nii
... et seda coopi saab teha mingi suva joršidega - vei üksnes koos nende inimestega, kes frend listi on lisatud ?
ehhh om ikke see public matchmake kah seal olemas sry et teemat lagastasin
et kui keegi vicib siis kasutaja IP24 nb (lendamises osav ei ole st. 5 s ja maaühendus tankiga saan hakkama)
viimati muutis IP 29.10.2011 23:46:58, muudetud 2 korda
Äkki oskab keegi aidata. Mäng jookseb SP ilusti, aga kui MP käima panen siis conectib juba servu ära ning windows 7 viskab veateate ja ei saagi mängida?? Äkki mõni kursis, kuidas saaks korda?
amcx
Äkki oskab keegi aidata. Mäng jookseb SP ilusti, aga kui MP käima panen siis conectib juba servu ära ning windows 7 viskab veateate ja ei saagi mängida?? Äkki mõni kursis, kuidas saaks korda?
keegi CO-OP viitsib teha,esimest ? netis mingi suvaliste mängijatega on ikka pärist jama teha
mina olen küll sattunud endast osamate otsa. a ma ainult 3 missiooni proovinud seni. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
see time out eriti rõve ja just raundi lõpus - olen 12+ tonnise skooriga 2x jutti saanud disconnecti, õnneks rohkem juhtunud pole, aga need üpris mu rekordid ka vist..
(level oli grand bazaar)
BF3's korra kopteriga ära "vajud", siis hakkab hullult ühele poole kakkuma, raske kohe tagasi tasakaalu saada. Täna näiteks terve lennuki peatas mul üks tänavavalgustuspost....
Helide juhtimine on kõvasti keerulisem kui BF2s. Ära vajud siis oled läinud ka kohe.
Üritasin teha raketi eest põiget nagu BF2s aga lõpetasin vastu maad.
Jetiga leidsin huvitava asja muidu. Tehes igasuguseid surmasõlme ja kasutades ära imelikku "pitch down"-i liikumist, avastasin ennast Caspianis torni kõrval 0-kiirusega otse alla vaatamas.
Pmst saaks kogenud piloot seda ära kasutada, et tükk aega tuld mingil punktil peal hoida otse ülevalt.
Ma ei saa aru mis värk kõigil selle "12 kilo skoori" kaduma minemisega on? Mul pole kordaga ükski battle report saamata jäänud. Ükskõik kas panen mängu ise kinni, saan kicki või juhtub hoopis mingi asi X, ikka on kenasti kõik battlelogis kirjas ja olemas. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Ma ei saa aru mis värk kõigil selle "12 kilo skoori" kaduma minemisega on? Mul pole kordaga ükski battle report saamata jäänud. Ükskõik kas panen mängu ise kinni, saan kicki või juhtub hoopis mingi asi X, ikka on kenasti kõik battlelogis kirjas ja olemas.
tihti tuleb hiljem ja on olemas, aga on olukordi, kus jääd ilma. Ka bänni puhul vist.. Olen kahest servust bänni saanud - lihtsalt ajasin vist adminni närvi sellega, et ta mu raua ette koguaeg jäi..
Plaanis siis kah, nii kui raha saan omale BF3 ära osta. Nõudmisi vaadates jääb vähemalt cpu ja mälu osa recommendedi alla(x3 läheb x4 lahti vajadusel). Molude reso on 1680x1050 mõlemal. Mis graafika sätteid nende kastidega umbes loota oleks? Keegi mingi lahjema riistaga bf3 laseb võiks teada anda igatahes. Lisaks kui kiiret netti multi jaoks vaja on? Elioni 1mb vist välje ei vea?
Mul on Phenom II X3 720 BE ja Radeon HD 4870 (512 MB). Graafikaseaded on medium, mis on siiski üpris ilus pilt tihedusel 1920 × 1080 px. Mängida kannatab hädapärast küll. _________________ i like my sugar with coffe and cream
Kirjeldus:
Sakslased on tunginud teie riigis. Teie juhid on loobutud ja mõned on nüüd koostööd vaenlane! Liitu vastupanu ja lahing Reich Pariisist Põhja-Aafrika! Medal of Honor Underground, plahvatusohtlik WWII põnevusmäng roars peale oma Game Boy Advance süsteemi tulejõu, tige vaenlaste ja põhjalik missioone, mis esitab väljakutse sinu julgust ja otsusekindlust. 17 tasemel mängu featuring varjata iimi ja mitmekordne relvi teha põnev mängu kogemus. Multi-mängija tegevus tähendab, et saate jagada kogemusi ning täissalvestuse rajatis pausile tegevus ning naasta oma missiooni hiljem! võitlust türannia ... on sinu kätes!
[url]http://tinyurl.com/4yk97f3 [/url]
Kirjeldus:
Sakslased on tunginud teie riigis. Teie juhid on loobutud ja mõned on nüüd koostööd vaenlane! Liitu vastupanu ja lahing Reich Pariisist Põhja-Aafrika! Medal of Honor Underground, plahvatusohtlik WWII põnevusmäng roars peale oma Game Boy Advance süsteemi tulejõu, tige vaenlaste ja põhjalik missioone, mis esitab väljakutse sinu julgust ja otsusekindlust. 17 tasemel mängu featuring varjata iimi ja mitmekordne relvi teha põnev mängu kogemus. Multi-mängija tegevus tähendab, et saate jagada kogemusi ning täissalvestuse rajatis pausile tegevus ning naasta oma missiooni hiljem! võitlust türannia ... on sinu kätes!
[url]http://tinyurl.com/4yk97f3 [/url]
Vähe sellest, et Metros ikka maa alla vajub pidevalt, nüüd hakkas selline jama, et lambist viskab kaamera mingi vastastiimi mehe peale.
Nagu killcam ainult, et kui mitte see kes su maha lasi vaid suvaline vend ja kui too surma saab siis näitab järgmist. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.