Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  X3: Albion Prelude märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 28.12.2011 09:58:54 vasta tsitaadiga

tegelikult ma ei ole raskusastmetest aru saanud... "not so hard" , "avarage" ja "normal" tunduvad kõik sarnased olevat. Humble merchant, argon patriot ja nostalgic argon, neil on sellised raskusastmed.
Mida need mõjutavad? ainult seda, mis sul alguses olemas on? Või hilisemat AI tugevust, missioonide raskust, etc etc...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 28.12.2011 10:51:15 vasta tsitaadiga

NeroEST, Ainult algus. Edasi on sandbox täpselt samade reeglite alusel. APs on algused veel nõks raskemad, kuna abandoned laevad on randomized. Niiet tuleb tööd teha raha nimel icon_smile.gif
elkur
HV kasutaja

sõnum 28.12.2011 12:43:35 vasta tsitaadiga

Päris kummaline, kuidas ma Egosofti X-seeria täiesti maha maganud olen!? Igastahes, olles uurinud siin lingitud videosid, võtsin Steamist 9.99€ eest ära X3 Terran War Pack'i (TC+AP).
Nüüd tuleb vist ette ära kahetseda kogu see mängule raisatav aeg icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Hiireniru
HV vaatleja

sõnum 28.12.2011 17:49:35 vasta tsitaadiga

No ei saa seda L kätte laguneb enne laiali kui lahti laseb icon_sad.gif
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 28.12.2011 22:47:53 vasta tsitaadiga

Krt, ma krigistan üldse hambaid. Mängida ei saa (fps on mängul 9-10), ootan milla Egosofti mehed puhkuselt tagasi tulevad ja asja vonksu ajavad. Algusest ka alustada ei viitsi, raskem osa just läbi icon_smile.gif
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 29.12.2011 10:00:57 vasta tsitaadiga

Krt, mul on asi ikka üle kändude ja kivide. Alustasin Nostalgic Argoniga. m4 buster ja 2 relva ning 1000 krediiti.

Ühe missiiooni sain tehtud, sain 20 k raha. Ostsin selle eest laeva upgradet, sai spiidi vähemalt 175 m/s peale, kuigi sedagi on vähe.
Olen juba 2h ringi lennanud sektorist sektorisse (The Vaultini jõudsin välja Argon Primest) ning mitte ühtegi missiooni ei ole tee peale jäänud, mida ma tegema suudaks üldse hakata.
Ja missioonid, kus on, et mine tapa see piraat ära, esiteks asuvad nad nii kaugel, et missiooni aeg saab enne otsa ja kui jõuadki töllini, siis too sõidab oma 422 speediga m5ga ning elusees ei jõuagi teda maha kõmmutada:D Raha nagu rakettide jaoks ka pole:P
Otsustasin mitte jätkata seda algust.

Proovisin Bankrupt Assassinit, tollel on reputatsioon liiga pekkis, kõik Boronid on vaenlased ja kui neile kallale lähed, tuleb Colossus ja tapab sind ära. Ei sobi.

Järgi on jäänud variant, alustada kohe sõjamissioonidest pihta, Argon Peacekeeperiga. Tollel on m3 elite/prototüüp, 6 relva, jumpdrive, särgid viled, suht hea laks juba. <- jälle jama, et liiga lihtne ja kohe alustad sõjas, Terranite tapmisega. (kuna ma olen x2st saati argoneid mänginud, on minu jaoks terranid pahad ja n.ö. vastased, kellega mängida ei tahagi, kuigi nende tehnoloogia ja laevade disain on suht lahe)

Kusjuures, algusvideo näitab ju lihtsalt mingit stationi õhku laskmist. MIKS seda vaja oli, miks läksid argonid koos liitlastega Terranitele kallale, mis juhtus terran conflictis?
Wikides ja asjades on lihtsalt kirjas üldiselt, et sõda on. Aga miks ja millest see pihta hakkas?

Kusjuures alguse suhtes on ikka mul tunne, et peabki hakkama humble merchantiga pihta, muud varianti nagu ei ole?

madfury kirjutas:
Krt, ma krigistan üldse hambaid. Mängida ei saa (fps on mängul 9-10), ootan milla Egosofti mehed puhkuselt tagasi tulevad ja asja vonksu ajavad. Algusest ka alustada ei viitsi, raskem osa just läbi icon_smile.gif

See on muidugi kummaline. Save game on corrupted, et kui new game võtad, on kõik korras?

madfury
HV veteran
madfury

sõnum 29.12.2011 13:46:40 vasta tsitaadiga

Mul see generic missioonid bugi. Igakord kui sisenen sektorisse, kus generic missioneid genereeritakse, jääb mingi skript loopi. Ja niimoodi kasvab skriptide arv läbitud väravate ja genereeritud ülesannetega. Praeguseks on mul terve universum avastatud, praktilislet igas sektoris advanced satelliidid, 140milli raha, Hyperion ja kari UT-si ja ise midagi teha ei saa v.a build station missioone (kuna see ei nõua praktiliselt mingit liikumist v.a jumpdrive kasutamist). Isiklik lemmik alguses on cargo lifesupport system ja takso missioonid. Master industrialist trade rankiga saab very hard missiooni eest üle 6milli raha. Ja jumpdrivega + avastatud universumiga on neid ülilihtne teha icon_smile.gif
Uue mängu alguses on fps korras, kuid mis kasu sellest on, kui jõuan inimlikule tasemele, on fps jälle kuskil mülkas.

Hiireniru
HV vaatleja

sõnum 29.12.2011 18:31:06 vasta tsitaadiga

On keegi L kätte saand?
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 29.12.2011 19:06:44 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Mul see generic missioonid bugi. Igakord kui sisenen sektorisse, kus generic missioneid genereeritakse, jääb mingi skript loopi. Ja niimoodi kasvab skriptide arv läbitud väravate ja genereeritud ülesannetega. Praeguseks on mul terve universum avastatud, praktilislet igas sektoris advanced satelliidid, 140milli raha, Hyperion ja kari UT-si ja ise midagi teha ei saa v.a build station missioone (kuna see ei nõua praktiliselt mingit liikumist v.a jumpdrive kasutamist). Isiklik lemmik alguses on cargo lifesupport system ja takso missioonid. Master industrialist trade rankiga saab very hard missiooni eest üle 6milli raha. Ja jumpdrivega + avastatud universumiga on neid ülilihtne teha icon_smile.gif
Uue mängu alguses on fps korras, kuid mis kasu sellest on, kui jõuan inimlikule tasemele, on fps jälle kuskil mülkas.

Igas sektoris sateliit võib üks suurimaid fpsi droppijaid olla, ise panen üldjuhul vaid tähtsamatesse sektoritesse. (ca 7-20 siis olenevalt mänguetapist)

taksomissioonid toovad jah räigelt pappi sisse + pole üldiselt väga tüütud ka icon_smile.gif
endal 8 UTd, üsna värsked veel, (pooled STd), ei viitsinud factory asjaga vaeva näha, aga BONUS PACK, mis välja tuli muidugi suunab selleni.

Õnneks ise pole generic missiooni bugi kohanud, ei oska midagi kosta icon_smile.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 29.12.2011 19:50:52 vasta tsitaadiga

Ertai, Mis boonuspackist sa räägid? AP-le pole ju boonuspacki. Aint TC-le on (booster ja whatnot). Satelliite on vaja just UT-de jaoks...
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 29.12.2011 20:01:47 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
Ertai, Mis boonuspackist sa räägid? AP-le pole ju boonuspacki. Aint TC-le on (booster ja whatnot). Satelliite on vaja just UT-de jaoks...

Ilmus 9 päeva tagasi

http://www.egosoft.com/download/x3ap/bonus_en.php

tsitaat:
X³ Albion Prelude - Bonus Package 5.1.00

This complete archive contains all of the bonus plugins, any number of which can be selected for installation.

The following items are in this Pack:
Commercial Agent
Commodity Logistics Software MK1
Commodity Logistics Software MK2
Dockware Manager
Hephaistos Corp. Station Building Service
Missile Defense Mosquito
Turbo Boost
MK3 Blacklist Manager
Satellite Early Warning Network
Turret On/Off Hotkey
Simply run the .exe and follow the instructions. Only the plugins you select will be installed.

General information about the X³ Albion Prelude Bonus Pack and the individual plugins is in the overview topic for the Bonus Package. In addition to that a comprehensive manual with descriptions of all plugins can be found in the addon\Documents folder after the installation.

File format: self-extracting archive
Latest Update: 16/12/2011
Available languages: English, German, French, Italian and Russian
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 29.12.2011 20:43:56 vasta tsitaadiga

Ertai, beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif Ma ei tea kuidas ma selle maha magasin. Blacklisti on räigelt vaja, UT-d kipuvad sõjatsooni.
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 05.01.2012 23:32:18 vasta tsitaadiga

Huvitav et nad nüüd M0 klassi lõpuks sisse tõid- kuuldavasti ei kasutatud seda X3:R ja X3:TC-s kuna nad on nii suured, et ei mahtunud korralikult läbi jumpgate-ide icon_lol.gif

Kes tahab näha siis siin üks Valhalla (M0) näha:

Spoiler Spoiler Spoiler

tsitaat:
Kusjuures, algusvideo näitab ju lihtsalt mingit stationi õhku laskmist. MIKS seda vaja oli, miks läksid argonid koos liitlastega Terranitele kallale, mis juhtus terran conflictis?
Wikides ja asjades on lihtsalt kirjas üldiselt, et sõda on. Aga miks ja millest see pihta hakkas?

Kahjuks midagi uut selles ei ole- X3:TC algusvideo jättis mulje, et mainplot käsitseb terranite katseid takistada teistel rassidel AI-d välja arendamast (mille käigus pinged hakkasid kasvama), et ei korduks uus Xenoni pläust. Reaalsuses aga ei tule küll meelde et kuskil midagi ligilähedastki käistletud oleks. Jääb vaid oletada, et kuna seal alguses lasi Sara Ko (või mis ta nimi oli) Terranite Toruse (see suur rõngas-kindlus mis kaitses Maad) õhku siis kuna tegemist oli tähtsa Argon kodanikuga (Terracorpi juhataja tütar), siis viisid sellele järgnevad pinged otsese konfliktini Argonite ja Terranite vahel. Aga isegi siis jääb terve hunnik küsimusi.

Üldse mängu stoori keskkonna poolest kannatab X-seeria kõvasti- nt kuigi idee järgi peaks eri rassid olema täiesti erinevate ühiskondlike arusaamade/korraldustega on nad praktikas tegelt ühed ja samad lihtsalt erinevate skinnidega. Mingi differentseerimine võiks olla kasvõi nt nende random missionite näol (ütleme et kui võtad Splitti käest mõne missiooni siis peaks eesmärgiks olema nt tolle spliti suhtes vaenuliku perekonna liikme/objekti saboteerimine/jälitamine vms, mis peegeldab splittide kirjeldust, st paranoilised, range perekeskse hierahiaga ühiskond kus võimul on see kes on kõige tugevam).
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Jux
HV vaatleja

sõnum 05.01.2012 23:48:29 vasta tsitaadiga

Whoaa ... mul sama küsimus - kuidas ma selle mängu kahe silma vahele olen osanud jätta icon_smile.gif
Tundub üks korralik, täiskasvanulik kosmuse simu olevat. Võib seda nimetada natuke RPG in space? icon_razz.gif

Saan ma veel õieti aru, et tegemist on vaid single player mänguga? Olles täiesti uus sellele seeriale, kas viimatu välja tulnud expansion on paras koht alustamiseks või eeldatakse siin juba kogenenumat mängijat ja eelmiste osade läbi tegemist? Ja viimane küsimus, kuigi menüüde jaoks on tarvis hiirt ning lõpututeks shortcuttideks klaviatuuri, kas on seda mõeldud ka game controlleriga mängimiseks? Mulle tundub et space-simu oleks ideaalne mängida mõne hi-end joystickuga, kuid seda mul pole ja mõtlen, kas võiks ka hea elamuse saada mängu cotrolleriga, millel on "analog stick"-id? Või on tõesti hiirega see kõikse parem mängitavus?

viimati muutis Jux 06.01.2012 12:17:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 06.01.2012 12:13:31 vasta tsitaadiga

Jux kirjutas:
Whoaa ... mul sama küsimus - kuidas ma selle mängu kahe silma vahele olen osanud jätta icon_smile.gif
Tundub üks korralik, täiskasvanulik kosmuse simu olevat. Võib seda nimetada natuke RPG in space? icon_razz.gif

Saan ma veel õieti aru, et tegemist on vaid single player mänguga? Olles täiesti uus sellele seeriale, kas viimatu välja tulnud expansion on paras koht alustamiseks või eeldatakse siin juba kogenenumat mängijat ja eelmiste osade läbi tegemist?

MItte mingiljuhul, viimasest osast soovin alustada ning wikist/netist eelmiste mängude kohta lugeda.
Mäng on 5% stoory ja 95% sandbox/oma impeeriumi püsti lükkamine:)

Jux
HV vaatleja

sõnum 06.01.2012 12:18:11 vasta tsitaadiga

lol ... muutsin just oma postitust - räägi kontrolleri kastutatavusest kah
tagasi üles
elkur
HV kasutaja

sõnum 06.01.2012 12:24:22 vasta tsitaadiga

Mina alustasin aastavahetuse paiku otse AP expansioni mängimist. Varasem kogemus oli samuti null ning piirdus vaid mõne youtube video vaatamisega.

PS! Kui sul on naine või elukaaslane siis see mäng eriti hästi ei sobi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 06.01.2012 12:37:30 vasta tsitaadiga

Jux kirjutas:
Mulle tundub et space-simu oleks ideaalne mängida mõne hi-end joystickuga, kuid seda mul pole ja mõtlen, kas võiks ka hea elamuse saada mängu cotrolleriga, millel on "analog stick"-id? Või on tõesti hiirega see kõikse parem mängitavus?

Sa võid ju alati proovida controllerit. Kindlasti oleks joystick hea valik, samas ekstra ei ole vast mõtet osta.

Hiir vs klaver, niikaua kui automatic targeting on ainult "semi", mitte "full auto" on hiirega parem lahinguid pidada, kuid peale automaatika installeerimist on keyboard only. liikumine qwasde+nooled ning muu igasuguste shortcuttide jaoks.
Mõnus lebo mäng, "sit back and relax" ja ainult keyboard süles.

Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 06.01.2012 15:29:40 vasta tsitaadiga

Jux kirjutas:

Saan ma veel õieti aru, et tegemist on vaid single player mänguga? Olles täiesti uus sellele seeriale, kas viimatu välja tulnud expansion on paras koht alustamiseks või eeldatakse siin juba kogenenumat mängijat ja eelmiste osade läbi tegemist? Ja viimane küsimus, kuigi menüüde jaoks on tarvis hiirt ning lõpututeks shortcuttideks klaviatuuri, kas on seda mõeldud ka game controlleriga mängimiseks? Mulle tundub et space-simu oleks ideaalne mängida mõne hi-end joystickuga, kuid seda mul pole ja mõtlen, kas võiks ka hea elamuse saada mängu cotrolleriga, millel on "analog stick"-id? Või on tõesti hiirega see kõikse parem mängitavus?

Nagu siin eelnevalt mainitud on tegemist rohkem sandbox tüüpi mänguga- nagu nende slogan ütleb- Think, Trade, Build, Fight. Võid olla palgasõdur, kaupleja, tööstur või hoopis piraat (või kõik eelnevad kombineeritult). Eelnevad mänge pole vaja läbi teha (kui just storyfag ei ole aga nagu ka eelnevalt mainitud- story ei ole midagi märkimisväärset), kuna Egosoft on arendamisel lähtunud põhimõttest, et iga sissekanne on täiendus eelmisele ehk siis UI-d ja gameplay on identne aga lihtsam täiustatum. Lisaks veel sellele on mängul ka üsna aktiivne community mis tõlgendub modide sadusse. Nt modlist for X3:Terran Conflict:

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216690

Kuna AP on üsna värkse väljalase siis pole sellele veel listi teinud aga ega seegi kaugel ei ole.

Raskusaste on mõnes mõttes identne Eve Onlinele icon_lol.gif:

Ehk alguses ajavad kõik võimalikud optsioonid veits segadusse aga kannatusega hammustad nad varsti lahti ja üsna pea hakkad ka mode otsima mis täiustavad gameplayed kuna on asju mida oleks saaks paremini/automaatsemalt teha. icon_smile.gif

Controlleri osas saab võitlemiseks nii hiirt kui ka yoisticku kasutada aga üldiselt kauplemiseks ja tehaste/kaupmeeste haldamiseks sobib IMO kõige paremini puhtalt klaviatuur. Pead lihtsalt mõned hotkey-d omale defineerima ja meelde jätma.

viimati muutis Gangrel 06.01.2012 16:15:32, muudetud 2 korda
tagasi üles
Jux
HV vaatleja

sõnum 06.01.2012 15:53:50 vasta tsitaadiga

Gangrel kirjutas:
Nagu siin eelnevalt mainitud on tegemist rohkem sandbox tüübi mänguga- nagu nende slogan ütleb- Think, Trade, Build, Fight.

Lahe. Sarnane kontseptsioon on ka Mount & Blade mängus. See oli ikka haigelt sõltuvust tekitav algul.
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 06.01.2012 18:16:04 vasta tsitaadiga

Täitsa perses. Saatsin Mistrali autopiloodiga dokkima @ Kingdom End, Royal Boron Shiyard. Sõitis kaks korda Stock Exchange'ile sisse.. Hull @ 62%.. No okey, teen korda. Kui see lõpuks ära dokkis hakkasin ise selle piloodiks. Shipyardist väljudes aga ei mahtunud Mistral enam tunnelisse ära ja lendas õhku.. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 06.01.2012 22:08:26 vasta tsitaadiga

Väike tip klaviatuuriga mängimisel: page up and page down tuleb kasuks pikkades listides liikumisel (nt sektorite kaartidel). icon_smile.gif

tsitaat:
Täitsa piixus. Saatsin Mistrali autopiloodiga dokkima @ Kingdom End, Royal Boron Shiyard. Sõitis kaks korda Stock Exchange'ile sisse.. Hull @ 62%.. No okey, teen korda. Kui see lõpuks ära dokkis hakkasin ise selle piloodiks. Shipyardist väljudes aga ei mahtunud Mistral enam tunnelisse ära ja lendas õhku.. icon_neutral.gif

Kas AP-s ta sulle ka teada annab kui mõni laev off-secotris-is õhku lendab millegi vastu kokku põrgates? Endal on küll paar korda TC-s mõni väärtuslik laev õhku lennanud eriti komplekside vahel navigeerimisel. TC- olen ilma jäänud nii Argon Griffonist (eri M7) kui ka Goner Truelight Seekerist (eri M6) patrullis. Kõige hullem et ka teada ei andnud nii et avastasin alles tükk aega hiljem (kus saved juba liiga vanad). icon_evil.gif
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 06.01.2012 23:31:27 vasta tsitaadiga

Ei tea. See oli mul esimene sedalaadi intsident. Olin ise samas sektoris ja nägin kuidas see juhtus.
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2012 15:41:03 vasta tsitaadiga

See et laevad kuskil kellegagi või millegagi kokkupõrkavad on alati x3 häda olnud.Kui väga pinda käib siis oli vist võimalik kokkupõrke damage cheatimisega eemaldada.

Raskusastmest . X3 seeria raskuse häda on korraliku UI puudumie. Enamus asju tuleb selgeks õppida katse eksitus meetodil või siis kuskil foorumeid tuhnides. Space combat muutub näiteks tunduvalt kergemaks peale seda kui avastad, et laeva turretid suudavad ,õiget relva ja õiget scripti kasutades, häivitada kogu selle rakketide hulga mida sinu laeva poole saadetakse. Ma arvan, et WoW oleks ka raske mäng kui healimis mehaanika poleks kohe alguses ära seletatud ja heali spellid oleks kuskile 10-ndasse alamenüüsse ära peidetud.
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 19.01.2012 00:16:48 vasta tsitaadiga

Steam tõmbas täna mingi uuenduse. Mäng jookseb palju paremini nüüd.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  X3: Albion Prelude mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.