Uus Dirt on siis taas välja tulemas... ei oskagi midagi kohe arvata
Trailer ka üleval isegi... tundub, et midagi Destruction Derby taolist nüüd siis Mis pole iseenesest paha... lihtsalt niipalju siis WRC-st.
Codemaster lubas ju, et rohkem DiRT seeria mänge ei tule. Niipalju siis lubadustest.
Kas PC on kinnitatud?
Kõik DiRT mängud on kesised olnud, kindlasti on ka see.
terve see DIRT seeria on üks paras naljanumber olnud. WRC'ga pole ammu eriti tegmist olnud.
kui see midagi flatout 2 taolist tuleb siis on isegi potentsiaali. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Ootan juba ammu Codemastersilt korralikku WRC rallikat. Dirt 3 juba natukene hakaks lubama, rohkem rallit oli, aga polnud päris see õige. Võibki vist ootama jääda. Black Bean midagi üritab arendada, aga pole ikka see.
Traileri põhjal nagu ikka, on väga raske midagi otsustada. Tuleb ilmselt jälle midagi Dirt 3-me taolist, kus lisaks normaalsele WRC rallile on sees igasugust muud jama.
Nõustun täielikult kasutaja Miki-Hiir lausega. Kasutaja XATM092-ga tuleb ka nõustuda.
kui tuleks midagi dirt ja dirt3 kooslust, siis oleks bueno. minu arust oli täitsa hea, et dirt3'e gymkhana sisse toodi, natuke head vaheldust mööda radu aerutamisele ning ka MP funfactor oli üle keskmise hea.
^ ootan samasugust MP funfactorit kui Dirt 3'em oli. Kui gamemode vähe paremini välja mõelda oleks ultimate fun. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
destiny12, et uus Flatout olla peaks nagu graafiline pool ka paranenud olema oma pea 10aastaga... aga see veel koledam graafiliselt kui FlatOut üks :S _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
colin mcrae rally > dirt > flatout
tahaks loota, et see kommentaar on õige "There is going to be Dirt 4 and this. This Dirt is a more arcade one while Dirt 4 is going to be rally. "
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.