Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kpihus
Kreisi kasutaja

|
07.05.2011 20:28:30
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Kas see mitte polnud Samsung kes pidi üsna peagi oma Meego moblasid näitama? In-car entertainment süsteemides on meego praktiliselt monopol ning tahvleid hakkab selle peal samuti järjest tulema. Võibolla moblades jah on (esialgu?) lood vähe nukrad. |
Android on nii kaugel ees juba, et tagatuledki enam ei paista. Võimalik tõesti, et kuskil kitsas nissis võiks meego laiutada, nagu sinu mainitud in-car entertainment vms. Aga suuremt populaarsust see ilmselt ei saavuta. Samuti ei näe ma ühtegi põhjust, miks ei võiks näiteks in-car entertainment süsteemis android laineid lüüa.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.05.2011 20:53:48
|
|
|
kpihus kirjutas: |
Android on nii kaugel ees juba, et tagatuledki enam ei paista. |
Kui kaugel ees oli iOS sel hetkel kui android välja tuli? See pole suurt mingi näitaja. Eriti arvestades, et Meego ei ole loodud tühjale kohale vaid on aastaid arendatud-täiendatud ja ka kasutuses olnud Maemo ja Moblini jätk. Asjad, mida iphone4 ja teiste "vingemate" telefonide puhul räägiti kui uuest ja ennenägematust olid olemas ammu mu 2a vanal maemo masinal, nii mõndagi tolle OS'i featuri pole ka preaguse hetke uusimatel telefonidel
kpihus kirjutas: |
Samuti ei näe ma ühtegi põhjust, miks ei võiks näiteks in-car entertainment süsteemis android laineid lüüa. |
Eks näis. Hetkeseisuga on Meego neis märksa levinum kui android, samuti julgeks väita, et tahvlite osas ollakse androidiga vähemalt samal maal kui mitte kaugemalgi featurite poolest.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
11.05.2011 22:13:11
|
|
|
Oskab keegi öelda, kas kuskil Eesti-Inglise sõnaraamatut ka saada?
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
2 :: |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
11.05.2011 22:26:59
|
|
|
Ise olen senini asjad ära ajanud veebipõhiste tööriistadega kuid usun, et t6lk'i portimine ei tohiks üleliiga keerukas ettevõtmine olla.
[edit]
Vaatasin, et sortsu nad ei pakugi kuid olemas on sqlite'i andmebaas kogu sõnaraamatu sisuga. Tollele miski UI tekitamine ei tohiks eriti keerukas olla. Võiksin selle ettevõtmise oma mõne kilomeetrise todo listi lisada, ehk ühel helgel päeval teen ära
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
14.05.2011 21:44:39
|
|
|
Oskab keegi ära selgitada mis valemi järgi on patareid.ee's (pealtnäha originaal) BL-5J aku 14 euri ja sama aku kõigis eesti ametlikes nokia edasimüüjate poodides 31-32 euri? Kas tegu on siiski vuhvliga või lihtsalt panevad edasimüüjad usinalt hinnale numbreid juurde? |
mina ostsin japodi: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32398
olen rahul, väga rahul. muidu portable lisavoolu peaks vaatama isegi. kuskohast seda prestigio power banki osta saab? tundub tegelt suht vana toode olevat, juba 2007st.
http://www.amazon.com/APC-UPB10-Universal-Battery-10WH/dp/B000GBN42E tundub päris hea reviewd olevat.
meego osas on valgust tunneli lõpus endiselt paista ja see tõenäoliselt pigem ei ole vastutulev rong. android on ikka nii äranuditud asi, et turul ruumi jätkub millekski paremaks. peale mõnekuist tööd cssu kallal on mul selge, et ma enda tarbeks lihtsalt ei suuda mingi pooletoobise kellegi kontrollitud OSi peale tagasi minna. kui keegi suudaks N900 hetke softile tänapäevase raua alla panna, vbla tiba uuem kernel ka 2.6.28 asemel, täitsa märja unenäo klassi läheb juba. meego on next best thing, ent arenduse dumbuser-production-valmis (peamine turg ikkagi kõigile) saamise kiirus on kindlasti probleem. re nokia ja meego, seda asja peab vaatlema ikka laiemalt kui ükski minuti copypaste. meego üks põhiargumente on et asi ei sõltu enam ühest kompaniist ükskõik kui suur ta on, kogu arendus on wide open kõigile, hüppa iga kell sisse ja tee toodet kui tahad ja suudad.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.05.2011 13:01:25
|
|
|
Siiski ei hakanud eraldi akut ostma ja võtsin tolle energizeri ära: http://palmtek.ee/energizer-lisatoide-laadija-xp8000
Nädalavahetusel sai aktiivsemalt moblaga netti-gps'i kasutatud ning kolm korda tolle pealt akut laetud, hetkel näitab, et suts üle poole laengust on veel alles. Järgmised laadimised teen arvatavasti samuti portable aku pealt et näha, kaua sellega moblat elus hoida kannatab
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
16.05.2011 23:31:02
|
|
|
Siiski ei hakanud eraldi akut ostma ja võtsin tolle energizeri ära: http://palmtek.ee/energizer-lisatoide-laadija-xp8000
Nädalavahetusel sai aktiivsemalt moblaga netti-gps'i kasutatud ning kolm korda tolle pealt akut laetud, hetkel näitab, et suts üle poole laengust on veel alles. Järgmised laadimised teen arvatavasti samuti portable aku pealt et näha, kaua sellega moblat elus hoida kannatab  |
wow 127 EUR? selle APC aku soodusmüügikampaaniad on nähtud 20USD vahepeal.. üritan veel natuke ringi vaadata.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.07.2011 12:09:51
|
|
|
Peale n950 saamist taandus 900 sisuliselt mp3 mängija staatusesse, vahel pruugin ka mõnd rakendust mida veel pole ümber porditud. Viimane laadimine lõppes 4'nda varahommikul, peale seda olen ~7-8h muusikat kuulanud ning akut suts alla poole alles. SIM kaardi eemaldamine tundus kestvust 2-3x tõstvat
Peaks vist kaks mobla üle wifi ära ühendama ning n900 kettad+SD kaardi 950 failisüsteemi mountima, viimasel paistab sd tugi puuduvat ning ka sisemist mälu kõigest 16G. Saaks paugust 64G juurde
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
madboy
HV kasutaja

|
23.09.2011 08:15:50
|
|
|
Ega ei oska keegi öelda, kas N900 Meego ka juba korralik väljas on? On üldse lootust, et tuleb? Siiani hea telefon, aga hädasti oleks vaja juba mobiili ID'd kasutada. Kas N950 tava müüki üldse ei jõua?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
23.09.2011 09:31:51
|
|
|
Kas mitte n900'l ei puudunud vastav raud mobiil-id jaoks või mäletan ise midagi valesti? Samuti ega n900 oma vähese mäluga seda eriti ladusalt ei jooksuta, n950 peal on keskmiselt poole giga jagu ram'i kasutuses.
N950 jah tavamüüki ei tule, ilma klaverita n9 peaks heal juhul juba kuu pärast saadaval olema.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
24.09.2011 09:15:46
|
|
|
Tõepoolest, N900-l SIM Toolkiti tugi rauas puudub.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
24.09.2011 17:14:57
|
|
|
Ja huvitav on see, et mingil Nokia kuue aasta vanusel kõige odavamal telefonil mobiil-id täitsa töötab.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
19.10.2011 23:26:13
|
|
|
Kartsin kohe, et vähemuse kasutuses olev platform pole hea mõte. Nüüd on siis tulemus käes - https://bugs.maemo.org/show_bug.cgi?id=9391
Kui hästi tähele panna, siis NOKIA vastus on WONTFIX. Ja, nagu olen aru saanud, ka uut tarkvara versiooni pole tulemas ning MeeGo Community Edition näeb veel toores välja. Seega mul on 8000-kroonine seade, mis enam 2G ja 3G ei suuda teha, nice. Oleks pidanud kohe Androidi peale kolima, seal vähemalt elu käib.
-- VÄGA PETTUNUD N900 KASUTAJA
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
20.10.2011 00:07:41
|
|
|
tonism kirjutas: |
Kartsin kohe, et vähemuse kasutuses olev platform pole hea mõte. Nüüd on siis tulemus käes - https://bugs.maemo.org/show_bug.cgi?id=9391
Kui hästi tähele panna, siis NOKIA vastus on WONTFIX. Ja, nagu olen aru saanud, ka uut tarkvara versiooni pole tulemas ning MeeGo Community Edition näeb veel toores välja. Seega mul on 8000-kroonine seade, mis enam 2G ja 3G ei suuda teha, nice. Oleks pidanud kohe Androidi peale kolima, seal vähemalt elu käib.
-- VÄGA PETTUNUD N900 KASUTAJA |
mnjaa see on tõesti hea loteriivõit. :/ täiesti garantiiteema, muidugi ilge jama kui asi manifesteerub mingi 2-4a pärast.
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
20.10.2011 11:18:14
|
|
|
Kui aus olla, siis mul oli see probleem ca aasta tagasi, telefoni reflashimine aitas. Hetkel enam ei ole sellist bug-i täheldanud.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
20.10.2011 14:50:15
|
|
|
Kuidas saaksin telefoni võimalikult väikse vaevaga reflashida?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
21.10.2011 00:47:44
|
|
|
eMMC-d millegipärast flashida ei õnnestunud - "Suitable USB device not found, waiting."
FIASCO flashist kasu ei olnud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
21.10.2011 10:11:37
|
|
|
Jah, täpselt selle järgi üritasingi teha. Lihtsalt see eMMC image ei sobi minu device-ga millegipärast (tegu on UK-st ostetud isendiga, kuid sellegipoolest võiks ju sobida)
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
02.11.2011 10:29:48
|
|
|
Need samad rom-id olid mul. eMMC paraku ei hakka toimetama. FIASCO (rootfs) läks ilusti.
Seal lingil, kus näitab flashimist, jõudsin ilusti sinnamaani, kus jäi seadet ootama. Ühendasin siis kinnise seadme arvutiga ära hoides u-tähte all ning arvuti leidis seadme üles, kuid minul jäi flasher pidama sinna, kus ta peaks teist korda näitama, et seade on leitud. Mul ei leia ja jääbki ootama.
EDIT:
Sain telefoni remondist tagasi ja viga ei avaldunud. Suures pahameeles läksin poodi ja ostsin endale Galaxy S II. Pannes SIM-kaardi enda uute ja läikivasse mänguasja selgus, et see ei tööta ka seal (kuigi asendustelefonis, milleks oli mingi vana Nokia juust, toimis ilusti). Sain siis uue SIM-kaardi ja asjad toimivad. Nüüd on mul siis N900 üle. Huvilised võivad PM-da.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
nagadus
HV vaatleja
|
22.02.2012 03:14:27
oleks vaja abi font installimisel nokia n900 |
|
|
kui kellelgi aega seletada .oleks hea kui punkt haaval.
umbes nii 1. istallin Font = Tabitha siis omale n900 document kausta( küsin siinkohal kohe ära kas ma võin mitu erinevat fonti ühte kausta installida )
siis 2.
mida ma edasi pean tegema ,mul see filebox olemas,ma ei ole päriskindel, kuidas ma selle font , MyDocs saan
olen netis ka uurinud aga siiani on kõik katsed ebaõnnestunud.
äkki keegi saaks siia õpetuse panna,oleks väga tänulik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mahfiaz
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
23.02.2012 12:27:51
|
|
|
ok. tegelikult vahetasin N900 juba tükkaega tagasi S2 vastu, aga hea teada. Ei tahagi väga Nokiat osta enam.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|