Ei aktiveerita ikka küll.
Steamis regasin key ära, installisin ja mängus logis kohe offline kontoga sisse ja tuld mängima. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
mis te räägite, et dx11 on katki, töötab korralikult. võtab ~10fps vähemaks minul, kõik seaded põhjas 2xAA
see ka hea, et physx põhja keerates on all kirjas, et on vaja 570+460.. no ei ole ju
aga ma ei näe dx11 suurt mõtet ausalt öeldes, pilt paremaks küll ei muutunud
KRdi rist ja viletsus. Ei saa Deadshoti 3'dast laibast edasi. Lihtsalt ei teki seda _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Einoh. Oracle tegi kõne, et pauk käis, mine otsi laipa.
Pole seda laipa seal, kus ta olema peaks.
Igasusuguseid videosid jms ka vaadanud, lihtsalt ei teki seda sinna, kuhu peaks... _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ülikõva mäng on ikka! olen seda pool õhtut mängind ja ei saa ikka tagant ära aga nüüd olen päris jännis juba tükk aega... Oskab keegi aidata natuke olen neid youtube videosi ka vahtinud aga ikka ei saa ma kätte seal missiooni 3 seda Titan konteinerit :S üks on seal muuseumis ja kaks tükki on seal suures selles Jokkeri territooriumil ? Mis moodi ma sinna sisse siis saan ?
Kõik vajalikud kohad, kuhu niisama ligi ei pääse, avanevad stoori käigus. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
The full patch notes are as follows:
- Performance / hitching issues have been greatly improved for running in DX 11.
- An issue with players running out of Video Memory or encountering a Rendering Thread Exceptions has been address. This was primarily affecting 32-bit Operating Systems.
- A progression block after defeating Ra's Al Ghul has been fixed. This was issue occurred primarily on lower end computer setups and described as Batman not readying his Reverse Batarang.
- A crash that occurred when scrolling between the Character Bios and Arkham City Stories has been fixed.
- A crash that occurred when selecting "Press Start" immediately when available at the Title Screen has been fixed. The issue was described as crashing/hard locking around the DLC (Downloadable Content) check.
"Users running Windows 7 32bit or Windows Vista 32bit should only use DX9 settings until a future patch that addresses this specific issue is released," Steam advised.
"We are actively working to address the remaining issue tied to DX11 for users running 32bit versions of Windows Vista or Windows 7."
edit: Patch nüüd saadaval ka Origin'is ja GfWL's!
edit2: Päris hea, patchiga jookseb mäng DirectX11'ga ilusti ja siseruumides on ka lag kadunud.
edit3: VGA 2011'l oli üks huvitav video. Joker hoiab lõpupoole ühte stsenaariumi käes, peale on kirjutatud "Batman Arkham World script" ja tagapool "Rocksteady CONFIDENTIAL" ja loomulikult SPOIIILER!
Hmm, väike teaser uuele mängule???
lol väga hea See Joker on ikka fantast kuju seal mängus...üks koht oli seal mängus vahepeal kus pidin seda Jokerit ka klobima siis kuidagi kahju oli teda tümitada,kuna ta seal mängus n.ö selliseks väga lahedaks karakteriks tehtud aga jah mängisin seda terve nädalavahetus peaaegu ja niipalju on veel teha seal et lõbu jagub veel küllalt ma arvan. viimas Assasin Creedi jaoks pole ka aega Batman võtab kogu aja Need side missioonid on päris keerulised küll kohati ja ise jändan ka momendil selle headshoti vms missiooniga komandat laipa nagu ei leia,loodan et see mingi bug ei ole ja need Riddler trophyd on ka päris keerulised et mõnest olen aru saanud kui youtubest seda videot otsinud aga osadega olen ikka jännis ja ei leia ka kuidagi seda näiteks kui mõni see trophy on sela mitu 4-5 küsimärki siis kuidas ma selle õige leian või kuidas aga jah mäng on lahe,huvitavam kui esimene osa mis oli ka muidugi hea.
Täna lasin selle viimase update peale,mäng jooksis muidugi normaalselt välja arvatud mõnes kohas jõnksutab natuke.... sain siis täna paar tundi mängida,siis lõi nagu pildi eest ära ja siis ekraan siniseks ja vana tuttav BSOD kirjaga nvlddmkm.sys crash ja mingi pikk veakood 0-dega Mida kuradit tal viga on Kas mitte keegi tõesti ei oska öleda mis seda siis põhjustab või mis ta tahab saada ?
Nonii hakkasin nüüd kah läbi tegema seda peale seda kui Skyrim suuresti tehtud sai. Seni väga meeldib. Patch 1.01 kohe peale ja võtsin paar DLC-d kah juurde
Nonii hakkasin nüüd kah läbi tegema seda peale seda kui Skyrim suuresti tehtud sai. Seni väga meeldib. Patch 1.01 kohe peale ja võtsin paar DLC-d kah juurde
Kust võtsid DLC'd? Steami kaudu ma rsk ei saa _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
EDIT:
Mängu sätted siis sellised, et kõik peale AA , Motion Bluri (vihkan MB) ja PhysX on kõige kõrgemal sättel. PhysX siis Low, kuna 8800GTS ei kannata rohkem. iseenesest võin ka vahetada ja panna 8800GT PhysX tegema, kuna see suht miinimum aga siis põhigraafikat veaks jälle nõrgem GTS. Siiski mängitav. Ma pole üks neist 60fps kullisilmadest kelle jaoks peab kõik olema 60fps ja mitte grammigi alla (muidu on kohe lääg nende jaoks )
Spoiler
Naljakas bug kah. Peksin ühe thugi kuhugi seina sisse nii, et ei saanudki üle kuulata ja pidin viimase checkpoiti laadima :
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.