mõnus tegutseda.
Mis kasu sul sellest lcd molul on ?
27'' äge, aga imo tearing tekkis ennemuiste just liiga kõrge FPSi puhul ja sellele oli rohuks Vsync ja omakorda vsync-i vahel harva esinevate negatiivsete efektide vastu aitas triple buffering.
Peaasi et jookseb sujuvalt, mulle piisab 17'' molu peal (jah ma tean on pisike lukuauk, imestate kuidas mängida saan, aga uskumatu, ON võimalik) 60FPSist ja kuna kaart läks kuumaks (kuna kast eesotsas ei ole heade jahutusomadustega ega mõeldud säärast riistvara esiotsa majutama, küll saab sedagi kord uuendatud kui vajalikke ressursse peaks ÜLE olema), siis tuleb teha kompromisse ja ütlen ausalt, ei ole vahet olnud kas 60 või 150FPS, aga no see minu puhul, kes enamuse elust mänginud mänge rohkem kui poole madalama fpsiga. Tõesti palju oleneb mängu mootorist, Crysist oli tore mängida isegi 20-25 FPSiga Singleplayris, samas kui Multis polnud vahet väga mis FPS oli, lagi oli enivei ja olenemata serverist(kuigi see just olenes serveritest ja sitast netcode-st).
NFS: Run jookseb minuteada samal mootoril ja limiiter on 30fpsi peal
Kui sul fps on kogaeg 30, siis tõesti tundub sulle et mäng on sujuv, samas kui sa nüüd paned teise arvuti kõrvale, kus on fps 60 näed, kui palju sinuoma "lagib"
The massive Battlefield 3 patch that DICE have been working on is almost here. The BF3 blog spotted a tweet from Battlefield community manager Daniel Matros confirming that the latest update is going through certification with Microsoft and Sony. The PC version of the patch doesn’t need certification, of course, but DICE are planning to update the game on all platforms at the same time. We’ll just have to stand here tapping our feet impatiently. Tap tap tap.
Nojah, ootame konsoolide taga oma pätsi vist. _________________ [img:]https://foorum.test.hv.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Vastikud ja lapsikud adminnid on BF3 serverites tihtipeale. Koguaeg KICK/BAN kui miski mängija juures ei meeldi. Muudavad oma huvijärgi keset mängu reekleid ja hakkavad bannima.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.