Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kristocfc
HV veteran

|
23.10.2011 18:32:24
|
|
|
No see kui mängu kõrval fraps jookseb minu aega küll ei raiska, samas .44 magnumi ammo puhul võiks headshot ikka kill olla.
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.10.2011 00:20:01
|
|
|
kas see ammo seal mitte mingi põlveotsas tehtud värk ei olnud? ja noh, niipalju kui mina seda asja mängisin (vist 3 korda läbi teinud) siis KORRALIK headshot oligi = instant kill. kindlasti oli vahel harva mingeid viperusi ka, aga ei mäleta, et miski oleks häirinud hullult. kuigi, lihtsamate raskuste peal mängides võibolla on teisiti, et headshot ei peagi võrduma killiga...ise mängisin kohe esimesel korral mingi kõvema tasemega, kus sellist nalja teha ei olnud üldse võimalik nagu sina Kristocfc tegid oma videos
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
24.10.2011 08:09:05
|
|
|
Selle säästumoonaga võis jah probleeme tulla heashot'idega.
Armeekvaliteediga moon tappis kõvasti kiiremini ja igas asendis.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
08.03.2012 20:40:23
|
|
|
Võtan ka peagi mängu ette. Ostsin Steamist 2.50 ja juba tükemat aega seisab (koos Deux Ex:HRiga).
loodan, et 5770 enamvähem veab välja ja q6600. Põhja ei keera, aga med-high võiks ära vedada.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
08.03.2012 20:44:23
|
|
|
Ertai, kui ei vea, siis teine juurde ja CF. Ma ostsin põhimõtteliselt selle mängu pärast endale 9800Gt asemel 560 Ti.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 218 loe/lisa |
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.03.2012 21:04:28
|
|
|
med veab lõdvalt ära, ilmselt ka high! very high on rohkem märg unistus
väärt mäng, installin omale ka jälle ära ja hakkan umbes 5ndat korda vist läbima kui vaid kasvõi 1 selline mäng tuleks iga aasta välja
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
08.03.2012 21:36:42
|
|
|
Soovitusi ka veidi? Ärge väga lihtsaks asja tehke, paar tipi (a la headshot sellele, sellele jäsemeshot v hoia neid asju)
Mõned general tipsi'd!
Ma ei tea, mis raskusastmed seal on, aga mängin normal +1 esimene kord üldjuhul. (hard siis vmt)
kusti85
Muretsen millalgi/peagi uue arvuti ja ilmselt sisse 560ti v 570 vmt selline asi Eks siis näeb ilu ka - sp näiteks Metro ja mõned veel on mul "on hold"
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
08.03.2012 21:40:22
|
|
|
Ma mängisin selle teise ranger klassiga. Minu soovitus on, et ära jookse pea ees kuskile, alati uuri ja jälgi ümbrust, lase ära kõik tuled kui võimalik ja eelista alati stealth kille (nuga või silenced relv).
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.03.2012 21:49:42
|
|
|
puhtalt selle küsimus, mis stiilis sulle mängida meeldib. saab tõesti mängida stealthi, kuid ma ei ütleks näiteks, et see just väga palju lihtsam on kui nö. run'n'gun. kohati ilmselt on palju raskem stealthi teha, selle eest jällegi more rewarding
aga mingit tüüpilist "pealejooksu" selles mängus ei saa teha jah, tuleb vaikselt uurida kus ruumis mingid vennad on, kuidas paiknevad kui palju neid seal on ja kuidas oleks võimalik neid võimalikult ükshaaval maha tõmmata. coverit tuleb kasutada VÄGA teadlikult ja relvaga rambot mängida pole üldse mõtet sest siis saavad kuulid kohe otsa. minu mängisin pea terve mängu läbi ainult low grade ammoga, military eest ostsin paremat varustust, rohkem lowgrade ammot ja vahel harva ka mõne relva. üldine soovitus on aga see, et relvade ostmise peale "raha" kulutada pole nagu väga mõtet. kui on võimalik osta gaasimaske siis neid tasub kindlasti osta!!!
soovitus oleks veel see, et proovi võimalikult palju erinevaid relvi ära katsetada, siis leiad ka omale sobivama(d) rohkem mängu alguse poole võibolla üles. aga erinevaid asju tasub proovida juba selle pärast, et relvad on väga huvitavad ja kõik omamoodi selles mängus.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
08.03.2012 22:28:07
|
|
|
Tänud hea info eest
Vaatasin mingit gameplayd ka ca 3-4 minutit ja tundus põnev - kohaks oli rongitunnel ja 4 kutti veeresid mööda rööpaid. Mingid varjud ja siis hell broke loose
Igatahes tänud
Hetkel vist ME3 ei proovi, vaid teen Metrot pigem.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
08.03.2012 22:53:13
|
|
|
tsitaat: |
tuleb vaikselt uurida kus ruumis mingid vennad on, kuidas paiknevad kui palju neid seal on ja kuidas oleks võimalik neid võimalikult ükshaaval maha tõmmata |
...Või siis jooksed peale ja vaatad mis juhtub(mängin eelviimase raskusastmega) kuuliprobleemi pole, kasutan neid ümmargusi kuule, relv on ülihea mille ma suht mängu alguses leidsin, lasersihik on isegi peal
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
09.03.2012 20:24:35
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Soovitusi ka veidi? Ärge väga lihtsaks asja tehke, paar tipi (a la headshot sellele, sellele jäsemeshot v hoia neid asju)
Mõned general tipsi'd!
Ma ei tea, mis raskusastmed seal on, aga mängin normal +1 esimene kord üldjuhul. (hard siis vmt) |
Super mäng on Kõikide raskus astmetega läbi teind. Osta soovitan aint summutiga sniper kalasnikovi. Muud tukid leiad niisama, kui viitsid ringi nats tuiata. Relvadest: volt driver ruulib selle saad enne natside levelit kommunistide juures. Mõnes levelis on nii et kui gaasimaski filtreid pole piisavalt jäädki kärvama, tasub silma peal hoida neil. Ülejäänd on kõik leitav
Selle summutiga sniper kalasnikovi saab hiljem mängus niisama, aga see on nii krdi lõpus et sucks, seega ma alati ostan. Lint pumpüss on väga lõbus (sööb kõvasti kuule ) aga volt driver omab eriti max raskus astmel
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
09.03.2012 23:13:26
|
|
|
minumeelest see relv oli ainult DLC'ga!?
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
10.03.2012 00:09:36
|
|
|
Ranger raskusastmed olid ka vist aiult DLC-ga?
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
10.03.2012 01:41:07
|
|
|
jep, ranger pack oligi dlc nimi ise soovitaks kohe ranger raskusega mängima hakata kui ikka challenge't tarvis...rohkem niisama funi pärast võib madalamate tasemetega ka proovida.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
10.03.2012 02:31:32
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
minumeelest see relv oli ainult DLC'ga!? |
Kõik minu kirjeldatud relvad on stockis olemas, pole ranger packi selleks vaja.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
10.03.2012 15:28:50
|
|
|
sant, algul oli see lindiga shotgun vähemalt Ranger pakis. vbla nüüd tasuta tehtud.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
10.03.2012 17:01:15
|
|
|
jah, automaatpump oli ainult packis, siin pole midagi vaielda
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
10.03.2012 20:36:23
|
|
|
Alustasin Ranger tasemega (easy, mitte hardcore)
(loodetavasti on raskem kui normal)
10 minutit mängitud ja väga hea asi tundub.
Muutsin keele tagasi english/english, enne oli audio russian, aga ma ei suuda keset actioni isegi subakatega aru saada/lugeda, mis toimub.
Pidasin oma vene keelt liiga heaks vist
edit: omg, inglise keel ei tundu üldse nii hea. tagasi vene
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
12.03.2012 00:40:37
|
|
|
softis kirjutas: |
sant, algul oli see lindiga shotgun vähemalt Ranger pakis. vbla nüüd tasuta tehtud. |
Minu Metro on ru versioon (mängin vene keeles fiiling on hea) ja liitsin english steami accoundiga, nii et mul oli auto shotgun ja volt driver olemas kogu aeg Eila tõmbasin õhtuga nazide leveli lõpuni (stalker hardcore) ja kommude juures võtsin (nagu viimastel kordadel) volt driveri autoshotguni asemel (seal on valik) ja ostsin summutiga sniperi tuki, nii et ma tõesti ei saa aru milles probleem on Volt driveri leiab mängus vähemalt kahest kohast. Panin tähele et pärast steami update on volt driver nõrgemaks kirjutatud enam ei niida nagu katk Enne oli lõbusam sellega, järgmise jooksu teen lintpumbaga.
Edit: Sparta punkris vedeleb samuti lintpump ja voltdriver, eila jõudsin tuumareaktorini. Nii et 3 volt driverit juba leitud
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
12.03.2012 00:53:05
|
|
|
sant kirjutas: |
sant, algul oli see lindiga shotgun vähemalt Ranger pakis. vbla nüüd tasuta tehtud. |
Minu Metro on ru versioon (mängin vene keeles fiiling on hea) ja liitsin english steami accoundiga, nii et mul oli auto shotgun ja volt driver olemas kogu aeg Eila tõmbasin õhtuga nazide leveli lõpuni (stalker hardcore) ja kommude juures võtsin (nagu viimastel kordadel) volt driveri autoshotguni asemel (seal on valik) ja ostsin summutiga sniperi tuki, nii et ma tõesti ei saa aru milles probleem on Volt driveri leiab mängus vähemalt kahest kohast. Panin tähele et pärast steami update on volt driver nõrgemaks kirjutatud enam ei niida nagu katk Enne oli lõbusam sellega, järgmise jooksu teen lintpumbaga.
Edit: Sparta punkris vedeleb samuti lintpump ja voltdriver, eila jõudsin tuumareaktorini. Nii et 3 volt driverit juba leitud  |
viskasin volt driveri maha kogemata. Aga selle eest saab endale näiteks AK74M v mõne muu goodie osta ? Peaks hea väärtusega relv olema.
Olen hetkel selles kohas kui Bourbon kinni nabitakse
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
12.03.2012 20:21:25
|
|
|
Mul on pidevalt mingi error, et mäng crashib juba esimese video ajal.
Ei aita videodraiveri update, physix, windows runtime, dx11 update ega ka mängu update.
Keegi oskab midagi soovitada?
Kunagi sai läbi tehtud aga tahaks võimsama videokaardiga uuesti proovida.
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
13.03.2012 02:20:43
|
|
|
aap14 kirjutas: |
Mul on pidevalt mingi error, et mäng crashib juba esimese video ajal.
Ei aita videodraiveri update, physix, windows runtime, dx11 update ega ka mängu update.
Keegi oskab midagi soovitada?
Kunagi sai läbi tehtud aga tahaks võimsama videokaardiga uuesti proovida. |
Proovi vanemaid ati drivereid, mul praegu 11.12 ja ei saa kiita, fps on kohati ebastabiilne ja korra kiilus mäng kinni, seni mul parim driver on old 11,8. aga ma vaikselt testin neid edasi (nagu beeta tester) Kui sul kõik muud mängud töötavad ideaalselt, siis clean installi winnile ei soovita.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
PVAliim
HV kasutaja
|
28.03.2012 18:14:18
|
|
|
Ertai kirjutas: |
sant kirjutas: |
Edit: Sparta punkris vedeleb samuti lintpump ja voltdriver, eila jõudsin tuumareaktorini. Nii et 3 volt driverit juba leitud  |
viskasin volt driveri maha kogemata. Aga selle eest saab endale näiteks AK74M v mõne muu goodie osta ? Peaks hea väärtusega relv olema.
Olen hetkel selles kohas kui Bourbon kinni nabitakse  |
Olen ka mitu korda proovinud volt driverit või gaasisurvel töötavaid tukke ,kuid lihtsalt ei sobi mulle vähemasti.Eriti veel pikemate lädistuskohtade juures ,kus pole eriti aega oma rõhku või voolu juurde vändata.Pigem tavapärane Ak või Bastard gun.Kõige rahuldavam(väga imelik on inglise keelest sõna satisfying tõlkida ) on minu arust ikkagi summutiga bastard guniga ringi tuiata.Suurepärane täpsus,laskekiirus ning vaikne ka.Lisaks leiab sellele igalt poolt tohutult kuule.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
28.03.2012 19:38:55
|
|
|
tõlgi siis teistmoodi, rahuldust pakkuvam
sa ei kasuta neid ennenimetatud relvi õigesti. lädistamise jaoks sellised asjad ei sobigi, need on stealthi ja esialgse ruumipuhastuse jaoks mõeldud!
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |