Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
heretic666
HV Guru

|
12.02.2012 19:24:01
|
|
|
Natuke ka viriseks : muusika. No võiks natukenegi viitsimust olla et rohkem neid palasid teha. Iga kord kui siseruumist välja minna, algab üks ja seesama vilesarnase pilliga muusika algus. Nagu gothic 3's, kui keegi kallale tuleb, hakkasid need pasunad iga kord mängima.
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.02.2012 19:47:42
|
|
|
kui enamus mängureid on pimedad ja ei märka mitte muhvigi ja tahavad vaid plärtsu ja mürtsu siis ongi see nüüd uus tase ja õige? Enamikel on 16:9 monitor seega witcher 2 ei näinudki nemad mingeid mustasid ribasid kuna neid ei olnud.
FOV on selles mängus piiri peal. Päris süda pahaks ei lähe aga ikka tekib tunne, et tahaks kaamerat tagasi tõmmata.
Skyrim oli suht sama jura... kuigi seal sai väga kerge konsooli käsuga asja 90 peale pandud. 80 võiks olla absul min fov mida kasutatakse ja standard võiks olla 90. Vastasel juhul pms 1-2 h taod ja pea käib ringi kuna inimene ei ole harjunud sellist "tunnel" vaatega. Ja nagu näha, netis siis enamikud on asjaga hädas.
Milleks leppida väiksema standartiga kui eelnevalt on paika pandud. Varsti ei näegi enam üheski mängus mitte sittagi ja siis naudid seda ühte kuubikut ekraani keskel milleks on vaja 4xvga'd tööle ajada et seda renderdada. Milleks suured ekraanid jms jurad kui mitte selleks, et korraga seda virtuaal graafilist maailma vaadata
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
12.02.2012 21:32:00
|
|
|
tundideviisi järjst pelanud nüüd, süda paha pole ja s ei ole käinud.
seega, minu jaoks miski pseudoprobleem, et kui millegi muu kallal vinguda ei ole siis küll pika otsimse peale ikka leiab midagi; )
skyrimi keegi juba mainis, nu seal oli haige fov ja camera angle.. 1st person mode oli nagu roomaks mööda maad..
30h+ pelatud nüüd.. teine area hakkab vaikselt otsa saama
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
12.02.2012 22:22:38
|
|
|
nardae kirjutas: |
tundideviisi järjst pelanud nüüd, süda paha pole ja s ei ole käinud. |
Ega mul ka süda pahaks ei lähe. Lihtsalt ebamugav mängida ja nagu angel ütles, pidevalt on tunne, et tahas kaamerat tagasi tõmmata.
seega, minu jaoks miski pseudoprobleem, et kui millegi muu kallal vinguda ei ole siis küll pika otsimse peale ikka leiab midagi; ) |
Jah, "sinu jaoks", see ongi võlusõna siin. Keegi ei otsi siin tule ja tikuga asju, mille üle vinguda. Kui mängu käima panen ja näen, et FoV on tobedalt kitsas, siis pole nagu vaja eriti vaeva näha "ikka midagi leidmisega". Kui ma tahaks mängu kallal nokkida, siis ma võiks veel hunniku probleeme välja tuua (alustades kohmakast menüüst, üksluisetest questi'dest, jne), kuid see jääb minu jaoks kõik teisejärguliseks, kuna mängu on lihtsalt jube mängida selle kitsa FoV'iga.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
12.02.2012 22:35:05
|
|
|
See fix sulle üldse ei tööta?
Mäng ise on hea. Questid questideks, siin mängus on need lihtsalt põhjused midagi mättasse lüüa. - Menüü vähe kohmakas jah, vähe paremini oleks võinud teha. Itemeid Shop Screenis ebamugav osta, sest item'i omaduste nägemiseks pead Comparema hakkama - overlay oleks 10x parem variant. Eks üht-teist on veel jah kohmakat.
Õnneks combat nii mõnus, et enamik aega taod midagi, mis teepeale jääb, pärast ronid linna, kui backpack täis ja hakkad uudistama, mis kõik leitud.
Ise ootan veel mingit Challengit viimased paar levelit. Liiga ülbeks olen kätte ära läinud. Üksvahe huvi pärast seisin lihtsalt vastaste keskel ning keegi ei suutnud midagi teha. Isegi Mountain Troll oma löögiga võttis mingi 1/10 eludest ning selleks ajaks, kui ta uuesti virutas olid need ka juba täis läinud, lol.
Loodan, et varsti komistan mingi uute elukate otsa ja siis peab uuesti vaeva nägema hakkama. Fingers crossed, lol
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
12.02.2012 22:57:44
|
|
|
questide pärast küll ei tasu ilkuda.
Näidake mulle mäng ( mis on ka mingil määral populaarne), kus ei ole samalaadseid queste. Kui questide arv on ikka sadades siis annab ikka midagi originaalset iga jaoks välja mõelda.
imo, camera angle on selline isikliku eelistuse asi.
Samas, kuna targeting on selline automaatne siis kui kaamera oleks kaugemal siis paljud jälle vinguks, et ei suuda õigeid asju targetida jne...
Ja inventory, sitt on ta jah aga paem kui skyrimis ; )
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.02.2012 23:03:18
|
|
|
nardae, mis osas? see, et tuleb liikuda millegi equippimiseks läbi 4 menüü ja korraga mahub ekraanile mingi 7 itemit?
skyrimi invbentory on sellega võrreldes ikka meistriteos.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
12.02.2012 23:41:38
|
|
|
Näidake mulle mäng ( mis on ka mingil määral populaarne), kus ei ole samalaadseid queste. Kui questide arv on ikka sadades siis annab ikka midagi originaalset iga jaoks välja mõelda. |
Witcher 1 ja 2, Dragon Age: Origins, Mass Effect (vähemal määral ka ME2), Fallout 3 ja Vegas on mõned uuemad mängud, mis questide osas rohkem mitmekülgsust pakkusid. Jah, muidugi on ka nendes mängudes omajagu neid "tapa kümme kolli ja korja 5 seent" queste, kuid reeglina on vähemalt põhiliste questide juures rohkem mitmekülgsust. Amaluris on praktiliselt kõik questid stiilis jookse punktist A punkti B, tapa/korja midagi, jookse punktist B punkti A.
Sisuliselt on väga selgelt tunda see fakt, et algselt oli neil plaanis teha MMO, kuid siis pärast Big Huge Games'i omandamist otsustati SP RPG'ks ümber teha. Selline tunne nagu mängiks täiesti tavalist themepark MMO'd, lihtsalt et teisi mängijaid pole ümber. Mitte et see otseselt halb oleks. Neile kellele sellised RPG'd meeldivad võib väga lõbus olla. Ise aga ootaks SP RPG'lt natuke enamat.
Ja inventory, sitt on ta jah aga paem kui skyrimis ; ) |
Ega see, et üks mäng on lati väga madalale seadnud, ei tähenda, et teistel mängudel on nüüd lubatud samamoodi inventory süsteem kehvalt teostada.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
13.02.2012 00:06:06
|
|
|
tsitaat: |
Sisuliselt on väga selgelt tunda see fakt, et algselt oli neil plaanis teha MMO, kuid siis pärast Big Huge Games'i omandamist otsustati SP RPG'ks ümber teha. Selline tunne nagu mängiks täiesti tavalist themepark MMO'd, lihtsalt et teisi mängijaid pole ümber. Mitte et see otseselt halb oleks. Neile kellele sellised RPG'd meeldivad võib väga lõbus olla. Ise aga ootaks SP RPG'lt natuke enamat.
|
Kusjuures jah, mulle meenus lineage 2 kogu selle mänguga.
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
13.02.2012 00:52:53
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Näidake mulle mäng ( mis on ka mingil määral populaarne), kus ei ole samalaadseid queste. Kui questide arv on ikka sadades siis annab ikka midagi originaalset iga jaoks välja mõelda. |
Witcher 1 ja 2, Dragon Age: Origins, Mass Effect (vähemal määral ka ME2), Fallout 3 ja Vegas on mõned uuemad mängud, mis questide osas rohkem mitmekülgsust pakkusid. Jah, muidugi on ka nendes mängudes omajagu neid "tapa kümme kolli ja korja 5 seent" queste, kuid reeglina on vähemalt põhiliste questide juures rohkem mitmekülgsust. Amaluris on praktiliselt kõik questid stiilis jookse punktist A punkti B, tapa/korja midagi, jookse punktist B punkti A.
Ja inventory, sitt on ta jah aga paem kui skyrimis ; ) |
Ega see, et üks mäng on lati väga madalale seadnud, ei tähenda, et teistel mängudel on nüüd lubatud samamoodi inventory süsteem kehvalt teostada. |
mäng kus queste on sadades ... withecher 1 ja 2, seal neid nüüd küll sadades polnud.. ja gameplay ise oli ala 20-30 tundi ja siis läbi..
Dragon age, seal oli imo ikka standardsed kill this, fetch that questid.
Mss effects mulle ei sobinud, ilgelt igav, ei pelanud.
londiste kirjutas: |
nardae, mis osas? see, et tuleb liikuda millegi equippimiseks läbi 4 menüü ja korraga mahub ekraanile mingi 7 itemit?
skyrimi invbentory on sellega võrreldes ikka meistriteos. |
hum, hotkey "i"
skyrimins oli asi ikka pars pudru ja kapsad, kui kasutasid mingit modi siis oli jah parem
ja miks on inventory selline saast.. eks selle pärast et asi konsoolidele tehtud ja kõik liiga laisad, et seda PC peale normaalseks teha.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.02.2012 01:20:57
|
|
|
nardae, okei, i-ga on 3 menüüd. vahe kirjeldatuga minimaalne.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
13.02.2012 01:25:32
|
|
|
londiste kirjutas: |
nardae, okei, i-ga on 3 menüüd. vahe kirjeldatuga minimaalne. |
ega ma ei ütlegi et asi ei ole sitt, lihtsalt asi pole kõige hullem ; )
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
13.02.2012 08:23:37
|
|
|
zpsy-l või SaoKahnil odavama otsa võtit ka on sellele mängule?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
13.02.2012 11:21:17
|
|
|
Kurat te virisete selle inventori kallal, mängisite Skyrimi, pärast seda ei ole üksi inventori enam halb(inimene kes mõtles välja perkide menüü tuleks kuhugi saata ära) noh kammera on jah natsa lähedal kuid kurat sellega harjub ära ja questidest rääkides , ma vähemalt ei pea kapsast korjama, enamus queste on ikka huvitavad ja tihti ka rasked.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
dancodinho
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
13.02.2012 16:30:48
|
|
|
See mäng on siiski mõeldud puldiga mängimiseks, sellepärast ka selline inventory, kaamera ja gameplay jne. Lükake puldid järgi, näete et tegu on korraliku konsoolikaga
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
13.02.2012 16:42:07
|
|
|
Huvitav, et keegi seda üle 1200p ei mängi peale minu. Nimelt üle selle reso läheb questi aken vigaseks menüüs (aint questi logi), vigasus peitub selles, et randomiga ei ole osa teksti näha ja mõnikord ei ole üldse detaile näha Ja 1440p resolutsioonis on inventory väga seks, kui väiksem oleks, siis peaks kuvarile lähemale ronima.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
14.02.2012 04:57:02
|
|
|
madfury, nii kõrge resoga monitorid on kallis lõbu ja enamikele erilist kasu ei too, niiet mis seal ikka imestada.
Enivei, RPG mis ikka 19 tunniks jutti naelutab end mängima on ikka suhteliselt tore.
Combat süsteem mulle meeldib, on umbes selline nagu ma kujutasin DA2 oma ette enne tolle väljatulekut.
FoV võiks paarkümmend kraadi laiem olla küll, praegu veidi liiga kastis. FoV võiks kõikides PC mängudes valikutes olla. Aga elab üle. Inventory süsteem pole just kõige meeldivam aga kannatab ära.
Ma küll ootasin questidelt MMO-likkust aga päris nii hull õnneks polnud(voice acted dialoog ja värki annab konteksti ka kõige nürimatele questidele, mis on väga hea ja teeb mängimise meeldivamaks).
Meenutab mõneti mulle ka Gothic 3 nimelist mängu ja seda heas mõttes.
Ise hakkasin arcane/finesse tegelast arendama, nüüd saan ma blinkida(ehk siis dodge asemel telepordin lühikese distantsi), mis on väga lahe.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
14.02.2012 08:37:41
|
|
|
Saua kasutamine on õnneks lebo.. Sain 1h30min täiesti arvestatava maagi/archeri valmis.
Kas kuskile saab nänni müüa ka? Proovisin otsida, kuid ei leidnud.. Healing pote oleks ka vaja kuskilt leida, mõned koopakollid virutavad päris mõnusalt.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
14.02.2012 09:23:52
|
|
|
Külades kola majades sees ja sealt leiad ka kaupmehi kes sind üleliigsest kolast vabastavad, healing potte saad osta jah kuid nad maksvad siga palju, seepärast soovitan alguses ise neid teha.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
14.02.2012 11:18:13
|
|
|
Ma arvasin, et eyfinity/surroundi kasutajaid on siin foorumis mitmeid. Küll aga on lisaks WOWi kunstistiilile sellel mängul ka üks teine WOWi meenutav "featuur" - kui üritad jõuda suuremasse linna mööda teed kõndides, siis on teepeal nii palju sidequeste, et oma eesmärgini jõudmine on väga vaevarikas. Kui sa just selline inimene ei ole, kes hõljuvaid ! märke eirata suudab:)
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
14.02.2012 11:34:16
|
|
|
mida leitud/varastatud raamatute/kirjadega teete? loete läbi ja viskate minema või tassite kaasas
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
14.02.2012 11:37:48
|
|
|
madfury kirjutas: |
Ma arvasin, et eyfinity/surroundi kasutajaid on siin foorumis mitmeid. Küll aga on lisaks WOWi kunstistiilile sellel mängul ka üks teine WOWi meenutav "featuur" - kui üritad jõuda suuremasse linna mööda teed kõndides, siis on teepeal nii palju sidequeste, et oma eesmärgini jõudmine on väga vaevarikas. Kui sa just selline inimene ei ole, kes hõljuvaid ! märke eirata suudab:) |
Tõsi. Kuulad üht, abistad teist ja siis 2h hiljem meenub, et olid teel kuskile kellegi juurde Kas ma olen pime või saab korjatud loot´ist lahti ainult lisades selle Junk´i ja siis hävitades? Kui sul just aega pole neid mõne vendori juurde tarida või midagi uut neist sepitseda.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
14.02.2012 13:09:57
|
|
|
Kurat, alates lvl20+ muutub mäng ikka naeruväärselt lihtsaks isegi hardi peal, blacksmithing on täiesti op, craftitud itemid on kordades paremad ükskõik millisest lillast, kollasest itemist, craftitud longsword teeb mul dammi 187, ükski leitud relv ei jõua isegi lähedale sellele. Äkki nad tulevase patchiga lisvad rohkem raskusi high level tegelastele
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|